- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.361
Sen uyu dinlen canım, doğum izni dönüşü işe başlamak ilk defa çalışma hayatına başlamak gibi yoruyor, bol bol dinlen canım.Kızlar benim de gözlerim kapanıyor iş temposuna henüz alışamadım uykusuzluktan bitik vaziyetteyim o yüzden
Hepinize iyi geceler
Tamam canım daha sık girmeye çalışıcam evet çok güzel ben hemen sizinle gönül bağı kurdum çok hoşuma gitti bu topik kaç yıldır burdayım hiç bu kadar arkadaşça samimi topik denk gelmemiştiBurda hepimiz birbirimizden cok seyler ogreniyoruz cnm
Sadece mesele şunu yedin bunu yedin diyede konusmuyoruz
Maksat motivasyonumuzu yukseltmek
Sende ogreninceye kadar baska sekilde destek olursun :)))
Burda herturlu sohbet muhabbet de yapilir
Boylece birbirimizi daha iyi taniyip gönül bağı kuruyoruz
Uyandır, emzir ama yanında hazırlanma ve gittiğini görmesin....Yaaaaa
Ben de özellikle uyandırıyorum ki gitmeden emsin diye
gecmis olsun cnm ılık duş aldir bariKızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
kuzucum sen keyfindenmi gidiyosun, istermisin sabahin korunde cikip gitmeyiYaaaaa
Ben de özellikle uyandırıyorum ki gitmeden emsin diye
cok uzakmis cnm yaaaEvet kuzum, günde 4 saatimin yolda geçtiğini ve eve gelince ağladığımı farkedince mecbur bıraktım ama üzüldüm De..
Amin inşallah geçerim hemencik.
Vermeyi düşünüyorum ama hala kendime çaktırmadan verme derdindeyim
Sen nasılsın ablacım?
ramazandan sonra herkes tavuk olduKızlar benim de gözlerim kapanıyor iş temposuna henüz alışamadım uykusuzluktan bitik vaziyetteyim o yüzden
Hepinize iyi geceler
Zamanla tanışıp kaynastikca daha iyi anlarsin cnmTamam canım daha sık girmeye çalışıcam evet çok güzel ben hemen sizinle gönül bağı kurdum çok hoşuma gitti bu topik kaç yıldır burdayım hiç bu kadar arkadaşça samimi topik denk gelmemişti
Guzelim karari ben degil sen vereceksinTatilde gelirim onda sıkıntı yok, ama biraz artıdayım galiba, dediğin gibi bayram haftası sapkınlığınin bedelini ağır ödedim..ama dediğim gibi gözüm görünce kendimi kontrol etmem zor oluyor, zaten evime geçtim, kendi düzenime döndüm ama takımı olumsuz etkilemekte istemiyorum canım...yaylada yürüyüşte yapamayacağım, sporsuz kilo verme durumum nasıl olur bilmiyorum, aslında hedefim önümüzdeki okul sezonuna 60 kiloya inmiş olarak başlamak ama son karar yine senin olsun canım.
Sıkı bi korse giysen olurmu acaba cnmBu arada damdan düşer gibi olacak ama şimdi ağrı hissedince sorayım dedim, böyle hoplamalı zıplamalı spordan sonra sizin de kasıklarınızda daha doğrusu direkt yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu? Böyle hafif bi adet ağrısı gibi.. tırstım da.
Bana koşu bandı yürüyüşü verdiriyor en fazla.. yaylada dambıllarla egzersiz yapmayı düşünüyorum sıkılaştırır ama kilo vermeye ne kadar etkisi olur bilmiyorum.Guzelim karari ben degil sen vereceksin
Benim dedigim sadece bu hafta arti olursun diye izine ayrilman sacma olur
Bu 2 gunde ekstra bisey yapicanmi
Yaylada niye spor yapamayasinki anlamadim
Kilo vermek istiyorsan biseyler yapman lazim
Cunku sen sporsuz zor veriyosun
Bizim yerimize de keyfini cikarHatay canım, aynen çok keyifli yayla, dağ başı sadece kuşların sesi var, gerçek dinlenme ve tatilin adı yayla...
Dalak şişmesi olurduda oda dinlenince geçerdi bilemedim simdiBu arada damdan düşer gibi olacak ama şimdi ağrı hissedince sorayım dedim, böyle hoplamalı zıplamalı spordan sonra sizin de kasıklarınızda daha doğrusu direkt yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu? Böyle hafif bi adet ağrısı gibi.. tırstım da.
3 haşlanmış yumurta çok Bencr beyazı tamam ama sarıyı çok tüketme mek gerekSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
ARA(15:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
Kardio yapman lazım ter akmadan bu yaglar erimiyor sanki , YouTube baksan jillan tarzi bı spor indirip yapsan olmamiBana koşu bandı yürüyüşü verdiriyor en fazla.. yaylada dambıllarla egzersiz yapmayı düşünüyorum sıkılaştırır ama kilo vermeye ne kadar etkisi olur bilmiyorum.
Yarın için kabak yemeği yapacağım, ödem çayida bir sonraki güne...ama mensturasyon da yaklaşıyor..eksi bende Garanti değil bu hafta
Benim kaçıncı gelişim hatırlamiyorum 3 yada 4Zamanla tanışıp kaynastikca daha iyi anlarsin cnm
Burda bu samimiyet ictenlik olmasa zaten uzun sureli olmaz hicbisey
Sonucta herkesin işi gucu colugu cocugu var yinede vakit ayiririyoruz buraya
Kimimiz senelerdir tanisiyoruz
Kilo veriyoz alip geri geliyoz
Evdeki problemleri atlatmam lazımtmm cnm 2 gun idare eder 3 gun olunca sıkıyor
kuzum sen bazen şakadan anlamiyon:)) sana gelmiyosun demedim ki
Salatana da 1 tk zeytinyagi koyarsan iyi olur
kesin kararlimisin cnm ona gore cuma yazalim
o zaman niye izine ayrilacan gulbecim dönüyormuşun zaten
sonraki misir olmasa iyi olurdu cnm
Bide yarindan itibaren bulgur gibi sislik yapicak seyler olmasin
ne yapan, nişlen bebegim iyice kayiplara karistin
ama eksisi guzel oluyor
benim soylememe gerek yok heralde :))
hepsi cok guzel tatlisim
ececim sanki uzakmisin bi test yaptirsana çözümüne bak
Ve lutfen odem icin biseyler yap
Menüde aradaki meyve miktari fazla olmus
gayet guzel cnm ama yarindan itibaren bulgur falan olmasin dicektimki
Zaten detoks yapican :))
onceki günlere gore cok guzel cnm
Cok acikiyosan aksam arasi olarak sut yada yogurt yapabilirsin
Ekmeklerin türünü de yazarsan iyi olur
niran özüne dönmüş
min. 2 hafta izin oluyor cnm bide izine ayrilan kilodan fazla olmamak
guzel olmus dilegim
Sadece tarti oncesi aksami biraz erkene cekebilirsen iyi olur
Bide eliptik birden zorlamazmi biraz alissamiydin spora
cok hafif olmus cnm
Salata yesillik falan ekleseydin
Sahura biraz kuruyemisde olur
önce evi temizle diyeydin
Cocuklardan bizi dusunmelerini beklersek cok bekleriz :))
Kıyamam ya bu bebeğini bırakıp ise gitmek zorunda olanlara ayrı bı saygım var ,ben markete gidip gelirken bile acaba uyandimi agladimi diye çabucak gidip geliyorum geçen ağlamış susturamamislar bidahq tövbe dedim ben nereye kızım oraya..Uyandır, emzir ama yanında hazırlanma ve gittiğini görmesin....
Ben yaptım bu hatayı şimdi beni ne zaman hazırlanırken görse onu kucağıma alana kadar sel gibi gözyaşı akıtıyor...
Çünkü diyet kardeşliği yapıyoruz birbirimizi bizden iyi anliyan yok arkadaşlarimiz kilo verdikce bizde mutlu oluyoruz çünkü kilolu olmanın yarasını hepimiz aldıkTamam canım daha sık girmeye çalışıcam evet çok güzel ben hemen sizinle gönül bağı kurdum çok hoşuma gitti bu topik kaç yıldır burdayım hiç bu kadar arkadaşça samimi topik denk gelmemişti
Yumurta çok olmuş sanki gerisi gayet iyi afiyet olsun canımSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
1 bardak türk kahvesi
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
Daim olsun kuzumVaavv çok iradeli gordum seni canisi
Sağ ol canımafiyet olsun cnm
Aynen canım
İyi olur cNımCanım beyaz ekmek şuan yarın tam buğday alıcam inşallah 2 gündür alamadım kalmamış
Sağ ol canımAfiyet olsun tatlim
AminnSimdiden sabir diliyorum sana
Dukan biradan sonra o kadar sahuru zorla yaptım. İftarda da gün boyu canım çilek çekmişti o yüzden salata yemedimcok hafif olmus cnm
Salata yesillik falan ekleseydin
Sahura biraz kuruyemisde olur
Fiyuww okuyunca ben yoruldum. Ama şu herkesin zayıflamışsın demesi kısmı müthişHuhu ben geldimevim evim güzel evim moduna daha giremedim
5,30 da geldim ayakta uyurken bir çay vs derken 7 oldu yattık 10 da kalktık
10-14 arası temizlik sonra market sonra annemler derken şimdi duş aldım kk vakti geldi ayakta uyuyorum o ayrı
Tartimi valizden çıkardım geriye kalan ne varsa hala valizlerdehatta tartinin pili kaybolmasın diye kuzeyin çorabinin içine koydum onu bulacağım birde :)
Burda herkeste nasıl zayıflamışsin dedi mutlu oldum
Hatta annem hani o g... Gitmez genetik diyordun bak gidiyormuş dedi
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
07.00 yarım su bardağı ceviz
7 zeytin
1 peynirli tost
13.00 1 hurma
1 fincan kahve
14.30 bir avuç karışık kuruyemiş
5 erik
15.15 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
Su: 3 lt
Afiyet olsun canım. Ben de yolculuklarda öyleyimDün ki menü
Sabah(10:00)
Domates salatalık
1 kk peynir
1 zeytin
Akşam(16:30)
1 porsiyon et döner (100g)
1 parmak kadar pide
Salata
Su az içtim ama yolda sıkıntı olmasın diye WC olayı çok zor benim için her WC yı kullanmam
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli
Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış
Su: 2.5 lt
Afiyet olsun canım09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 lt su
Kafesten çıkarmasakoyyy o zaman pek iyi olmamis cnm ama almisiniz artik :))
Bizimki kafesten ciktigi gibi orayi burayi kemiriyodu
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et çok yükselmesinKızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
Afiyet olsun canımSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
1 bardak türk kahvesi
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?