Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inş ablam artık kurtulmak lazım bu kılolardan

Kızlar hem evdeki hem yayladaki çamaşır makinam aynı gün bozuldu, aynı problem, kazan dönmüyor, motorlar bozulmuş...

Ne diyorsunuz, tesadüf mü? yoksa negatif enerji mi verdim makinalara?
ben pek anlamiorum bu islerden canim qma kötü olmuş
Yok canım öylesine yiyorum
Tamam cnm anldm bende onceden cocostarlara bayılıyordm cok yerdim hindistan cevizi aşığı olarak ama artkhic yemiyorim

ben pek anlamiorum bu islerden canim qma kötü olmuş

Tamam cnm anldm bende onceden cocostarlara bayılıyordm cok yerdim hindistan cevizi aşığı olarak ama artkhic yemiyorim
Şimdi netten baktım kuru Hindistan cevizi lifli olduğu için zayıflamada etkiliymiş
Bilmeden işe yarar bişe yapmışım

Selammmmmmm bi menümmü bildireyim bari

Sabah(07.30)

1 dilim tam buğday ekmeği
45 gram süzme peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
Domates salatalık

Öğlen(12.30)

1 kase ezogelin çorba
1 kase susuz bezelye
yoğurt salata(yağsız)

Ara(15.30)

1 sade türk kahvesi

Akşam(18.30)

Ton balıklı salata

Bu arada gün içinde 2 tane tuzlu ayranım var dün akşamdan beri düşük tansiyonla başım dertte kızlar bol bol su içiyorum yarına tartıda artı vermemek için ödem tutmayayım diye ama tansiyondan dolayı da o ayranı içmek zorundayım

Sabah 12. 1 tam 1 beyaz yumurtadan 1ymk kş süt yulaf kepeği ile omlet
Domates
Salatalık
Fındık5 tane ydi sanırım
Beyaz peynir kk
Füme 1tane
4zeytin 🕊
1dilim ekmek kepek

Öğle3de. 3 kiraz
3 çilek
Çeyrek yeşil elma

Akşam 6 40 da. 1 dilim kepek ekmek
1 tabak yalancı kızartma (karışık sebzeleri fırın poşetine koyup fırınladım)
Üstüne 2 domates rendesi.. 1 kaşık yoğurt ile yedim.

Afiyet olsun Kızlar

afiyet olsun cnm hyrdr tansiyonun nie düşük ki dikkat et insAllah odem olmaz tuzdan
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 kupa yeşil çay

Öğle 15:30
2 kk büyüklüğünde ıslak kek
3 kaşık haşhaşlı buğday (haşhaşı çok degildi)
Çay

Ara 18:30
1 kase yoğurt

Su 3 lt geçer
Spor 68 dk tempolu yürüyüş
204 puan Pnrrr-12

Öğle biliyorum biraz kötü oldu tartı öncesi ama akşam yemicem dengelerim regl zamanı yaklaştı yine kendimi şiş hissediyorim ben nedense hep reglden önce sisiyorim

masAllah dolu dolu bi gun olmis kaptanim gecmis olsun fıstığa da oynarken hersey oluyor malesef

Cocuklar kac yaşında cnm ayrı yatmalari daha iyi olurdu aslında ama haklsn ev isi bitmiyor cidden
Biri 2 yi yeni doldurdu.öteki 4.5 hafizecim.
Biz de öyle düşünüyorduk ama olmadı.bari böyle olsun.

afiyet olsun cnm hyrdr tansiyonun nie düşük ki dikkat et insAllah odem olmaz tuzdan

bende bulabileceğin herşey düşüktür canım tansiyon şeker... Tansiyonum mesela 9un altına düşse ölürüm 10un üstüne çıksa komadayım. Ama iki gündür küçük tansiyonumda çok düşüyor bugün büyük 6ya küçük 4e kadar düştü. Malum düşük tansiyon tedavisi de yk ancak tuzlu ayran içip bacağımı havaya kaldırıp uzanıyorum

Kek olmamış canım biliyorsun.akiama salata da ekeseydin bari.afiyet olsun.

Olur arada ama tartıdan önce olmasa iyiymiş yinede sağlık olsun afiyet olsun canım

Biri 2 yi yeni doldurdu.öteki 4.5 hafizecim.
Biz de öyle düşünüyorduk ama olmadı.bari böyle olsun.
hayrlisi olsun cnm birazda böyle deneyin bklm
Allah Allah tüh baya düşükmüş nasil ayakta duruyorsun hic bi tedavi uygulayamiyorlar mi
Kek olmamış canım biliyorsun.akiama salata da ekeseydin bari.afiyet olsun.
cnm istemedi salatayi da sqol cnm
Olur arada ama tartıdan önce olmasa iyiymiş yinede sağlık olsun afiyet olsun canım
Aynen hep zmnlama yanlis oluyor zaten bende ama bklm Tartıyı etkilemez insAllah saol cnm

Zaten farkındasın bişe demiyorum o yüzden
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…