Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun kısırla ayran da icebilirdin cnm

Aleyküm Selam kankim nerelerdesin sen

Napam dostlar, çok değişiklik Yok gibi..
Diyeti bırakınca 72.4e kadar gördüm, sonra işe başladım ama gidip gelmek o kadar zordu ki birazını vermişim..o zorluktan sonra işi de bırakmak zorunda kaldım.. şimdi ehliyet sırası bende, ders alıyorum, başka bi sınava daha çalışıyorum. Bir kaç yeni arkadaş edindim derken geçiyor gidiyor günler.. siz nasılsınız güzeller?
Not:70.9

Bitterin kalorisi daha fazla olabilir net bilgim yok...ama küp şeker boş boşuna aldığın bir kalori...

Mesela ben çaylarıma şeker atmamaya "çayıma şeker atacağıma tatlı yemeyi tercih ederim" diyerek başladım... tatlı mutlu eder ama küp şeker keyif vermez bence

Diyete ilk olarak kalorisi ve Glisemik İndex Değeri yüksek besinleri eve almayarak başlayabilirsin...en etkili yöntem... Mesela ben gözümün gördüğünü yerim, ama gözüm görmezse aklıma gelse bile kendimi durdurabilirim..

Senin de benim gibi armut demek ki vücudun canım

Dr lar bir yakalarlarsa beni kortizonu çakacaklar diye korkudan görünmüyorum kendilerine

İranlı yazar Dr.Fereydoon Batmanghelidj' nin "Hasta değil susuzsunuz" kitabını muhakkak okumalısın canım....

Hoşgeldin dostum... Boyun kaçtı senin

Evet abla yine elimden geldigince hergün gelir okurum ama biraz izinli olmam iyi olur

Branş nedir acaba sayın meslektaşım bak sana bir öğretmenin 9 günden sonra okula gittiğinde ne hale geldiğinin emojisini atayım << işte böyle oluyoruz
Bizde 9 günden önce ki haftada da öğrenci olmadığı için o hale gelmedik canım. Lise branş öğretmeniyim canım.

Son cümlene çok katılıyorum kesme şeker olayına gelince kız keyif vermesi için yemiyorum gözlerim kararıp bayılmamak için en kestirme yol

kağıt yiyen kuş. O kadar çok istedi ki oğlum artık dayanamadık aldık . Yarın getireceğiz eve. Umarım anlaşırız. Oğlum alerjik üstelik nasıl olacak bilmiyorum
oyyy o zaman pek iyi olmamis cnm ama almisiniz artik :))
Bizimki kafesten ciktigi gibi orayi burayi kemiriyodu

kaloriye degil kalitesine, glisemiks indeksine dikkat edeceksin cnm
Beyaz seker insiluni aniden cikarir ama ayni hizlada düşer, dengeleyemezsin
burda birbirimize destek icin bulunuyoruz cnm
Ama sadece okumak degil, seninde destek olman gerekiyor
İnşallah ablacım ama eninde sonunda olacak o
ne kadar gec olursa o kadar iyi cnm
ohhhh beee nihayet
Evine hosgeldin cnm işleri bile bitirmisin masallah

Bu gazla sen 60 a dusersin
menun cikmamis alintida :))

Bende bahara katiliyorum :))
Ama aksami cok erken yapmisin cnm
yarinki tartiyi merak ediyorum ins. Cok odem olmaz
teşekkür ederim ablacım bide kilo verebilsem azcık daha kilo da değil ödem tuttum resmen şişip şişip iniyorum bide alerji oldum her yanlarım baş parmağım kadar kabardı ne yapcam bilmiyorumm
senindemi polen cnm
Bende de var ilac aliyorum

Suya tuza dikkat edecen bide odem cayi yap gun icinde ic
Bugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli

Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış

Su: 2.5 lt
kötü degil cnm
ilk gun yemek falan zor olur annenlerdemiydiniz
09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık

2 lt su
guzel olmus nirancim
Suyu birazdaha artirsan odemine iyi gelir belki
Hoşgeldin canımm
Ya azıcık popo da olmalı kadında daha seksi bence
aynennnn bencede
Yan taraftan basen cikinca hoş olmuyor da popo guzel oluyor :))

Son cümlene çok katılıyorum kesme şeker olayına gelince kız keyif vermesi için yemiyorum gözlerim kararıp bayılmamak için en kestirme yol

Keyif vermeyen birşeyi bayılmamak için bile yememelisin... başucunda 1 kare bitterin 1/4 ünü bulundur, en azından çikolata yemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…