- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.501
Afiyet olsun dilegim guzel menuMenumu yazayım
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen
Beyaz peynir
5 zeytin
4 közlenmiş biber
1parcacik helva
3:00
1 kase yulaf ezmesi sütlü
5:00
Sabahtan kalan menemeni ısıtıp yedim 1 kase kadar
1 bardak ayran
8:00
Salata
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
3lt kadar su
Çok güzel görünüyor afiyet olsun canımDiyete adapte olamayanlar varsa bir öneride bulunacağım.. Kendinize özel öğünler hazırlamak insanı hem heveslendiriyor hemde zamanınız çabuk geçiyor.. Ben diyet yemekleri yapmasam adapte asla olamıyorum o yüzden sürekli değişik tarifler hazırlıyorum görüntüsü de güzelse iştahlanıyorum =) bugün yulaf kepeği sen sıkıldığım için 9 tane dağ çileği ile yoğurtlu rpbottan çektim ve yulaf öyle katıp yedim hem tadı hem görüntüsü çok hoştu =) Eki Görüntüle 2278007
Ne sandin yavru sen beni bugunki menuyu saglam spor paklar
Ne kadar eksidesinkivalla bende fire yok ama kilo veremiyom resmen sanki yok gram gram
Yulaf müthiş bir besin kesinlikle öğlen yediğim 1 kase sütlü yulaf ezmesi okadar iyi gelirki banada kaç saat tok kalmami sağlarYoo valla dediklerinizi takıyorumöğünler mi de düzelttim bi saatler sıkıntı onuda erken uyanamıyorum yapacak birşey yok =) artık zamanla uykuyuda halledersem =) bide ben birşey fark ettim yulaf kepeği öğün yerine koyduğumda beri daha hızlı kilo vermeye başladım akşamında genelde mantar tavuk falan kattığım için sanırım protein den hızlandı
Sporun etkisi olabilirmi acaba kas oluşuyor ve tartıda onun agirligindan kaynaklı eksilmemi olmuyor kivalla bende fire yok ama kilo veremiyom resmen sanki yok gram gram
Cokda lezzetli hemde sarımsaklı yoğurtlaHandandandan nirancim yarin kabagi yemek olarak degilde
Rendeleyip tavada yagsiz sotelersen biraz yogurtla daha iyi olur detoks gibi
Tabi tuzsuz yenecek :))
Ramazandan beri spor yapmiyodum canim daha 2 gun yaptimSporun etkisi olabilirmi acaba kas oluşuyor ve tartıda onun agirligindan kaynaklı eksilmemi olmuyor ki
Sen kendini bilirsin kilo vermis gibi hissediyormusun
Hay maşallah ne güzel kilo vermişsin öyleHadi size güzle haber vereyim.. Cumadan beri 2.1 kilo vermişim3 kilo gelir mi dersiniz bu cuma =)
Bendim canım 2 tane aldık artıkKızlar günaydın bol sporlu bir gün olsun inşallah
Kim muhabbet kuşu alacaktı unuttum yazacaktım kaldı 2 tane değil de 1 tane alırsanız kuş daha çabuk alışır 2 tane olduğu zaman birbirleriyle cilveleşmekten insanlara hiç bakmıyor benim de 1 tane mavi muhabbet kuşum vardı konuşuyordu evde benden ayrılmazdı mutfağa gidiyordum arkamdan bağırıp duruyordu odaya geliyordum susuyordu aşkım fıstık fıstık diyordu ama ölünce çok zor oldu bir daha asla kuş almam dedim
Off aynı ben. Kaç kilosun canım?Aslında ben yapmadım eşim yaptı dedi ki simit alayım mı yok yasakmış dedimsonra bi daha sordu simit? al tamam al dedim ona inat diye tabi ki yiyrceğimden değil sonra yokkk almam dedi poğaça almış zeytinli çok güzeldi birini yedim çok güzeldi 2.de yedim ama baya bi yürüdüm dışarı çıkıp bi daha yemicem uf biz boğazı nasıl tutucaz ya alışıcaz dimi zamanla
Kafesten çıkarırız da iki tane aldıkkuş mu aldın kafesten cikarmasan zamanla uçma yeteneğini kaybediyor ve mümkünse iki değil tek ve kafeste ayna olmazsa seninle iletişimi artar
Afiyet olsun canımkızlar menüm:
sabah 10.00 1 çilekli activia
öğle 13.30 2 tane omaç (bilmeyenler için kalan ekmeklerle yapılan peynirli domatesli köfte gibi sıkılığ yapılıyor)
akşam 18.30 2 tane omaç
1 kase şehriye çorbası
ara 1 activia yemeği düşünüyorum
spor 45 dakika normal tempo yürüyüş: 45 puan
su 2 lt olur yatana kadar
Afiyet olsun canımMenumu yazayım
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen
Beyaz peynir
5 zeytin
4 közlenmiş biber
1parcacik helva
3:00
1 kase yulaf ezmesi sütlü
5:00
Sabahtan kalan menemeni ısıtıp yedim 1 kase kadar
1 bardak ayran
8:00
Salata
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
3lt kadar su
Afiyet olsun canim pasta olmasaydi dicem ama dogum gunusuymuss kutlu olsun buaradaMenüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
3 çilek
5 badem
13.00
4 köfte
Salata
17.00
2 çatal oğlumun doğum günü yaş pastasından
18.00
5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
20 dk yürüyüş =60 puanPnrrr-12
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim pasta olmasaydi dicem ama dogum gunusuymuss kutlu olsun buarada
Gecmis olsun nirancim simdi durumu nasil bebisinin
geçmiş olsun canım şimdi nasıl inşallah iyidir hava değişimi etkiledi kesin
Sağolun canlar, gece boyu emzirdim ateşi düşsün diye, sabah biraz düşmüştü, şimdi de kendine geldi şükürler olsun...Geçmiş olsun kuzum nasıl şimdi
Oyy cok şükür canim kiyamam ona yaaaSağolun canlar, gece boyu emzirdim ateşi düşsün diye, sabah biraz düşmüştü, şimdi de kendine geldi şükürler olsun...
Bugün 1 yaşını doldurdu aynı zamanda bebeğim, şükürler olsun gönderene...
Afiyet olsun canim09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?