Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o herbalifedan nefret ettim ben
üniversite zamanında kullanmıştım ve hakikaten çok güzel kilo vermiştim ama sonrasında mide problemi yaşamaya başladım bence ablana söyle uzak dursun ondan aşırı derecede sağlıksız bişe Pumpkin00

Öncelikle kendini piskolojik olarak cezalandırma daha büyük dert kaşınmak gibi , insanız ve herşey bizim için sorunlar karşısında çözümsüz kalman , yorulman gayet normal ama ilk olarak anne olayını çözmek için yardim almalısın ama ilaç yardımından bahsetmiuorum seni konuşarak çözecek bir yardim . Sonra maddi olan herşey su ara cogimuzda hakim malesef borçsuz çok az kişi var , kızlarının işitme problemini ise asla düşünme Rabbim öyle olmasını istedi ve öyle oldu sonuçta cihazla normal yaşantılarını surdurebiliyorlar beterini göstermesin

konuşuyorum bu konuyu eşimle arkadaşımla aslında çok yardım ediyor ama yine de aşamıyorum annemi, her yaptığı bana batar oldu artık ne yazık ki, o kadar olayın üstüne şu anda hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor ama ben eskiye dönemiyorum ufacık lafı günümü zehir edebiliyor
bilmiyorum sanırım profesyonel bi yardıma ihtiyacım var sanırım
maddi olarak da aslında bugünümüze şükür borç var ama bi şekilde halloluyor kafama taktığım şeyler arasında en ufak olan bu bana göre inan ama bişeler birikiince bu da büyüyor gözümde farkındayım
kızların işitme problemi Allahın takdiri, Allah başka dert vermesin kızlarıma çok şükür hallerine ama üzülüyorum tabii
bi de kızımın ağır işittiğini bile bile bu aralar bişe söylediğimde anlamadığı zaman ona bile geriliyorum halbuki kızın ne günahı var ne suçu var duymuyor işte di mi
bak farkındayım hatalarımın ama biliyorum ki eve gidip aynı şeyleri yaşayınca yine tepkilerimi kontrol edemiyorum

Bi ara bendee karatay yapmştm hergün yumurta ve onunla yenen ceviz fıstık filan baymıştı ya
Sipariş verdim canm. Kimono tarzı biişy diktim evde giymeye bide siyah kısa kollu uzun boy tişört diktim öyle idare edicem artık
Stresliyken dönem dönem bizde de oluyor ama uzayınca huzur kaçıyor. Stres sebebini bulup el atmalısın öncelikle. Eşindende yardım istemelisin bi süre evdeki sorumluluklarının bi kısmını üzerinden alsın biz öyle yapıyoruz.

ya kuzum adam zaten elinden geleni yapıyor daha fazlasını istemek şımarıklık olur artık
herkesi kendimden bıktırmaya başladım bu hallerimle
bu kadar depresifg agresigf olmak beni bile bıktırırken
eşimi hiç katmadan bu işe çözüm bulmak istiyorum aylardır benim bunalımlarımla uğraşıyor zaten

Baş edemiyorsan psikoloğa gitmelisin zatn canm araştırda bi randevu al

Jasminium84 canım yasdıklerını okudum da, sorunlar tek başına çözülemiyor sadece zamanla daha da büyüyor.

Kesinlikle bir terapi desteği almalısın. Ben de hep güçlüyüm kendim çözerim diyordum ama altta neler neler çıktı. Ve şu an birçok şeyi daha sakin çözüyorum

Hosgeldin canim arayi acma bak
Sen ilacmi kullaniyodun ben o kismi kaçırmışım sanırım ne icindi

Evet kuzum ilaç kullanıyorum
Astım ve ürtiker için kortizon, migren için de antidepresan

Diyete döndüm de buraya tam dönemedim. Keşke IOS app olsa gördükçe hatırlardım

ben de istiyorum profesyonel yardım almak ama ilaç kullanamam emziriyorum, sadece konuşmalı terapiler olur mu onu da bilmiyorum canım

istiyorum canım ben de
sadece konuşmalı bi psikolog bulabilsem
ama bi de eş tarafı var bu işin, ne gerek varcı bi adam eşim bi de ona mı para vereceğiz zaten sıkışığız diyebilir offff bilmiyorum ama çok ihtiyacım var

ben de istiyorum profesyonel yardım almak ama ilaç kullanamam emziriyorum, sadece konuşmalı terapiler olur mu onu da bilmiyorum canım

Canım psikolog ilaç vermiyor zaten, konuşarak sorunların derinine inip farklı pencereden bakmana yardımcı oluyor.
Psikolog arayacaksın, evet biraz maliyetli ama insanın yapacağı en güzel yatırım.

Tamam canım işte günün yorgunluğundan bazen kendime bakmaya halim olmuyor işte denerim sağol

Size az içimi dökeyim...

4 yıldır diyet serüvenimden edindiğim tecrübeler;

- Gerçekten isteyip, karar vermelisin
- Asla ve asla vücudunu yormayacaksın. Bedenin ne istediğini sana söyler , ona kulak ver
- Spor haftanın üç günü yeter, fazlası cidden zarar , herşey gibi sporun da fazlası zarar

Tekrar kilo alma sebebim evet ilaçlar. Ama hastalık süresi zarfında yeniden okuyup, düşünme fırsatı ve uzman kişilerle konuşma fırsatı bulunca yeni şeyler de öğrendim. Ben haftanın 6-7 günü spor yaparak bedenime işkence ediyormuşum. Haftanın 3 günü yeterliymiş ve mutlaka vücudu en az bir gün dinlendirmeliymişim. Ve vücuda istediği besini vermezsen seni ruhen de bedenen de çökertiyor. Herşeyi yiyeceksin ama ölçülü yiyeceksin. Şok diyet, detoks metoks hikaye... Detoks yapacaksın ama öyle günlerce açlık oyunu oynayarak değil.

Yeni ben' den sizlere öneriler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…