- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.421
amin canımmRabbim emeğinizin karşılığını maaşinizin bereketini versin,
güzel haber cnm masAllahHadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
günaydın balımGünaydın ☀ kızlar ❣❣
Aynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimtutamadım yine ama şimdi yakmak için spora çıkıcam
ay ne güldümGünaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Ruyada bile bu iştah rahat bırakmıyor beni
ben tartılmadim bklm cumaya ne olacakBen dayanamayıp tartildim 96,5 çıktımbayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
ben genelde aksam uzeri giderdim bu aralar sabah gidiyorumKayinvaldem sürekli eski halini anlatmak istiyor onun hesap senin sabah sporunu görünce benimde aklıma eskiden sabah kalkar ne sporlar yapardim diyip ahh ahh çekesim var
MasAllah aman daim olsun diyetin cnm maydanoz kuru yapmadim ben hic bilgim yokNeden bilmiyorum bu hafta diyete o kadar adaptryim ki asla kaçamak falan yapasım gelmiyor.. Bide böyle az zamanda çok kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor insanı.. Sanırım kaostan gitmiyordur çünkü düzenli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. Bugün gittim robot aldım kendime.. Maydonos kürü yapayım diyorum.. Sivilceler de iyi geliyor muş.. İnşallah işe yarar bakayım. Keşke makineyi almadan önce size ne kullandığınızı sorsaydın pişman oldum sonradan.
Afiyet olsun canımDiyete adapte olamayanlar varsa bir öneride bulunacağım.. Kendinize özel öğünler hazırlamak insanı hem heveslendiriyor hemde zamanınız çabuk geçiyor.. Ben diyet yemekleri yapmasam adapte asla olamıyorum o yüzden sürekli değişik tarifler hazırlıyorum görüntüsü de güzelse iştahlanıyorum =) bugün yulaf kepeği sen sıkıldığım için 9 tane dağ çileği ile yoğurtlu rpbottan çektim ve yulaf öyle katıp yedim hem tadı hem görüntüsü çok hoştu =) Eki Görüntüle 2278007
Her zaman kuzumm sen buranin demirbaslarindansinKızlar gözlerim kapanıyor yarın itibariyle paylaşıma ve aktiflige son gaz devam beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Tartı bol eksi göstersin aminnnn
En azindan fazla artida degilsin ben seni geçmişim kizzzNapam dostlar, çok değişiklik Yok gibi..
Diyeti bırakınca 72.4e kadar gördüm, sonra işe başladım ama gidip gelmek o kadar zordu ki birazını vermişim..o zorluktan sonra işi de bırakmak zorunda kaldım.. şimdi ehliyet sırası bende, ders alıyorum, başka bi sınava daha çalışıyorum. Bir kaç yeni arkadaş edindim derken geçiyor gidiyor günler.. siz nasılsınız güzeller?
Not:70.9
Kortizonda fena yapiyor ama yaDr lar bir yakalarlarsa beni kortizonu çakacaklar diye korkudan görünmüyorum kendilerine
Tamamdir iyi hazirla kendini valla disliyimdirİşte geldi burdayım ben bu işte ustayım
Bak sana benim vücudu atayım canımEki Görüntüle 2277837 tanıştırayım bu benim vücudum
Gecmis olsun nirancim simdi durumu nasil bebisininKızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
Cok sukur iyim tatlim ayni burdayiz devam
Karin kaslarin fazla çalışıyor olabilir. Gobek varsa hoplayinca zorluyordur oda olabilirBu arada damdan düşer gibi olacak ama şimdi ağrı hissedince sorayım dedim, böyle hoplamalı zıplamalı spordan sonra sizin de kasıklarınızda daha doğrusu direkt yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu? Böyle hafif bi adet ağrısı gibi.. tırstım da.
Yumurta fazla kuzum afiyet olsunSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
ARA(15:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
Ay daha olmasin 4 cok bile ablaBu hafta takimda izin haftasi olacak
4 kişi izine çıkıyor
Varmi arttiran
Kızlar bir iş gününden daha günaydın
Günaydın kızlar
Güzel bi gün olsun hepimize
Gunaydin kizlarrrGünaydın kızlar sabah yürüyüşü tamam sıra kahvaltı da sonra tempolu bi ev işi
Kiz ne yesin ne ictin 10 gunde napmissin sen oyle ya 1 aylik emegini cop etmissinAblaaaam ben geldim ailemn yanndaydım 10 gün boyunca size yazmstm ya
.bayram yogunlugu,ziyaretler,misafirler, kız kardesimin isteme telaşesi felan deeken nasl gecti anlmadm hic.burdan 68.20 ile ayrılmstm diye hatrlıyrm ve bu 10 günde 73 e cıktım inanamıyrm ama cok düzensz tesim bide hamurişitekrar aranızdayım tabi kabül ederseniz aksam öenümü yazarak başlycam inş simdide yüzme dersine gdıyrm
Hep masallah cok guzel kuzumHadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
Anam dilekkk gercekte yiyemedigini simdie ruyandami yemeye basladinGünaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Haydi ins kuzummBen dayanamayıp tartildim 96,5 çıktımbayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
Neden bilmiyorum bu hafta diyete o kadar adaptryim ki asla kaçamak falan yapasım gelmiyor.. Bide böyle az zamanda çok kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor insanı.. Sanırım kaostan gitmiyordur çünkü düzenli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. Bugün gittim robot aldım kendime.. Maydonos kürü yapayım diyorum.. Sivilceler de iyi geliyor muş.. İnşallah işe yarar bakayım. Keşke makineyi almadan önce size ne kullandığınızı sorsaydın pişman oldum sonradan.
Kuzu sen beni şaşırtmaya devam ediyosun boyle devam etDiyete adapte olamayanlar varsa bir öneride bulunacağım.. Kendinize özel öğünler hazırlamak insanı hem heveslendiriyor hemde zamanınız çabuk geçiyor.. Ben diyet yemekleri yapmasam adapte asla olamıyorum o yüzden sürekli değişik tarifler hazırlıyorum görüntüsü de güzelse iştahlanıyorum =) bugün yulaf kepeği sen sıkıldığım için 9 tane dağ çileği ile yoğurtlu rpbottan çektim ve yulaf öyle katıp yedim hem tadı hem görüntüsü çok hoştu =) Eki Görüntüle 2278007
Hahahah neden yaa okadar mı umutsuzdun benden =)) ben çok hırslıyımdır aslında =) bide artık eski eşimi takmıyorum kendi hayatıma odaklandım diyet iyi geliyor =)Her zaman kuzumm sen buranin demirbaslarindansin
En azindan fazla artida degilsin ben seni geçmişim kizzz
Ozlettin kendini iyice boslama ama bizi bak
Kortizonda fena yapiyor ama ya
Tamamdir iyi hazirla kendini valla disliyimdir
Gecmis olsun nirancim simdi durumu nasil bebisinin
Cok sukur iyim tatlim ayni burdayiz devam
Karin kaslarin fazla çalışıyor olabilir. Gobek varsa hoplayinca zorluyordur oda olabilir
Yumurta fazla kuzum afiyet olsun
Ay daha olmasin 4 cok bile abla
Gunaydin kizlarrr
Kiz ne yesin ne ictin 10 gunde napmissin sen oyle ya 1 aylik emegini cop etmissin
Hep masallah cok guzel kuzum
Anam dilekkk gercekte yiyemedigini simdie ruyandami yemeye basladin
Haydi ins kuzumm
Kuzu sen beni şaşırtmaya devam ediyosun boyle devam et
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Valla yalan söyleyemem bosa konusuyorum gibi geliyodu ama guzel toparladin kendiniHahahah neden yaa okadar mı umutsuzdun benden =)) ben çok hırslıyımdır aslında =) bide artık eski eşimi takmıyorum kendi hayatıma odaklandım diyet iyi geliyor =)
Yoo valla dediklerinizi takıyorumValla yalan söyleyemem bosa konusuyorum gibi geliyodu ama guzel toparladin kendini
Tünaydın =)Tunaydinnnn kızlarrr
Aslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedimgüzel haber cnm masAllah
günaydın balım
nqptin kiz vala poacayi bnmde cnm istiyor kac aydr yapmıyorum diyetisyen kontrolunden sonra yicem insAllah
ay ne güldüm
ben tartılmadim bklm cumaya ne olacak
ben genelde aksam uzeri giderdim bu aralar sabah gidiyorum
MasAllah aman daim olsun diyetin cnm maydanoz kuru yapmadim ben hic bilgim yok
Kızlar bu msjı aslında sabah 11 de yazıyordum ondan günaydın oldu yarım kaldıydı kızım aldı tlfnu izlemek için şarj bitti falan derken oldu tünaydınKızlar günaydın bol sporlu bir gün olsun inşallah
Kim muhabbet kuşu alacaktı unuttum yazacaktım kaldı 2 tane değil de 1 tane alırsanız kuş daha çabuk alışır 2 tane olduğu zaman birbirleriyle cilveleşmekten insanlara hiç bakmıyor benim de 1 tane mavi muhabbet kuşum vardı konuşuyordu evde benden ayrılmazdı mutfağa gidiyordum arkamdan bağırıp duruyordu odaya geliyordum susuyordu aşkım fıstık fıstık diyordu ama ölünce çok zor oldu bir daha asla kuş almam dedim
abovvvvvvvAslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedimsonra bi daha sordu simit? al tamam al dedim ona inat diye tabi ki yiyrceğimden değil sonra yokkk almam dedi poğaça almış zeytinli çok güzeldi birini yedim çok güzeldi 2.de yedim ama baya bi yürüdüm dışarı çıkıp bi daha yemicem uf biz boğazı nasıl tutucaz ya alışıcaz dimi zamanla
Boyle devam et canim yulaf baya tok tutar onunda etkisi vardir mutlaka ama hergun de yeme haftada 3 4 yeterli benceYoo valla dediklerinizi takıyorumöğünler mi de düzelttim bi saatler sıkıntı onuda erken uyanamıyorum yapacak birşey yok =) artık zamanla uykuyuda halledersem =) bide ben birşey fark ettim yulaf kepeği öğün yerine koyduğumda beri daha hızlı kilo vermeye başladım akşamında genelde mantar tavuk falan kattığım için sanırım protein den hızlandı
Hosgeldin pinarimTunaydinnnn kızlarrr
Valla islerimi hallettim simdi bi kafeye oturdum kafa dagitcam biraz bugun kendime izin verdimkızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
Ay bugunmu yedin pogacalariiiiAslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedimsonra bi daha sordu simit? al tamam al dedim ona inat diye tabi ki yiyrceğimden değil sonra yokkk almam dedi poğaça almış zeytinli çok güzeldi birini yedim çok güzeldi 2.de yedim ama baya bi yürüdüm dışarı çıkıp bi daha yemicem uf biz boğazı nasıl tutucaz ya alışıcaz dimi zamanla
Normal canim vucudun alışkın degil kaslarin çalışıyorDün spor yaptım bacak hareketleri falan karnımda batmalar oluyor bir de bu aralar bir uyku hali var bir bastırıyor hiç iş yapasım gelmiyor şuan çamaşırlar dürülecek ütülenecek kaç kalori yakıyor acaba bu işler de
Bazen rüyada da gerçek yemiş gibi oluyor dimi üff benim de aklıma şimdi ekmek kadayıfı şöyle üstünde tahin fıstık kaymak hmmm kilo verdikten sonra ödül olarak bir kez yiyeceğimGünaydın kızlar
Evet bugün yedim ama hemen yürüyüşe çıktım oturmadım yaBoyle devam et canim yulaf baya tok tutar onunda etkisi vardir mutlaka ama hergun de yeme haftada 3 4 yeterli bence
Hosgeldin pinarim
Valla islerimi hallettim simdi bi kafeye oturdum kafa dagitcam biraz bugun kendime izin verdim
Ay bugunmu yedin pogacalariiii
Normal canim vucudun alışkın degil kaslarin çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?