- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.621
Ins toparlarsin bi an önce canimsağol canım daha iyiyim ama hala şişlik var... birkaç güne daha iyi olmayı umuyorum inşallah....
Çalışıyorum kuzum bende yaasizler neler yapıyorsun bakayım...
bugün bir de nöbetçiyim
Ne yedin bakimmmKahvaltıyı bşraz fazla kaçırdım sanırım ben ya emin olamadım =)
Namaza ben de başlamak istiyorum hatta başladım ama devamını getiremedim Allah affetsin sırf üşengeçliktenCanım ben de kürtaj olduğum sıralar öyleydim. 1.namaz kılmaya başladım
2.tv yi gün içinde açmamaya alıştım
3.ocakta sirke ısıtıp felak nas okuyarak evde gezdiriyorum ve sirkeyi temizlikte de kullanıyorum. Bir dinginlik geldi bana inan. Normalde kızacağım şeylere bile anlayış gösteriyorum. Sen de dene istersen
masAllah cnmAllah'ım kendime nazar edeceğim midem nasıl küçülmüş yemek istiyorum ama yiyemiyorum çok şükür bugünlere
hadi hayrlisi cnmBeslenmem çok düzensizdi son günlerde iyice kısıp çikolata kek yedim filan dengeler diye gereksiz bişy yaptım eski kısır döngüme döndüm ama sütüm ekilendi zaten yetmiyor. Hemen diyetisyen menülerime geri döndüm bugün 20 gün var melekete gitmeme 20 gün listeye tam olarak uyarsam kendime ödül vericem. Günlük yürüyüşlere de başlamaya karar verdim akşam üzeri,1 aylık olduk baya yiyim çok şükür
vala gözümün önünde kekler borekler pisio bakıyorum öylesizler neler yapıyorsun bakayım...
bugün bir de nöbetçiyim
1 tam + 1 beyazı, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği 1 yk süt ile omlet.Ins toparlarsin bi an önce canim
Çalışıyorum kuzum bende yaa
Ne yedin bakimmm
Kendim için hiçbişe yapamıyorum az önce de bunu farkettimher şeyden önce gözden falan düşmezsin. bu şekilde düşünüp daha da sinirlenme....
kendine vakit ayırmalısın.... çok yoruldun ev taşıdın bir de çoluk çocuk...
azıcık maddi sıkıntıların da vardı sanıyorum hepsi üst üste gelmiştir.
seni çok iyi anlıyorum kuzum...
sadece şunu bil bu geçici bir durum....
her şey gayet güzel olacak...
biraz sabırlı olman lazım seni sakinleştirecek şeyler yap veya düşün ....
ben deniz kenarında püfür püfür meltem estiği bir anımı düşünürüm böyle zmanlarda....
Hg cnm kızlar kendisi aplam olur kilo vermek istiyorYaşı:28
Evli/bekar:evlı
Çocuk/yaşları:merve 9 erva 6 meryem 7 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:79
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:evlı uç cocuk annesı ılkokul mezunu
ah kuzum anlıyorum seni hem de çok iyi....Kendim için hiçbişe yapamıyorum az önce de bunu farkettimbu da sinirlendiriyor sanırım
Az önce Doğum yardım parasını çektim 400 lira, eşimi aradım bütün neşemle paralandım kendime Doğum hediyesi yaptım dedim bu ayda ben çok harcayayım dedim hemen dizdi boğazıma yok şu ödeme yok bu ödeme tamam onu da anlıyorum ama sıkıldım da bu durumdan o yüzden şu anda ona öfke doldum mesela bağırmamak için ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Böyle ufak şeyler işte sıcak bi örnek vermiş olayım
abovvv ne keki ne böreği öyle vaşşşşşmasAllah cnmbu cok iyi haber
hadi hayrlisi cnm
vala gözümün önünde kekler borekler pisio bakıyorum öyle
Allah kolaylık versin canım benimIns toparlarsin bi an önce canim
Çalışıyorum kuzum bende yaa
Ne yedin bakimmm
iyiymiş ben de öyle yapayımBen de normal de hiç kendini tutabilen biri değilim ama eski resimlerime bakıp neden manken gibi olmak varken en kıymetli şeyin olan bedenine bunu yapıyosun sana senden başka kimden fayda var diyorum.. Ve bedenime güzel bakmaya çalışıyorum. Sende öyle yap.. Tabaklarımı süsleyerek gözümü.. Sonra da midemi doyuruyırum =) bende işe yarıyor
ne yedin kızKahvaltıyı bşraz fazla kaçırdım sanırım ben ya emin olamadım =)
abovvv ne keki ne böreği öyle vaşşşşş
Amin insAllah canımTünaydın kızlar❤❤Gününüz mutlulukla dolsun ❤❤❤
biz de öptük anam kolay gelsinSelam kızlar,uyumusuz bugün kahvaltıyı yeni yapıyoruz AVM gidicem küçüğe yazlık birşeyler aliyim gelince görüşürüz öperim sizi
Kolay gelsin canım iyi gezmelrrSelam kızlar,uyumusuz bugün kahvaltıyı yeni yapıyoruz AVM gidicem küçüğe yazlık birşeyler aliyim gelince görüşürüz öperim sizi
canımmmah kuzum anlıyorum seni hem de çok iyi....
geçecek bunlar inan bana...
yeter ki sen bu süreci yara almadan atlat...
bunun için ufak tefek kaçış alanları oluştur...
küçük hobiler fln...kendin için mutlaka bir şeyler yap...
çok daha iyi hissedeceksin.canım arkadaşım
ne güzel bak hemen bir tane buldun bile.....canımmm
evet haklısın en basiti kitap okumaya başlamak istiyorum, eskiden en büyük keyfimdi büyük kızımdan sonra yorgunluktan okumak zor gelirdi herkes yatınca ben de hoppp yatardım
ama tekrar başlayacağım bana iyi geln şeylerden biridir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?