- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.461
güle güle kullan canımYok abla shake için değil çilekli yoğurt falan yapabilirim diye parçalyıcı robot aldım
ablanın diyet nasıl gidiyor :)Evet normal şartlarda bende hepsini yer ve zayıflamak yerine kilo alırdım çünkü çoğu tatlı yani =) ama kendimi durdurabiliyorum bu hafta neden bilmiyorum çok iyi frrnliyorum kendimi bide ablamda diyet yapıyor 4 tane çıktı zaten 2 sini ona 2 sini kendime ayırdım akşamıda bunu yediğim için mantar tavuk sote yapıp hafif atlatayım diyorum =) bu hafta. 1.liği almam lazım
izinli misin bugün sanırım şu ara böyle su çıkarmak başladı sende alıntılara yorumlarda öyle gördüm gibi emin de değilim ama toparlanmak senin elinde canım insan kilosuna guvenince simariklik yapıyorEvet bugünün suyunu çıkardım beni bi dövün kızlar kendime gelim
Sabah 9 bucuk gibi
3 te 1 simit
Domates
Salatalik
Bir parça ceviz
7 8 tane zeytin
Bi tane hamur kızartması
15 gibi
2 tane tuborg
Bi tane blue moon
Biraz patates kızartması
Bi taneden az patatesli gözleme
Daha yemicem yicek yüzüm yok zaten
Evet canim izinliyim islerim vardi erken bittiler. Erken bitince birazcik kendime zaman ayirayim dedim sonuc aha ortadagüle güle kullan canım
ablanın diyet nasıl gidiyor :)
izinli misin bugün sanırım şu ara böyle su çıkarmak başladı sende alıntılara yorumlarda öyle gördüm gibi emin de değilim ama toparlanmak senin elinde canım insan kilosuna guvenince simariklik yapıyor
Hosgeldin canim bayadir yoktun
olsun üzülmek birşeyi değiştirmiyor sonuçta liste de değilsin ve kimsenin emeğine saygısızlık değil kendine jest yapıp ertesi gün cozerom demişsin keyfini çıkarEvet canim izinliyim islerim vardi erken bittiler. Erken bitince birazcik kendime zaman ayirayim dedim sonuc aha ortada
Evet suyunu çıkardım 58 lerdeyim dun aslinda ucundan 57 gördüm tekrar ama yarin kesin gene 58 görürüm
ooo bir kürkçü dükkanı maduru mi gelmiş neredesin sen ? Kayıplara karıştın
HoşbuldumHosgeldin canim bayadir yoktun
olsun üzülmek birşeyi değiştirmiyor sonuçta liste de değilsin ve kimsenin emeğine saygısızlık değil kendine jest yapıp ertesi gün cozerom demişsin keyfini çıkar
Kenara çekilmenin getirisi götürüsu ne oldu dokul bakalım 68 lerdeydin hatırladığım kadsrayy evet bahar o benim.
Baktım yapamıyorum.bari diyet diyet demiyim dedim.kenara çekildim :))
Her zaman tek basima takilmaya vakit bulamıyorum bugünlük biraz dağıtayım dedim ama fazla dağıttım. Biraz yeyince dikkat ediyorum bahar. En azindan vermesemde almamaya calisiyorumolsun üzülmek birşeyi değiştirmiyor sonuçta liste de değilsin ve kimsenin emeğine saygısızlık değil kendine jest yapıp ertesi gün cozerom demişsin keyfini çıkar
Iyim canım bi kere bozunca toparlamasi zor oluyor kendini toplamaya calis canimHoşbuldum
Sürekli kaçamak yapıyordum.gruba yazacak yüzüm de kalmamıştı....öyle işte...sen nasılsın canım
Geçmiş olsun kuzum nasıl şimdiKızlar bebeğimin ateşi çıktı yayla dönüşü, sanırım üşüdü yavrucak... dualarınızı bekliyorum. .. başında nöbetçiyim bu gece.
Oyyyyyy gelsin kilolar sporu da boşverelimmEvet bugünün suyunu çıkardım beni bi dövün kızlar kendime gelim
Sabah 9 bucuk gibi
3 te 1 simit
Domates
Salatalik
Bir parça ceviz
7 8 tane zeytin
Bi tane hamur kızartması
15 gibi
2 tane tuborg
Bi tane blue moon
Biraz patates kızartması
Aynen her türlü tatlı konusunda ayarsızım ben yaa....Ben
Böyle şeyler yapmıyorum artık zira bunlar da yapınca abartiyorum ben
O herbalıfe yapıyor =) 11 kilo verdigüle güle kullan canım
ablanın diyet nasıl gidiyor :)
izinli misin bugün sanırım şu ara böyle su çıkarmak başladı sende alıntılara yorumlarda öyle gördüm gibi emin de değilim ama toparlanmak senin elinde canım insan kilosuna guvenince simariklik yapıyor
=) afiyet olsunEvet bugünün suyunu çıkardım beni bi dövün kızlar kendime gelim
Sabah 9 bucuk gibi
3 te 1 simit
Domates
Salatalik
Bir parça ceviz
7 8 tane zeytin
Bi tane hamur kızartması
15 gibi
2 tane tuborg
Bi tane blue moon
Biraz patates kızartması
(Çocuklar geldi de onlara baktım.)Kenara çekilmenin getirisi götürüsu ne oldu dokul bakalım 68 lerdeydin hatırladığım kadsr
bilmiyorum onların pişenlerinden her türlü yiyemem zatenBende kafayi bulmakla mesgulum suan
Tartidan hemen once annenlerde ne yiyeceksin canim ne pisecek orda ?
afiyet olsun cnmEvet zuberi bence sollayacak bir tarif tatlıya dayanamayanlar denesin =)
Hurmalı toplar
5tane Medine hurması ( kayanr suda bekletilecek)
2tane gün kurusu kayısı (suda bekletilecek)
7tane fındık
2ymk kş süt
3 çay kaşığı yulaf kepeği(ezme değil)
Yarım ymk kaşığı kakao
Az brşşry tarçın
Rpbottan geçir yuvarla buzluğa at hindistan cevizin bula.. 1 adet ara öğünde ye.. Ben 2 tane yedim
Eki Görüntüle 2278054
aynen canım ya bilmiyorum hafif şeylerle atlatayım diorum bklm nolcakyola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabi
kesinlikle belli yaylalar favori zaten
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
haberlerini Zuhal ablanın alintisinda okudum kiloya dikkat gelmesi çok kolay , iş iş dedin işi mi bıraktın kız :) ehliyet şimdiden hayırlı olsun diyelim ... Ben evime döndüm işler güçler
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mı
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olur
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksın
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
4 mu ben şok
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşam
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelir
süper neden olmasın
dilek ya
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsun
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot mu
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insan
kolay gelsin canım yoğun mu o kadar
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışınca
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrası
ohh sefan olsun kız afiyet olsun bosver o işler hiç h bitmiyor nasılsaBir sürü isim var bugün ne yaptın deseniz hiçbirsey derimiki posta çamaşır ve fide ektim saksılara
Daha yemek yapılacak , çamaşır katlama desen dünya kadaroturdum kahve içiyorum
Evet bugünün suyunu çıkardım beni bi dövün kızlar kendime gelim
Sabah 9 bucuk gibi
3 te 1 simit
Domates
Salatalik
Bir parça ceviz
7 8 tane zeytin
Bi tane hamur kızartması
15 gibi
2 tane tuborg
Bi tane blue moon
Biraz patates kızartması
Aleyküm Selam cnm hg iyiyim şükür sen nasılsın nerelerdeydin
Ben bende değilimbilmiyorum onların pişenlerinden her türlü yiyemem zaten
afiyet olsun cnm
aynen canım ya bilmiyorum hafif şeylerle atlatayım diorum bklm nolcak
ohh sefan olsun kız afiyet olsun bosver o işler hiç h bitmiyor nasılsa
afiyet olsun
Oyyyyyy gelsin kilolar sporu da boşverelimm
=) afiyet olsun
bilmiyorum onların pişenlerinden her türlü yiyemem zaten
afiyet olsun cnm
aynen canım ya bilmiyorum hafif şeylerle atlatayım diorum bklm nolcak
ohh sefan olsun kız afiyet olsun bosver o işler hiç h bitmiyor nasılsa
afiyet olsun
Afiyet olsun canimSaat 12 9tane dağ çileği küçük. 3 ymk kş yoğurt 1 yemek kş yulaf ezmesi
Saat 4. 2tane Hurmalı top.
Saat 6. 1 bardak ayran
Mantarlı tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?