- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.701
birqzdan biberiyr ya da yeşil cay yaparım icine de kiraz sapi eklicem odem attiriyrmus bklm bu ara atıyorum surekli caylarasıkma canını etkilemez ödem atıcı çaylar iç istersen ben tansiyondan içemiyom sen iç bari
saol cnm malesrfZaten farkındasın bişe demiyorum o yüzden
Afiyet olsun canım
ben keyifli olunca da tatlı ve cıslar yiyorum.Ne güzel kız, yeme yeme miden küçük kalsın. Maşallah
korkarsa iyi eder
Tamamen dikkat ediyorum artık ilacın vs arkasına sığınmadan
hemen toparlanıyorsun tatlımmmm
ponçik kızını öperim bol bol
bol bol su iç, ekstradan 2-3 bardak su iç tatlım
gerçekten tatlıya ihtiyacın olup olmadığını düşün. çoğumuz tatlıyı gerginken yiyoruz. öğünlerini düzenli yapıp yapmadığına bak. su tüketimine bak
aslında bedenimiz hiçbir zaman kek istemez
hoşgeldin canım aramıza
bol eksiler diliyorum
Allah kolaylık versin ablammmm
Hepsi de mükemmel lezzetler canım, çok haklısınben keyifli olunca da tatlı ve cıslar yiyorum.
.sadece tatlı da değil uuuuuuuhuuuuu bir sürü şey....
yaş pasta hamur işi tatlılar tuzlular dondurmalar şerbetli tatlılar mmhhhhhh
aha yine yemek yememiş bu kız08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz
16:00=== Yoğurtlu kabak kavurma
Su 2 lt
tarifi nedüüü bununyulaf krebi
tariftarifi nedüüü bunun
Canım normal siyah çayın içine de mi kiraz sapı atıyorsunbirqzdan biberiyr ya da yeşil cay yaparım icine de kiraz sapi eklicem odem attiriyrmus bklm bu ara atıyorum surekli caylara
kızım naptin böyle çok az ya08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz
Su 2 lt
afiyet olsun cnmiyi akşamlar güzel ve fit hatunlar
menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin 1 ceviz
domtis salatalık
yulaf krebi
öğle 13.00
4 yk tavuk ızgara
akşam 19.00
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
yulaf krebi
su 2 lt yi geçer
Yok cnm bitki çaylarına atıyorumCanım normal siyah çayın içine de mi kiraz sapı atıyorsun
kızım naptin böyle çok az yabu kadar eziyet etmr vücuduna bence
Yok cnm bitki çaylarına atıyorum
Olabilir aslında sanki simdi cay demlicem atayim mi ki bi tutamNe yapayım canım ya, bayram boyu tatlı yemenin bedelini ödüyorum
Acaba dediğim gibi yapsak nasıl olur, siyah çayın demliğine birkaç kiraz sapı atsak...
Kiraz sapının herhangi bir tadı olmadığı için farkedilmez bence, bı dene istersen, bize de yazarsınOlabilir aslında sanki simdi cay demlicem atayim mi ki bi tutam
Attim cnm bklm çaya tad olarak farkedilmez aynenKiraz sapının herhangi bir tadı olmadığı için farkedilmez bence, bı dene istersen, bize de yazarsın
Benim yengem her çayın içine 3 adet tane karanfil atardı, "tadını beğeniyorum ondan atıyorum" derdi ama bence başka bir sebebi vardı...ben sevemedim tadını, çayın kendine has tadını değiştirildiği için.Attim cnm bklm çaya tad olarak farkedilmez aynen
Bende ara ara bi tane karanfil atarım cnm bende tadini sevdgm icin atiyorum bi faydasi var mi bilmiorumBenim yengem her çayın içine 3 adet tane karanfil atardı, "tadını beğeniyorum ondan atıyorum" derdi ama bence başka bir sebebi vardı...ben sevemedim tadını, çayın kendine has tadını değiştirildiği için.
Hadi ya...Bende ara ara bi tane karanfil atarım cnm bende tadini sevdgm icin atiyorum bi faydasi var mi bilmiorum
Ben değişik aromalı çayı seviyorum snrm karanfil ve bergamotlu cok severim hic belli olmadi cnm atılabilir regl oncesi odem attırıcı etkisini gosterir belkiHadi ya...
Bende çayın o kendine has tadını o kadar çok seviyorum ki, içine limon bile atamam mesela ..
Ama kiraz sapının tadı yok, hatta tadı yok diye içememistim, siyah çayın içine atacağım bundan sonra...
Enerji olayına tam inanmasamda olabilir diyorum nirancimKızlar hem evdeki hem yayladaki çamaşır makinam aynı gün bozuldu, aynı problem, kazan dönmüyor, motorlar bozulmuş...
Ne diyorsunuz, tesadüf mü? yoksa negatif enerji mi verdim makinalara?
Aa ciddimisinizz Hosgeldin canim hilal bende 27 yaşındayım 1 oglum var mezun oldum. Yarışmaya istanbuldan Katiliyorum
Afiyet olsun canim cok gecmis olsun iyimisin simdiSelammmmmmm bi menümmü bildireyim bari
Sabah(07.30)
1 dilim tam buğday ekmeği
45 gram süzme peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Öğlen(12.30)
1 kase ezogelin çorba
1 kase susuz bezelye
yoğurt salata(yağsız)
Ara(15.30)
1 sade türk kahvesi
Akşam(18.30)
Ton balıklı salata
Bu arada gün içinde 2 tane tuzlu ayranım var dün akşamdan beri düşük tansiyonla başım dertte kızlar bol bol su içiyorum yarına tartıda artı vermemek için ödem tutmayayım diye ama tansiyondan dolayı da o ayranı içmek zorundayım
Afiyet olsun canimSabah 12. 1 tam 1 beyaz yumurtadan 1ymk kş süt yulaf kepeği ile omlet
Domates
Salatalık
Fındık5 tane ydi sanırım
Beyaz peynir kk
Füme 1tane
4zeytin 🕊
1dilim ekmek kepek
Öğle3de. 3 kiraz
3 çilek
Çeyrek yeşil elma
Akşam 6 40 da. 1 dilim kepek ekmek
1 tabak yalancı kızartma (karışık sebzeleri fırın poşetine koyup fırınladım)
Üstüne 2 domates rendesi.. 1 kaşık yoğurt ile yedim.
Tarti oncesi kekmi ?? Dikkat edecektin hafize hani. Yani hafta sonunu anlarim ama persembe günü olmaz buIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 kupa yeşil çay
Öğle 15:30
2 kk büyüklüğünde ıslak kek
3 kaşık haşhaşlı buğday (haşhaşı çok degildi)
Çay
Ara 18:30
1 kase yoğurt
Su 3 lt geçer
Spor 68 dk tempolu yürüyüş
204 puanPnrrr-12
Öğle biliyorum biraz kötü oldu tartı öncesi ama akşam yemicem dengelerim regl zamanı yaklaştı yine kendimi şiş hissediyorim ben nedense hep reglden önce sisiyorim
Afiyet olsun nirancim08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz
Su 2 lt
Afiyet olsun ececimiyi akşamlar güzel ve fit hatunlar
menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin 1 ceviz
domtis salatalık
yulaf krebi
öğle 13.00
4 yk tavuk ızgara
akşam 19.00
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
yulaf krebi
su 2 lt yi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?