- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.581
o herbalifedan nefret ettim benay keşke normal beslense onunla aç gezmeye değmez
cidden çok fark ediyor beş kg inan insan kendini çok hantal hissediyor biran önce verirsin
güzel canım
omaclarin ekmek miktarı konusunda bilgim yok ama şehriye çorbası ile aynı anda olmasın canım activialara kendin meyve ekleyebilitsin ama sade yiyemem dersen şimdi probiyotik tüpler var onlar daha iyi
stresin sorunlara çözümü yok canım aksine daha da cozulmez hale getiriyor kafanda inşallah herşey düzene girer
yese dert yemese dert orta halli çocuk olsun üçüncü de ben yeni bıraktım peşinden koşup ye ye demeyi demek ki istemiyor kapasitesi bu
afiyet olsun canım
güzel olmuş canım oğlunun doğum günü kutlu olsun
nice yaşları olsun minigin toparlanmasına sevindim
güzel menü
menü güzel
hayırdır artin inmedi mi
midenin kazinmw sebebi karbonhidrat onlar seni zaten doyurmuyor önce şişirip sonra hop yeniden qcikma sebebin , yeni baslamissin zamanla düzelir ne kadar çabuk kendin için birşey yaparsan o kadar çabuk tartı seni mutlu eder
ay iki çocukla bir de dikiş senin için iyi geliyorsq ne güzel tabi
Edibe güldürdün beni. :)
bizzittttt yanlış cevap :/ sen de diğerlerinin menülerine yorum yapmalısın yorum yaparken öğreniyoruz ve senin menülere de yorum yapılmak zorunda
Aslında öğrenilecek birşey yok eğer zayıflamak istiyorum diyorsan
Hamurisi, kızartma ,abur cubur ,makarna ,pirinç pilavı yok
Karbonhidrat çorba varsa ekmek yok zamanla oturur yeterli kızartma yada hamurisi abur cubur olmasın zamanla doğru menü gelir miktar ve değişkenler olarak
dikkat et canım havalarda ısındı tam ödem tutma vaktin
afiyet olsun güzel
çok nadirdir kabak sevmeyen ama herkes gibi bende sotele ve sarımsaklı yoğurtla ye derim bol eksi getirsin
güzel olmuş canım
şimdiden kolay gelsin abla çocuklarla
günaydın canım
bol kalori yskmalar ne güzel sabah sabah enerji depola
kışın olsa yerdim ama bu mevsimde yumurta ile pek anlaşamıyoruz kaşıntı yapıyor
günaydın baby
Dur dur panik yok bir dönem bende öyleydim bağırıp çağırıp sonra içim açıyordu çocuğu üzmek esininuzmek bir dert kendini onları uzdugun için suçlamak ayrı dert neyin hırsını alıyorum diye düşündüm , neyi cozemeyip hirsimi onlardan çıkarıyorum ... Eşim diyet konusunda çok takıldığını söylemişti sürekli diyet yapmak istediğine ulasmamak çok zorlamıştı beni bir dönem , sende uzun süredir neyi kafana taktın neyi cozemeyip içten içe sürekli düşünüyorsun onu bulmalısin önce
Öncelikle kendini piskolojik olarak cezalandırma daha büyük dert kaşınmak gibi , insanız ve herşey bizim için sorunlar karşısında çözümsüz kalman , yorulman gayet normal ama ilk olarak anne olayını çözmek için yardim almalısın ama ilaç yardımından bahsetmiuorum seni konuşarak çözecek bir yardim . Sonra maddi olan herşey su ara cogimuzda hakim malesef borçsuz çok az kişi var , kızlarının işitme problemini ise asla düşünme Rabbim öyle olmasını istedi ve öyle oldu sonuçta cihazla normal yaşantılarını surdurebiliyorlar beterini göstermesincanım benim kafamda kırk tilki var
hangi birine daha çok takıyorum bilmiyorum ki
annemle yaşadığım problem son damlaydı
ama ona gelene kadar eşimin siniri, kızlarımdaki işitme problemi, sürekli hale gelen borçlar, artık katlanamıyorum ama bunların hiçbirinin sorumlusu en azından kızım değil ki ondan çıkarıyorum ben sinirimi
ve daha da acısı bunların hiçbirisi çözüme ulaşabilecek şeyler değil
bugünüme şükrediyorum başımı sokacak evim var iki tane kızım var Allah yokluklarını göstermesin, sağlığımız yerinde ama olumsuz şeyler beni çok hırpaladı korkuyorum ki Allah daha büyük dert verecek kaşınıyorsun Yasemin diye
yani kafamı bulandıran şeylerin bi çözümü yok onlarla yaşamayı öğrenmem gerek ama yapamıyorum işte
konuşuyorum bu konuyu eşimle arkadaşımla aslında çok yardım ediyor ama yine de aşamıyorum annemi, her yaptığı bana batar oldu artık ne yazık ki, o kadar olayın üstüne şu anda hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor ama ben eskiye dönemiyorum ufacık lafı günümü zehir edebiliyorÖncelikle kendini piskolojik olarak cezalandırma daha büyük dert kaşınmak gibi , insanız ve herşey bizim için sorunlar karşısında çözümsüz kalman , yorulman gayet normal ama ilk olarak anne olayını çözmek için yardim almalısın ama ilaç yardımından bahsetmiuorum seni konuşarak çözecek bir yardim . Sonra maddi olan herşey su ara cogimuzda hakim malesef borçsuz çok az kişi var , kızlarının işitme problemini ise asla düşünme Rabbim öyle olmasını istedi ve öyle oldu sonuçta cihazla normal yaşantılarını surdurebiliyorlar beterini göstermesin
Bi ara bendee karatay yapmştm hergün yumurta ve onunla yenen ceviz fıstık filan baymıştı yaKızlar bakın sabah sabah ne buldum
Canan Karatay kesin bir dille uyardı: Kanseri falan korumaz kanser yapar! - Sağlık Haberleri - Sayfa 3
Fox TV'de yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olan ünlü kalp profesörü Canan Karatay, 'kanserden korumaz, kanser yapar' diyerek uyarı yaptı. Karatay, bayramda alınan kilo ve şekerlerin vücuttan atılımıyla ilgili de tüyo verdi.www.internethaber.com
Karatay Teyze bayramda yediğiniz tatlıların etkisinden bol bol yumurta yiyip su içerek kurtulursunuz diyor... (yumurta detoksu yapasım geldi)
Sipariş verdim canm. Kimono tarzı biişy diktim evde giymeye bide siyah kısa kollu uzun boy tişört diktim öyle idare edicem artıkAfiyet olsun kuzum
Ece bugun nasilsin nasil hissediyosun kendini
Vay anam menuye gelll pogaca kizartma cips vuhuuu
Kolay gelsin ponim kiz kiyafet isini naptin
Iyi eglenceler pinarimm ablanla olmanin keyfini cikarr
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin kizlarrrr
kubraaa supersin vallaa
Günaydın kızlar
Sizinle bişey paylaşmak istiyorum
Son bi senedir aslında böyleyim ama son zamanlarda bu hal tavan yapmış vaziyette ve bu sebepten eşimle de kavga edince artık çaresini bulmam gerektiğini düşünüyorum
Şu sıralar herşeye ve herkese inanılmaz tahammülsüzüm Kızıma bile
En ufacık ses, en ufacık ağlama, en ufacık problem ne biliyim işte aklıma gelmiyor ama küçücük şeyler bile beni sinirlendiriyor
Sürekli bağıran bi kadın oldum çıktım
Dün eşim bile (bile diyorum eşim yapı itibariyle sinirlidir çabuk parlar çabuk söner) kızıma seslenirken sesimi yükselttim, ne azarlıyorsun çocuğu duymuyor işte bağırıp duruyorsun bana bi yandan kıza bi yandan bi kendine gel dedi
Düşündüm ki zaten az buçuk farkındaydım ama öfke kontrolü sağlayamıyorum artık ki çok sakin çok sabırlı bi kadınımdır aslında öyleydim yani
Psikoloğa gitmek istiyorum ama ilaç kullanamayacağım için gitmemin bi anlamı yok bana bi el atın nolur kendi kendimi tedavi etmem gerek yoksa anne olarak da eş olarak da gözden fena düşmek üzereyim
Stresliyken dönem dönem bizde de oluyor ama uzayınca huzur kaçıyor. Stres sebebini bulup el atmalısın öncelikle. Eşindende yardım istemelisin bi süre evdeki sorumluluklarının bi kısmını üzerinden alsın biz öyle yapıyoruz.konuşuyorum bu konuyu eşimle arkadaşımla aslında çok yardım ediyor ama yine de aşamıyorum annemi, her yaptığı bana batar oldu artık ne yazık ki, o kadar olayın üstüne şu anda hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor ama ben eskiye dönemiyorum ufacık lafı günümü zehir edebiliyor
bilmiyorum sanırım profesyonel bi yardıma ihtiyacım var sanırım
maddi olarak da aslında bugünümüze şükür borç var ama bi şekilde halloluyor kafama taktığım şeyler arasında en ufak olan bu bana göre inan ama bişeler birikiince bu da büyüyor gözümde farkındayım
kızların işitme problemi Allahın takdiri, Allah başka dert vermesin kızlarıma çok şükür hallerine ama üzülüyorum tabii
bi de kızımın ağır işittiğini bile bile bu aralar bişe söylediğimde anlamadığı zaman ona bile geriliyorum halbuki kızın ne günahı var ne suçu var duymuyor işte di mi
bak farkındayım hatalarımın ama biliyorum ki eve gidip aynı şeyleri yaşayınca yine tepkilerimi kontrol edemiyorum
ya kuzum adam zaten elinden geleni yapıyor daha fazlasını istemek şımarıklık olur artıkBi ara bendee karatay yapmştm hergün yumurta ve onunla yenen ceviz fıstık filan baymıştı ya
Sipariş verdim canm. Kimono tarzı biişy diktim evde giymeye bide siyah kısa kollu uzun boy tişört diktim öyle idare edicem artık
Stresliyken dönem dönem bizde de oluyor ama uzayınca huzur kaçıyor. Stres sebebini bulup el atmalısın öncelikle. Eşindende yardım istemelisin bi süre evdeki sorumluluklarının bi kısmını üzerinden alsın biz öyle yapıyoruz.
Baş edemiyorsan psikoloğa gitmelisin zatn canm araştırda bi randevu alya kuzum adam zaten elinden geleni yapıyor daha fazlasını istemek şımarıklık olur artık
herkesi kendimden bıktırmaya başladım bu hallerimle
bu kadar depresifg agresigf olmak beni bile bıktırırken
eşimi hiç katmadan bu işe çözüm bulmak istiyorum aylardır benim bunalımlarımla uğraşıyor zaten
çok iddialı gördüm anam seni
Bana bankacı da olurkredi işim var da
Baş edemiyorsan psikoloğa gitmelisin zatn canm araştırda bi randevu al
Hosgeldin canim arayi acma bak
Sen ilacmi kullaniyodun ben o kismi kaçırmışım sanırım ne icindi
ben de istiyorum profesyonel yardım almak ama ilaç kullanamam emziriyorum, sadece konuşmalı terapiler olur mu onu da bilmiyorum canımJasminium84 canım yasdıklerını okudum da, sorunlar tek başına çözülemiyor sadece zamanla daha da büyüyor.
Kesinlikle bir terapi desteği almalısın. Ben de hep güçlüyüm kendim çözerim diyordum ama altta neler neler çıktı. Ve şu an birçok şeyi daha sakin çözüyorum
istiyorum canım ben deBaş edemiyorsan psikoloğa gitmelisin zatn canm araştırda bi randevu al
ben de istiyorum profesyonel yardım almak ama ilaç kullanamam emziriyorum, sadece konuşmalı terapiler olur mu onu da bilmiyorum canım
Tamam canım işte günün yorgunluğundan bazen kendime bakmaya halim olmuyor işte denerim sağolNiloyatospikk eşime yaparken kendime zaman kalmadı bunu deme senden önemli ne var ki , eşine kizarieken sende biberi 2 YK zeytinyaği ile sotele biraz biberler renk değiştirince domatesini doğra at suyunu çeksin ustune sarımsaklı yoğurt miss gibi sağlıklı ve aynı şey daha lezzetli oluyor kizarmadan
evet maliyeti beni en çok düşündüren kısım eşimi inşallah ikna ederimCanım psikolog ilaç vermiyor zaten, konuşarak sorunların derinine inip farklı pencereden bakmana yardımcı oluyor.
Psikolog arayacaksın, evet biraz maliyetli ama insanın yapacağı en güzel yatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?