Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz az maz degil olay. Sorun persembe günü bunu yapmış olman. Liste icin o kadar kişi emek veriyor biliyorsun

Anladım kuzum dikkat et kendine yarinida atlatirsan dinlenirsin biraz
biliorim bende emek verenler arasındayım zaten 2 çatal kekte tartida cok büyük artılar yapacaksa bence vay halimize omur boyu yesillik sebzeyle beslenip herşeye uzak duramayiz ki ben yaptığımı savunmuyorum tartı günüyle benim kacamak gunum her zmn ters oluyor zaten
Afiyet olsun canım hadi bklm takım enerjisine kaptr kendini

aramıza hoşgeldin bizim hafizenin ablasiymissin birlikte kurtulun inşallah
çok haklısın sende kendine zaman ayırmak istiyorsun ama hayat acımasız kuşum , olsa senden sakinmaz sonuçta eşin
ne güzelmiş ...
şu tatlı isteğini de bir çözsem var yaaaaa ohooooo
tatlı yemedikce kendini unutturuyor canım başka çaresi yok yaz geldi meyve ile baskila
yoğun ve hareketli bir gün olmuş abla sen pert
canım yanlış anlama ama yanlış bir davranış olmuş bu 26 aydan sonra aynı odada yatmak doğru değil ,birincisi sizin özel bir hayatınız kalmaz ikincisi çocukların özel hayat ve yatak odası kavramı oluşmaz bence bir daha düşün ne zamana kadar sizinle uyuyacaklar yaz geldi zaten en rahat zaman uyusunlar odalarında 4,5 yaş herşeyin farkında olunan bir yaş benim ki de 4,5 olmak üzere oradan biliyorum
Menüm
07.00 1 elma
7 zeytin
2 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
1/2 tk bal
1 dilim ekmek
1 bardak süt

12.45 bir avuç kuru Hindistan cevizi

15.15 1 kase yoğurt çorbası
Mevsim salatası
Ayran

Su: 3 lt
hafif olmuş kuru Hindistan cevizi su öğütülmüş mu yoksa kurutulmusu mu var
Kızlar hem evdeki hem yayladaki çamaşır makinam aynı gün bozuldu, aynı problem, kazan dönmüyor, motorlar bozulmuş...

Ne diyorsunuz, tesadüf mü? yoksa negatif enerji mi verdim makinalara?
şuan enerjinden tirstim
en iyisi dinlenmek ayakları yukarı uzat dinlen canım benim de Ramazan' da yerlerdeydi
sabah yulaf kepeği varken ekmek yemesen daha iyiydi canım
reglden değil kektendir o perşembe günü hiç yakışmamış o kek ki sen acemi biri değilsin ne zamandır burdasın Hafize bunun azi çoğu yok
08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz

16:00=== Yoğurtlu kabak kavurma

Su 2 lt
bol eksiler canım
afiyet olsun canım
sınava sen girsen daha iyi dimi abla
güzel olmuş canım
kekler, borekler v hepsiyle vedalassaydin

SABAH (11:30)
1.5 yumurta ile peynirli omlet (3 tane ile yaptım eşimin yiğeni ile yarı yarıya yedik ondan 1.5 dedim )
2 tane zeytin
2 tb ekmeği
1 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA (15:00)
Türk kahvesi

AKŞAM (19:00)
2 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates sulusu

Kek hic bi zmn siskinlik yapmadı her regl oncesi bende odem oluyor regl baslangicindan iki gun sonra da normale dönüyorum muhtemelen diyetisyene gidince yine ödem var dicek gecen kontrol de regl oncesiydi cunki

Sağlıklı beslenmek karbonhidratlar yağlar protein sebze hatta vitamin ve mineral orani demek , korumak bu yüzden bu kadar zor zaten korumada olsan perşembe kek yesen yorum su olurdu yarın dengelersin ... Belki sende yarın dengeleyeceksin ama dediğim gibi yarın takım için geç ...bunyeni bilemem belki o kek sende ters etki yaratacak ama olay onu perşembe yemiş olman

Canım yoğurt çorbası zaten pirinç yada yarmalıdır karbonhidrat 4 dilim ekmek eder iki kase birde bir tabak patates yemişsin 3 dilimde o de sen akşam 7 dilim ekmek yemişsin

Kek hic bi zmn siskinlik yapmadı her regl oncesi bende odem oluyor regl baslangicindan iki gun sonra da normale dönüyorum muhtemelen diyetisyene gidince yine ödem var dicek gecen kontrol de regl oncesiydi cunki
Evet ödemin regldendir ve ödemin varken kekinde var yanında mis gibi o yüzden yarın ki odemini kimse görmez canım kekin kaldı akıllarda , ödemin varsa kek yemezsin

Burda bi cok kisi sıfır karbon olsun dior ama bu mumkun degil bahar ben sadece yumurta yogurtla salatayla akşami edemem mesela bana ters geliyor ben bi sure ya da free takilayim takimda olmuyor yani takimin kacamak gunleriyke bnmki uyusamadi bi

Bende sıfır karbondan yana değilim ki yapamamda bir noktada karbonhidrat istiyor vücut
Mefkurem izne ayrılan üye 5 oldu nur topu gibi

** * 9.Takim 625&626. Etap * * *

Fatlayd(94.9/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
AhSen_2504 (76.3/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Bi prenses annesi (83.7/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Gulbeseker(97.4/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
ebruebrulii (83.5/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Niran Nevra( 75/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Jasminium84 (60.8/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
nanekekik(66.8/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
eceboce(59.8/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Bayankokosh (72.4/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Pumpkin00 (95.4/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Keseli kanguru (96.9/) etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü

9.takim ortalamasi : %

Deneme süresindeki uyeler

Hayatgusel(68/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
AsyaaAyazz(71/BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60

MLKn(68.9/BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58

Yslysl(62,9/ BT:27.05.19 bk:63.3 H

❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (70.2/
CurukElma (57.3
Ekim2009 (88.1/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56/
Hayyal(61,7/
elfkkk(68.1/
METANOL (67.3/
Poni bon (90.1/

İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(95.4)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (93/86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(76.9/

Tabi ki canım yani ya izne ayrilacaksin yada kendi isteğinle ama kendi isteğinle ayrılmak doğru değil 6 ay yarisamazsin izne cikarsan eksi olmak kaydı ile üçüncü hafta geri donebilirsin listeye
Himm anldm izin daha mantıklı o zmn bnm için artı olmadığım sürece 3. Haftaya dönebiliyorum

Ömür boyu demiyoruz hafize dediklerimizi yanlis anlıyorsun gün seçimin yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yada senin emegin yokta demedim farklı algılama lütfen dediklerimi.
Ki soylede birsey var onemli olan verdikten sonra dengeleme kısmı suan bi gün yiyorum 2 gün dikkat ediyorum dün 57 leri tekrar görmüştüm bugun 58 gördüm maalesef bizim vucutlarimiz kilo almaya meyilli boyle yapmazsak 2 ay sonra verdiklerimizi geri alıyoruz
Cuma öncesi karbon ağırlıklı olmus afiyet olsun
Menü
Sabah(9:30)
2 kayısı
1 bardak süt
2 YK yulafla lapa

Akşam (18:00)
60g ton balığı ile salata

Su:3 lt
Afiyet olsun baharim
Mefkurem CurukElma kimler izne ayrıldı Fatlayd gulbe şeker başka
Niran ve ebru vardi sanirim bahar emin degilim zuhal ablayada soralım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…