Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aklima gelmişken

Bazi kisiler kilo vermeye niyet ettigi zaman pattadanan herseyi keser düzene cabuk girer
Kimilerinin biraz zamana ihtiyaci olur
O yuzden adı ustunde, deneme - alisma suresi yapiyoruz
Onlarin menulerinden negatif etkileniyoruz durumu olmamasi lazim, zaten etrafimizda herkes gozumuzun onunde o kadar cok sey yiyolar
Ayrica henuz listede olunmadigi icin kimsenin emegine saygisizlik olmuyor

Tabiki biz elestirimizi yapariz
Dedigim gibi bikac hafta zaman verelim
Olmazsa herkesin kendi bilecegi bisey

Kızlar bakın sabah sabah ne buldum

Karatay Teyze bayramda yediğiniz tatlıların etkisinden bol bol yumurta yiyip su içerek kurtulursunuz diyor... (yumurta detoksu yapasım geldi)

Afiyet olsun kuzum
Ben bu cumadan pek umutlu değilim hayırlısı artık
Ece bugun nasilsin nasil hissediyosun kendini
Vay anam menuye gelll pogaca kizartma cips vuhuuu
Kolay gelsin ponim kiz kiyafet isini naptin
Iyi eglenceler pinarimm ablanla olmanin keyfini cikarr
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Menümü yazayım ben de

07.00 yarım su bardağı ceviz
7 zeytin
1 dilim peynir

10.00 sütlü nescafe

14.30 1 hurma
1 fincan kahve

16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran

Su: 3 lt
Afiyet olsun kuzum
9. Takımın müstakbel fit hatunları hepinize Günaydın
Yürüyelim arkadaşlar lay la la... hem de 06.30 da

Gunaydin kizlarrrr
kubraaa supersin vallaa

O ne ki bütün gün sadece yumurta mı yiyorsun

Sağol canım

afiyet olsun cnm
insan en çok kendisine yapıyor canını sıkmamaya çalış canım sıkıntı ne bilmiyorum ama hayırlısı olsun
masAllah hiç boş kalmıyorsun kardeşlerin hepsi birbirinden farklı oluyor zaten
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber

16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık

2 lt su
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm herkes demiş zaten duzene girecek insAllah
Allah kolaylık versin canım vala bende de ev işi kızım yoğun bi tempo var bklm hiç boş kalmıyor insan yalan dünyanin telaşı
ne yazacağımı unuttum
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım
Sarımsaklı yoğurtla deneseydin canım bekli yenebilir olur biraz daha
saol cnm sarımsagi hiç sevmem zaten cnm bilemedim
Menümü yazayım ben de

7 zeytin
1 dilim peynir

10.00 sütlü nescafe

14.30 1 hurma
1 fincan kahve

16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran

afiyet olsun cnm
tmm kaptanım
baharat attım ama sarımsak koymadım öğlen güzeldi ama akşam yerken baya midem bulandı nedense
günaydın canım
benim bugun Yürüyüşüm kaldı ohhh miss gibi benim yerime de yürü
yumurtadan tiksinmek istemiyorum
saol cnm

Günaydın kızlar
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum
Son bi senedir aslında böyleyim ama son zamanlarda bu hal tavan yapmış vaziyette ve bu sebepten eşimle de kavga edince artık çaresini bulmam gerektiğini düşünüyorum
Şu sıralar herşeye ve herkese inanılmaz tahammülsüzüm Kızıma bile
En ufacık ses, en ufacık ağlama, en ufacık problem ne biliyim işte aklıma gelmiyor ama küçücük şeyler bile beni sinirlendiriyor
Sürekli bağıran bi kadın oldum çıktım
Dün eşim bile (bile diyorum eşim yapı itibariyle sinirlidir çabuk parlar çabuk söner) kızıma seslenirken sesimi yükselttim, ne azarlıyorsun çocuğu duymuyor işte bağırıp duruyorsun bana bi yandan kıza bi yandan bi kendine gel dedi
Düşündüm ki zaten az buçuk farkındaydım ama öfke kontrolü sağlayamıyorum artık ki çok sakin çok sabırlı bi kadınımdır aslında öyleydim yani
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ilaç kullanamayacağım için gitmemin bi anlamı yok bana bi el atın nolur kendi kendimi tedavi etmem gerek yoksa anne olarak da eş olarak da gözden fena düşmek üzereyim

Sağol canım

Günaydın canım vala bu problem bende de vardi bi kac sene oncesinde acayip depresiftim herşeye herkesr parlıyordum eşimle aramiz baya sogumustu kızımı surekli azarlıyordm aynrn srnin esin gibi bnmki de çeki düzen vermem gerektigini söylüyordu ben nasil bi care buldum acikcasi hatrlamiorum ama ailecek aktivite yapmak fayda edebilir ne bilim aksamlari beraber oyun oynayin ya da yürüyüşe parka falan gidin cnm ailedeki huzur cok onemli cidden umarim toparlarsn bi an once bj güç içinde bence olumlama yap iyiyim sakinim falan fie tekrar et

kuzum eskiden evdeki huzursuzluğun sebebi eşimin siniriydi
adam kendini törpüledi ama şu anda evdeki huzursuzluğun en büyük kaynağı benim
yoksa yukarıda Allah var evde herkes elinden geleni yapıyor ben hariç
büyük kızım da bana benzemeye başladı herşeye bağırıp çağırıyor işin kötüsü bu daha da çok sinirlendiriyor beni
ne yapacağım bilmiyorum
evdeki huzur bana servet değerindedir ama şu anda huzuru bozan benim ve ne yaparım ne ederim allak bullağım

O herbalıfe yapıyor =) 11 kilo verdi
ay keşke normal beslense onunla aç gezmeye değmez
cidden çok fark ediyor beş kg inan insan kendini çok hantal hissediyor biran önce verirsin
Saat 12 9tane dağ çileği küçük. 3 ymk kş yoğurt 1 yemek kş yulaf ezmesi

Saat 4. 2tane Hurmalı top.

Saat 6. 1 bardak ayran
Mantarlı tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
güzel canım
omaclarin ekmek miktarı konusunda bilgim yok ama şehriye çorbası ile aynı anda olmasın canım activialara kendin meyve ekleyebilitsin ama sade yiyemem dersen şimdi probiyotik tüpler var onlar daha iyi
stresin sorunlara çözümü yok canım aksine daha da cozulmez hale getiriyor kafanda inşallah herşey düzene girer
yese dert yemese dert orta halli çocuk olsun üçüncü de ben yeni bıraktım peşinden koşup ye ye demeyi demek ki istemiyor kapasitesi bu
afiyet olsun canım
güzel olmuş canım oğlunun doğum günü kutlu olsun
nice yaşları olsun minigin toparlanmasına sevindim
09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber

16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık

2 lt su
güzel menü
menü güzel
Ben bu cumadan pek umutlu değilim hayırlısı artık
hayırdır artin inmedi mi
midenin kazinmw sebebi karbonhidrat onlar seni zaten doyurmuyor önce şişirip sonra hop yeniden qcikma sebebin , yeni baslamissin zamanla düzelir ne kadar çabuk kendin için birşey yaparsan o kadar çabuk tartı seni mutlu eder
ay iki çocukla bir de dikiş senin için iyi geliyorsq ne güzel tabi
Edibe güldürdün beni. :)
Sen bana uyma canım hatta benim menüleri okumadan geç olur mu motivasyonun düşmesin hergün okuyorum ne yenir ne yenmez daha 3 mü 4 mü gün dur be Bismillah
bizzittttt yanlış cevap :/ sen de diğerlerinin menülerine yorum yapmalısın yorum yaparken öğreniyoruz ve senin menülere de yorum yapılmak zorunda
Aslında öğrenilecek birşey yok eğer zayıflamak istiyorum diyorsan
Hamurisi, kızartma ,abur cubur ,makarna ,pirinç pilavı yok
Karbonhidrat çorba varsa ekmek yok zamanla oturur yeterli kızartma yada hamurisi abur cubur olmasın zamanla doğru menü gelir miktar ve değişkenler olarak
dikkat et canım havalarda ısındı tam ödem tutma vaktin
afiyet olsun güzel
çok nadirdir kabak sevmeyen ama herkes gibi bende sotele ve sarımsaklı yoğurtla ye derim bol eksi getirsin
Menümü yazayım ben de

7 zeytin
1 dilim peynir

10.00 sütlü nescafe

14.30 1 hurma
1 fincan kahve

16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran

güzel olmuş canım
şimdiden kolay gelsin abla çocuklarla
günaydın canım
bol kalori yskmalar ne güzel sabah sabah enerji depola
kışın olsa yerdim ama bu mevsimde yumurta ile pek anlaşamıyoruz kaşıntı yapıyor
Günaydın kızlar
günaydın baby
Dur dur panik yok bir dönem bende öyleydim bağırıp çağırıp sonra içim açıyordu çocuğu üzmek esininuzmek bir dert kendini onları uzdugun için suçlamak ayrı dert neyin hırsını alıyorum diye düşündüm , neyi cozemeyip hirsimi onlardan çıkarıyorum ... Eşim diyet konusunda çok takıldığını söylemişti sürekli diyet yapmak istediğine ulasmamak çok zorlamıştı beni bir dönem , sende uzun süredir neyi kafana taktın neyi cozemeyip içten içe sürekli düşünüyorsun onu bulmalısin önce

Niloyatospikk eşime yaparken kendime zaman kalmadı bunu deme senden önemli ne var ki , eşine kizarieken sende biberi 2 YK zeytinyaği ile sotele biraz biberler renk değiştirince domatesini doğra at suyunu çeksin ustune sarımsaklı yoğurt miss gibi sağlıklı ve aynı şey daha lezzetli oluyor kizarmadan

Dün ki menü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
2 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı Frenk reçeli
5 zeytin
Domates salatalık

Öğle(15:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 kayısı
5_6 kiraz
Kahve

Akşam(19:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
Bol salata

Su: 3 lt spor: 30 dk yürüyüş

canım benim kafamda kırk tilki var
hangi birine daha çok takıyorum bilmiyorum ki
annemle yaşadığım problem son damlaydı
ama ona gelene kadar eşimin siniri, kızlarımdaki işitme problemi, sürekli hale gelen borçlar, artık katlanamıyorum ama bunların hiçbirinin sorumlusu en azından kızım değil ki ondan çıkarıyorum ben sinirimi
ve daha da acısı bunların hiçbirisi çözüme ulaşabilecek şeyler değil
bugünüme şükrediyorum başımı sokacak evim var iki tane kızım var Allah yokluklarını göstermesin, sağlığımız yerinde ama olumsuz şeyler beni çok hırpaladı korkuyorum ki Allah daha büyük dert verecek kaşınıyorsun Yasemin diye
yani kafamı bulandıran şeylerin bi çözümü yok onlarla yaşamayı öğrenmem gerek ama yapamıyorum işte

güzel olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…