Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyete adapte olamayanlar varsa bir öneride bulunacağım.. Kendinize özel öğünler hazırlamak insanı hem heveslendiriyor hemde zamanınız çabuk geçiyor.. Ben diyet yemekleri yapmasam adapte asla olamıyorum o yüzden sürekli değişik tarifler hazırlıyorum görüntüsü de güzelse iştahlanıyorum =) bugün yulaf kepeği sen sıkıldığım için 9 tane dağ çileği ile yoğurtlu rpbottan çektim ve yulaf öyle katıp yedim hem tadı hem görüntüsü çok hoştu =)

Hadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim 3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
güzel haber cnm masAllah
Günaydın ☀ kızlar ❣❣
günaydın balım
Aynen ben de öyle canım bu sabah 2 tane zeytinli poğaça yedimtutamadım yine ama şimdi yakmak için spora çıkıcam
nqptin kiz vala poacayi bnmde cnm istiyor kac aydr yapmıyorum diyetisyen kontrolunden sonra yicem insAllah
Günaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Ruyada bile bu iştah rahat bırakmıyor beni
ay ne güldüm
Ben dayanamayıp tartildim 96,5 çıktım bayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
ben tartılmadim bklm cumaya ne olacak
Kayinvaldem sürekli eski halini anlatmak istiyor onun hesap senin sabah sporunu görünce benimde aklıma eskiden sabah kalkar ne sporlar yapardim diyip ahh ahh çekesim var
ben genelde aksam uzeri giderdim bu aralar sabah gidiyorum
MasAllah aman daim olsun diyetin cnm maydanoz kuru yapmadim ben hic bilgim yok

Afiyet olsun canım

Kızlar gözlerim kapanıyor yarın itibariyle paylaşıma ve aktiflige son gaz devam beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Tartı bol eksi göstersin aminnnn
Her zaman kuzumm sen buranin demirbaslarindansin
En azindan fazla artida degilsin ben seni geçmişim kizzz
Ozlettin kendini iyice boslama ama bizi bak
Dr lar bir yakalarlarsa beni kortizonu çakacaklar diye korkudan görünmüyorum kendilerine
Kortizonda fena yapiyor ama ya
İşte geldi burdayım ben bu işte ustayım

Bak sana benim vücudu atayım canımEki Görüntüle 2277837 tanıştırayım bu benim vücudum
Tamamdir iyi hazirla kendini valla disliyimdir
Kızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
Gecmis olsun nirancim simdi durumu nasil bebisinin
CurukElma @nanekekik
Sizler nasılsınız guzular, her şey yolundadır umarım?
Cok sukur iyim tatlim ayni burdayiz devam
Karin kaslarin fazla çalışıyor olabilir. Gobek varsa hoplayinca zorluyordur oda olabilir
Yumurta fazla kuzum afiyet olsun
Bu hafta takimda izin haftasi olacak
4 kişi izine çıkıyor

Varmi arttiran
Ay daha olmasin 4 cok bile abla
Kızlar bir iş gününden daha günaydın
Günaydın kızlar
Güzel bi gün olsun hepimize
Günaydın kızlar sabah yürüyüşü tamam sıra kahvaltı da sonra tempolu bi ev işi
Gunaydin kizlarrr
Kiz ne yesin ne ictin 10 gunde napmissin sen oyle ya 1 aylik emegini cop etmissin
Hadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim 3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
Hep masallah cok guzel kuzum
Günaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Anam dilekkk gercekte yiyemedigini simdie ruyandami yemeye basladin
Ben dayanamayıp tartildim 96,5 çıktım bayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
Haydi ins kuzumm
Kuzu sen beni şaşırtmaya devam ediyosun boyle devam et

Hahahah neden yaa okadar mı umutsuzdun benden =)) ben çok hırslıyımdır aslında =) bide artık eski eşimi takmıyorum kendi hayatıma odaklandım diyet iyi geliyor =)

Valla yalan söyleyemem bosa konusuyorum gibi geliyodu ama guzel toparladin kendini
Yoo valla dediklerinizi takıyorum öğünler mi de düzelttim bi saatler sıkıntı onuda erken uyanamıyorum yapacak birşey yok =) artık zamanla uykuyuda halledersem =) bide ben birşey fark ettim yulaf kepeği öğün yerine koyduğumda beri daha hızlı kilo vermeye başladım akşamında genelde mantar tavuk falan kattığım için sanırım protein den hızlandı

Kızlar günaydın bol sporlu bir gün olsun inşallah

Kim muhabbet kuşu alacaktı unuttum yazacaktım kaldı 2 tane değil de 1 tane alırsanız kuş daha çabuk alışır 2 tane olduğu zaman birbirleriyle cilveleşmekten insanlara hiç bakmıyor benim de 1 tane mavi muhabbet kuşum vardı konuşuyordu evde benden ayrılmazdı mutfağa gidiyordum arkamdan bağırıp duruyordu odaya geliyordum susuyordu aşkım fıstık fıstık diyordu ama ölünce çok zor oldu bir daha asla kuş almam dedim

Aslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedim sonra bi daha sordu simit? al tamam al dedim ona inat diye tabi ki yiyrceğimden değil sonra yokkk almam dedi poğaça almış zeytinli çok güzeldi birini yedim çok güzeldi 2.de yedim ama baya bi yürüdüm dışarı çıkıp bi daha yemicem uf biz boğazı nasıl tutucaz yaalışıcaz dimi zamanla

Kızlar bu msjı aslında sabah 11 de yazıyordum ondan günaydın oldu yarım kaldıydı kızım aldı tlfnu izlemek için şarj bitti falan derken oldu tünaydın

abovvvvvvv

Boyle devam et canim yulaf baya tok tutar onunda etkisi vardir mutlaka ama hergun de yeme haftada 3 4 yeterli bence
Tunaydinnnn kızlarrr
Hosgeldin pinarim
kızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
Valla islerimi hallettim simdi bi kafeye oturdum kafa dagitcam biraz bugun kendime izin verdim
Ay bugunmu yedin pogacalariiii
Normal canim vucudun alışkın degil kaslarin çalışıyor

Günaydın kızlar
Bazen rüyada da gerçek yemiş gibi oluyor dimi üff benim de aklıma şimdi ekmek kadayıfı şöyle üstünde tahin fıstık kaymak hmmm kilo verdikten sonra ödül olarak bir kez yiyeceğim

Evet bugün yedim ama hemen yürüyüşe çıktım oturmadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…