- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.741
Aaaa yok kek mek sen ayaklarini havaya kaldir yatkekin diğer kalanını da ben yiyeydim ama yiyemedim yaa
Ben bıraz rahat davrandım bu zamana kadar bundan sonra bende sıkıcam ınş herkes emzırırken rahat kılo verırsın dıyor dıger kızlarda verememiştim bunda verıcem artık inşBundan sonra birbirinize destek olun valla
Eger dikkat edersen evet rahat verirsim canimBen bıraz rahat davrandım bu zamana kadar bundan sonra bende sıkıcam ınş herkes emzırırken rahat kılo verırsın dıyor dıger kızlarda verememiştim bunda verıcem artık inş
İnş çookkk AMINEger dikkat edersen evet rahat verirsim canim
biliorim bende emek verenler arasındayım zaten 2 çatal kekte tartida cok büyük artılar yapacaksa bence vay halimize omur boyu yesillik sebzeyle beslenip herşeye uzak duramayiz ki ben yaptığımı savunmuyorum tartı günüyle benim kacamak gunum her zmn ters oluyor zatenKiz az maz degil olay. Sorun persembe günü bunu yapmış olman. Liste icin o kadar kişi emek veriyor biliyorsun
Anladım kuzum dikkat et kendine yarinida atlatirsan dinlenirsin biraz
Afiyet olsun canım hadi bklm takım enerjisine kaptr kendiniBenım de bugunkı son kaçamak menümdü
Kahvaltı:
Ikı dılım ekmek
Kk beyaz peynıt
5 adet zeytın
Sınırsız sıyah cay
Ogle:
Üç dilim ıslak kek
Uç kk borek
Çay
Akşam:
1 adet domates
Üç lıtre su
Akşam yemek yemedım artık yarında spora başlıyorum inş
aramıza hoşgeldin bizim hafizenin ablasiymissin birlikte kurtulun inşallahYaşı:28
Evli/bekar:evlı
Çocuk/yaşları:merve 9 erva 6 meryem 7 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:79
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dogumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:evlı uç cocuk annesı ılkokul mezunu
çok haklısın sende kendine zaman ayırmak istiyorsun ama hayat acımasız kuşum , olsa senden sakinmaz sonuçta eşinKendim için hiçbişe yapamıyorum az önce de bunu farkettimbu da sinirlendiriyor sanırım
Az önce Doğum yardım parasını çektim 400 lira, eşimi aradım bütün neşemle paralandım kendime Doğum hediyesi yaptım dedim bu ayda ben çok harcayayım dedim hemen dizdi boğazıma yok şu ödeme yok bu ödeme tamam onu da anlıyorum ama sıkıldım da bu durumdan o yüzden şu anda ona öfke doldum mesela bağırmamak için ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Böyle ufak şeyler işte sıcak bi örnek vermiş olayım
tatlı yemedikce kendini unutturuyor canım başka çaresi yok yaz geldi meyve ile baskilane güzelmiş ...
şu tatlı isteğini de bir çözsem var yaaaaa ohooooo
yoğun ve hareketli bir gün olmuş abla sen pertSlamlarrrrr
benim gönlü guzel yuregi guzel takimim
2 küçük cocuklu bi kadin olarak
Simdiye kadar 3 posta disari ciktik
2 sinde bisiklet sürmeye sonuncuda parka
Onada gitmez olaydik
Kiz kumda oynarken nasil olduysa gözüne kum kacirmis, ben o sira oglani kaydirayodum
Çığlık kiyamet, orda gözünü yikamaya calistim biraz hafifledi ama gücün toparlanip eve geldik
Evde iyice yikinca gecti
Oglani yatirdim şimdi
Yiyecek biseyler hazirlicam
Gecmisi okudum
Aksam sohbet ederiz ins. :))
canım yanlış anlama ama yanlış bir davranış olmuş bu 26 aydan sonra aynı odada yatmak doğru değil ,birincisi sizin özel bir hayatınız kalmaz ikincisi çocukların özel hayat ve yatak odası kavramı oluşmaz bence bir daha düşün ne zamana kadar sizinle uyuyacaklar yaz geldi zaten en rahat zaman uyusunlar odalarında 4,5 yaş herşeyin farkında olunan bir yaş benim ki de 4,5 olmak üzere oradan biliyorumÇocuk ların yatakşarına çatşaflarına giriştim iyi oldu .zaten hep beraner uyuyoruz napsak.bari hepimiz yatak pdasında uyuyalım dedim.hallettim.çocuk odası artık oyun odası oldu.böylece 2 oda yatak yorgan olmayacak artık.hepsi yatak odasında.derlwmek toplamal daha kolay .2 makibe çamaşır çıktı biri tamam.diğeri sırasını bekler yarına artıl.ne nankör ev işleri yap yap bitti de yine bir zaman so ra olmadı böyle deyip değiştirmece.allahtan dünden yemwğim var.onunla uğraşmayacağım.
hafif olmuş kuru Hindistan cevizi su öğütülmüş mu yoksa kurutulmusu mu varMenüm
07.00 1 elma
7 zeytin
2 dilim peynir
1 tk fıstık ezmesi
1/2 tk bal
1 dilim ekmek
1 bardak süt
12.45 bir avuç kuru Hindistan cevizi
15.15 1 kase yoğurt çorbası
Mevsim salatası
Ayran
Su: 3 lt
şuan enerjinden tirstimKızlar hem evdeki hem yayladaki çamaşır makinam aynı gün bozuldu, aynı problem, kazan dönmüyor, motorlar bozulmuş...
Ne diyorsunuz, tesadüf mü? yoksa negatif enerji mi verdim makinalara?
en iyisi dinlenmek ayakları yukarı uzat dinlen canım benim de Ramazan' da yerlerdeydiSelammmmmmm bi menümmü bildireyim bari
Sabah(07.30)
1 dilim tam buğday ekmeği
45 gram süzme peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Öğlen(12.30)
1 kase ezogelin çorba
1 kase susuz bezelye
yoğurt salata(yağsız)
Ara(15.30)
1 sade türk kahvesi
Akşam(18.30)
Ton balıklı salata
Bu arada gün içinde 2 tane tuzlu ayranım var dün akşamdan beri düşük tansiyonla başım dertte kızlar bol bol su içiyorum yarına tartıda artı vermemek için ödem tutmayayım diye ama tansiyondan dolayı da o ayranı içmek zorundayım
sabah yulaf kepeği varken ekmek yemesen daha iyiydi canımSabah 12. 1 tam 1 beyaz yumurtadan 1ymk kş süt yulaf kepeği ile omlet
Domates
Salatalık
Fındık5 tane ydi sanırım
Beyaz peynir kk
Füme 1tane
4zeytin 🕊
1dilim ekmek kepek
Öğle3de. 3 kiraz
3 çilek
Çeyrek yeşil elma
Akşam 6 40 da. 1 dilim kepek ekmek
1 tabak yalancı kızartma (karışık sebzeleri fırın poşetine koyup fırınladım)
Üstüne 2 domates rendesi.. 1 kaşık yoğurt ile yedim.
reglden değil kektendir o perşembe günü hiç yakışmamış o kek ki sen acemi biri değilsin ne zamandır burdasın Hafize bunun azi çoğu yokIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
1 kupa yeşil çay
Öğle 15:30
2 kk büyüklüğünde ıslak kek
3 kaşık haşhaşlı buğday (haşhaşı çok degildi)
Çay
Ara 18:30
1 kase yoğurt
Su 3 lt geçer
Spor 68 dk tempolu yürüyüş
204 puan @Pnrrr-20
Öğle biliyorum biraz kötü oldu tartı öncesi ama akşam yemicem dengelerim regl zamanı yaklaştı yine kendimi şiş hissediyorim ben nedense hep reglden önce sisiyorim
bol eksiler canım08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz
16:00=== Yoğurtlu kabak kavurma
Su 2 lt
afiyet olsun canımiyi akşamlar güzel ve fit hatunlar
menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin 1 ceviz
domtis salatalık
yulaf krebi
öğle 13.00
4 yk tavuk ızgara
akşam 19.00
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
yulaf krebi
su 2 lt yi geçer
sınava sen girsen daha iyi dimi ablayeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler sefa getirmişler
hoş geldiniz kızlar bu ara yokum üniversite sınavına girecek, 5 dk da bir darlandım sıkıldım diyen, gecenin 2 sin de açıktım ne var diye kalkan atarlı bir oğul anasıyım az çok halimi tahmin ediyorsunuzdursınavdan sonra ki hafta memlekete gidip 3 belki de 4 hafta kalıp gelinceye kadar mezun olmazsanız daha iyi tanışır kaynaşırız mezun olursanız da oh ohh ne güzel hemencik zayıflama işini halletmişsinizdir ne yapasınız benimle tanışmayı boş veriiiin keyfinize bakın derim valla
mutlu olmak için hedefler koymayın sürekli mutlu olun hedefleri sadece tatminkar bir ruh hali için belirleyin , isteyin :))
güzel olmuş canımSelam kızlar, menumu yazayım hemen
Kahvaltı 1.00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık deroto
2 k.k kadar beyaz peynir
5 zeytin
1catal helva
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kepçe yoğurt çorbası
2 haşlanmış tavuk bud
Salata yoğurt
3lt su yarım saat eliptik (şimdi kızı sallıyorum uyur uyumaz yapicam
kekler, borekler v hepsiyle vedalassaydinBenım de bugunkı son kaçamak menümdü
Kahvaltı:
Ikı dılım ekmek
Kk beyaz peynıt
5 adet zeytın
Sınırsız sıyah cay
Ogle:
Üç dilim ıslak kek
Uç kk borek
Çay
Akşam:
1 adet domates
Üç lıtre su
Akşam yemek yemedım artık yarında spora başlıyorum inş
Kek hic bi zmn siskinlik yapmadı her regl oncesi bende odem oluyor regl baslangicindan iki gun sonra da normale dönüyorum muhtemelen diyetisyene gidince yine ödem var dicek gecen kontrol de regl oncesiydi cunkiaramıza hoşgeldin bizim hafizenin ablasiymissin birlikte kurtulun inşallah
çok haklısın sende kendine zaman ayırmak istiyorsun ama hayat acımasız kuşum , olsa senden sakinmaz sonuçta eşin
tatlı yemedikce kendini unutturuyor canım başka çaresi yok yaz geldi meyve ile baskila
yoğun ve hareketli bir gün olmuş abla sen pert
canım yanlış anlama ama yanlış bir davranış olmuş bu 26 aydan sonra aynı odada yatmak doğru değil ,birincisi sizin özel bir hayatınız kalmaz ikincisi çocukların özel hayat ve yatak odası kavramı oluşmaz bence bir daha düşün ne zamana kadar sizinle uyuyacaklar yaz geldi zaten en rahat zaman uyusunlar odalarında 4,5 yaş herşeyin farkında olunan bir yaş benim ki de 4,5 olmak üzere oradan biliyorum
hafif olmuş kuru Hindistan cevizi su öğütülmüş mu yoksa kurutulmusu mu var
şuan enerjinden tirstim
en iyisi dinlenmek ayakları yukarı uzat dinlen canım benim de Ramazan' da yerlerdeydi
sabah yulaf kepeği varken ekmek yemesen daha iyiydi canım
reglden değil kektendir o perşembe günü hiç yakışmamış o kek ki sen acemi biri değilsin ne zamandır burdasın Hafize bunun azi çoğu yok
bol eksiler canım
afiyet olsun canım
sınava sen girsen daha iyi dimi abla
güzel olmuş canım
kekler, borekler v hepsiyle vedalassaydin
Sağlıklı beslenmek karbonhidratlar yağlar protein sebze hatta vitamin ve mineral orani demek , korumak bu yüzden bu kadar zor zaten korumada olsan perşembe kek yesen yorum su olurdu yarın dengelersin ... Belki sende yarın dengeleyeceksin ama dediğim gibi yarın takım için geç ...bunyeni bilemem belki o kek sende ters etki yaratacak ama olay onu perşembe yemiş olmanbiliorim bende emek verenler arasındayım zaten 2 çatal kekte tartida cok büyük artılar yapacaksa bence vay halimize omur boyu yesillik sebzeyle beslenip herşeye uzak duramayiz ki ben yaptığımı savunmuyorum tartı günüyle benim kacamak gunum her zmn ters oluyor zaten
Afiyet olsun canım hadi bklm takım enerjisine kaptr kendini
Canım yoğurt çorbası zaten pirinç yada yarmalıdır karbonhidrat 4 dilim ekmek eder iki kase birde bir tabak patates yemişsin 3 dilimde o de sen akşam 7 dilim ekmek yemişsinSABAH (11:30)
1.5 yumurta ile peynirli omlet (3 tane ile yaptım eşimin yiğeni ile yarı yarıya yedik ondan 1.5 dedim)
2 tane zeytin
2 tb ekmeği
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA (15:00)
Türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
2 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates sulusu
Evet ödemin regldendir ve ödemin varken kekinde var yanında mis gibi o yüzden yarın ki odemini kimse görmez canım kekin kaldı akıllarda , ödemin varsa kek yemezsinKek hic bi zmn siskinlik yapmadı her regl oncesi bende odem oluyor regl baslangicindan iki gun sonra da normale dönüyorum muhtemelen diyetisyene gidince yine ödem var dicek gecen kontrol de regl oncesiydi cunki
Burda bi cok kisi sıfır karbon olsun dior ama bu mumkun degil bahar ben sadece yumurta yogurtla salatayla akşami edemem mesela bana ters geliyor ben bi sure ya da free takilayim takimda olmuyor yani takimin kacamak gunleriyke bnmki uyusamadi biSağlıklı beslenmek karbonhidratlar yağlar protein sebze hatta vitamin ve mineral orani demek , korumak bu yüzden bu kadar zor zaten korumada olsan perşembe kek yesen yorum su olurdu yarın dengelersin ... Belki sende yarın dengeleyeceksin ama dediğim gibi yarın takım için geç ...bunyeni bilemem belki o kek sende ters etki yaratacak ama olay onu perşembe yemiş olman
Bende sıfır karbondan yana değilim ki yapamamda bir noktada karbonhidrat istiyor vücutBurda bi cok kisi sıfır karbon olsun dior ama bu mumkun degil bahar ben sadece yumurta yogurtla salatayla akşami edemem mesela bana ters geliyor ben bi sure ya da free takilayim takimda olmuyor yani takimin kacamak gunleriyke bnmki uyusamadi bi
Freeler izne ayrılmış mi oluyorBende sıfır karbondan yana değilim ki yapamamda bir noktada karbonhidrat istiyor vücut
Mefkurem izne ayrılan üye 5 oldu nur topu gibi
Tabi ki canım yani ya izne ayrilacaksin yada kendi isteğinle ama kendi isteğinle ayrılmak doğru değil 6 ay yarisamazsinFreeler izne ayrılmış mi oluyor
Himm anldm izin daha mantıklı o zmn bnm için artı olmadığım sürece 3. Haftaya dönebiliyorumTabi ki canım yani ya izne ayrilacaksin yada kendi isteğinle ama kendi isteğinle ayrılmak doğru değil 6 ay yarisamazsinizne cikarsan eksi olmak kaydı ile üçüncü hafta geri donebilirsin listeye
Ömür boyu demiyoruz hafize dediklerimizi yanlis anlıyorsun gün seçimin yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yada senin emegin yokta demedim farklı algılama lütfen dediklerimi.biliorim bende emek verenler arasındayım zaten 2 çatal kekte tartida cok büyük artılar yapacaksa bence vay halimize omur boyu yesillik sebzeyle beslenip herşeye uzak duramayiz ki ben yaptığımı savunmuyorum tartı günüyle benim kacamak gunum her zmn ters oluyor zaten
Afiyet olsun canım hadi bklm takım enerjisine kaptr kendini
Cuma öncesi karbon ağırlıklı olmus afiyet olsunSABAH (11:30)
1.5 yumurta ile peynirli omlet (3 tane ile yaptım eşimin yiğeni ile yarı yarıya yedik ondan 1.5 dedim)
2 tane zeytin
2 tb ekmeği
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA (15:00)
Türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
2 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates sulusu
Afiyet olsun baharimMenü
Sabah(9:30)
2 kayısı
1 bardak süt
2 YK yulafla lapa
Akşam (18:00)
60g ton balığı ile salata
Su:3 lt
Niran ve ebru vardi sanirim bahar emin degilim zuhal ablayada soralım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?