Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sizler neler yapıyorsun bakayım...
bugün bir de nöbetçiyim
Plajda uzanıyorum eşimle sohbet ediyoruz küçük kızım mışıl uyuyor büyük kızım kumda oynuyor demeyi çok isterdim ama aşı gelmemişti salı günü bugüne kaldı çıkıcaz birazdan of oof ordan parka geçeriz biraz. sonrası rutin işler alışveriş filan

canım böyle konuşunca çok maddiyatçıyım para para diye geziyorum gibi algılanmasın nolur
aksine para benim için son sıradadır
hatta ailemin durumu çok iyi olmasına rağmen eşimle ilk evlendiğimde daha büyük maddi sıkıntılar yaşamama rağmen hiç umrumda olmazdı
sadece başka başka şeyler kafamız bozduğu için artık herşey batar oldu
yoksa evimde huzur olsun sağlık olsun gülelim eğlenelim daha ne isterim
annemi takmamaya çalışıyorum ama yoruyor beni kuzum
doğumdan sonra sana iyi davranmaya gönlüm kalmadı diyen kadın geçen gün babamı aradım ne var ne yok diye arkadan ben de iyiyim ben de diye trip attı böyle olunca ben de nasıl davranacağımı şaşırıyorum

Hosgeldin canım bizi takipmi ediyodun direk formu doldurmussun :)
Fazla degil givi ama cesit cok oldugu icin oyle gelmis olabilir kuzum
Allah kolaylık versin canım benim
Sagol kuzumm
Tünaydın kızlar❤❤Gününüz mutlulukla dolsun❤❤❤
Gunaydin tatlimm hosgeldinn

Selam kızlar,uyumusuz bugün kahvaltıyı yeni yapıyoruz AVM gidicem küçüğe yazlık birşeyler aliyim gelince görüşürüz öperim sizi
Gunaydin dilegimm kolay gelsin gitmiskende biraz geziver bence

amannnn salla gitsin... düşündükçe insanın sinirleri bozuluyor.....
gül geç....
yok kuzum maddiyatçı olduğunu hiç düşünmedim. bilirim hepsini.... geçip gidecek sen üzüldüğünle kalacaksın onu diyorum...
takmamayı öğrenmeliyiz başka türlü olmuyor kuzum ...

inşallah kuzum
etrafıma öfke saçtığım için vicdanım sızım sızım sızlıyor ama engel olamıyorum inşallah en kısa zamanda çözerim bu durumu

allah seni gerçek sandım bi an.

Slamlarrrrr
benim gönlü guzel yuregi guzel takimim

2 küçük cocuklu bi kadin olarak
Simdiye kadar 3 posta disari ciktik
2 sinde bisiklet sürmeye sonuncuda parka
Onada gitmez olaydik
Kiz kumda oynarken nasil olduysa gözüne kum kacirmis, ben o sira oglani kaydirayodum
Çığlık kiyamet, orda gözünü yikamaya calistim biraz hafifledi ama gücün toparlanip eve geldik
Evde iyice yikinca gecti
Oglani yatirdim şimdi
Yiyecek biseyler hazirlicam

Gecmisi okudum
Aksam sohbet ederiz ins. :))

Torunlar sendemi abla allah sabır versin benim kafam almıyor iki cocugu senin isin daha zor bence

Çocuk ların yatakşarına çatşaflarına giriştim iyi oldu .zaten hep beraner uyuyoruz napsak.bari hepimiz yatak pdasında uyuyalım dedim.hallettim.çocuk odası artık oyun odası oldu.böylece 2 oda yatak yorgan olmayacak artık.hepsi yatak odasında.derlwmek toplamal daha kolay .2 makibe çamaşır çıktı biri tamam.diğeri sırasını bekler yarına artıl.ne nankör ev işleri yap yap bitti de yine bir zaman so ra olmadı böyle deyip değiştirmece.allahtan dünden yemwğim var.onunla uğraşmayacağım.

Hoşgeldin arkadaşım.
Gitsin kilolar :))

Çok cesaretli gördüm seni abla.
2 çocukla zor yani.dede niye gelmedi.onu da sürükleseydin.annem öyle yapıyor

Torunları çocuğun zanneden oluyor mu?

Kolay gelsin canim ayy sevmiyorum ev isini hic sevmiyorummm

inşallah kuzum
etrafıma öfke saçtığım için vicdanım sızım sızım sızlıyor ama engel olamıyorum inşallah en kısa zamanda çözerim bu durumu
bu bir süreç herkesin zor zamanları olur. vicdan azabı çekip kısır döngüye girme.
ama rahatlamaya çalış relaxxxxxxx

hah en güzeli yemeğinin olması ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…