- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.401
Haklısın abla, inşallah çalışıyor olmam her İki kızımı da olumlu etkilergecmis olsun cnm ılık duş aldir bari
Sen zaten bilinclisin, vücut savasiyor demekki, 40 i gecmedikten sonra ateş kötü degil
kuzucum sen keyfindenmi gidiyosun, istermisin sabahin korunde cikip gitmeyi
Sucluluk duymayi birak lutfen
cok uzakmis cnm yaaa
Bana 45 dk bile cok gelmisti 1.5 saat yapiyordu
Iyi yapmışın hergun hergun cekilirmi o yol bosver
Valla bende bayramda bi tepetaklak oldum hâlâ tam toparliyamadim :))
ramazandan sonra herkes tavuk oldu
Sağol canımDaim olsun kuzum
Sağ ol canım
İyi olur cNım
Sağ ol canım
Aminn
Dukan biradan sonra o kadar sahuru zorla yaptım. İftarda da gün boyu canım çilek çekmişti o yüzden salata yemedim
Fiyuww okuyunca ben yoruldum. Ama şu herkesin zayıflamışsın demesi kısmı müthiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Ben de yolculuklarda öyleyim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kafesten çıkarmasak
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et çok yükselmesin
Afiyet olsun canım
Sağol tatlımzmnla daha da tanisip kaynasicaz sende konulara daha hakim olacaksin cnm
aynen abla yarına detoks başlangıç bklm ilk kez tam anlamiyla kabak detoksu yapicam bklm eksi gorrbilecek miyim
hg cnm cok guzel motive olmussun masAllah daha da fazlasi olsun insAllah guzel bi eksiyle de gelirsin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Aminnn insAllah cnm
wuu Allah tan degisiklik yokmuş bi cirlida ehliyetini alirsn ins cnm kacla mezun olmustun kiz sen hatrlasam bi
iyi geceler kızlarrr
afiyet olsun cnm
Amin insAllah abla iyi geceler
Günaydın kolaylıklar kuzumKızlar bir iş gününden daha günaydın
Ablaaaam ben geldim ailemn yanndaydım 10 gün boyunca size yazmstm ya
Aboww hepsi kilo değildir kiz bence ödem falandır duzenli beslenemeyince hgAblaaaam ben geldim ailemn yanndaydım 10 gün boyunca size yazmstm ya
.bayram yogunlugu,ziyaretler,misafirler, kız kardesimin isteme telaşesi felan deeken nasl gecti anlmadm hic.burdan 68.20 ile ayrılmstm diye hatrlıyrm ve bu 10 günde 73 e cıktım inanamıyrm ama cok düzensz tesim bide hamurişitekrar aranızdayım tabi kabül ederseniz aksam öenümü yazarak başlycam inş simdide yüzme dersine gdıyrm
Aynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimÇünkü diyet kardeşliği yapıyoruz birbirimizi bizden iyi anliyan yok arkadaşlarimiz kilo verdikce bizde mutlu oluyoruz çünkü kilolu olmanın yarasını hepimiz aldık
Biraz önce 65 iken alipda giydiğim iki elbisemi gelinimize verdim çünkü geçen sene giyemedim bu yazindw giyemiycem yazık dolap bekleyip modası geçene kadar ise yarasin
Bu pis boğazım yüzünden hevesimi alana kadar giyemedim ne yazikki
Rabbim bidaha aynı hataya dusurmesin
Canım bende daha istahimin önüne gecemedim gün içinde zorluyor beniAynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimtutamadım yine ama şimdi yakmak için spora çıkıcam
Canım benim onların yanındayken dolu dolu verecegin sevgin ilgin aradaki boşluğu kapatacaktır ,bırak lüks yaşamayı gezmeyi eğlenmegi cocukarin eğitimi bile iyi bir bütçe istiyor artık ,Bu sene oğlum liseye hazırlandı dersanesi test kitapları harçlığı her ay binlira masrafı oldu içinde kıyafet gezme yok düşün yani oyuzden maddi açıdanda yetmek için annelerin çalışması şart şayet babanın beş onbin geliri yoksaAFİyet olsun kızlar
Amiinnn canımm
Doğum izninde ben de öyleydim bi markete gitmek bile zor gelirdi kızımı bırakıp yarım saat içinde 30 kere arardım
Herşey onlar için deyip kendimi avutmaya çalışıyorum amacım kimselere muhtaç etmeden kızlarımı büyütebilmek Allah izin verirse, ama tabii bu arada kızlarım da çok çok mutlu olsunlar inşallah
aynen öyle canımCanım benim onların yanındayken dolu dolu verecegin sevgin ilgin aradaki boşluğu kapatacaktır ,bırak lüks yaşamayı gezmeyi eğlenmegi cocukarin eğitimi bile iyi bir bütçe istiyor artık ,Bu sene oğlum liseye hazırlandı dersanesi test kitapları harçlığı her ay binlira masrafı oldu içinde kıyafet gezme yok düşün yani oyuzden maddi açıdanda yetmek için annelerin çalışması şart şayet babanın beş onbin geliri yoksa
Rabbim emeğinizin karşılığını maaşinizin bereketini versin,aynen öyle canım
yani uzun zamandır dışarıda yemek bile yememeye çalışıyoruz ki gelirimiz kötü değil ama yetemiyoruz
kıyafet vs zaten çok uzun zamandır ihtiyaç harici bakmıyoruz bile
sadece kızlara alıyoruz
bir de eşim düzensiz alabiliyor maaşını yani ayın belli gününde tanımlanan maaşı çat diye yatmıyor
patronlarının aklına ne zaman eserse ve ne kadar yatırmak isterlerse o kadar yatıyor
dolayısıyla bütün ödemeleri benim maaşa göre planlıyoruz
Kayinvaldem sürekli eski halini anlatmak istiyor onun hesap senin sabah sporunu görünce benimde aklıma eskiden sabah kalkar ne sporlar yapardim diyip ahh ahh çekesim varGünaydın kızlar sabah yürüyüşü tamam sıra kahvaltı da sonra tempolu bi ev işi
Günaydın canımGünaydın ☀ kızlar ❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?