Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Gunaydin tatlim
Ne deyim bilemedim canim ya bende pek normal olmadigim icin tavsiye vermem pek iyi olmaz
günaydın herkese
Gunaydin baharimm
Afiyet olsun kuzum
Gunaydin ponimm
Iyi yapmışsın ponim en azindan elinden bu tarz seyler geliyor
Günaydınlar !!!
bol eksiker!!!

Mefkurem Hoşbuldum abla:) çok sağol.
Yolunda olacak inşallah ümitliyim.

Bugünden itibaren menü de yazıcam.
Gunaydin canim
Evet kuzum ilaç kullanıyorum
Astım ve ürtiker için kortizon, migren için de antidepresan

Diyete döndüm de buraya tam dönemedim. Keşke IOS app olsa gördükçe hatırlardım
Kortizon sisirmiyomu seni yaa
Günaydınnnnnnnn
Gunaydin kizlarr

Sagol kuzumm

+10 kilom vardı kuzum, +3 ü gitti kaldı 7....
artık 56 kilo değilim 63 kiloyum

Kesinlikle kendin halledemeyecegini düşünüyorsun madem yardım almalısın

Beslenmem çok düzensizdi son günlerde iyice kısıp çikolata kek yedim filan dengeler diye gereksiz bişy yaptım eski kısır döngüme döndüm ama sütüm ekilendi zaten yetmiyor. Hemen diyetisyen menülerime geri döndüm bugün 20 gün var melekete gitmeme 20 gün listeye tam olarak uyarsam kendime ödül vericem. Günlük yürüyüşlere de başlamaya karar verdim akşam üzeri,1 aylık olduk baya yiyim çok şükür

Artım inmişti sonra alerji oldum yine ödem oldu maalesef....

sağol canım daha iyiyim ama hala şişlik var... birkaç güne daha iyi olmayı umuyorum inşallah....

Afiyet olsun. Bu hindinin tadı nasıl ya??
azıcık kuru ama diyette iyi gidiyor... ben içine soğan mantar kapya ve yeşil biber bol baharat koyuyorum.. yerken de üzerine yoğurt döküp yiyorum..bazen maydanoz doğruyorum bazen salatayla karıştırıyorum.zaten et ve türevlerini severim hem kolay hem tok tutucu bir yemek oluyor.

her şeyden önce gözden falan düşmezsin. bu şekilde düşünüp daha da sinirlenme....
kendine vakit ayırmalısın.... çok yoruldun ev taşıdın bir de çoluk çocuk...
azıcık maddi sıkıntıların da vardı sanıyorum hepsi üst üste gelmiştir.
seni çok iyi anlıyorum kuzum...
sadece şunu bil bu geçici bir durum....
her şey gayet güzel olacak...
biraz sabırlı olman lazım seni sakinleştirecek şeyler yap veya düşün ....
ben deniz kenarında püfür püfür meltem estiği bir anımı düşünürüm böyle zmanlarda....

Canım ben de kürtaj olduğum sıralar öyleydim. 1.namaz kılmaya başladım
2.tv yi gün içinde açmamaya alıştım
3.ocakta sirke ısıtıp felak nas okuyarak evde gezdiriyorum ve sirkeyi temizlikte de kullanıyorum. Bir dinginlik geldi bana inan. Normalde kızacağım şeylere bile anlayış gösteriyorum. Sen de dene istersen

kuzum şu bedeni dinleme meselesine takıldım...
ben bir kulak versem ona tatlıdan başka bir şey yemem mesela...
nasıl anlayacağız onu da söylersen harika

kuzum şu bedeni dinleme meselesine takıldım...
ben bir kulak versem ona tatlıdan başka bir şey yemem mesela...
nasıl anlayacağız onu da söylersen harika

Ben de normal de hiç kendini tutabilen biri değilim ama eski resimlerime bakıp neden manken gibi olmak varken en kıymetli şeyin olan bedenine bunu yapıyosun sana senden başka kimden fayda var diyorum.. Ve bedenime güzel bakmaya çalışıyorum. Sende öyle yap.. Tabaklarımı süsleyerek gözümü.. Sonra da midemi doyuruyırum =) bende işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…