- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.481
Aynen canım.Her zaman tek basima takilmaya vakit bulamıyorum bugünlük biraz dağıtayım dedim ama fazla dağıttım. Biraz yeyince dikkat ediyorum bahar. En azindan vermesemde almamaya calisiyorum
Iyim canım bi kere bozunca toparlamasi zor oluyor kendini toplamaya calis canim
Tamamen anliyorum seni ama burdan uzak kalarakta toparlayamazsinAynen canım.
Her sabah karatay kahvaltısı ile başlayıp 3 saat geçmeden hamurişi yerken buluyorum kendimi.sonra öğle için hafif birşeyker yiyip (biber buğulama kabak sote cacık gibi)üstüne de allah ne verdiyse ekliyorum.
Yedikçe yiyorum.
Akşam battı başık yan gider deyip ertesi gün için niyetleniyorum.günler geçiyor ben diyet yaparken kilo alıyorum
EvetTamamen anliyorum seni ama burdan uzak kalarakta toparlayamazsin
afiyet olsun cnmSaat 12 9tane dağ çileği küçük. 3 ymk kş yoğurt 1 yemek kş yulaf ezmesi
Saat 4. 2tane Hurmalı top.
Saat 6. 1 bardak ayran
Mantarlı tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
Yine verebilirsin bence cnm zararın neresinden dönersen kardırBen bende değilim
Meçhullerdeyim(
Kilo aldım
Zor zor gram gram vermiştim
Bence kabul eder ama gene kaçıp gitmeyeceksen :)
Teşekkür ederimafiyet olsun cnm
Yine verebilirsin bence cnm zararın neresinden dönersen kardır
Activia sade tüketilmeli bence içine kendin çilek ekleyebilirsin =)kızlar menüm:
sabah 10.00 1 çilekli activia
öğle 13.30 2 tane omaç (bilmeyenler için kalan ekmeklerle yapılan peynirli domatesli köfte gibi sıkılığ yapılıyor)
akşam 18.30 2 tane omaç
1 kase şehriye çorbası
ara 1 activia yemeği düşünüyorum
spor 45 dakika normal tempo yürüyüş: 45 puan
su 2 lt olur yatana kadar
Afiyet olsun kubram ama karbon fazla olmus sankikızlar menüm:
sabah 10.00 1 çilekli activia
öğle 13.30 2 tane omaç (bilmeyenler için kalan ekmeklerle yapılan peynirli domatesli köfte gibi sıkılığ yapılıyor)
akşam 18.30 2 tane omaç
1 kase şehriye çorbası
ara 1 activia yemeği düşünüyorum
spor 45 dakika normal tempo yürüyüş: 45 puan
su 2 lt olur yatana kadar
Teşekkür ederim canım
kuzum cikarsam diyeti sürecini bozarım diyede korkuyorum ama burayi boslamamda canımı sıkıyo bakalım artık
Canim seni çok iyi anlıyorum bende oyleyim gune gec basliyoyum sonra ev iş derken gün bitmiş oluyo esimde çok titiz evin sürekli temiz olması gerek sürekli evle uğraşıyorum
Bide ramazan olduğu için herşey altüst kaç gün sonra insallah düzene girer seniNDE düzenin orurur
Gider sen merak etme
Ama mekik vs cekmeni tavsiye ederim
toparlarsın kuzum sen tekrarEvet bugünün suyunu çıkardım beni bi dövün kızlar kendime gelim
Sabah 9 bucuk gibi
3 te 1 simit
Domates
Salatalik
Bir parça ceviz
7 8 tane zeytin
Bi tane hamur kızartması
15 gibi
2 tane tuborg
Bi tane blue moon
Biraz patates kızartması
Bi taneden az patatesli gözleme
Daha yemicem yicek yüzüm yok zaten
güzel menü canım afiyet olsunSaat 12 9tane dağ çileği küçük. 3 ymk kş yoğurt 1 yemek kş yulaf ezmesi
Saat 4. 2tane Hurmalı top.
Saat 6. 1 bardak ayran
Mantarlı tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
Ins kubracim yatoparlarsın kuzum sen tekrar
güzel menü canım afiyet olsun
Dinlen kiz dinlen kendini cumaya saklaselam kızlar bugün kendimi pek yorgun hissediyorum
Hosgeldin canim arayi acma bakBen geldim açılınnnn ben doktorum demek isterdim ama gariban bir bankacıyım
Sıkıntılı durumumuz maalesef hala geçmedi, üzülmekten hasta oldum. Bugün kendime gelebildim.
ekim2009 diyete başladım, nihayet şişirdiğinden emin olduğumuz 2 ilaç pazartesi günü bitti. Sanırım ödemler de gitmeye başlar artık. Ama ruhen çok da iyi değilim, herşeyin üst üste gelmedi boynumu büktü biraz, stresi kontrol edemiyorum ve bu durumlarda şekerli yiyecekler çok cazip geliyor. Tabii 21 gün davasından dolayı cumartesiden beri sıfır kaçamak
Dinlen kiz dinlen kendini cumaya sakla
Ben geldim açılınnnn ben doktorum demek isterdim ama gariban bir bankacıyım
Sıkıntılı durumumuz maalesef hala geçmedi, üzülmekten hasta oldum. Bugün kendime gelebildim.
ekim2009 diyete başladım, nihayet şişirdiğinden emin olduğumuz 2 ilaç pazartesi günü bitti. Sanırım ödemler de gitmeye başlar artık. Ama ruhen çok da iyi değilim, herşeyin üst üste gelmedi boynumu büktü biraz, stresi kontrol edemiyorum ve bu durumlarda şekerli yiyecekler çok cazip geliyor. Tabii 21 gün davasından dolayı cumartesiden beri sıfır kaçamak
80lerin biraz ucundan görsem daha iyi hissedicem kendimiyola rağmen iyi abla +300 um şuan ama halledilmeyecek birşey değil eksiye dusmeliyim 67,1 im çarçabuk 60 olmak istiyorum :)
kıyamam zamanla ikiniz de alisacaksiniz başta zor olur tabi
kesinlikle belli yaylalar favori zaten
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
haberlerini Zuhal ablanın alintisinda okudum kiloya dikkat gelmesi çok kolay , iş iş dedin işi mi bıraktın kız :) ehliyet şimdiden hayırlı olsun diyelim ... Ben evime döndüm işler güçler
benim yumurtlama döneminde olur canım gebelik şüphen var mı
sabah çok fazla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek gereksiz olmuş bir yumurta yada iki yumurta sıfır ekmek daha doğru olur
hayır olsun canım içini ferah tut hayra çıksın
kuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
4 mu ben şok
evet evde malzeme yoktu annemlere geçtik akşam
aman dikkat canım gelirken çok hızlı gelir
süper neden olmasın
dilek ya
hadi az kaldı 8 lere yaklasiyorsun
shake 'n take var bende arzumun robot derken smotie için filan mı aldın yoksa normal robot mu
kesinlikle benim oğlumda köpek istiyor hem evde zor hemde sonrasında üzülmek var , köydeki çok yaşlanmış görmüyor ona bile nasıl üzülüyor insan
kolay gelsin canım yoğun mu o kadar
karın batmalari kaslardan kaynaklı canım çalışmayan kaslar çalışınca
ama yarında çok dikkatli olmalısın detox olmasa bile kendine uygun şeyler ye onların normal dediği ne acaba detox kötü birşey değil sürekli yapılmıyor zaten ihtiyaç halinde sonuçta ve en iyi ihtiyac zamanlarından biri bayram sonrası
Ne sandin yavru sen beni bugunki menuyu saglam spor paklarçok iddialı gördüm anam seni
Bana bankacı da olurkredi işim var da
Kolay gelsin dilegimSelam kızlar oturup bı sallama çay içerken bakiyim dedim kalkicam hemen kız uyurken çamaşır asip kuruyanlari katliyim kaç kere mutfak topladım bugün oğlanın evde olmasida ayrı bı iş yüku bana, firinda makarna mozik pasta istedi onları yaptım spora gitmese tam tosun olur bu çocukkızda yemek verme aklına gelmez yemek yerken sıkılır bakalım 3. Nasıl olucak
Önce hedefe ulaşalım da ödül işi kolayBazen rüyada da gerçek yemiş gibi oluyor dimi üff benim de aklıma şimdi ekmek kadayıfı şöyle üstünde tahin fıstık kaymak hmmm kilo verdikten sonra ödül olarak bir kez yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?