ay keşke normal beslense onunla aç gezmeye değmez
cidden çok fark ediyor beş kg inan insan kendini çok hantal hissediyor biran önce verirsin
güzel canım
omaclarin ekmek miktarı konusunda bilgim yok ama şehriye çorbası ile aynı anda olmasın canım activialara kendin meyve ekleyebilitsin ama sade yiyemem dersen şimdi probiyotik tüpler var onlar daha iyi
stresin sorunlara çözümü yok canım aksine daha da cozulmez hale getiriyor kafanda inşallah herşey düzene girer
yese dert yemese dert orta halli çocuk olsun üçüncü de ben yeni bıraktım peşinden koşup ye ye demeyi demek ki istemiyor kapasitesi bu
afiyet olsun canım
güzel olmuş canım oğlunun doğum günü kutlu olsun
nice yaşları olsun minigin toparlanmasına sevindim
güzel menü
menü güzel
hayırdır artin inmedi mi
midenin kazinmw sebebi karbonhidrat onlar seni zaten doyurmuyor önce şişirip sonra hop yeniden qcikma sebebin , yeni baslamissin zamanla düzelir ne kadar çabuk kendin için birşey yaparsan o kadar çabuk tartı seni mutlu eder
ay iki çocukla bir de dikiş senin için iyi geliyorsq ne güzel tabi
Edibe güldürdün beni. :)
bizzittttt yanlış cevap :/ sen de diğerlerinin menülerine yorum yapmalısın yorum yaparken öğreniyoruz ve senin menülere de yorum yapılmak zorunda
Aslında öğrenilecek birşey yok eğer zayıflamak istiyorum diyorsan
Hamurisi, kızartma ,abur cubur ,makarna ,pirinç pilavı yok
Karbonhidrat çorba varsa ekmek yok zamanla oturur yeterli kızartma yada hamurisi abur cubur olmasın zamanla doğru menü gelir miktar ve değişkenler olarak
dikkat et canım havalarda ısındı tam ödem tutma vaktin
afiyet olsun güzel
çok nadirdir kabak sevmeyen ama herkes gibi bende sotele ve sarımsaklı yoğurtla ye derim bol eksi getirsin
güzel olmuş canım
şimdiden kolay gelsin abla çocuklarla
günaydın canım
bol kalori yskmalar ne güzel sabah sabah enerji depola
kışın olsa yerdim ama bu mevsimde yumurta ile pek anlaşamıyoruz kaşıntı yapıyor
günaydın baby
Dur dur panik yok bir dönem bende öyleydim bağırıp çağırıp sonra içim açıyordu çocuğu üzmek esininuzmek bir dert kendini onları uzdugun için suçlamak ayrı dert neyin hırsını alıyorum diye düşündüm , neyi cozemeyip hirsimi onlardan çıkarıyorum ... Eşim diyet konusunda çok takıldığını söylemişti sürekli diyet yapmak istediğine ulasmamak çok zorlamıştı beni bir dönem , sende uzun süredir neyi kafana taktın neyi cozemeyip içten içe sürekli düşünüyorsun onu bulmalısin önce