Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün yulaf az ekledim.. Çünkü çikolata topları yapıcam hurma kayısı fındık ile inşallah güzel olur =)

Tam sopaliksin valla sen heeee
Aynen öyle başladım alışmaya ama mesela artık geceleri yatarken atıştırmıyorum gece kızıma kalktığım zaman çikolata kaşıklamıyorum marketten bikaç gofret çikolata browni intense karam falan almıyorum Nutella çikolata kavanozunun içine düşmüyorum bir oturuşta yarım ekmek bir ekmek asla yemiyorum yavaş yavaş şuan mide öyle kazınıyor ki sadece ayran içicem markete bi koşu gidip bi poşet bisküvi almıcam

AA denedin mi bakayım bende diyetisyen yazmış nete ordan buldum olursa tarifi atarım belki kızlar da yapar.. Zuber gibiyse tamam
Kiz birebir aynisini bekleme tat olarak benzer demek istedim
kuzum hepimiz ayni yollari gectik. Zamanla alışıyor vücut merak etme sen kendini tut yeter

qmin insAllah
kızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
vala napim oturuyorum annemlerde sen napiosn
zmnla kilo veridkce istaha geliyor insan aslında iradene sahip çıkmayı ogreniyorsn sonuclari guzel oldugu icin
Bizim takimda puani yok ama bunlarda bence bi miktar kalori yaktiriyordur

Kızlar bugun kabak detoksunun birinci günü yaaa niyetim 3 gun yapmaktı ama yarin annemgilde misafr olacak bende gidicem mecbur detoks yapma die direniyorlar ablamla annem az ye normal biseyler ye diolar gene yalan oldu detoksum
Diyetisyenden once aralıksız 3 gun yapacam ama insAllah daha 8 gun var gitmeme

ekşın çalışıyorum napim beynim şişti
Bende kafayi bulmakla mesgulum suan
Tartidan hemen once annenlerde ne yiyeceksin canim ne pisecek orda ?

Evet zuberi bence sollayacak bir tarif tatlıya dayanamayanlar denesin =)
Hurmalı toplar
5tane Medine hurması ( kayanr suda bekletilecek)
2tane gün kurusu kayısı (suda bekletilecek)
7tane fındık
2ymk kş süt
3 çay kaşığı yulaf kepeği(ezme değil)
Yarım ymk kaşığı kakao
Az brşşry tarçın

Rpbottan geçir yuvarla buzluğa at hindistan cevizin bula.. 1 adet ara öğünde ye.. Ben 2 tane yedim

Afiyet olsun canim

yola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)
Dün uzunca bi süre almamış ve epey ağlamış
Ama bugün daha iyiymiş çok şükür
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabi
Karadeniz daha kalabalik oluyodur belki
kesinlikle belli yaylalar favori zaten
Kızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
CurukElma North River
Sizler nasılsınız guzular, her şey yolundadır umarım?
haberlerini Zuhal ablanın alintisinda okudum kiloya dikkat gelmesi çok kolay , iş iş dedin işi mi bıraktın kız :) ehliyet şimdiden hayırlı olsun diyelim ... Ben evime döndüm işler güçler
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mı
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olur
Evdeki problemleri atlatmam lazım
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksın
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
Bu hafta takimda izin haftasi olacak
4 kişi izine çıkıyor

Varmi arttiran
4 mu ben şok
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşam
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelir
Hadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim 3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
süper neden olmasın
Günaydın kızlar
Rüyamda misafir var patates kızartması ve yumurtalı kıyma kavurmasi yapıyorum pek yiyen olmuyor kalıyor çayla ekmekle bı yiyorum şisene kadar
Ruyada bile bu iştah rahat bırakmıyor beni
dilek ya
Ben dayanamayıp tartildim 96,5 çıktım bayrqm öncesine göre eksi 400 oldum bunu 1 yaparım cumaya ben
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsun
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot mu
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insan
kızlarrr napıyorsunuz bakiiimmm
ben zombi gibi dolanıyorum yine
işler güçler uuuuu
kolay gelsin canım yoğun mu o kadar
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışınca
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrası

Ben
Böyle şeyler yapmıyorum artık zira bunlar da yapınca abartiyorum ben

Bir sürü isim var bugün ne yaptın deseniz hiçbirsey derim iki posta çamaşır ve fide ektim saksılara
Daha yemek yapılacak , çamaşır katlama desen dünya kadar oturdum kahve içiyorum
O isler bitmez baharim bosver biraz evinin keyfini yap insan evini ozler :)

Yok abla shake için değil çilekli yoğurt falan yapabilirim diye parçalyıcı robot aldım

Ben

Böyle şeyler yapmıyorum artık zira bunlar da yapınca abartiyorum ben
Evet normal şartlarda bende hepsini yer ve zayıflamak yerine kilo alırdım çünkü çoğu tatlı yani =) ama kendimi durdurabiliyorum bu hafta neden bilmiyorum çok iyi frrnliyorum kendimi bide ablamda diyet yapıyor 4 tane çıktı zaten 2 sini ona 2 sini kendime ayırdım akşamıda bunu yediğim için mantar tavuk sote yapıp hafif atlatayım diyorum =) bu hafta. 1.liği almam lazım

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…