Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun cnm
Spordan geldim öyle midem kazınıyor ki nasıl canım bişeyler istiyor çay demledim ah yanında bikaç paket bisküvi olsa yeme de yanında yat tutucam işte yemicem
yeme yeme
Aman geç kalma işine dikkat et

Spordan geldim öyle midem kazınıyor ki nasıl canım bişeyler istiyor çay demledim ah yanında bikaç paket bisküvi olsa yeme de yanında yat tutucam işte yemicem
Menekşecim epeydir mesajlarını okuyorum ama yoğunluktan yazamadım sana bir türlü...

Muhtemelen insülin direncin varki şeker krizleri yaşıyorsun... insülin direncini kırmanın çeşitli yolları var...

* Her lokmayı 30-40 kere çiğnemeden yutmamak
* Glisemik İndex Değeri düşük besinlerle beslenmek

https://www.canankarataydiyeti.com/karatay-diyeti/karatay-diyeti-2/glisemik-indeks-tablosu.html/amp

adresinde ayrıntılı olarak verilmiş bakmanı tavsiye ederim.... Glisemik İndex Değeri düşük ( 55 altı ) besinlerle beslenirsen kolay kolay acıkmazsın..denemeni tavsiye ederim..

Aşırı spor da acıktırır...spor yapıp yapıp gelip birşeyler yemen boşa kürek sallaman demek...
Spordan geldikten sonra duşunu almayı asla ihmal etme, kilo vermede çok etkili... duş sonrası büyük bir fincanı dlsade türk kahvesi içersen açlık hissi geçecektir.

Küp şeker olayına bı son ver... küp şeker yiyeceğine bitter çikolatanın bir karesini 4 e böl, çok kötü hissedersen ondan bir tane at ağzına...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Aklıma geldikçe yazacağım, kurtuluş yok benden...

Okullar kapaniyormu cnm

Ne guzel temiz havada bol bol stres atarsiniz

Okullar bu hafta kapanıyor ama bize 2 hafta daha okul var, yayladan gidiş geliş yapacağız, buranın sıcağı çok fena çünkü

İzinden dönüş şartı var mı canım...

Bence çok güzel afiyet olsun

ayyy amanın ben geldim
Hosgeldin tatlim
Afiyet olsun canım menu guzel spor dahada güzel
Kuzum hala odemin gecmedimi bi doktora görünsen baksalar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim bugunki menun digerlerine gore cok iyi
Aaaa eger yersem bugunde kaybetmis olacaksın yemek yok dayan biraz

Kahvaltı 11
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates salatalık dereotu
1 dilim ekmek
beyaz peynir
1.ç.k reçel tereyağı

ara 14.00
2 kayısı

ara ,18.00
1 bardak ayran domates salatalık biber

aksam 20.00
1 tabak şehriye çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
yoğurt
salata

3lt su
spor tam başladım 15 dk yaptım eliptik kız uyandı ama eşim gelince yarım saat yapicam

Selam kizlar simdi eve geldim. Yarın izinliyim bazı işlerim var onları halledicem büyük ihtimalle akşama kadar burda olmam. Eger erken gelirsem belki biraz yüzerim fırsatı degerlendirmek lazim
Şimdiden kolay gelsin canım benim

saol cnm
Selam kizlar simdi eve geldim. Yarın izinliyim bazı işlerim var onları halledicem büyük ihtimalle akşama kadar burda olmam. Eger erken gelirsem belki biraz yüzerim fırsatı degerlendirmek lazim
şimdiden kolay gelsin cnm
Afiyet olsun canım

Canım ben hayatımda hiç 80
Üzeri
Olduğumu bilmem şu an diyete aykırı birşey yemiyorum ama düenli yemiyorum. Düzenim yok sıkıntılarım var onlar Düzelsin inş zaten listede devam edeceğim inş
Ah ah sorma banada bu rakamlar okadar yabancı geliyorki bazen bildirim yaparken elim 70 lere gidiyor
En azından bismillah dedik 4 aya şekle semale gireriz
Seninle aynı kilolardayiz beraber yol alalım inşallah canım benim

Afiyet olsun canım

Hosgeldin tatlim
Afiyet olsun canım menu guzel spor dahada güzel
Hoşbuldummm canım ya hayatta çok sevdiğim şeylerden biri yüzmek öbürü koşmak burda sorun yok da iş zamanı zor oluyor şu kalan 2 geçsin de Cumayı saymıyorum zaten yarım gün seminerleri de saymıyorum onlar da yarım gün. Yani diyorum ki sen sporları o zaman gör

cok gecmis olsun cnm
Aman dikkat et de cabuk duzelsin
okul yokmu oglan niye gec yatiyor

Pislettikleri gibi temizlesinker tabi
Ben eve hic cekirdek almam
ölçülerini aldinmi cnm
Bakalim ne kadar incelme olacak
Okullar kapandı sayılır cuma karne alınacak
Ya ablam diyorum sürekli burası senin de yaşam alanın istediğin gibi ye iç dağıt amma sonra arkani topla lakin erkek çocuğu bir yaparsa birdakine öyle bırakıyor
Ama ben naptim bugün klavye almış kargoda eşimin işyerine bırakmış yalvardı anne ne olur gidelim alalım diye gitmedim beni dusunmeyeni bende düşünmem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…