Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü icerik olarak guzel cnm patlican kizartma degilse ama ekmekle beraber 3 yumurta yenmesi fazla olmus
dilegin dedigi gibi youtubedan biseyler bul indir cnm
Cardiyo yapman lazim
Benim kaçıncı gelişim hatırlamiyorum 3 yada 4
ben gitmeden alip veriyom
Evdeki problemleri atlatmam lazım
anlatmak istersen dinleriz cnm

Izin konusunda sen karar verecen sen bilirsin

Amin cnm hepimizi ins.

Biraz toparlayım anlatırım inş tabi ki menü filan yazmam sıkıntı olabilir abla listeye ve arkadaşlara haksızlık etmek istemiyorum gir çık yapmış gibi oluyor ve vicdanen hiç rahat etmiyorum birde konuşmaya göre süreç nasıl ilerler bakalım önümü göremediğim için izin almak istiyorum

Tmm cnm sen nasil rahat hissedeceksen

Fazla veremesende en azindan almamaya calis emeklerin boşa gitmesin

Tmm cnm sen nasil rahat hissedeceksen

Fazla veremesende en azindan almamaya calis emeklerin boşa gitmesin
Hedefim o abla kilo almadan belki vermiş olarak listeye tekrar dahil olup kaldığım yerden hedefe devam etmek bu süreçte kendime ok dediğim ilk anda diyetisyene gideceğim inş

zmnla daha da tanisip kaynasicaz sende konulara daha hakim olacaksin cnm
aynen abla yarına detoks başlangıç bklm ilk kez tam anlamiyla kabak detoksu yapicam bklm eksi gorrbilecek miyim
hg cnm cok guzel motive olmussun masAllah daha da fazlasi olsun insAllah guzel bi eksiyle de gelirsin
afiyet olsun cnm
Bugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli

Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış

Su: 2.5 lt
afiyet olsun cnm
09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık

2 lt su
afiyet olsun cnm
Kızlar gözlerim kapanıyor yarın itibariyle paylaşıma ve aktiflige son gaz devam beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Tartı bol eksi göstersin aminnnn
Aminnn insAllah cnm
wuu Allah tan degisiklik yokmuş bi cirlida ehliyetini alirsn ins cnm kacla mezun olmustun kiz sen hatrlasam bi
Kızlar bana müsade resmen gözlerim kapanıyor artık uyuma zamanım geldi benim yorgunum biraz iyi geceler hepinize
Kızlar benim de gözlerim kapanıyor iş temposuna henüz alışamadım uykusuzluktan bitik vaziyetteyim o yüzden
Hepinize iyi geceler
iyi geceler kızlarrr
afiyet olsun cnm
Yarin herkes icin guzel bi gün olsun ins.

Iyi geceler
Amin insAllah abla iyi geceler

Patlıcan kızartma değil. Eşimin yiğeni bizde o yüzden 3 tane haşladım. O sevmiyormuş o yüzden yedim. Normalde 1 tane yiyorum genelde

Bugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli

Akşam(16:30)
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış

Su: 2.5 lt
09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık

2 lt su

AFİyet olsun kızlar
Amiinnn canımm
Doğum izninde ben de öyleydim bi markete gitmek bile zor gelirdi kızımı bırakıp yarım saat içinde 30 kere arardım
Herşey onlar için deyip kendimi avutmaya çalışıyorum amacım kimselere muhtaç etmeden kızlarımı büyütebilmek Allah izin verirse, ama tabii bu arada kızlarım da çok çok mutlu olsunlar inşallah

Uyandır, emzir ama yanında hazırlanma ve gittiğini görmesin....

Ben yaptım bu hatayı şimdi beni ne zaman hazırlanırken görse onu kucağıma alana kadar sel gibi gözyaşı akıtıyor...
Hmmm şimdi anladım tamam kuzum dikkat ederim
Seninkine de kıyamam yavrum o gözyaşlarına kurban olurum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…