- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.381
Menü icerik olarak guzel cnm patlican kizartma degilse ama ekmekle beraber 3 yumurta yenmesi fazla olmusSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
ARA(15:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
dilegin dedigi gibi youtubedan biseyler bul indir cnmBana koşu bandı yürüyüşü verdiriyor en fazla.. yaylada dambıllarla egzersiz yapmayı düşünüyorum sıkılaştırır ama kilo vermeye ne kadar etkisi olur bilmiyorum.
Yarın için kabak yemeği yapacağım, ödem çayida bir sonraki güne...ama mensturasyon da yaklaşıyor..eksi bende Garanti değil bu hafta
ben gitmeden alip veriyomBenim kaçıncı gelişim hatırlamiyorum 3 yada 4
anlatmak istersen dinleriz cnmEvdeki problemleri atlatmam lazım
Amin cnm hepimizi ins.Çünkü diyet kardeşliği yapıyoruz birbirimizi bizden iyi anliyan yok arkadaşlarimiz kilo verdikce bizde mutlu oluyoruz çünkü kilolu olmanın yarasını hepimiz aldık
Biraz önce 65 iken alipda giydiğim iki elbisemi gelinimize verdim çünkü geçen sene giyemedim bu yazindw giyemiycem yazık dolap bekleyip modası geçene kadar ise yarasin
Bu pis boğazım yüzünden hevesimi alana kadar giyemedim ne yazikki
Rabbim bidaha aynı hataya dusurmesin
Biraz toparlayım anlatırım inş tabi ki menü filan yazmam sıkıntı olabilir abla listeye ve arkadaşlara haksızlık etmek istemiyorum gir çık yapmış gibi oluyor ve vicdanen hiç rahat etmiyorum birde konuşmaya göre süreç nasıl ilerler bakalım önümü göremediğim için izin almak istiyorumMenü icerik olarak guzel cnm patlican kizartma degilse ama ekmekle beraber 3 yumurta yenmesi fazla olmus
dilegin dedigi gibi youtubedan biseyler bul indir cnm
Cardiyo yapman lazim
ben gitmeden alip veriyom
anlatmak istersen dinleriz cnm
Izin konusunda sen karar verecen sen bilirsin
Alistirmasaniz belki istemez bilmiyorumki cnmKafesten çıkarmasak
Tmm cnm sen nasil rahat hissedeceksenBiraz toparlayım anlatırım inş tabi ki menü filan yazmam sıkıntı olabilir abla listeye ve arkadaşlara haksızlık etmek istemiyorum gir çık yapmış gibi oluyor ve vicdanen hiç rahat etmiyorum birde konuşmaya göre süreç nasıl ilerler bakalım önümü göremediğim için izin almak istiyorum
İki tane aldıkAlistirmasaniz belki istemez bilmiyorumki cnm
Bizimki icerde durmuyodu
Hedefim o abla kilo almadan belki vermiş olarak listeye tekrar dahil olup kaldığım yerden hedefe devam etmek bu süreçte kendime ok dediğim ilk anda diyetisyene gideceğim inşTmm cnm sen nasil rahat hissedeceksen
Fazla veremesende en azindan almamaya calis emeklerin boşa gitmesin
Kendine iş cikardinİki tane aldıkbelki sıkılmazlar
zmnla daha da tanisip kaynasicaz sende konulara daha hakim olacaksin cnmKızlar çok fazla msjları okuyup alıntılayamıyorum çok teşekkür ederim destek olduğunuz yanlışlarımı gösterdiğiniz için kızım 2 yaşında gün içinde uyuduğu zaman işlerimi yapıp sonra eşime bırakıp spora gidiyorum daha sık okumaya fırsat buluşcam inşallah menülerinizne ne kadar yenir konusunda ışık tutuyor
aynen abla yarına detoks başlangıç bklm ilk kez tam anlamiyla kabak detoksu yapicam bklm eksi gorrbilecek miyimtmm cnm 2 gun idare eder 3 gun olunca sıkıyor
kuzum sen bazen şakadan anlamiyon:)) sana gelmiyosun demedim ki
Salatana da 1 tk zeytinyagi koyarsan iyi olur
kesin kararlimisin cnm ona gore cuma yazalim
o zaman niye izine ayrilacan gulbecim dönüyormuşun zaten
sonraki misir olmasa iyi olurdu cnm
Bide yarindan itibaren bulgur gibi sislik yapicak seyler olmasin
ne yapan, nişlen bebegim iyice kayiplara karistin
ama eksisi guzel oluyor
benim soylememe gerek yok heralde :))
hepsi cok guzel tatlisim
ececim sanki uzakmisin bi test yaptirsana çözümüne bak
Ve lutfen odem icin biseyler yap
Menüde aradaki meyve miktari fazla olmus
gayet guzel cnm ama yarindan itibaren bulgur falan olmasin dicektimki
Zaten detoks yapican :))
onceki günlere gore cok guzel cnm
Cok acikiyosan aksam arasi olarak sut yada yogurt yapabilirsin
Ekmeklerin türünü de yazarsan iyi olur
niran özüne dönmüş
min. 2 hafta izin oluyor cnm bide izine ayrilan kilodan fazla olmamak
guzel olmus dilegim
Sadece tarti oncesi aksami biraz erkene cekebilirsen iyi olur
Bide eliptik birden zorlamazmi biraz alissamiydin spora
cok hafif olmus cnm
Salata yesillik falan ekleseydin
Sahura biraz kuruyemisde olur
önce evi temizle diyeydin
Cocuklardan bizi dusunmelerini beklersek cok bekleriz :))
hg cnm cok guzel motive olmussun masAllah daha da fazlasi olsun insAllah guzel bi eksiyle de gelirsinHuhu ben geldimevim evim güzel evim moduna daha giremedim
5,30 da geldim ayakta uyurken bir çay vs derken 7 oldu yattık 10 da kalktık
10-14 arası temizlik sonra market sonra annemler derken şimdi duş aldım kk vakti geldi ayakta uyuyorum o ayrı
Tartimi valizden çıkardım geriye kalan ne varsa hala valizlerdehatta tartinin pili kaybolmasın diye kuzeyin çorabinin içine koydum onu bulacağım birde :)
Burda herkeste nasıl zayıflamışsin dedi mutlu oldum
Hatta annem hani o g... Gitmez genetik diyordun bak gidiyormuş dedi
afiyet olsun cnmMenümü yazayım
07.00 yarım su bardağı ceviz
7 zeytin
1 peynirli tost
13.00 1 hurma
1 fincan kahve
14.30 bir avuç karışık kuruyemiş
5 erik
15.15 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
Su: 3 lt
Dün ki menü
Sabah(10:00)
Domates salatalık
1 kk peynir
1 zeytin
Akşam(16:30)
1 porsiyon et döner (100g)
1 parmak kadar pide
Salata
Su az içtim ama yolda sıkıntı olmasın diye WC olayı çok zor benim için her WC yı kullanmam
afiyet olsun cnmBugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış
Su: 2.5 lt
afiyet olsun cnm09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 lt su
Aminnn insAllah cnmKızlar gözlerim kapanıyor yarın itibariyle paylaşıma ve aktiflige son gaz devam beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Tartı bol eksi göstersin aminnnn
wuu Allah tan degisiklik yokmuş bi cirlida ehliyetini alirsn ins cnm kacla mezun olmustun kiz sen hatrlasam biNapam dostlar, çok değişiklik Yok gibi..
Diyeti bırakınca 72.4e kadar gördüm, sonra işe başladım ama gidip gelmek o kadar zordu ki birazını vermişim..o zorluktan sonra işi de bırakmak zorunda kaldım.. şimdi ehliyet sırası bende, ders alıyorum, başka bi sınava daha çalışıyorum. Bir kaç yeni arkadaş edindim derken geçiyor gidiyor günler.. siz nasılsınız güzeller?
Not:70.9
Kızlar bana müsade resmen gözlerim kapanıyor artık uyuma zamanım geldi benim yorgunum biraz iyi geceler hepinize
iyi geceler kızlarrrKızlar benim de gözlerim kapanıyor iş temposuna henüz alışamadım uykusuzluktan bitik vaziyetteyim o yüzden
Hepinize iyi geceler
afiyet olsun cnmSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
1 bardak türk kahvesi
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
Amin insAllah abla iyi gecelerYarin herkes icin guzel bi gün olsun ins.
Iyi geceler
Eşimin yiğeni bizde o yüzden 3 tane yapmıştım o da haşlanmış yemem ben dedi ben yedim o yüzden3 haşlanmış yumurta çok Bencr beyazı tamam ama sarıyı çok tüketme mek gerek
Patlıcan kızartma değil. Eşimin yiğeni bizde o yüzden 3 tane haşladım. O sevmiyormuş o yüzden yedim. Normalde 1 tane yiyorum geneldeMenü icerik olarak guzel cnm patlican kizartma degilse ama ekmekle beraber 3 yumurta yenmesi fazla olmus
dilegin dedigi gibi youtubedan biseyler bul indir cnm
Cardiyo yapman lazim
ben gitmeden alip veriyom
anlatmak istersen dinleriz cnm
Izin konusunda sen karar verecen sen bilirsin
Bugün yemek olarak yiyeyim, yarın dediğin gibi detoks yapayım o zaman.Handandandan nirancim yarin kabagi yemek olarak degilde
Rendeleyip tavada yagsiz sotelersen biraz yogurtla daha iyi olur detoks gibi
Tabi tuzsuz yenecek :))
Bugün menü
Sabah(6:45)
1 dilim t buğday
1 tatlı kaşığı Frenk üzümü reçeli
Salata
5 tane sarma
2 kk kadar tavuk göğsü haşlanmış
Su: 2.5 lt
09:00=== 1 haşlama yumurta
10 adet yeşil zeytin
10 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 lt su
SABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
1 bardak türk kahvesi
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
Amiinnn canımmKıyamam ya bu bebeğini bırakıp ise gitmek zorunda olanlara ayrı bı saygım var ,ben markete gidip gelirken bile acaba uyandimi agladimi diye çabucak gidip geliyorum geçen ağlamış susturamamislar bidahq tövbe dedim ben nereye kızım oraya..
Tüm gün işte olanlara hemde bebislere Rabbim yardım etsin
Aynen kuzum sanki işe yeni başlamış gibiyim hem fiziken hem ruhen hazırlamaya çalışıyorum kendimiSen uyu dinlen canım, doğum izni dönüşü işe başlamak ilk defa çalışma hayatına başlamak gibi yoruyor, bol bol dinlen canım.
Hmmm şimdi anladım tamam kuzum dikkat ederimUyandır, emzir ama yanında hazırlanma ve gittiğini görmesin....
Ben yaptım bu hatayı şimdi beni ne zaman hazırlanırken görse onu kucağıma alana kadar sel gibi gözyaşı akıtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?