- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.201
Eşe birakirsam bahce tarlaya dönerBahçeyi eşine bırak, evde çalış canım...ev işi her halukarda sana bakıyor.
Bende halı yıkadım bir tane, birazdan da yaylaya gidip yayla evini temizleyeceğiz, haftasonu da tümden gideriz herhalde..
Sende iyi basladin cnm masallahDünkü spor puanım 50 dk yürüyüş =150 puan @Pnrrr-20
Ilk hafta herzaman zor olur iş cnmSağol kuzum
Bu birkaç gün evin tüm halıları 1-2 yıkayıp bitireceğim inşaallah...Eşe birakirsam bahce tarlaya döner
Onun zamani yok cnm uzun calisiyor
Olsada yapmaz, bahce bana bakiyor
Sende buyuk iş yapmışın
Yaylada ne yapiyosunuz
Sıkıcı olmuyormu
ayy o çok sinir bozucu supurdugum gun genelde birseyler dökülür bnmdeGünaydın kızlar sabah sabah sinirlerim hopladi baba oğul gece dizi izlemeye başladı biz kızlarla yatıyoruz Çekirdek citliyorlar sofra bezi sermelerine rağmen gene salonu çekirdek yapmışlar ben daha dün temizledim bı günde şu evde süpürge acmiyimuyansinlar evi baştan aşağı supurturucem
aynen oyleydi ama felaket yagmur dolu yagdiOh mis gibi tüm günün enerjisini toplamışsin
kolay gelsin cnmAfiyet olsun bebegim guzel menu
Ohhh mis en guzeli kuzum çalışıyorum bende :)
Ayy oldu canim ya hem covuklarla ugras bebekle evin isiyle ugras bide bunlar boyle yapsin birak supursunler valla
Ins dilegimm
oyy maşAllah masAllahKizlar sabah sporumu yaptım 20 dk hızlı tempo yürüyüş 18 dk jillian 50 dk da pasif jimnastik simdi g5 yaptiricam stajerimeaksamda biraz daha yürüyüş ve eliptikle günü kapatırım
aman dikkat et cnm cabuk iyilesYa canım gece dışarı çıkmıştık çukuru görmedim ayağım döndü.. Şişti falan öyle işte
günaydın cnmGumaydin kizlarr
tünaydın ablacm hepsi sana bakıyorsa mecbur bi yerden baslayacaksn kolay gelsinTunaydinnnnnn millettttt
Nasilsiniz hersey yolundami
Ne guzel sporlar baslamis
Bende bugun biraz iş yapicam
Karar veremedim evdemi yapayim bahcedemi calisayim
Ay calisiyorum bende abla su ot mot islerini sevmiyorum ben yav hic icimden gelmiyorTunaydinnnnnn millettttt
Nasilsiniz hersey yolundami
Ne guzel sporlar baslamis
Bende bugun biraz iş yapicam
Karar veremedim evdemi yapayim bahcedemi calisayim
Yok almadım abla alsamiydimkicok gecmis olsun cnm
Aman dikkat et de cabuk duzelsin
okul yokmu oglan niye gec yatiyor
Pislettikleri gibi temizlesinker tabi
Ben eve hic cekirdek almam
ölçülerini aldinmi cnm
Bakalim ne kadar incelme olacak
Sagol bebegimmayy o çok sinir bozucu supurdugum gun genelde birseyler dökülür bnmde
aynen oyleydi ama felaket yagmur dolu yagdi
kolay gelsin cnm
oyy maşAllah masAllah
aman dikkat et cnm cabuk iyiles
günaydın cnm
tünaydın ablacm hepsi sana bakıyorsa mecbur bi yerden baslayacaksn kolay gelsin
Okullar kapaniyormu cnmBu birkaç gün evin tüm halıları 1-2 yıkayıp bitireceğim inşaallah...
Yaylada boş boş oturuyoruz canim.. ormanlık alana doğru biraz yürüyüş en fazla, denize 15 km olduğu için arada bir denize ineriz... çocuklarla ilgileneceğiz bol bol..
Öyle valla mecbur :)) evi ustunden toparladim şu bahceyi aradan cikarayimnaydın ablacm hepsi sana bakıyorsa mecbur bi yerden baslayacaksn kolay gelsi
benimde en nefret ettigim ot temizlemekcalisiyorum bende abla su ot mot islerini sevmiyorum ben yav hic icimden gelmiyor
tabiki al cnmYok almadım abla alsamiydimki
dün pek durmamış çok ağlamış biberonu reddetmiş epey bi süre sonunda pes etmiş amaIlk hafta herzaman zor olur iş cnm
Haftaya birazdaha alisirsin
Cocuk ne yapmış, durmusmu
Amann bos ver abla kalsinlarbenimde en nefret ettigim ot temizlemek
Bizim burdada kökü kesilmiyor
tabiki al cnm
Fazla kilo vermicegin icin ne kadar incelme olmus daha iyi anlarsin
Zamanla iyice alisir cnmdün pek durmamış çok ağlamış biberonu reddetmiş epey bi süre sonunda pes etmiş ama
bugün daha iyiymiş daha güzel almış
Vala napim zmn öldürüyorum eve gececem birqzdan spor yapicam yemek hqzrlicamÖyle valla mecbur :)) evi ustunden toparladim şu bahceyi aradan cikarayim
Zaten eşim tr ye gidince dip bucak girecem
Sen nasilsin neler yaptin
Bende iZne ayrılsam iyi olacak gibi ablaListedeki kizlar
Artik tam anlamiyla bi düzene girelim
Gelemicek olanlar haber versin bu cuma izine ayrilsin
Çünkü boyle adi var kendi yok üyeler kuru kalabalik oluyor
Bizde önümüze bakalim
North River
E ebruebrulii
Fit mutlu anne
Bayankokosh
Fitt_anne
Handandandan
Jasminium84
Pumpkin00
Ak kelebek
eceboce
Herkesi etiket yaptim gelenler üstüne alinmasin :))
Ama paylasimi artiralim kizlar
Bu hafta
Fatlady
AhSen_2504 izine ayrilacak bilginize
Planda ne yemek varVala napim zmn öldürüyorum eve gececem birqzdan spor yapicam yemek hqzrlicam
Kesin kararlimisin cnmBende iZne ayrılsam iyi olacak gibi abla
Kilo almadan geri listeye girmek istiyorum. Ablam hemenKesin kararlimisin cnm
Biliyosun izinin sonu pek iyi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?