Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın abla, inşallah çalışıyor olmam her İki kızımı da olumlu etkiler

Ay sorma ablacım alışmışım bişe yapmadan pijamalarla Evde oturmaya uzanmaya keyif yapmaya 9 dedi mi gözlerim inmeye başlıyor

Sağol canım

Sağol tatlım

Free kizlar sizin gelmeye niyetiniz yokmu

@pesto26
@METANOL
elfkkk
Ablaaaam ben geldim ailemn yanndaydım 10 gün boyunca size yazmstm ya
.bayram yogunlugu,ziyaretler,misafirler, kız kardesimin isteme telaşesi felan deeken nasl gecti anlmadm hic.burdan 68.20 ile ayrılmstm diye hatrlıyrm ve bu 10 günde 73 e cıktım inanamıyrm ama cok düzensz tesim bide hamurişitekrar aranızdayım tabi kabül edersenizaksam öenümü yazarak başlycam inş simdide yüzme dersine gdıyrm

Aboww hepsi kilo değildir kiz bence ödem falandır duzenli beslenemeyince hg yeniden eksileri gorursun cnm

Aynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimtutamadım yine ama şimdi yakmak için spora çıkıcam

Aynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimtutamadım yine ama şimdi yakmak için spora çıkıcam
Canım bende daha istahimin önüne gecemedim gün içinde zorluyor beni
Krizi atlatmak için salatalik domates ayran yada çay yada kahve g.b gıdalar tüketiyorum sende öyle yap gerekirse on tane salatalık ye ama şu hamurislerini bırak kuzum

Canım benim onların yanındayken dolu dolu verecegin sevgin ilgin aradaki boşluğu kapatacaktır ,bırak lüks yaşamayı gezmeyi eğlenmegi cocukarin eğitimi bile iyi bir bütçe istiyor artık ,Bu sene oğlum liseye hazırlandı dersanesi test kitapları harçlığı her ay binlira masrafı oldu içinde kıyafet gezme yok düşün yani oyuzden maddi açıdanda yetmek için annelerin çalışması şart şayet babanın beş onbin geliri yoksa

aynen öyle canım
yani uzun zamandır dışarıda yemek bile yememeye çalışıyoruz ki gelirimiz kötü değil ama yetemiyoruz
kıyafet vs zaten çok uzun zamandır ihtiyaç harici bakmıyoruz bile
sadece kızlara alıyoruz
bir de eşim düzensiz alabiliyor maaşını yani ayın belli gününde tanımlanan maaşı çat diye yatmıyor
patronlarının aklına ne zaman eserse ve ne kadar yatırmak isterlerse o kadar yatıyor
dolayısıyla bütün ödemeleri benim maaşa göre planlıyoruz

Rabbim emeğinizin karşılığını maaşinizin bereketini versin,

Günaydın kızlar sabah yürüyüşü tamam sıra kahvaltı da sonra tempolu bi ev işi
Kayinvaldem sürekli eski halini anlatmak istiyor onun hesap senin sabah sporunu görünce benimde aklıma eskiden sabah kalkar ne sporlar yapardim diyip ahh ahh çekesim var

Neden bilmiyorum bu hafta diyete o kadar adaptryim ki asla kaçamak falan yapasım gelmiyor.. Bide böyle az zamanda çok kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor insanı.. Sanırım kaostan gitmiyordur çünkü düzenli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. Bugün gittim robot aldım kendime.. Maydonos kürü yapayım diyorum.. Sivilceler de iyi geliyor muş.. İnşallah işe yarar bakayım. Keşke makineyi almadan önce size ne kullandığınızı sorsaydın pişman oldum sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…