- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.061
berhaba arkadaşlar yarın büyük oglanı kursa götürüçem sabah erken cıkıcam ben gelene kadar öglen olur kilo bildirimini akşamdan yapyım dedim .....kilom 75kg.
motive istiyorum beeeeen kızın bana korkutun motive edin delircem ipin ucu bir kaçtı topla toplaya bilirsen
yarın tartı günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
taktik istiyorum yememe taktiği
yediklerimi utançla sunuyorum
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta bir tatlı kaşığı pekmez beyaz peynir taze sıkılmış greyfurt suyu
öğle biri orta boy biri minik 2 dolma biber yoğurt
akşam arkadaşım vardı bir 3-1 arada nescafe
ve naptım bir simiti götürdüm
bir iki dilimde ekmek yidim ne alakaysaaaaaaaaaaaa:125::125::125::125::125:inanın toktum aç olsam neyse
gözüm aç benim buaralar böğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bişey yemek istemiyorum zatenn
yogurt hiç sevmemm
((
yaa ben isveç değilde dukanmı yapsammm
ayy kafam allak bullak acilen 5 kilo sonrasında bi 5 kilo daha vermem lazımmm
kızlar ben devamlı sizleri takip ediorum,kim nasıl zayıflıyo inceliorum...1ay evvel isveç diyetini bende uyguladım ve süper bi şekilde kilo verdiyo 2 haftada 72den 68e indim,sonra ev işlerine daldım bıraktım,ayrıca her sabah sirkeli suyada devam ediorum..... şimdi tekrar başlamam gerek ama bi türlü motive olamıorummm
face de ekli olan canlarım bir albümde saçlarımı çekebildiğim kadar ekledim aslında biraz daha belirgin fotoda pek çıkmadı yarın akşama kadar gösterimde sizler içinyarın silicem bide faceden değilde burdan fikirlerinizi alabilirmiyim çok mu şey isyedim ne
berhaba arkadaşlar yarın büyük oglanı kursa götürüçem sabah erken cıkıcam ben gelene kadar öglen olur kilo bildirimini akşamdan yapyım dedim .....kilom 75kg.
Kizlar yine uyku tutmadi sabaha zor kalkarim diye simdiden bildirimi yapayim. Bu haftaki kilom 89.2 artik bir daha 90lara cikmak yok yeni hedef 70ler... (bir gun o da olacak!) :)
cok hos olmussun canim cok begendim, bu arada kut kestirme konusunda bir kez daha soyluyorum: KESTIRbence sana inanilmaz yakisir.. onu uzun arkasi daha kisa gibi de yaptirabilirsin hatta.. cok daha genc ve havali gosteriyor gerci sen zaten yasini gostermiyormussun ben senden daha yasli gorunuyorum :18:
3. Ya da sonuncu :d
zevklerimiz ayni demek
3. Ya da sonuncu :d
zevklerimiz ayni demek
dün akşam regl olmamın bir etkisi varmı bilmiyorum ama tamm 70,2 yim
hadi 1 kg reglden desem yine bile almışım yani hiç kaçarı yok bu hafta başlıcam isveçe haftaya annemler geliyo bakalım nasıl olacak oda şimdi yaparda yapar yemekti pilavdı gelde dayan
murccum akşama eklerim fotoyu 25 kez indim çıktım 69,9 du bir 25 daha indim çıktım 70,2 gösterdi keşke tartıyı zorlamasaydım hiç değilse 300gr eksik çıkardı :)))
güldürdün beni sabah sabah bewnde en az 3 kere inip çıkıyorum birde çıplak tartılıyorum :26:
evde sobalı sabahın köründe buz gibi
eee hani fotolar hani kilolar??
kızlar ben dun kayınvalidemde kaldım sabahta ordan işe geldim bide bugün niyetliyim gece sahurda yedim baya şimdi yarın sabah tartılıp söylesem olurmu nasıl yapıcaz...
topiğin medarı iftiharı hoppidicik gurula sunar:Eki Görüntüle 339133
Evt kızlar hopıs haklı hanı resımler
Cnm sen sımdı tartılmadınmı ? Ort bısey solekı nıldırımsız gecmıyelım zaten yenı uyesın sorun oluyo lıstelerde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?