Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar yine uyku tutmadi sabaha zor kalkarim diye simdiden bildirimi yapayim. Bu haftaki kilom 89.2 artik bir daha 90lara cikmak yok yeni hedef 70ler... (bir gun o da olacak!) :)

Cnm abartma sadece aksamkı sımıt ve ekmekler cok olmus yoksa menun normal yanı....Strese gırme dont panık

bişey yemek istemiyorum zatenn
yogurt hiç sevmemm
((
yaa ben isveç değilde dukanmı yapsammm

ayy kafam allak bullak acilen 5 kilo sonrasında bi 5 kilo daha vermem lazımmm

Hepımızın buna ıhtıyacı var ve herkes bunun ıcın savasıyor.Becerebılmenın tek yoluda spor ve dıyet Sankı sız bılmıyonuzda

Takıp ve bılgı ıcın tesekkurler tatlımmmm hep beklerızzzz

Gördüm cnm sacların duz heralde senın bencede fulyaanın gosterdıgı sekılde kestır cok modern oluyor :)

berhaba arkadaşlar yarın büyük oglanı kursa götürüçem sabah erken cıkıcam ben gelene kadar öglen olur kilo bildirimini akşamdan yapyım dedim .....kilom 75kg.

Gördüm cnm ama keske baslangıc ve hedefını yazsaydın neyse ben ayarlarım bı sekılde

3. Ya da sonuncu :d

zevklerimiz ayni demek

tşk ederim fulyacım hem yorumun hemde modeller için bende size katılıyorum 3. yada sonuncu ama eşimin yoğun isteği üzerine iri iri sardırıcam yani permanın kalın kalını yanlız bildiğim kadarıyla boyalı saça özelliklede kızıla bu uygulamayı yapmıyolar yapmazlarsa kestiririm

dün akşam regl olmamın bir etkisi varmı bilmiyorum ama tamm 70,2 yim
hadi 1 kg reglden desem yine bile almışım yani hiç kaçarı yok bu hafta başlıcam isveçe haftaya annemler geliyo bakalım nasıl olacak oda şimdi yaparda yapar yemekti pilavdı gelde dayan
murccum akşama eklerim fotoyu 25 kez indim çıktım 69,9 du bir 25 daha indim çıktım 70,2 gösterdi keşke tartıyı zorlamasaydım hiç değilse 300gr eksik çıkardı :)))

Son düzenleme:

güldürdün beni sabah sabah bewnde en az 3 kere inip çıkıyorum birde çıplak tartılıyorum :26:
evde sobalı sabahın köründe buz gibi

:2::2: Tartım C gösterip duruyor ortada rakam yok resmen bekliyorum düzelmesini

kızlar ben dun kayınvalidemde kaldım sabahta ordan işe geldim bide bugün niyetliyim gece sahurda yedim baya şimdi yarın sabah tartılıp söylesem olurmu nasıl yapıcaz...

eee hani fotolar hani kilolar??

Evt kızlar hopıs haklı hanı resımler

kızlar ben dun kayınvalidemde kaldım sabahta ordan işe geldim bide bugün niyetliyim gece sahurda yedim baya şimdi yarın sabah tartılıp söylesem olurmu nasıl yapıcaz...

Cnm sen sımdı tartılmadınmı ? Ort bısey solekı nıldırımsız gecmıyelım zaten yenı uyesın sorun oluyo lıstelerde ...

canım ben 3.resimdeki gibi kestirmiştim 2 ay kadar kullandım sonra önü kahküllü olanı dün kestirdim herkes çok begendi çok sık saç rengi ve şekli degiştiririm ben hoşuma gidiyor ..bu yaz sanırım kahkül kullanıcam sanada hepsi yakışır bence güzel arkadaşım benim kestir degişiklik iyidir...

günaydın kızlarrr
şimdi uyandım ilk şekersiz kahvemi yaptım ve direk tartıldımm

kilom 69,0 ama kızlarrr reglim son günlerim ve karnımda böyle bi düzlük var bu ay çok yogun geçti ondan herhalde karnım ı bu sabah sevebildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…