Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz bide degisiklik yok diyon bi sürü bisey olmus :)) işten uzak diyemi ciktin

Ehliyetide verirsin ins. Cnm

Kilonda cok iyi almamaya calis
Vermeyi dusunuyomusun
Evet abla yine elimden geldigince hergün gelir okurum ama biraz izinli olmam iyi olur
tmm cnm nasil istersen

Dün uzunca bi süre almamış ve epey ağlamış
Ama bugün daha iyiymiş çok şükür
Her geçen gün alışacak canım, üzme kendini..

Sana bu konuda tek tavsiyem bebeğinin yanında hazırlanma, gittiğini görmesin... bebeğin gideceğini anlayıp göz yaşı döktüğü zaman çalıştığına lanet okuyor insan canım.

Karadeniz daha kalabalik oluyodur belki

Aynen öyle ablacım en azından 6 aylık olana kadar emse keşke
Kuruyemiş çok olmuş menüyü yazınca farkettim
Sabah çok erken yaptım ya kahvaltıyı abla çok acıktım dayanamadım yedim biraz erken oldu evet şimdi de acıktım ama yatacağım birazdan zaten

Jasminium84 nasıl geçti işte ilk günlerin canım, sıkıntı yoktur inşaallah, işler karışmış ben yokken diyordun
İlk gün zor geçti ben çok paslanmıştım en iyi yaptığım işte bile tereddüt yaşadım
Şefimiz bu hafta izinliymiş haftaya öncelinde toplantı yapacağız o zaman çıkacak meydana tatlım ne olup ben bitti ne yokken

Vaktim oldukça girmeye çalışıyorum ama ben daha destek olamam ki yanlış bişey yazmayim hiç bilmiyorum ne yenmez ne yenir yavaş yavaş öğrenicem okuyorum netten de kalorileri yüksek yiyecekleri falan

Allah kolaylık versin, inşaallah sıkıntı çıkmaz

Yaaaaa
Ben de özellikle uyandırıyorum ki gitmeden emsin diye

Şimdi yarım lt daha içtim canım, menü paylaştıktan sonrada içmeye devam ediyorum aslında.
Niranim bidenem sen artiyim diyemi izin konusuna takiliyosun
Onceki hafta biraz sapıttıydin ama artik toparladin
Gittigi kadar gitsin artik yapacak bisey yok

Ama tatilde gelemem edemem diyorsan orasini bilemem

Kızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
Geçmiş olsun aman dikkat et canım ateş tehlikeli ben ateşli iken parol calpol onlardan birini veriyordum ekstra iburamin cold şurup da veriyordum daha etkili oluyordu ateşin düşmesi için Allah şifa versin canım hastane yakınındaysa götür antibiyotik mutlaka verirler

kiz bide degisiklik yok diyon bi sürü bisey olmus :)) işten uzak diyemi ciktin

Ehliyetide verirsin ins. Cnm

Kilonda cok iyi almamaya calis
Vermeyi dusunuyomusun
tmm cnm nasil istersen
Evet kuzum, günde 4 saatimin yolda geçtiğini ve eve gelince ağladığımı farkedince mecbur bıraktım ama üzüldüm De..
Amin inşallah geçerim hemencik.
Vermeyi düşünüyorum ama hala kendime çaktırmadan verme derdindeyim
Sen nasılsın ablacım?

Vaktim oldukça girmeye çalışıyorum ama ben daha destek olamam ki yanlış bişey yazmayim hiç bilmiyorum ne yenmez ne yenir yavaş yavaş öğrenicem okuyorum netten de kalorileri yüksek yiyecekleri falan
Burda hepimiz birbirimizden cok seyler ogreniyoruz cnm
Sadece mesele şunu yedin bunu yedin diyede konusmuyoruz
Maksat motivasyonumuzu yukseltmek
Sende ogreninceye kadar baska sekilde destek olursun :)))

Burda herturlu sohbet muhabbet de yapilir
Boylece birbirimizi daha iyi taniyip gönül bağı kuruyoruz

Niranim bidenem sen artiyim diyemi izin konusuna takiliyosun
Onceki hafta biraz sapıttıydin ama artik toparladin
Gittigi kadar gitsin artik yapacak bisey yok

Ama tatilde gelemem edemem diyorsan orasini bilemem
Tatilde gelirim onda sıkıntı yok, ama biraz artıdayım galiba, dediğin gibi bayram haftası sapkınlığınin bedelini ağır ödedim..ama dediğim gibi gözüm görünce kendimi kontrol etmem zor oluyor, zaten evime geçtim, kendi düzenime döndüm ama takımı olumsuz etkilemekte istemiyorum canım...yaylada yürüyüşte yapamayacağım, sporsuz kilo verme durumum nasıl olur bilmiyorum, aslında hedefim önümüzdeki okul sezonuna 60 kiloya inmiş olarak başlamak ama son karar yine senin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…