Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ben takıma girdiğimde 72 değildim diyete başladığımda 72 dim
takıma girdiğimde 67küsürdüm bende hala aynı yerdeyim yani

kızlar ya beni bu hafta takımın tembeli ilan edin adımı kocaman yazın irezil edin beni cümle aleme diğer takımlara

esas beni ilan edin son 15 gündür yedim de yedim ((

bişey yemek istemiyorum zatenn
yogurt hiç sevmemm
((
yaa ben isveç değilde dukanmı yapsammm

ayy kafam allak bullak acilen 5 kilo sonrasında bi 5 kilo daha vermem lazımmm

eddoşşş bak gel pazartesi başlayak isveçe ben kendim yapamam özellikle sabah kahvaltı kahvesi kesin beni bozar kahve yerine yeşil çay falan içsem

duydum duydummm bensiz asla
bu arada regl oldum bu akşam resmen 70.7 çıktım sabaha hiççç umudum yok sabah ola hayır ola

Ben bir türlü olamadım regl, 1 haftadır gecikti. Garip... Bir an önce olsamda bende şişko çıksam razıyım yani
Kızlarrrrr mutlaka 14üne kadar en azından 69 kg'a dönmem lazım Şu yağlar gitsin iki yanımdaki

face de ekli olan canlarım bir albümde saçlarımı çekebildiğim kadar ekledim aslında biraz daha belirgin fotoda pek çıkmadı yarın akşama kadar gösterimde sizler için yarın silicem bide faceden değilde burdan fikirlerinizi alabilirmiyim çok mu şey isyedim ne

Bugünkü menüm (Dışarıdaydım o nedenle tam listeye uygun olmadı ama olsun, bugünlükte böyle oldu)

SABAH: 1 yeşil elma (Normalde 1 kahve, 50 gr ekmek vardı listemde)

ÖĞLEN: 1 activia Ananaslı probiyotik yoğurt (Normalde listede 2 haşlanmış yumurta, göbek salata, domates vardı)

AKŞAMÜSTÜ: Mado'ya gitmiştik orada 1 tabak dana etli salata yedim, üzerine cappucino içtim tabiiki şekersiz, yanında şu minik rulo çikolatalardan oluyor ya dayanamdım onu da yedim (Listemde normalde Tavuk Butu ve salata vardı)

AKŞAM: 2 kiwi, 1 yeşil elma, biraz peynir, activia çilekli probiyotik yoğurt

cok hos olmussun canim cok begendim, bu arada kut kestirme konusunda bir kez daha soyluyorum: KESTIR bence sana inanilmaz yakisir.. onu uzun arkasi daha kisa gibi de yaptirabilirsin hatta.. cok daha genc ve havali gosteriyor gerci sen zaten yasini gostermiyormussun ben senden daha yasli gorunuyorum :18:

berhaba arkadaşlar yarın büyük oglanı kursa götürüçem sabah erken cıkıcam ben gelene kadar öglen olur kilo bildirimini akşamdan yapyım dedim .....kilom 75kg.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…