- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.561
İyi yürüyüşler canım, sauna eşofman ile yürüsen daha hızlı kilo verirsin canım..Yürüyelim arkadaşlar lay la la... hem de 06.30 da
Afiyet olsun kuzumİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 yk tavuk but
Salata
17.30
3 kayısı
2 yk hindi sote
20.00
3 çatal yumurta
Biraz peynir zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi atıştırdım
Su 2 lt yi geçti
Ece bugun nasilsin nasil hissediyosun kendiniBen bu cumadan pek umutlu değilim hayırlısı artık
Vay anam menuye gelll pogaca kizartma cips vuhuuuMenü
Kahvaltı 10
2 zeytinli poğaça
Çok az peynir
1 bardak çay
Öğle yok
Atıştırmalık 3
2 kayısı 2 erik 1 kiraz
Akşam 5
Patates kızartması
Biber kızartması
2 bardak ayran
2 dilim tb ekmeği
2 litre su
10bin adım
Atıştırmalık 9
Bir küçük kase kiraz
2 kayısı
1 cici bebe
Saat 11
4 adet ruffles o da canım çekti eşim almış sadece 4 tanecik
Karnım çok kazınıyor çok fena
1 bardak ayran içer yatarım
Kolay gelsin ponim kiz kiyafet isini naptinKızlar çok yoğunum ya şu sıralar uğrayıp iki lafın belini kırmaya halim kalmıyor. Dün çarşıya çıktım memlekete gidicem diye yeğenlerime hediye almak için, baya yorulmuşum. Bugünde biriken işlerle uğraştım 4 yaşında büyük kızım malum sürekli ilgi istiyor. Küçük kızım maşaallah çok iyi düzenimiz bozulmaz umarım onun dışında dikişle uğraşıyorum hobi olarak iyi geliyor bana depresyona meyilli bi insanımdır ☺ Cuma kalabalık bi grup misafirim var öyle işte sizlerde herşey yolundadır inşaallah
Iyi eglenceler pinarimm ablanla olmanin keyfini cikarrKizlar bu ara gecmis tamamen yapamiyorm ablamda bende yogun geciyor gunlerimiz. Etiketlere bakiyorm spor puanlari icin zaten gorduklerimi begeniyorm ama etiket cikmayanlar dikkat ederse iyi olur :)
Bu arada cumartesi ablam gidiyor normal duzenime donucem, 3 gundir disarda yiyorm ister istemez odem olustu yarin limonlu salatalikli su yapicam kendime biraz da olsun iyi gelir belki.
Afiyet olsun canimSABAH(11:00 gibi)
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
5 tane siyah zeytin
2 tb ekmeği
2 çk tahin pekmez
1 bardak süt
SAAT 15:00
1 bardak sütlü kahve
SAAT 17:45
1 kase şehriye çorbası
AKŞAM(20:00)
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt çorbası
1 tane küçük soğan
Su 2.5 litre
Afiyet olsun tatlimIyi geceler kızlar k.b menümu akşam veremedim bi halsizlik vardı alıntılarimi aldım sabah hallederim menüm
Kahvaltı 10
1.5 haşlanmış yumurta
2 kk beyqz peynir
Kiraz saplı yeşil cay
Öğle 14
Kabak detoks
Aralar
10 kiraz
1 elma
Akşam 18.30
Kabak detoks ama yerken midem çok bulandı başka tarif denemek lazım
Su 3 lt
Spor
52 dk tempolu yürüyüş 156 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun kuzumMenümü yazayım ben de
07.00 yarım su bardağı ceviz
7 zeytin
1 dilim peynir
10.00 sütlü nescafe
14.30 1 hurma
1 fincan kahve
16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
Su: 3 lt
9. Takımın müstakbel fit hatunları hepinize Günaydın
Yürüyelim arkadaşlar lay la la... hem de 06.30 da
O ne ki bütün gün sadece yumurta mı yiyorsunKızlar bakın sabah sabah ne buldum
Canan Karatay kesin bir dille uyardı: Kanseri falan korumaz kanser yapar! - Sağlık Haberleri - Sayfa 3
Fox TV'de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olan ünlü kalp profesörü Canan Karatay, 'kanserden korumaz, kanser yapar' diyerek uyarı yaptı. Karatay, bayramda alınan kilo ve şekerlerin vücuttan atılımıyla ilgili de tüyo verdi.www.internethaber.com
Karatay Teyze bayramda yediğiniz tatlıların etkisinden bol bol yumurta yiyip su içerek kurtulursunuz diyor... (yumurta detoksu yapasım geldi)
Sağol canımAfiyet olsun kuzum
Ece bugun nasilsin nasil hissediyosun kendini
Vay anam menuye gelll pogaca kizartma cips vuhuuu
Kolay gelsin ponim kiz kiyafet isini naptin
Iyi eglenceler pinarimm ablanla olmanin keyfini cikarr
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin kizlarrrr
kubraaa supersin vallaa
Evet canım aslında çok zararlı ama dün kokusuna dayanamadımAfiyet olsun canım..
Hazir Nescafe içmesen daha iyi olur aslında
afiyet olsun cnmkızlar menüm:
sabah 10.00 1 çilekli activia
öğle 13.30 2 tane omaç (bilmeyenler için kalan ekmeklerle yapılan peynirli domatesli köfte gibi sıkılığ yapılıyor)
akşam 18.30 2 tane omaç
1 kase şehriye çorbası
ara 1 activia yemeği düşünüyorum
spor 45 dakika normal tempo yürüyüş: 45 puan
su 2 lt olur yatana kadar
insan en çok kendisine yapıyor canını sıkmamaya çalış canım sıkıntı ne bilmiyorum ama hayırlısı olsunBen geldim açılınnnn ben doktorum demek isterdim ama gariban bir bankacıyım
Sıkıntılı durumumuz maalesef hala geçmedi, üzülmekten hasta oldum. Bugün kendime gelebildim.
@ekim2009 diyete başladım, nihayet şişirdiğinden emin olduğumuz 2 ilaç pazartesi günü bitti. Sanırım ödemler de gitmeye başlar artık. Ama ruhen çok da iyi değilim, herşeyin üst üste gelmedi boynumu büktü biraz, stresi kontrol edemiyorum ve bu durumlarda şekerli yiyecekler çok cazip geliyor. Tabii 21 gün davasından dolayı cumartesiden beri sıfır kaçamak
Selam kızlar oturup bı sallama çay içerken bakiyim dedim kalkicam hemen kız uyurken çamaşır asip kuruyanlari katliyim kaç kere mutfak topladım bugün oğlanın evde olmasida ayrı bı iş yüku bana, firinda makarna mozik pasta istedi onları yaptım spora gitmese tam tosun olur bu çocukkızda yemek verme aklına gelmez yemek yerken sıkılır bakalım 3. Nasıl olucak
afiyet olsun cnmMenumu yazayım
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen
Beyaz peynir
5 zeytin
4 közlenmiş biber
1parcacik helva
3:00
1 kase yulaf ezmesi sütlü
5:00
Sabahtan kalan menemeni ısıtıp yedim 1 kase kadar
1 bardak ayran
8:00
Salata
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
3lt kadar su
afiyet olsun cnmMenüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
3 çilek
5 badem
13.00
4 köfte
Salata
17.00
2 çatal oğlumun doğum günü yaş pastasından
18.00
5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
20 dk yürüyüş =60 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun cnm09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 lt su
afiyet olsun cnmİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 yk tavuk but
Salata
17.30
3 kayısı
2 yk hindi sote
20.00
3 çatal yumurta
Biraz peynir zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi atıştırdım
Su 2 lt yi geçti
afiyet olsun cnm herkes demiş zaten duzene girecek insAllahMenü
Kahvaltı 10
2 zeytinli poğaça
Çok az peynir
1 bardak çay
Öğle yok
Atıştırmalık 3
2 kayısı 2 erik 1 kiraz
Akşam 5
Patates kızartması
Biber kızartması
2 bardak ayran
2 dilim tb ekmeği
2 litre su
10bin adım
Atıştırmalık 9
Bir küçük kase kiraz
2 kayısı
1 cici bebe
Saat 11
Allah kolaylık versin canım vala bende de ev işi kızım yoğun bi tempo var bklm hiç boş kalmıyor insan yalan dünyanin telaşıKızlar çok yoğunum ya şu sıralar uğrayıp iki lafın belini kırmaya halim kalmıyor. Dün çarşıya çıktım memlekete gidicem diye yeğenlerime hediye almak için, baya yorulmuşum. Bugünde biriken işlerle uğraştım 4 yaşında büyük kızım malum sürekli ilgi istiyor. Küçük kızım maşaallah çok iyi düzenimiz bozulmaz umarım onun dışında dikişle uğraşıyorum hobi olarak iyi geliyor bana depresyona meyilli bi insanımdır ☺ Cuma kalabalık bi grup misafirim var öyle işte sizlerde herşey yolundadır inşaallah
ne yazacağımı unuttumKizlar bu ara gecmis tamamen yapamiyorm ablamda bende yogun geciyor gunlerimiz. Etiketlere bakiyorm spor puanlari icin zaten gorduklerimi begeniyorm ama etiket cikmayanlar dikkat ederse iyi olur :)
Bu arada cumartesi ablam gidiyor normal duzenime donucem, 3 gundir disarda yiyorm ister istemez odem olustu yarin limonlu salatalikli su yapicam kendime biraz da olsun iyi gelir belki.
afiyet olsun cnmSABAH(11:00 gibi)
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
5 tane siyah zeytin
2 tb ekmeği
2 çk tahin pekmez
1 bardak süt
1 bardak sütlü kahve
1 kase şehriye çorbası
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt çorbası
1 tane küçük soğan
Su 2.5 litre
saol cnm sarımsagi hiç sevmem zaten cnm bilemedimAfiyet olsun canım
Sarımsaklı yoğurtla deneseydin canım bekli yenebilir olur biraz daha
afiyet olsun cnmMenümü yazayım ben de
7 zeytin
1 dilim peynir
10.00 sütlü nescafe
14.30 1 hurma
1 fincan kahve
16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
tmm kaptanımIyi geceler
Bi uyandim uyuyamadim daha, gecmisi okuyum dedim :)) halbuki gec uyumustum 2 saat anca uyudum
Dun cocuklar vardi
Aksamda esim kv gil tr ye gittiler
Bu sabahta gelin dr a gidecek
Cocuklari buraya birakacak
8.30 da gelicekler
Ancak onlar gidince gelirim
Son gün ozellikle listedekiler lutfen dikkkat etsin
Kacamak zaten olmazdasislik yapicak seylerde olmasin lutfennnnn
Hafize lutfen annenlerde dikkat et cnmbiliyosun her gr onemli bizim icin
Ozellikle bu hafta
Fit mutlu anne
Handandandan
@88prenses22
Cocuklara nice mutlu yaslar olsun ins.
@__badem__ hosgeldin canan
Kiz insan bi haber eder, kötü bisey oldu sanmistim
Kilodan baska hersey yolundami :))
Hepicinizi öptüm mm
baharat attım ama sarımsak koymadım öğlen güzeldi ama akşam yerken baya midem bulandı nedenseAfiyet olsun canım, kabak detoksu sarmısakli yoğurt ile yap.. üzerine sevdiğin baharatlardan serp (ben nane ekliyorum, pulbiber ve karabiber bile olur) hatta cacığı artık kabak ile mi yapsam diye düşünmedim değil..
günaydın canım9. Takımın müstakbel fit hatunları hepinize Günaydın
benim bugun Yürüyüşüm kaldı ohhh miss gibi benim yerime de yürüYürüyelim arkadaşlar lay la la... hem de 06.30 da
yumurtadan tiksinmek istemiyorumKızlar bakın sabah sabah ne buldum
Canan Karatay kesin bir dille uyardı: Kanseri falan korumaz kanser yapar! - Sağlık Haberleri - Sayfa 3
Fox TV'de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olan ünlü kalp profesörü Canan Karatay, 'kanserden korumaz, kanser yapar' diyerek uyarı yaptı. Karatay, bayramda alınan kilo ve şekerlerin vücuttan atılımıyla ilgili de tüyo verdi.www.internethaber.com
Karatay Teyze bayramda yediğiniz tatlıların etkisinden bol bol yumurta yiyip su içerek kurtulursunuz diyor... (yumurta detoksu yapasım geldi)
saol cnmAfiyet olsun kuzum
Ece bugun nasilsin nasil hissediyosun kendini
Vay anam menuye gelll pogaca kizartma cips vuhuuu
Kolay gelsin ponim kiz kiyafet isini naptin
Iyi eglenceler pinarimm ablanla olmanin keyfini cikarr
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin kizlarrrr
kubraaa supersin vallaa
Sağol canımafiyet olsun cnm
insan en çok kendisine yapıyor canını sıkmamaya çalış canım sıkıntı ne bilmiyorum ama hayırlısı olsun
masAllah hiç boş kalmıyorsun kardeşlerin hepsi birbirinden farklı oluyor zaten
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm herkes demiş zaten duzene girecek insAllah
Allah kolaylık versin canım vala bende de ev işi kızım yoğun bi tempo var bklm hiç boş kalmıyor insan yalan dünyanin telaşı
ne yazacağımı unuttum
afiyet olsun cnm
saol cnm sarımsagi hiç sevmem zaten cnm bilemedim
afiyet olsun cnm
tmm kaptanım
baharat attım ama sarımsak koymadım öğlen güzeldi ama akşam yerken baya midem bulandı nedense
günaydın canım
benim bugun Yürüyüşüm kaldı ohhh miss gibi benim yerime de yürü
yumurtadan tiksinmek istemiyorum
saol cnm
Günaydın canım vala bu problem bende de vardi bi kac sene oncesinde acayip depresiftim herşeye herkesr parlıyordum eşimle aramiz baya sogumustu kızımı surekli azarlıyordm aynrn srnin esin gibi bnmki de çeki düzen vermem gerektigini söylüyordu ben nasil bi care buldum acikcasi hatrlamiorum ama ailecek aktivite yapmak fayda edebilir ne bilim aksamlari beraber oyun oynayin ya da yürüyüşe parka falan gidin cnm ailedeki huzur cok onemli cidden umarim toparlarsn bi an once bj güç içinde bence olumlama yap iyiyim sakinim falan fie tekrar etGünaydın kızlar
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum
Son bi senedir aslında böyleyim ama son zamanlarda bu hal tavan yapmış vaziyette ve bu sebepten eşimle de kavga edince artık çaresini bulmam gerektiğini düşünüyorum
Şu sıralar herşeye ve herkese inanılmaz tahammülsüzüm Kızıma bile
En ufacık ses, en ufacık ağlama, en ufacık problem ne biliyim işte aklıma gelmiyor ama küçücük şeyler bile beni sinirlendiriyor
Sürekli bağıran bi kadın oldum çıktım
Dün eşim bile (bile diyorum eşim yapı itibariyle sinirlidir çabuk parlar çabuk söner) kızıma seslenirken sesimi yükselttim, ne azarlıyorsun çocuğu duymuyor işte bağırıp duruyorsun bana bi yandan kıza bi yandan bi kendine gel dedi
Düşündüm ki zaten az buçuk farkındaydım ama öfke kontrolü sağlayamıyorum artık ki çok sakin çok sabırlı bi kadınımdır aslında öyleydim yani
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ilaç kullanamayacağım için gitmemin bi anlamı yok bana bi el atın nolur kendi kendimi tedavi etmem gerek yoksa anne olarak da eş olarak da gözden fena düşmek üzereyim
kuzum eskiden evdeki huzursuzluğun sebebi eşimin siniriydiGünaydın canım vala bu problem bende de vardi bi kac sene oncesinde acayip depresiftim herşeye herkesr parlıyordum eşimle aramiz baya sogumustu kızımı surekli azarlıyordm aynrn srnin esin gibi bnmki de çeki düzen vermem gerektigini söylüyordu ben nasil bi care buldum acikcasi hatrlamiorum ama ailecek aktivite yapmak fayda edebilir ne bilim aksamlari beraber oyun oynayin ya da yürüyüşe parka falan gidin cnm ailedeki huzur cok onemli cidden umarim toparlarsn bi an once bj güç içinde bence olumlama yap iyiyim sakinim falan fie tekrar et
ay keşke normal beslense onunla aç gezmeye değmezO herbalıfe yapıyor =) 11 kilo verdi
cidden çok fark ediyor beş kg inan insan kendini çok hantal hissediyor biran önce verirsin(Çocuklar geldi de onlara baktım.)
Ayy sorma
68.5 idim
Ramazanda güya dikkat ettim ama yok etmemişim.sabit bitirdim diye seviniyordum.bayramdan sonra ne göreyim 73.3 olmuşum.ödemdir dedim bekledim yok anam ine ine 300 gr indi.maşeaef.yürürken bile totom kaşkmaz olmuş bayağı çatır çatır almışım.
güzel canımSaat 12 9tane dağ çileği küçük. 3 ymk kş yoğurt 1 yemek kş yulaf ezmesi
Saat 4. 2tane Hurmalı top.
Saat 6. 1 bardak ayran
Mantarlı tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
omaclarin ekmek miktarı konusunda bilgim yok ama şehriye çorbası ile aynı anda olmasın canım activialara kendin meyve ekleyebilitsin ama sade yiyemem dersen şimdi probiyotik tüpler var onlar daha iyikızlar menüm:
sabah 10.00 1 çilekli activia
öğle 13.30 2 tane omaç (bilmeyenler için kalan ekmeklerle yapılan peynirli domatesli köfte gibi sıkılığ yapılıyor)
akşam 18.30 2 tane omaç
1 kase şehriye çorbası
ara 1 activia yemeği düşünüyorum
spor 45 dakika normal tempo yürüyüş: 45 puan
su 2 lt olur yatana kadar
stresin sorunlara çözümü yok canım aksine daha da cozulmez hale getiriyor kafanda inşallah herşey düzene girerBen geldim açılınnnn ben doktorum demek isterdim ama gariban bir bankacıyım
Sıkıntılı durumumuz maalesef hala geçmedi, üzülmekten hasta oldum. Bugün kendime gelebildim.
@ekim2009 diyete başladım, nihayet şişirdiğinden emin olduğumuz 2 ilaç pazartesi günü bitti. Sanırım ödemler de gitmeye başlar artık. Ama ruhen çok da iyi değilim, herşeyin üst üste gelmedi boynumu büktü biraz, stresi kontrol edemiyorum ve bu durumlarda şekerli yiyecekler çok cazip geliyor. Tabii 21 gün davasından dolayı cumartesiden beri sıfır kaçamak
yese dert yemese dert orta halli çocuk olsun üçüncü de ben yeni bıraktım peşinden koşup ye ye demeyi demek ki istemiyor kapasitesi buSelam kızlar oturup bı sallama çay içerken bakiyim dedim kalkicam hemen kız uyurken çamaşır asip kuruyanlari katliyim kaç kere mutfak topladım bugün oğlanın evde olmasida ayrı bı iş yüku bana, firinda makarna mozik pasta istedi onları yaptım spora gitmese tam tosun olur bu çocukkızda yemek verme aklına gelmez yemek yerken sıkılır bakalım 3. Nasıl olucak
afiyet olsun canımMenumu yazayım
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen
Beyaz peynir
5 zeytin
4 közlenmiş biber
1parcacik helva
3:00
1 kase yulaf ezmesi sütlü
5:00
Sabahtan kalan menemeni ısıtıp yedim 1 kase kadar
1 bardak ayran
8:00
Salata
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım tabak bulgur pilavı
3lt kadar su
güzel olmuş canım oğlunun doğum günü kutlu olsunMenüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
3 çilek
5 badem
13.00
4 köfte
Salata
17.00
2 çatal oğlumun doğum günü yaş pastasından
18.00
5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan
20 dk yürüyüş =60 puan @Pnrrr-20
nice yaşları olsun minigin toparlanmasına sevindimSağolun canlar, gece boyu emzirdim ateşi düşsün diye, sabah biraz düşmüştü, şimdi de kendine geldi şükürler olsun...
Bugün 1 yaşını doldurdu aynı zamanda bebeğim, şükürler olsun gönderene...
güzel menü09:00=== 1 adet haşlama yumurta
15 adet siyah zeytin
15 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
16:00=== 5 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 lt su
menü güzelİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 yk tavuk but
Salata
17.30
3 kayısı
2 yk hindi sote
20.00
3 çatal yumurta
Biraz peynir zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi atıştırdım
Su 2 lt yi geçti
hayırdır artin inmedi miBen bu cumadan pek umutlu değilim hayırlısı artık
midenin kazinmw sebebi karbonhidrat onlar seni zaten doyurmuyor önce şişirip sonra hop yeniden qcikma sebebin , yeni baslamissin zamanla düzelir ne kadar çabuk kendin için birşey yaparsan o kadar çabuk tartı seni mutlu ederMenü
Kahvaltı 10
2 zeytinli poğaça
Çok az peynir
1 bardak çay
Öğle yok
Atıştırmalık 3
2 kayısı 2 erik 1 kiraz
Akşam 5
Patates kızartması
Biber kızartması
2 bardak ayran
2 dilim tb ekmeği
2 litre su
10bin adım
Atıştırmalık 9
Bir küçük kase kiraz
2 kayısı
1 cici bebe
Saat 11
ay iki çocukla bir de dikiş senin için iyi geliyorsq ne güzel tabiKızlar çok yoğunum ya şu sıralar uğrayıp iki lafın belini kırmaya halim kalmıyor. Dün çarşıya çıktım memlekete gidicem diye yeğenlerime hediye almak için, baya yorulmuşum. Bugünde biriken işlerle uğraştım 4 yaşında büyük kızım malum sürekli ilgi istiyor. Küçük kızım maşaallah çok iyi düzenimiz bozulmaz umarım onun dışında dikişle uğraşıyorum hobi olarak iyi geliyor bana depresyona meyilli bi insanımdır ☺ Cuma kalabalık bi grup misafirim var öyle işte sizlerde herşey yolundadır inşaallah
Edibe güldürdün beni. :)Ah ne güzel menü, bir gün benim de böyle menülerim olur inşallah
Kızartmaların miktarı ne kadar canım
Ne güzel ya ben de dikiş dikmek istiyorum ama depresyon kısmında kalıp dikiş kısmına geçemedim
bizzittttt yanlış cevap :/ sen de diğerlerinin menülerine yorum yapmalısın yorum yaparken öğreniyoruz ve senin menülere de yorum yapılmak zorundaSen bana uyma canım hatta benim menüleri okumadan geç olur mu motivasyonun düşmesin hergün okuyorum ne yenir ne yenmez daha 3 mü 4 mü gün dur be Bismillah
dikkat et canım havalarda ısındı tam ödem tutma vaktinKizlar bu ara gecmis tamamen yapamiyorm ablamda bende yogun geciyor gunlerimiz. Etiketlere bakiyorm spor puanlari icin zaten gorduklerimi begeniyorm ama etiket cikmayanlar dikkat ederse iyi olur :)
afiyet olsun güzelSABAH(11:00 gibi)
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
5 tane siyah zeytin
2 tb ekmeği
2 çk tahin pekmez
1 bardak süt
1 bardak sütlü kahve
1 kase şehriye çorbası
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt çorbası
1 tane küçük soğan
Su 2.5 litre
çok nadirdir kabak sevmeyen ama herkes gibi bende sotele ve sarımsaklı yoğurtla ye derim bol eksi getirsinIyi geceler kızlar k.b menümu akşam veremedim bi halsizlik vardı alıntılarimi aldım sabah hallederim menüm
Kahvaltı 10
1.5 haşlanmış yumurta
2 kk beyqz peynir
Kiraz saplı yeşil cay
Öğle 14
Kabak detoks
Aralar
10 kiraz
1 elma
Akşam 18.30
Kabak detoks ama yerken midem çok bulandı başka tarif denemek lazım
Su 3 lt
Spor
52 dk tempolu yürüyüş 156 puan @Pnrrr-20
güzel olmuş canımMenümü yazayım ben de
7 zeytin
1 dilim peynir
10.00 sütlü nescafe
14.30 1 hurma
1 fincan kahve
16.30 4 köfte
1 yk bulgur pilavı
Mevsim salata
Ayran
şimdiden kolay gelsin abla çocuklarlaIyi geceler
Bi uyandim uyuyamadim daha, gecmisi okuyum dedim :)) halbuki gec uyumustum 2 saat anca uyudum
Dun cocuklar vardi
Aksamda esim kv gil tr ye gittiler
Bu sabahta gelin dr a gidecek
Cocuklari buraya birakacak
8.30 da gelicekler
Ancak onlar gidince gelirim
Son gün ozellikle listedekiler lutfen dikkkat etsin
Kacamak zaten olmazdasislik yapicak seylerde olmasin lutfennnnn
Hafize lutfen annenlerde dikkat et cnmbiliyosun her gr onemli bizim icin
Ozellikle bu hafta
Fit mutlu anne
Handandandan
@88prenses22
Cocuklara nice mutlu yaslar olsun ins.
@__badem__ hosgeldin canan
Kiz insan bi haber eder, kötü bisey oldu sanmistim
Kilodan baska hersey yolundami :))
Hepicinizi öptüm mm
günaydın canım9. Takımın müstakbel fit hatunları hepinize Günaydın
bol kalori yskmalar ne güzel sabah sabah enerji depolaYürüyelim arkadaşlar lay la la... hem de 06.30 da
kışın olsa yerdim ama bu mevsimde yumurta ile pek anlaşamıyoruz kaşıntı yapıyorKızlar bakın sabah sabah ne buldum
günaydın babyGünaydın kızlar
Dur dur panik yok bir dönem bende öyleydim bağırıp çağırıp sonra içim açıyordu çocuğu üzmek esininuzmek bir dert kendini onları uzdugun için suçlamak ayrı dert neyin hırsını alıyorum diye düşündüm , neyi cozemeyip hirsimi onlardan çıkarıyorum ... Eşim diyet konusunda çok takıldığını söylemişti sürekli diyet yapmak istediğine ulasmamak çok zorlamıştı beni bir dönem , sende uzun süredir neyi kafana taktın neyi cozemeyip içten içe sürekli düşünüyorsun onu bulmalısin önceGünaydın kızlar
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum
Son bi senedir aslında böyleyim ama son zamanlarda bu hal tavan yapmış vaziyette ve bu sebepten eşimle de kavga edince artık çaresini bulmam gerektiğini düşünüyorum
Şu sıralar herşeye ve herkese inanılmaz tahammülsüzüm Kızıma bile
En ufacık ses, en ufacık ağlama, en ufacık problem ne biliyim işte aklıma gelmiyor ama küçücük şeyler bile beni sinirlendiriyor
Sürekli bağıran bi kadın oldum çıktım
Dün eşim bile (bile diyorum eşim yapı itibariyle sinirlidir çabuk parlar çabuk söner) kızıma seslenirken sesimi yükselttim, ne azarlıyorsun çocuğu duymuyor işte bağırıp duruyorsun bana bi yandan kıza bi yandan bi kendine gel dedi
Düşündüm ki zaten az buçuk farkındaydım ama öfke kontrolü sağlayamıyorum artık ki çok sakin çok sabırlı bi kadınımdır aslında öyleydim yani
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ilaç kullanamayacağım için gitmemin bi anlamı yok bana bi el atın nolur kendi kendimi tedavi etmem gerek yoksa anne olarak da eş olarak da gözden fena düşmek üzereyim
canım benim kafamda kırk tilki varay keşke normal beslense onunla aç gezmeye değmez
cidden çok fark ediyor beş kg inan insan kendini çok hantal hissediyor biran önce verirsin
güzel canım
omaclarin ekmek miktarı konusunda bilgim yok ama şehriye çorbası ile aynı anda olmasın canım activialara kendin meyve ekleyebilitsin ama sade yiyemem dersen şimdi probiyotik tüpler var onlar daha iyi
stresin sorunlara çözümü yok canım aksine daha da cozulmez hale getiriyor kafanda inşallah herşey düzene girer
yese dert yemese dert orta halli çocuk olsun üçüncü de ben yeni bıraktım peşinden koşup ye ye demeyi demek ki istemiyor kapasitesi bu
afiyet olsun canım
güzel olmuş canım oğlunun doğum günü kutlu olsun
nice yaşları olsun minigin toparlanmasına sevindim
güzel menü
menü güzel
hayırdır artin inmedi mi
midenin kazinmw sebebi karbonhidrat onlar seni zaten doyurmuyor önce şişirip sonra hop yeniden qcikma sebebin , yeni baslamissin zamanla düzelir ne kadar çabuk kendin için birşey yaparsan o kadar çabuk tartı seni mutlu eder
ay iki çocukla bir de dikiş senin için iyi geliyorsq ne güzel tabi
Edibe güldürdün beni. :)
bizzittttt yanlış cevap :/ sen de diğerlerinin menülerine yorum yapmalısın yorum yaparken öğreniyoruz ve senin menülere de yorum yapılmak zorunda
Aslında öğrenilecek birşey yok eğer zayıflamak istiyorum diyorsan
Hamurisi, kızartma ,abur cubur ,makarna ,pirinç pilavı yok
Karbonhidrat çorba varsa ekmek yok zamanla oturur yeterli kızartma yada hamurisi abur cubur olmasın zamanla doğru menü gelir miktar ve değişkenler olarak
dikkat et canım havalarda ısındı tam ödem tutma vaktin
afiyet olsun güzel
çok nadirdir kabak sevmeyen ama herkes gibi bende sotele ve sarımsaklı yoğurtla ye derim bol eksi getirsin
güzel olmuş canım
şimdiden kolay gelsin abla çocuklarla
günaydın canım
bol kalori yskmalar ne güzel sabah sabah enerji depola
kışın olsa yerdim ama bu mevsimde yumurta ile pek anlaşamıyoruz kaşıntı yapıyor
günaydın baby
Dur dur panik yok bir dönem bende öyleydim bağırıp çağırıp sonra içim açıyordu çocuğu üzmek esininuzmek bir dert kendini onları uzdugun için suçlamak ayrı dert neyin hırsını alıyorum diye düşündüm , neyi cozemeyip hirsimi onlardan çıkarıyorum ... Eşim diyet konusunda çok takıldığını söylemişti sürekli diyet yapmak istediğine ulasmamak çok zorlamıştı beni bir dönem , sende uzun süredir neyi kafana taktın neyi cozemeyip içten içe sürekli düşünüyorsun onu bulmalısin önce
güzel olmuş canım afiyet olsunDün ki menü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
2 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı Frenk reçeli
5 zeytin
Domates salatalık
Öğle(15:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 kayısı
5_6 kiraz
Kahve
Akşam(19:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
Bol salata
Su: 3 lt spor: 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?