- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.221
Yeşil fasulye pisircem abla yaninda yoğurt salata yarın kabak detoksu yapicam 2-3 gun diyetisyen öncesi biraz daha eksim olsun diePlanda ne yemek var
İnşallah kaptanımSende iyi basladin cnm masallah
Senden umudum var
Ben geliyorum valla =)Listedeki kizlar
Artik tam anlamiyla bi düzene girelim
Gelemicek olanlar haber versin bu cuma izine ayrilsin
Çünkü boyle adi var kendi yok üyeler kuru kalabalik oluyor
Bizde önümüze bakalim
@nanekekik
E ebruebrulii
Fit mutlu anne
@Bayankokosh
@Keseli kanguru
Handandandan
@Jasminium84
Pumpkin00
Ak kelebek
@eceboce
Herkesi etiket yaptim gelenler üstüne alinmasin :))
Ama paylasimi artiralim kizlar
Bu hafta
@Fatlady
@AhSen_2504 izine ayrilacak bilginize
Yo çokta zor sayılmaz =)Benim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
Benide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.Yeşil fasulye pisircem abla yaninda yoğurt salata yarın kabak detoksu yapicam 2-3 gun diyetisyen öncesi biraz daha eksim olsun die
Bazıları çok tüy döküyorlar falan diyorlar.Yo çokta zor sayılmaz =)
Benide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.
Canım dönemleri oluyor.. Tüy değiştirmeBazıları çok tüy döküyorlar falan diyorlar.
Evet mercimek ama ben yağ bile eklemiyorum mercimek soğan suEğer mercimek çorbasıysa ekmek tüketme derim
cok zor sayilmaz ama bjraz döküntüsu oluyor tabi bizimde var muhabbet kuşumuz kızım istedi die almıştıkBenim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
bence çorbayı bi kase iceceksen ekmeğe gerek yok bnm diyetisyenim bi kepce corba 1 dilim ekmek yazmıştı corba 2 kepce yiyeceksen ekmek yeme dedi corba salata yogurt olabilirBenide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.
Ozaman sebze yemeği falan yerim canım =) bakalım artık yapabilirsem kalkamıyorum ayağımdancok zor sayilmaz ama bjraz döküntüsu oluyor tabi bizimde var muhabbet kuşumuz kızım istedi die almıştık
bence çorbayı bi kase iceceksen ekmeğe gerek yok bnm diyetisyenim bi kepce corba 1 dilim ekmek yazmıştı corba 2 kepce yiyeceksen ekmek yeme dedi corba salata yogurt olabilir
Yani fazla degil ama surekli yem atiyorlar dışarı ay bide onlarin sesini kafam almiyor benim yahuBenim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
annende ne kadar kalican cnmKilo almadan geri listeye girmek istiyorum. Ablam hemen
Düzenimi kurmam lazım eve geçeyim
diyetisyene ne gun gidecenki tatlimYeşil fasulye pisircem abla yaninda yoğurt salata yarın kabak detoksu yapicam 2-3 gun diyetisyen öncesi biraz daha eksim olsun die
seni zaten istesek de izine ayiramiyozBen geliyorum valla =)
bizimde onceden vardi cnmBenim oğlanın yarın doğum günü. Aylardır kuş isteyip duruyor. Bugün gidip 2 muhabbet kuşu alalım diyoruz. Zor mu bakımı kızlar halledebilir miyiz?
salatanin icine varsa ton baligi falan koysan daha doyurucu olur cnmBenide yemek telaşı aldı dünkü türküyü bugün öğlen yedim akşamı acaba çorba salata 1 dilim ekmek ile mi kapasam napsam.
tqmam cnm kolay gelsin zorlama ayaginiOzaman sebze yemeği falan yerim canım =) bakalım artık yapabilirsem kalkamıyorum ayağımdan
Haftaya çarşamba falan giderim abla herhalde çarşamba perşembe iki gun yapsam tartı günümüze de yansır die düşünüyorum ben bugün eksi gördüm şükür cumaya artsın die çabalıyorumannende ne kadar kalican cnm
diyetisyene ne gun gidecenki tatlim
Detokslarda en fazla ilk gün gider
O yuzden bizim liste icin perşembe yapsan iyi olurdu
seni zaten istesek de izine ayiramiyoz
bizimde onceden vardi cnm
Bence evde hayvan demek iş demek :))
Hem tuyleri hem yemleri dökülüyor
Bide bizimki duvar kagitlarini yemişti
Alerjik durumunuz varsa hele hic dusunme
salatanin icine varsa ton baligi falan koysan daha doyurucu olur cnm
Mercimek zaten karbon oldugu icin ekmek yemesen iyi olur
Bide sen hep salata yagsiz falan diyosun
Salataya saf zeytinyagi koymak kötü degil aksine faydali
Vitaminler daha iyi aktive oluyor
Faydali yaglar kilo aldirmaz tabi abartmadan
karbonlar aldirir
Abla zentinyağı nı yemeklere kullanıyorum sadece salata ve çorbaya kullanmıyorum=) zaten beni niye izine ayırracaksınız li ben geliyorum bildirimde yapıyorum kiloda veriyorum bu arada başladığımdan beri 8 9 kilo vermişim olmayan pantolonları oluyorannende ne kadar kalican cnm
karbonlar aldirir
Ben izne ayrılsam iyi olcak yaz tatili geldi hep bi yerlerdeyim vakit ayıramıyorum anca menümü yaziyorumListedeki kizlar
Artik tam anlamiyla bi düzene girelim
Gelemicek olanlar haber versin bu cuma izine ayrilsin
Çünkü boyle adi var kendi yok üyeler kuru kalabalik oluyor
Bizde önümüze bakalim
@nanekekik
E ebruebrulii
Fit mutlu anne
@Bayankokosh
@Keseli kanguru
Handandandan
@Jasminium84
Pumpkin00
Ak kelebek
@eceboce
Herkesi etiket yaptim gelenler üstüne alinmasin :))
Ama paylasimi artiralim kizlar
Bu hafta
@Fatlady
@AhSen_2504 izine ayrilacak bilginize
Annemden yarın geçiyorum eve kısmetseannende ne kadar kalican cnm
karbonlar aldirir
Maşaallahı var inşaallah böyle gider :)Ay sabah alintilamis unutmusum kolay gelsin diycektimm
Nasil gecti cnm ilk gunun, insallah yavrun cabuk alisir bakicida iyi niyetli birisi cikar
Iyi gidiyor cnm genel olarak cok sukur, bu ara Ablam burda disarlarda oluyoruz bazen yoruldugumu hissediyorum :) ama banad hareket oluyor
Senin nasil gidiyor cnm gecele uyuyormu bebegin :)
Hosgeldin Nur, cabuk gelen cabuk gider bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?