Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geliyorum valla =)

Yeşil fasulye pisircem abla yaninda yoğurt salata yarın kabak detoksu yapicam 2-3 gun diyetisyen öncesi biraz daha eksim olsun die
Benide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.

Benim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
cok zor sayilmaz ama bjraz döküntüsu oluyor tabi bizimde var muhabbet kuşumuz kızım istedi die almıştık
Benide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.
bence çorbayı bi kase iceceksen ekmeğe gerek yok bnm diyetisyenim bi kepce corba 1 dilim ekmek yazmıştı corba 2 kepce yiyeceksen ekmek yeme dedi corba salata yogurt olabilir

Ozaman sebze yemeği falan yerim canım =) bakalım artık yapabilirsem kalkamıyorum ayağımdan

Benim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
Yani fazla degil ama surekli yem atiyorlar dışarı ay bide onlarin sesini kafam almiyor benim yahu

Kilo almadan geri listeye girmek istiyorum. Ablam hemen
Düzenimi kurmam lazım eve geçeyim
annende ne kadar kalican cnm
Yeşil fasulye pisircem abla yaninda yoğurt salata yarın kabak detoksu yapicam 2-3 gun diyetisyen öncesi biraz daha eksim olsun die
diyetisyene ne gun gidecenki tatlim

Detokslarda en fazla ilk gün gider
O yuzden bizim liste icin perşembe yapsan iyi olurdu
Ben geliyorum valla =)
seni zaten istesek de izine ayiramiyoz
bizimde onceden vardi cnm
Bence evde hayvan demek iş demek :))
Hem tuyleri hem yemleri dökülüyor
Bide bizimki duvar kagitlarini yemişti

Alerjik durumunuz varsa hele hic dusunme
salatanin icine varsa ton baligi falan koysan daha doyurucu olur cnm
Mercimek zaten karbon oldugu icin ekmek yemesen iyi olur

Bide sen hep salata yagsiz falan diyosun
Salataya saf zeytinyagi koymak kötü degil aksine faydali
Vitaminler daha iyi aktive oluyor
Faydali yaglar kilo aldirmaz tabi abartmadan
karbonlar aldirir

Ozaman sebze yemeği falan yerim canım =) bakalım artık yapabilirsem kalkamıyorum ayağımdan
tqmam cnm kolay gelsin zorlama ayagini
Haftaya çarşamba falan giderim abla herhalde çarşamba perşembe iki gun yapsam tartı günümüze de yansır die düşünüyorum ben bugün eksi gördüm şükür cumaya artsın die çabalıyorum

Abla zentinyağı nı yemeklere kullanıyorum sadece salata ve çorbaya kullanmıyorum=) zaten beni niye izine ayırracaksınız li ben geliyorum bildirimde yapıyorum kiloda veriyorum bu arada başladığımdan beri 8 9 kilo vermişim olmayan pantolonları oluyor

Ben izne ayrılsam iyi olcak yaz tatili geldi hep bi yerlerdeyim vakit ayıramıyorum anca menümü yaziyorum

Annemden yarın geçiyorum eve kısmetse

Maşaallahı var inşaallah böyle gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…