Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızartma çok az yedim cips 4 tanecik ruffles o da saat 5 de yedim cips 11 de poğaça 2 adet yedim ama saat 11 den 5 e kadar bişey yemeden dışarıda aktiftim

Afiyet olsun canım, ne diyeyim ki..ne desek kâr etmiyor....

senin menüleri görünce diyet motivasyonum bozuluyor
Sen bana uyma canım hatta benim menüleri okumadan geç olur mu motivasyonun düşmesin hergün okuyorum ne yenir ne yenmez daha 3 mü 4 mü gün dur be Bismillah

1 adet biber çok az da patates kızartması dolu dolu ağzıma götürmedim tabi tadımlık eşime yaptım kendime ayrı yemek yapmaya vaktim kalmadı ki pazarlık düzdüm eve geldim kızımı uyuttum hoşafım çıktı

Kizlar bu ara gecmis tamamen yapamiyorm ablamda bende yogun geciyor gunlerimiz. Etiketlere bakiyorm spor puanlari icin zaten gorduklerimi begeniyorm ama etiket cikmayanlar dikkat ederse iyi olur :)

Bu arada cumartesi ablam gidiyor normal duzenime donucem, 3 gundir disarda yiyorm ister istemez odem olustu yarin limonlu salatalikli su yapicam kendime biraz da olsun iyi gelir belki.

SABAH(11:00 gibi)
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
5 tane siyah zeytin
2 tb ekmeği
2 çk tahin pekmez
1 bardak süt

SAAT 15:00
1 bardak sütlü kahve

SAAT 17:45
1 kase şehriye çorbası

AKŞAM(20:00)
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt çorbası
1 tane küçük soğan

Su 2.5 litre

Akşam az olmuş sanki acikmadinmi prenses

Afiyet olsun canım

Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin kuzuya

09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber

16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık

2 lt su
Sevmesen bu kadar zeytin yiyemezsin herhalde ben 4 ya 5 daha fazlasını yiyememamma beyaz peynir kocaman bir dilim yiyebilirim

Ne yazıkki bakmadan geçme gibi bir şansımız olmuyor amaç menülere bakmak motive olmak.. Niran abla kötü birşey de yazmamış bazen sert oluyoruz evet hatanı anlaman için yani bu senin için olan birşey. Bana da ilk başladığımda çıkışıyolardı terslemek yerine dinledim ve 8 kilo verdim bile 1 ay gibi bir sürede. Derece de yapıyorum. Senin yemenin bize bir zararı yok sana zararı var. Bize zarar saylmaz ama sadece görünce kötü etkilenebiliyıruz.. Biz de kaçamak yapıyoruz yapmıyoruz değil bem dün akşam mısır haşlama dı yedim mesela. Seninkiler gerçekten abartı

Iyi geceler kızlar k.b menümu akşam veremedim bi halsizlik vardı alıntılarimi aldım sabah hallederim menüm
Kahvaltı 10
1.5 haşlanmış yumurta
2 kk beyqz peynir
Kiraz saplı yeşil cay

Öğle 14
Kabak detoks

Aralar
10 kiraz
1 elma

Akşam 18.30
Kabak detoks ama yerken midem çok bulandı başka tarif denemek lazım
Su 3 lt
Spor
52 dk tempolu yürüyüş 156 puan Pnrrr-12

Afiyet olsun canım
Sarımsaklı yoğurtla deneseydin canım bekli yenebilir olur biraz daha

Iyi geceler

Bi uyandim uyuyamadim daha, gecmisi okuyum dedim :)) halbuki gec uyumustum 2 saat anca uyudum

Dun cocuklar vardi
Aksamda esim kv gil tr ye gittiler

Bu sabahta gelin dr a gidecek
Cocuklari buraya birakacak
8.30 da gelicekler
Ancak onlar gidince gelirim

Son gün ozellikle listedekiler lutfen dikkkat etsin
Kacamak zaten olmazda sislik yapicak seylerde olmasin lutfennnnn
Hafize lutfen annenlerde dikkat et cnm biliyosun her gr onemli bizim icin
Ozellikle bu hafta
Fit mutlu anne

Handandandan
88prenses22
Cocuklara nice mutlu yaslar olsun ins.

badem000 hosgeldin canan
Kiz insan bi haber eder, kötü bisey oldu sanmistim
Kilodan baska hersey yolundami :))

Hepicinizi öptüm mm

Sevmesen bu kadar zeytin yiyemezsin herhalde ben 4 ya 5 daha fazlasını yiyememamma beyaz peynir kocaman bir dilim yiyebilirim
Zeytini seviyorum, özelliklede tok tutma gibi bir özelliği olduğu kahvaltılarımı zeytinden oluşturuyorum..

Aslında peynire de bayılırım (sevmediğim ne var diye düşündüm, her besini seviyorum ben) ama annem sana hep peynir kilo aldırdı diyor, doğru da diyor, bı defa 4 ay boyunca yememiştim, hiçbirsey yapmama rağmen 3-4 kilo vermiştim kendiliğinden...onun için bu ara peynir yemeyi düşünmüyorum.

Günaydın canım

Amin inşaallah hepimizin çocuklarına nice yaşları olsun inşaallah.

Afiyet olsun canım, kabak detoksu sarmısakli yoğurt ile yap.. üzerine sevdiğin baharatlardan serp (ben nane ekliyorum, pulbiber ve karabiber bile olur) hatta cacığı artık kabak ile mi yapsam diye düşünmedim değil..

Menümü yazayım ben de

07.00 yarım su bardağı ceviz
7 zeytin
1 dilim peynir

10.00 sütlü nescafe

14.30 1 hurma
1 fincan kahve

16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran

Su: 3 lt
Afiyet olsun canım..

Hazir Nescafe içmesen daha iyi olur aslında

Afiyet olsun canım, kahvaltıda ki tahin pekmez kilo aldırır.

Yemeklerini geç saatlere koymasan günü erken kapatsan kilo verme sürecin daha iyi ilerler.(akşam 6'dan sonra)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…