- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.321
afiyet olsun kısırla ayran da icebilirdin cnm
Aleyküm Selam kankim nerelerdesin sen
tmm cnm 2 gun idare eder 3 gun olunca sıkıyor
kuzum sen bazen şakadan anlamiyon:)) sana gelmiyosun demedim ki
Salatana da 1 tk zeytinyagi koyarsan iyi olur
kesin kararlimisin cnm ona gore cuma yazalim
o zaman niye izine ayrilacan gulbecim dönüyormuşun zaten
sonraki misir olmasa iyi olurdu cnm
Bide yarindan itibaren bulgur gibi sislik yapicak seyler olmasin
ne yapan, nişlen bebegim iyice kayiplara karistin
ama eksisi guzel oluyor
benim soylememe gerek yok heralde :))
hepsi cok guzel tatlisim
ececim sanki uzakmisin bi test yaptirsana çözümüne bak
Ve lutfen odem icin biseyler yap
Menüde aradaki meyve miktari fazla olmus
gayet guzel cnm ama yarindan itibaren bulgur falan olmasin dicektimki
Zaten detoks yapican :))
onceki günlere gore cok guzel cnm
Cok acikiyosan aksam arasi olarak sut yada yogurt yapabilirsin
Ekmeklerin türünü de yazarsan iyi olur
niran özüne dönmüş
min. 2 hafta izin oluyor cnm bide izine ayrilan kilodan fazla olmamak
guzel olmus dilegim
Sadece tarti oncesi aksami biraz erkene cekebilirsen iyi olur
Bide eliptik birden zorlamazmi biraz alissamiydin spora
cok hafif olmus cnm
Salata yesillik falan ekleseydin
Sahura biraz kuruyemisde olur
önce evi temizle diyeydin
Cocuklardan bizi dusunmelerini beklersek cok bekleriz :))
Bitterin kalorisi daha fazla olabilir net bilgim yok...ama küp şeker boş boşuna aldığın bir kalori...Çok sağol canım benim yazın eleştirilere açığım öğrenmem lazım ne yenir ne yenmez evet şeker olayı durum bu hep başucumda kesme şekerim bulunur ama bitter çikolata kalorisi yüksek değil mi kesme şekere göre
Spor yaptıktan sonra ayran veya meyve dışında bişey yemiyorum canım inşallah istediğim kiloya gelirim eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne fitmişim şimdi tombul kuş
Senin de benim gibi armut demek ki vücudun canımŞok da Uno'nun çok güzel tam buğday ekmekleri var fırında bulamazsan oraya bak istersen canım
ahhh ahhh değil 47 37 kilo olsamda o basen bende kendini çok belli ediyor(47 kiloya kadar düşüp test ettim onayladım daha evvel)
Dr lar bir yakalarlarsa beni kortizonu çakacaklar diye korkudan görünmüyorum kendilerineHosgeldin tatlim
Afiyet olsun canım menu guzel spor dahada güzel
Kuzum hala odemin gecmedimi bi doktora görünsen baksalar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim bugunki menun digerlerine gore cok iyi
Aaaa eger yersem bugunde kaybetmis olacaksın yemek yok dayan biraz
İranlı yazar Dr.Fereydoon Batmanghelidj' nin "Hasta değil susuzsunuz" kitabını muhakkak okumalısın canım....Alerjik reaksiyonun hızlı tedavisi maalesef kortizon. Bu nedenle gitmiyorum Dr a.
Düzelecek ama zaman alacak.
En son yüz felci geçirdiğimde aldım kortizon 80 e kadar gittim.
59 u görmüşken kortizon alamam ...
Öğlen aç kaldım. Bizim hastanenin yemekleri çok az oluyor.Sanırım bu yüzden eve gelip meyveye saldırdım maalesef ....
Sanırım o da karnıma dokundu guruldayıp duruyorum
Hoşgeldin dostum... Boyun kaçtı seninNapam dostlar, çok değişiklik Yok gibi..
Diyeti bırakınca 72.4e kadar gördüm, sonra işe başladım ama gidip gelmek o kadar zordu ki birazını vermişim..o zorluktan sonra işi de bırakmak zorunda kaldım.. şimdi ehliyet sırası bende, ders alıyorum, başka bi sınava daha çalışıyorum. Bir kaç yeni arkadaş edindim derken geçiyor gidiyor günler.. siz nasılsınız güzeller?
Not:70.9
Hemen bakıciimm teşekkür ederim tatlım benimİranlı yazar Dr.Fereydoon Batmanghelidj' nin "Hasta değil susuzsunuz" kitabını muhakkak okumalısın canım....
Evet abla yine elimden geldigince hergün gelir okurum ama biraz izinli olmam iyi olurtmm cnm 2 gun idare eder 3 gun olunca sıkıyor
kuzum sen bazen şakadan anlamiyon:)) sana gelmiyosun demedim ki
Salatana da 1 tk zeytinyagi koyarsan iyi olur
kesin kararlimisin cnm ona gore cuma yazalim
o zaman niye izine ayrilacan gulbecim dönüyormuşun zaten
sonraki misir olmasa iyi olurdu cnm
Bide yarindan itibaren bulgur gibi sislik yapicak seyler olmasin
ne yapan, nişlen bebegim iyice kayiplara karistin
ama eksisi guzel oluyor
benim soylememe gerek yok heralde :))
hepsi cok guzel tatlisim
ececim sanki uzakmisin bi test yaptirsana çözümüne bak
Ve lutfen odem icin biseyler yap
Menüde aradaki meyve miktari fazla olmus
gayet guzel cnm ama yarindan itibaren bulgur falan olmasin dicektimki
Zaten detoks yapican :))
onceki günlere gore cok guzel cnm
Cok acikiyosan aksam arasi olarak sut yada yogurt yapabilirsin
Ekmeklerin türünü de yazarsan iyi olur
niran özüne dönmüş
min. 2 hafta izin oluyor cnm bide izine ayrilan kilodan fazla olmamak
guzel olmus dilegim
Sadece tarti oncesi aksami biraz erkene cekebilirsen iyi olur
Bide eliptik birden zorlamazmi biraz alissamiydin spora
cok hafif olmus cnm
Salata yesillik falan ekleseydin
Sahura biraz kuruyemisde olur
önce evi temizle diyeydin
Cocuklardan bizi dusunmelerini beklersek cok bekleriz :))
Bizde 9 günden önce ki haftada da öğrenci olmadığı için o hale gelmedik canım. Lise branş öğretmeniyim canım.Branş nedir acaba sayın meslektaşım bak sana bir öğretmenin 9 günden sonra okula gittiğinde ne hale geldiğinin emojisini atayım<< işte böyle oluyoruz
Hoşbuldum beybilim.. uzun değilim canım 1.62 veya 1.63 ümHoşgeldin dostum... Boyun kaçtı senin
Ne kadar güzel ana sınıfı biraz aksiyon dolu geçiyor çünküBizde 9 günden önce ki haftada da öğrenci olmadığı için o hale gelmedik canım. Lise branş öğretmeniyim canım.
Son cümlene çok katılıyorum kesme şeker olayına gelince kız keyif vermesi için yemiyorum gözlerim kararıp bayılmamak için en kestirme yolBitterin kalorisi daha fazla olabilir net bilgim yok...ama küp şeker boş boşuna aldığın bir kalori...
Mesela ben çaylarıma şeker atmamaya "çayıma şeker atacağıma tatlı yemeyi tercih ederim" diyerek başladım... tatlı mutlu eder ama küp şeker keyif vermez bence
Diyete ilk olarak kalorisi ve Glisemik İndex Değeri yüksek besinleri eve almayarak başlayabilirsin...en etkili yöntem... Mesela ben gözümün gördüğünü yerim, ama gözüm görmezse aklıma gelse bile kendimi durdurabilirim..
oyyy o zaman pek iyi olmamis cnm ama almisiniz artik :))kağıt yiyen kuş. O kadar çok istedi ki oğlum artık dayanamadık aldık . Yarın getireceğiz eve. Umarım anlaşırız. Oğlum alerjik üstelik nasıl olacak bilmiyorum
kaloriye degil kalitesine, glisemiks indeksine dikkat edeceksin cnmÇok sağol canım benim yazın eleştirilere açığım öğrenmem lazım ne yenir ne yenmez evet şeker olayı durum bu hep başucumda kesme şekerim bulunur ama bitter çikolata kalorisi yüksek değil mi kesme şekere göre
Spor yaptıktan sonra ayran veya meyve dışında bişey yemiyorum canım inşallah istediğim kiloya gelirim eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne fitmişim şimdi tombul kuş
burda birbirimize destek icin bulunuyoruz cnmKızlar çok fazla msjları okuyup alıntılayamıyorum çok teşekkür ederim destek olduğunuz yanlışlarımı gösterdiğiniz için kızım 2 yaşında gün içinde uyuduğu zaman işlerimi yapıp sonra eşime bırakıp spora gidiyorum daha sık okumaya fırsat buluşcam inşallah menülerinizne ne kadar yenir konusunda ışık tutuyor
ne kadar gec olursa o kadar iyi cnmİnşallah ablacım ama eninde sonunda olacak o
ohhhh beee nihayetHuhu ben geldimevim evim güzel evim moduna daha giremedim
5,30 da geldim ayakta uyurken bir çay vs derken 7 oldu yattık 10 da kalktık
10-14 arası temizlik sonra market sonra annemler derken şimdi duş aldım kk vakti geldi ayakta uyuyorum o ayrı
Tartimi valizden çıkardım geriye kalan ne varsa hala valizlerdehatta tartinin pili kaybolmasın diye kuzeyin çorabinin içine koydum onu bulacağım birde :)
Burda herkeste nasıl zayıflamışsin dedi mutlu oldum
Hatta annem hani o g... Gitmez genetik diyordun bak gidiyormuş dedi
menun cikmamis alintida :))
yarinki tartiyi merak ediyorumDün ki menü
Sabah(10:00)
Domates salatalık
1 kk peynir
1 zeytin
Akşam(16:30)
1 porsiyon et döner (100g)
1 parmak kadar pide
Salata
Su az içtim ama yolda sıkıntı olmasın diye WC olayı çok zor benim için her WC yı kullanmam
senindemi polen cnmteşekkür ederim ablacım bide kilo verebilsem azcık daha kilo da değil ödem tuttum resmen şişip şişip iniyorum bide alerji oldum her yanlarım baş parmağım kadar kabardı ne yapcam bilmiyorumm
kötü degil cnmBugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli
Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış
Su: 2.5 lt
guzel olmus nirancim09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 lt su
aynennnn bencedeHoşgeldin canımm
Ya azıcık popo da olmalı kadında daha seksi bence
Son cümlene çok katılıyorum kesme şeker olayına gelince kız keyif vermesi için yemiyorum gözlerim kararıp bayılmamak için en kestirme yol
Dün uzunca bi süre almamış ve epey ağlamışBebiş biberonu kabul etmiş mi , zamanla ikiniz içinde kolay olacak alisavaksiniz
Yat kuzum dinlen hadi iyi gecelerKızlar gözlerim kapanıyor yarın itibariyle paylaşıma ve aktiflige son gaz devam beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Tartı bol eksi göstersin aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?