- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.441
Tam sopaliksin valla sen heeeeEvet bugün yedim ama hemen yürüyüşe çıktım oturmadım ya
Bugün yulaf az ekledim.. Çünkü çikolata topları yapıcam hurma kayısı fındık ile inşallah güzel olur =)Boyle devam et canim yulaf baya tok tutar onunda etkisi vardir mutlaka ama hergun de yeme haftada 3 4 yeterli bence
Hosgeldin pinarim
Valla islerimi hallettim simdi bi kafeye oturdum kafa dagitcam biraz bugun kendime izin verdim
Ay bugunmu yedin pogacalariiii
Normal canim vucudun alışkın degil kaslarin çalışıyor
Oluyor oluyor zuber gibi düşün o tarz oluyor tadiBugün yulaf az ekledim.. Çünkü çikolata topları yapıcam hurma kayısı fındık ile inşallah güzel olur =)
AA denedin mi bakayım bende diyetisyen yazmış nete ordan buldum olursa tarifi atarım belki kızlar da yapar.. Zuber gibiyse tamamOluyor oluyor zuber gibi düşün o tarz oluyor tadi
Aynen öyle başladım alışmaya ama mesela artık geceleri yatarken atıştırmıyorum gece kızıma kalktığım zaman çikolata kaşıklamıyorum marketten bikaç gofret çikolata browni intense karam falan almıyorum Nutella çikolata kavanozunun içine düşmüyorum bir oturuşta yarım ekmek bir ekmek asla yemiyorum yavaş yavaş şuan mide öyle kazınıyor ki sadece ayran içicem markete bi koşu gidip bi poşet bisküvi almıcamTam sopaliksin valla sen heeee
Kiz birebir aynisini bekleme tat olarak benzer demek istedimAA denedin mi bakayım bende diyetisyen yazmış nete ordan buldum olursa tarifi atarım belki kızlar da yapar.. Zuber gibiyse tamam
kuzum hepimiz ayni yollari gectik. Zamanla alışıyor vücut merak etme sen kendini tut yeterAynen öyle başladım alışmaya ama mesela artık geceleri yatarken atıştırmıyorum gece kızıma kalktığım zaman çikolata kaşıklamıyorum marketten bikaç gofret çikolata browni intense karam falan almıyorum Nutella çikolata kavanozunun içine düşmüyorum bir oturuşta yarım ekmek bir ekmek asla yemiyorum yavaş yavaş şuan mide öyle kazınıyor ki sadece ayran içicem markete bi koşu gidip bi poşet bisküvi almıcam
qmin insAllahKızlar günaydın bol sporlu bir gün olsun inşallah
Kim muhabbet kuşu alacaktı unuttum yazacaktım kaldı 2 tane değil de 1 tane alırsanız kuş daha çabuk alışır 2 tane olduğu zaman birbirleriyle cilveleşmekten insanlara hiç bakmıyor benim de 1 tane mavi muhabbet kuşum vardı konuşuyordu evde benden ayrılmazdı mutfağa gidiyordum arkamdan bağırıp duruyordu odaya geliyordum susuyordu aşkım fıstık fıstık diyordu ama ölünce çok zor oldu bir daha asla kuş almam dedim
vala napim oturuyorum annemlerde sen napiosnkızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
zmnla kilo veridkce istaha geliyor insan aslındaAslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedimsonra bi daha sordu simit? al tamam al dedim ona inat diye tabi ki yiyrceğimden değil sonra yokkk almam dedi poğaça almış zeytinli çok güzeldi birini yedim çok güzeldi 2.de yedim ama baya bi yürüdüm dışarı çıkıp bi daha yemicem uf biz boğazı nasıl tutucaz ya alışıcaz dimi zamanla
Bizim takimda puani yok ama bunlarda bence bi miktar kalori yaktiriyordurDün spor yaptım bacak hareketleri falan karnımda batmalar oluyor bir de bu aralar bir uyku hali var bir bastırıyor hiç iş yapasım gelmiyor şuan çamaşırlar dürülecek ütülenecek kaç kalori yakıyor acaba bu işler de
Bende kafayi bulmakla mesgulum suanekşın çalışıyorum napim beynim şişti
Tartidan hemen once annenlerde ne yiyeceksin canim ne pisecek orda ?Kızlar bugun kabak detoksunun birinci günü yaaa niyetim 3 gun yapmaktı ama yarin annemgilde misafr olacak bende gidicem mecbur detoks yapma die direniyorlar ablamla annem az ye normal biseyler ye diolar gene yalan oldu detoksum
Diyetisyenden once aralıksız 3 gun yapacam ama insAllah daha 8 gun var gitmeme
Afiyet olsun canimEvet zuberi bence sollayacak bir tarif tatlıya dayanamayanlar denesin =)
Hurmalı toplar
5tane Medine hurması ( kayanr suda bekletilecek)
2tane gün kurusu kayısı (suda bekletilecek)
7tane fındık
2ymk kş süt
3 çay kaşığı yulaf kepeği(ezme değil)
Yarım ymk kaşığı kakao
Az brşşry tarçın
Rpbottan geçir yuvarla buzluğa at hindistan cevizin bula.. 1 adet ara öğünde ye.. Ben 2 tane yedim
Eki Görüntüle 2278054
yola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)oyyy o zaman pek iyi olmamis cnm ama almisiniz artik :))
Bizimki kafesten ciktigi gibi orayi burayi kemiriyodu
kaloriye degil kalitesine, glisemiks indeksine dikkat edeceksin cnm
Beyaz seker insiluni aniden cikarir ama ayni hizlada düşer, dengeleyemezsin
burda birbirimize destek icin bulunuyoruz cnm
Ama sadece okumak degil, seninde destek olman gerekiyor
ne kadar gec olursa o kadar iyi cnm
ohhhh beee nihayet
Evine hosgeldin cnm işleri bile bitirmisin masallah
Bu gazla sen 60 a dusersin
menun cikmamis alintida :))
Bende bahara katiliyorum :))
Ama aksami cok erken yapmisin cnm
yarinki tartiyi merak ediyorumins. Cok odem olmaz
senindemi polen cnm
Bende de var ilac aliyorum
Suya tuza dikkat edecen bide odem cayi yap gun icinde ic
kötü degil cnm
ilk gun yemek falan zor olur annenlerdemiydiniz
guzel olmus nirancim
Suyu birazdaha artirsan odemine iyi gelir belki
aynennnn bencede
Yan taraftan basen cikinca hoş olmuyor da popo guzel oluyor :))
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabiDün uzunca bi süre almamış ve epey ağlamış
Ama bugün daha iyiymiş çok şükür
kesinlikle belli yaylalar favori zatenKaradeniz daha kalabalik oluyodur belki
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesinKızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
haberlerini Zuhal ablanın alintisinda okudum kiloya dikkat gelmesi çok kolay , iş iş dedin işi mi bıraktın kız :) ehliyet şimdiden hayırlı olsun diyelim ... Ben evime döndüm işler güçler
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mıBu arada damdan düşer gibi olacak ama şimdi ağrı hissedince sorayım dedim, böyle hoplamalı zıplamalı spordan sonra sizin de kasıklarınızda daha doğrusu direkt yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu? Böyle hafif bi adet ağrısı gibi.. tırstım da.
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olurSABAH(10:30)
3 haşlanmış yumurta
5 adet siyah zeytin
2 çk tahin pekmez
2 tb ekmeği
1 kk peynir
ÖĞLEN YOK
ARA(15:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
1 tabak patlıcan tava
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litreden fazla
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksınEvdeki problemleri atlatmam lazım
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artarDaim olsun kuzum
Sağ ol canım
İyi olur cNım
Sağ ol canım
Aminn
Dukan biradan sonra o kadar sahuru zorla yaptım. İftarda da gün boyu canım çilek çekmişti o yüzden salata yemedim
Fiyuww okuyunca ben yoruldum. Ama şu herkesin zayıflamışsın demesi kısmı müthiş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Ben de yolculuklarda öyleyim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kafesten çıkarmasak
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et çok yükselmesin
Afiyet olsun canım
4 mu ben şokBu hafta takimda izin haftasi olacak
4 kişi izine çıkıyor
Varmi arttiran
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşamzmnla daha da tanisip kaynasicaz sende konulara daha hakim olacaksin cnm
aynen abla yarına detoks başlangıç bklm ilk kez tam anlamiyla kabak detoksu yapicam bklm eksi gorrbilecek miyim
hg cnm cok guzel motive olmussun masAllah daha da fazlasi olsun insAllah guzel bi eksiyle de gelirsin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Aminnn insAllah cnm
wuu Allah tan degisiklik yokmuş bi cirlida ehliyetini alirsn ins cnm kacla mezun olmustun kiz sen hatrlasam bi
iyi geceler kızlarrr
afiyet olsun cnm
Amin insAllah abla iyi geceler
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelirAblaaaam ben geldim ailemn yanndaydım 10 gün boyunca size yazmstm ya
.bayram yogunlugu,ziyaretler,misafirler, kız kardesimin isteme telaşesi felan deeken nasl gecti anlmadm hic.burdan 68.20 ile ayrılmstm diye hatrlıyrm ve bu 10 günde 73 e cıktım inanamıyrm ama cok düzensz tesim bide hamurişitekrar aranızdayım tabi kabül ederseniz aksam öenümü yazarak başlycam inş simdide yüzme dersine gdıyrm
süper neden olmasınHadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
dilek yaGünaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Ruyada bile bu iştah rahat bırakmıyor beni
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsunBen dayanamayıp tartildim 96,5 çıktımbayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot muNeden bilmiyorum bu hafta diyete o kadar adaptryim ki asla kaçamak falan yapasım gelmiyor.. Bide böyle az zamanda çok kilo verdiğimi görmek çok mutlu ediyor insanı.. Sanırım kaostan gitmiyordur çünkü düzenli ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. Bugün gittim robot aldım kendime.. Maydonos kürü yapayım diyorum.. Sivilceler de iyi geliyor muş.. İnşallah işe yarar bakayım. Keşke makineyi almadan önce size ne kullandığınızı sorsaydın pişman oldum sonradan.
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insanKızlar günaydın bol sporlu bir gün olsun inşallah
Kim muhabbet kuşu alacaktı unuttum yazacaktım kaldı 2 tane değil de 1 tane alırsanız kuş daha çabuk alışır 2 tane olduğu zaman birbirleriyle cilveleşmekten insanlara hiç bakmıyor benim de 1 tane mavi muhabbet kuşum vardı konuşuyordu evde benden ayrılmazdı mutfağa gidiyordum arkamdan bağırıp duruyordu odaya geliyordum susuyordu aşkım fıstık fıstık diyordu ama ölünce çok zor oldu bir daha asla kuş almam dedim
kolay gelsin canım yoğun mu o kadarkızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışıncaDün spor yaptım bacak hareketleri falan karnımda batmalar oluyor bir de bu aralar bir uyku hali var bir bastırıyor hiç iş yapasım gelmiyor şuan çamaşırlar dürülecek ütülenecek kaç kalori yakıyor acaba bu işler de
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrasıKızlar bugun kabak detoksunun birinci günü yaaa niyetim 3 gun yapmaktı ama yarin annemgilde misafr olacak bende gidicem mecbur detoks yapma die direniyorlar ablamla annem az ye normal biseyler ye diolar gene yalan oldu detoksum
Diyetisyenden once aralıksız 3 gun yapacam ama insAllah daha 8 gun var gitmeme
Böyle şeyler yapmıyorum artık zira bunlar da yapınca abartiyorum benEvet zuberi bence sollayacak bir tarif tatlıya dayanamayanlar denesin =)
Hurmalı toplar
5tane Medine hurması ( kayanr suda bekletilecek)
2tane gün kurusu kayısı (suda bekletilecek)
7tane fındık
2ymk kş süt
3 çay kaşığı yulaf kepeği(ezme değil)
Yarım ymk kaşığı kakao
Az brşşry tarçın
Rpbottan geçir yuvarla buzluğa at hindistan cevizin bula.. 1 adet ara öğünde ye.. Ben 2 tane yedim
Eki Görüntüle 2278054
O isler bitmez baharim bosver biraz evinin keyfini yap insan evini ozler :)Bir sürü isim var bugün ne yaptın deseniz hiçbirsey derimiki posta çamaşır ve fide ektim saksılara
Daha yemek yapılacak , çamaşır katlama desen dünya kadaroturdum kahve içiyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Yok abla shake için değil çilekli yoğurt falan yapabilirim diye parçalyıcı robot aldımyola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabi
kesinlikle belli yaylalar favori zaten
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
haberlerini Zuhal ablanın alintisinda okudum kiloya dikkat gelmesi çok kolay , iş iş dedin işi mi bıraktın kız :) ehliyet şimdiden hayırlı olsun diyelim ... Ben evime döndüm işler güçler
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mı
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olur
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksın
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
4 mu ben şok
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşam
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelir
süper neden olmasın
dilek ya
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsun
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot mu
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insan
kolay gelsin canım yoğun mu o kadar
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışınca
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrası
Evet normal şartlarda bende hepsini yer ve zayıflamak yerine kilo alırdım çünkü çoğu tatlı yani =) ama kendimi durdurabiliyorum bu hafta neden bilmiyorum çok iyi frrnliyorum kendimi bide ablamda diyet yapıyor 4 tane çıktı zaten 2 sini ona 2 sini kendime ayırdım akşamıda bunu yediğim için mantar tavuk sote yapıp hafif atlatayım diyorum =) bu hafta. 1.liği almam lazımBen
Böyle şeyler yapmıyorum artık zira bunlar da yapınca abartiyorum ben
inşallah canımyola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabi
kesinlikle belli yaylalar favori zaten
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mı
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olur
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksın
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
4 mu ben şok
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşam
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelir
süper neden olmasın
dilek ya
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsun
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot mu
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insan
kolay gelsin canım yoğun mu o kadar
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışınca
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?