- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.641
ne güzelmiş ...Allah'ım kendime nazar edeceğim midem nasıl küçülmüş yemek istiyorum ama yiyemiyorum çok şükür bugünlere
bence kahvaltı için çok değil1 tam + 1 beyazı, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği 1 yk süt ile omlet.
1dilim k. Ekmeği
4zeytin
Kk peynir
Hindi füme
Domates
Salatalık
5 fındık
Plajda uzanıyorum eşimle sohbet ediyoruz küçük kızım mışıl uyuyor büyük kızım kumda oynuyor demeyi çok isterdimsizler neler yapıyorsun bakayım...
bugün bir de nöbetçiyim
canım böyle konuşunca çok maddiyatçıyım para para diye geziyorum gibi algılanmasın nolurne güzel bak hemen bir tane buldun bile.....
anne konusunu da akışına bırak kuzum ben öyle yaptım..
Allah canlarına sağlık versin diyorum .. arada arıyorum fln...
benim önceliğim eşim ve evlatlarım hepsinden de öte kendim.... öyle enerji tüketen şeylerle uğraşmamaya karar verdim.
hepsi insanın sabrını tüketen şeyler.... ben eşimle evlatlarımla nasıl mutlu olabilirim ona bakıyorum...
bir hedefin olsun hedefsiz insan depresyona girer....
Allah evlatlarına size sağlık sıhhat versin kuzum gerisi boş.
maddi sıkıntılar herkeste var. ama aslında az da yeter yeter ki mutlu olun. siz eşinle birbirinize dayak destek olun her sorun çözülür.
Hosgeldin canım bizi takipmi ediyodun direk formu doldurmussun :)Yaşı:28
Evli/bekar:evlı
Çocuk/yaşları:merve 9 erva 6 meryem 7 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:79
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:evlı uç cocuk annesı ılkokul mezunu
Fazla degil givi ama cesit cok oldugu icin oyle gelmis olabilir kuzum1 tam + 1 beyazı, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği 1 yk süt ile omlet.
1dilim k. Ekmeği
4zeytin
Kk peynir
Hindi füme
Domates
Salatalık
5 fındık
Fındığı yemeyip ara öğünde mi koysaydım bilemedim. Ekmeği bilerek sabahtan yedim akşama hafif geçsin diye
Sagol kuzummAllah kolaylık versin canım benim
Gunaydin tatlimm hosgeldinnTünaydın kızlar❤❤Gününüz mutlulukla dolsun ❤❤❤
Gunaydin dilegimm kolay gelsin gitmiskende biraz geziver benceSelam kızlar,uyumusuz bugün kahvaltıyı yeni yapıyoruz AVM gidicem küçüğe yazlık birşeyler aliyim gelince görüşürüz öperim sizi
amannnn salla gitsin... düşündükçe insanın sinirleri bozuluyor.....canım böyle konuşunca çok maddiyatçıyım para para diye geziyorum gibi algılanmasın nolur
aksine para benim için son sıradadır
hatta ailemin durumu çok iyi olmasına rağmen eşimle ilk evlendiğimde daha büyük maddi sıkıntılar yaşamama rağmen hiç umrumda olmazdı
sadece başka başka şeyler kafamız bozduğu için artık herşey batar oldu
yoksa evimde huzur olsun sağlık olsun gülelim eğlenelim daha ne isterim
annemi takmamaya çalışıyorum ama yoruyor beni kuzum
doğumdan sonra sana iyi davranmaya gönlüm kalmadı diyen kadın geçen gün babamı aradım ne var ne yok diye arkadan ben de iyiyim ben de diye trip attıböyle olunca ben de nasıl davranacağımı şaşırıyorum
inşallah kuzumamannnn salla gitsin... düşündükçe insanın sinirleri bozuluyor.....
gül geç....
yok kuzum maddiyatçı olduğunu hiç düşünmedim. bilirim hepsini.... geçip gidecek sen üzüldüğünle kalacaksın onu diyorum...
takmamayı öğrenmeliyiz başka türlü olmuyor kuzum ...
Plajda uzanıyorum eşimle sohbet ediyoruz küçük kızım mışıl uyuyor büyük kızım kumda oynuyor demeyi çok isterdimama aşı gelmemişti salı günü bugüne kaldı çıkıcaz birazdan of oof ordan parka geçeriz biraz. sonrası rutin işler alışveriş filan
Torunlar sendemi abla allah sabır versin benim kafam almıyor iki cocugu senin isin daha zor benceSlamlarrrrr
benim gönlü guzel yuregi guzel takimim
2 küçük cocuklu bi kadin olarak
Simdiye kadar 3 posta disari ciktik
2 sinde bisiklet sürmeye sonuncuda parka
Onada gitmez olaydik
Kiz kumda oynarken nasil olduysa gözüne kum kacirmis, ben o sira oglani kaydirayodum
Çığlık kiyamet, orda gözünü yikamaya calistim biraz hafifledi ama gücün toparlanip eve geldik
Evde iyice yikinca gecti
Oglani yatirdim şimdi
Yiyecek biseyler hazirlicam
Gecmisi okudum
Aksam sohbet ederiz ins. :))
Hoşgeldin arkadaşım.Yaşı:28
Evli/bekar:evlı
Çocuk/yaşları:merve 9 erva 6 meryem 7 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:79
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:evlı uç cocuk annesı ılkokul mezunu
Çok cesaretli gördüm seni abla.Slamlarrrrr
benim gönlü guzel yuregi guzel takimim
2 küçük cocuklu bi kadin olarak
Simdiye kadar 3 posta disari ciktik
2 sinde bisiklet sürmeye sonuncuda parka
Onada gitmez olaydik
Kiz kumda oynarken nasil olduysa gözüne kum kacirmis, ben o sira oglani kaydirayodum
Çığlık kiyamet, orda gözünü yikamaya calistim biraz hafifledi ama gücün toparlanip eve geldik
Evde iyice yikinca gecti
Oglani yatirdim şimdi
Yiyecek biseyler hazirlicam
Gecmisi okudum
Aksam sohbet ederiz ins. :))
Kolay gelsin canim ayy sevmiyorum ev isini hic sevmiyorummmÇocuk ların yatakşarına çatşaflarına giriştim iyi oldu .zaten hep beraner uyuyoruz napsak.bari hepimiz yatak pdasında uyuyalım dedim.hallettim.çocuk odası artık oyun odası oldu.böylece 2 oda yatak yorgan olmayacak artık.hepsi yatak odasında.derlwmek toplamal daha kolay .2 makibe çamaşır çıktı biri tamam.diğeri sırasını bekler yarına artıl.ne nankör ev işleri yap yap bitti de yine bir zaman so ra olmadı böyle deyip değiştirmece.allahtan dünden yemwğim var.onunla uğraşmayacağım.
bu bir süreç herkesin zor zamanları olur. vicdan azabı çekip kısır döngüye girme.inşallah kuzum
etrafıma öfke saçtığım için vicdanım sızım sızım sızlıyor ama engel olamıyorum inşallah en kısa zamanda çözerim bu durumu
ben de hiç sevmiyorum ev işini ama temiz evi çok seviyorum. al başına belayıKolay gelsin canim ayy sevmiyorum ev isini hic sevmiyorummm
hah en güzeli yemeğinin olması ...Çocuk ların yatakşarına çatşaflarına giriştim iyi oldu .zaten hep beraner uyuyoruz napsak.bari hepimiz yatak pdasında uyuyalım dedim.hallettim.çocuk odası artık oyun odası oldu.böylece 2 oda yatak yorgan olmayacak artık.hepsi yatak odasında.derlwmek toplamal daha kolay .2 makibe çamaşır çıktı biri tamam.diğeri sırasını bekler yarına artıl.ne nankör ev işleri yap yap bitti de yine bir zaman so ra olmadı böyle deyip değiştirmece.allahtan dünden yemwğim var.onunla uğraşmayacağım.
rahatlamak istiyorum ben de tatlım,bu bir süreç herkesin zor zamanları olur. vicdan azabı çekip kısır döngüye girme.
ama rahatlamaya çalış relaxxxxxxx
Temiz evi kim sevmez yahuben de hiç sevmiyorum ev işini ama temiz evi çok seviyorum. al başına belayı
Sağol canım.Kolay gelsin canim ayy sevmiyorum ev isini hic sevmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?