Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canımm
Ya azıcık popo da olmalı kadında daha seksi bence

Tamam ablacım =)

Canım beyaz ekmek şuan yarın tam buğday alıcam inşallah 2 gündür alamadım kalmamış

Şok da Uno'nun çok güzel tam buğday ekmekleri var fırında bulamazsan oraya bak istersen canım

Benim 47 ve altında belli bile etmiyor tecrubem var lakin simdi 47 olacak hal yok bende :)

ahhh ahhh değil 47 37 kilo olsamda o basen bende kendini çok belli ediyor(47 kiloya kadar düşüp test ettim onayladım daha evvel )

Yarım su bardağı ceviz baya alır canım Karatay yapmıyorsan kuruyemişlere dikkat et ekmek yeme yada bu şekilde ceviz yiyeceksen bu arada dün ilk iş gunundj nasıl geçti

Yarım su bardağı ceviz baya alır canım Karatay yapmıyorsan kuruyemişlere dikkat et ekmek yeme yada bu şekilde ceviz yiyeceksen bu arada dün ilk iş gunundj nasıl geçti
Canım dediğin gibi aslında kuruyemiş yediğimde ekmek yemem ama yumurtam kalmamıştı acıkmayayım diye tost da yedim
İlk gün pek parlak değildi ama bugün biraz daha iyiydim çok şükür

evettt benide gaza getirecek bisey lazimdi oda sensinnn
Bugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli

Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış

Su: 2.5 lt
Afiyet olsun kuzum ama sarma olmamis tabikideee
Benim 47 ve altında belli bile etmiyor tecrubem var lakin simdi 47 olacak hal yok bende :)
47 de cok az kuzum yaa aslinda bende yavas yavas hiz kazandirayim da su 52 53 leri goreyim artik
09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık

2 lt su
Afiyet olsun canimm

Hatay canım, aynen çok keyifli yayla, dağ başı sadece kuşların sesi var, gerçek dinlenme ve tatilin adı yayla...
Evet ama bizim yaylalarda artık öyle bir huzur yok o yüzden yayla sevmiyorum eşim için gidiyorum 4-5 gün turistler kafalarını uzatıp evin içine bakıyor sürekli arazi araçları , motorlar , kampçılar yayla yol geçen yeri oldu birde pis bırakıp gitmiyorlr mi

Canım dediğin gibi aslında kuruyemiş yediğimde ekmek yemem ama yumurtam kalmamıştı acıkmayayım diye tost da yedim
İlk gün pek parlak değildi ama bugün biraz daha iyiydim çok şükür
Bebiş biberonu kabul etmiş mi , zamanla ikiniz içinde kolay olacak alisavaksiniz

Alerjik reaksiyonun hızlı tedavisi maalesef kortizon. Bu nedenle gitmiyorum Dr a.
Düzelecek ama zaman alacak.
En son yüz felci geçirdiğimde aldım kortizon 80 e kadar gittim.
59 u görmüşken kortizon alamam ...
Öğlen aç kaldım. Bizim hastanenin yemekleri çok az oluyor. Sanırım bu yüzden eve gelip meyveye saldırdım maalesef ....
Sanırım o da karnıma dokundu guruldayıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…