- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.761
Sagolasın inşbirlikte kurtulun inşallah
Hadi ya :/ hafif diye yedim güya ben deCanım yoğurt çorbası zaten pirinç yada yarmalıdır karbonhidrat 4 dilim ekmek eder iki kase birde bir tabak patates yemişsin 3 dilimde o de sen akşam 7 dilim ekmek yemişsin
Rabbim emeğinin karşılığını versin oğlunun abla,inşallah güzel gecer sinaviyeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler sefa getirmişler
hoş geldiniz kızlar bu ara yokum üniversite sınavına girecek, 5 dk da bir darlandım sıkıldım diyen, gecenin 2 sin de açıktım ne var diye kalkan atarlı bir oğul anasıyım az çok halimi tahmin ediyorsunuzdursınavdan sonra ki hafta memlekete gidip 3 belki de 4 hafta kalıp gelinceye kadar mezun olmazsanız daha iyi tanışır kaynaşırız mezun olursanız da oh ohh ne güzel hemencik zayıflama işini halletmişsinizdir ne yapasınız benimle tanışmayı boş veriiiin keyfinize bakın derim valla
mutlu olmak için hedefler koymayın sürekli mutlu olun hedefleri sadece tatminkar bir ruh hali için belirleyin , isteyin :))
Hoşgeldin arkadaşımAfıyet olsun
Sırf ağzım datlansin diye yedim kuccuk bişey benim vücuda etki etmez yaniYarın bi doktora görün canim ciddi bisey olmasin allah korusun
Hiccc tribe girmeyin efenim
hosgeldin ablaa nerdesin sen yaa iyice özledik valla
Kiz helvayi bugün yemiyeydin ya afiyet olsun
Doğrudur inanırım iyi bir kaloriye sahip sonuçta asirisu kilo aldırabilirZeytini seviyorum, özelliklede tok tutma gibi bir özelliği olduğu kahvaltılarımı zeytinden oluşturuyorum..
Aslında peynire de bayılırım (sevmediğim ne var diye düşündüm, her besini seviyorum ben) ama annem sana hep peynir kilo aldırdı diyor, doğru da diyor, bı defa 4 ay boyunca yememiştim, hiçbirsey yapmama rağmen 3-4 kilo vermiştim kendiliğinden...onun için bu ara peynir yemeyi düşünmüyorum.
08:00=== 2 kase cacık
1 çay bardağı ceviz
16:00=== Yoğurtlu kabak kavurma
Su 2 lt
iyi akşamlar güzel ve fit hatunlar
menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin 1 ceviz
domtis salatalık
yulaf krebi
öğle 13.00
4 yk tavuk ızgara
akşam 19.00
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
4 zeytin
yulaf krebi
su 2 lt yi geçer
Selam kızlar, menumu yazayım hemen
Kahvaltı 1.00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık deroto
2 k.k kadar beyaz peynir
5 zeytin
1catal helva
1 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 kepçe yoğurt çorbası
2 haşlanmış tavuk bud
Salata yoğurt
3lt su yarım saat eliptik (şimdi kızı sallıyorum uyur uyumaz yapicam
SABAH (11:30)
1.5 yumurta ile peynirli omlet (3 tane ile yaptım eşimin yiğeni ile yarı yarıya yedik ondan 1.5 dedim)
2 tane zeytin
2 tb ekmeği
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA (15:00)
Türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
2 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates sulusu
Menü
Sabah(9:30)
2 kayısı
1 bardak süt
2 YK yulafla lapa
Akşam (18:00)
60g ton balığı ile salata
Su:3 lt
Kızlar menümü yazayım geçmişe yarin bakayım inşallah. Bugün eşimin yeğeninin ilkokul mezuniyetine gittik yeni geldik
Sabah 1 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
2 omaç
Öğle 6 yk türlü
1 bardak ayran
Akşam 2 tike kuşbaşı kebabı
2 tike tavuk kebabı
1 bardak ayran
40 dakika tempolu yürüyüş 80 puanPnrrr-12
Canım Çarşamba da 40 dakika normal yürüyüş vardı 40 puan etiketlemeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi
Menüm
Sahur
1 dlm peynir
2 kaşık menemen
10 badem
5 zeytin
1 incir
İftar
1 tabak etli sebze yemeği
1 dlm karpuz
1 dlm peynir
2 kayısı
7 kiraz
Ara
2 ceviz
Afiyet olsun kızlarEmz anne menüm
Sabah
2 d ekmek
1 yumurta
2 d zeytin yağlı peynir
Domates salatalık
Öğle
Soğanlı mantar
Ayran
2 d ekmek
Ara
2 kayısı 5 kiraZ
Akşam
6 yk pilav
6 yk tavuk
Salata
Ayran
Ara
1 sb süt
Su 2.5
Spor 1.5 saat çocuk arabasyla yürüyüş
Öyle canım öyle biliyorum işte bildiğim halde öfkeme engel olamıyorum o yüzden neden diye sorguluyorum kendi kendimearamıza hoşgeldin bizim hafizenin ablasiymissin birlikte kurtulun inşallah
çok haklısın sende kendine zaman ayırmak istiyorsun ama hayat acımasız kuşum , olsa senden sakinmaz sonuçta eşin
tatlı yemedikce kendini unutturuyor canım başka çaresi yok yaz geldi meyve ile baskila
yoğun ve hareketli bir gün olmuş abla sen pert
canım yanlış anlama ama yanlış bir davranış olmuş bu 26 aydan sonra aynı odada yatmak doğru değil ,birincisi sizin özel bir hayatınız kalmaz ikincisi çocukların özel hayat ve yatak odası kavramı oluşmaz bence bir daha düşün ne zamana kadar sizinle uyuyacaklar yaz geldi zaten en rahat zaman uyusunlar odalarında 4,5 yaş herşeyin farkında olunan bir yaş benim ki de 4,5 olmak üzere oradan biliyorum
hafif olmuş kuru Hindistan cevizi su öğütülmüş mu yoksa kurutulmusu mu var
şuan enerjinden tirstim
en iyisi dinlenmek ayakları yukarı uzat dinlen canım benim de Ramazan' da yerlerdeydi
sabah yulaf kepeği varken ekmek yemesen daha iyiydi canım
reglden değil kektendir o perşembe günü hiç yakışmamış o kek ki sen acemi biri değilsin ne zamandır burdasın Hafize bunun azi çoğu yok
bol eksiler canım
afiyet olsun canım
sınava sen girsen daha iyi dimi abla
güzel olmuş canım
kekler, borekler v hepsiyle vedalassaydin
Haklıson canım aslında.çocuk pdasında 2 büyük minder kaldı orda uyıtsam olur aslında ama küçük daha çok küçğk ağlayarak uyanıyor.onu yanıma alsam ötwki gücenecek gibi geliyor.nasıl yapsam bilemedim.aslında büyük daha geç uyanıyor.küçüğü gece alıp sabaha geri mi koysam ki...aramıza hoşgeldin bizim hafizenin ablasiymissin birlikte kurtulun inşallah
çok haklısın sende kendine zaman ayırmak istiyorsun ama hayat acımasız kuşum , olsa senden sakinmaz sonuçta eşin
tatlı yemedikce kendini unutturuyor canım başka çaresi yok yaz geldi meyve ile baskila
yoğun ve hareketli bir gün olmuş abla sen pert
canım yanlış anlama ama yanlış bir davranış olmuş bu 26 aydan sonra aynı odada yatmak doğru değil ,birincisi sizin özel bir hayatınız kalmaz ikincisi çocukların özel hayat ve yatak odası kavramı oluşmaz bence bir daha düşün ne zamana kadar sizinle uyuyacaklar yaz geldi zaten en rahat zaman uyusunlar odalarında 4,5 yaş herşeyin farkında olunan bir yaş benim ki de 4,5 olmak üzere oradan biliyorum
hafif olmuş kuru Hindistan cevizi su öğütülmüş mu yoksa kurutulmusu mu var
şuan enerjinden tirstim
en iyisi dinlenmek ayakları yukarı uzat dinlen canım benim de Ramazan' da yerlerdeydi
sabah yulaf kepeği varken ekmek yemesen daha iyiydi canım
reglden değil kektendir o perşembe günü hiç yakışmamış o kek ki sen acemi biri değilsin ne zamandır burdasın Hafize bunun azi çoğu yok
bol eksiler canım
afiyet olsun canım
sınava sen girsen daha iyi dimi abla
güzel olmuş canım
kekler, borekler v hepsiyle vedalassaydin
gayet güzel canımGeçen hafta:51.2
Bu hafta: 50.7
Fark:0.5 kilo
Yüzde: %0.97 Günaydınlarrrrrr
afiyet olsun cnm akşam çok olmuş birazSABAH (11:30)
1.5 yumurta ile peynirli omlet (3 tane ile yaptım eşimin yiğeni ile yarı yarıya yedik ondan 1.5 dedim)
2 tane zeytin
2 tb ekmeği
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA (15:00)
Türk kahvesi
AKŞAM (19:00)
2 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates sulusu
bi gün yiyorsak ertesi günler dengelemek lazım elbette ben de aynı şeyi söylüyorum malesef tartı öncesi menü ayarlamayi bi türlü beceremiyorum ben en iyisi izne ayrılmakÖmür boyu demiyoruz hafize dediklerimizi yanlis anlıyorsun gün seçimin yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yada senin emegin yokta demedim farklı algılama lütfen dediklerimi.
Ki soylede birsey var onemli olan verdikten sonra dengeleme kısmı suan bi gün yiyorum 2 gün dikkat ediyorum dün 57 leri tekrar görmüştüm bugun 58 gördüm maalesef bizim vucutlarimiz kilo almaya meyilli boyle yapmazsak 2 ay sonra verdiklerimizi geri alıyoruz
Cuma öncesi karbon ağırlıklı olmus afiyet olsun
Afiyet olsun baharim
Niran ve ebru vardi sanirim bahar emin degilim zuhal ablayada soralım bi
mrb canım hg yeni telefonun hayırlı olsunKızlar mrb nıhayet yeni telefonuma kavuştum... Artık burdayım
afiyet olsun cnmKızlar menümü yazayım geçmişe yarin bakayım inşallah. Bugün eşimin yeğeninin ilkokul mezuniyetine gittik yeni geldik
Sabah 1 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
2 omaç
Öğle 6 yk türlü
1 bardak ayran
Akşam 2 tike kuşbaşı kebabı
2 tike tavuk kebabı
1 bardak ayran
40 dakika tempolu yürüyüş 80 puanPnrrr-12
Canım Çarşamba da 40 dakika normal yürüyüş vardı 40 puan etiketlemeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi
afiyet olsun cnmMenüm
Sahur
1 dlm peynir
2 kaşık menemen
10 badem
5 zeytin
1 incir
İftar
1 tabak etli sebze yemeği
1 dlm karpuz
1 dlm peynir
2 kayısı
7 kiraz
Ara
2 ceviz
kolay gelsin canımYarın yoğun olucam bildirim yapıp kaçabilirim büyük ihtimalle
Sabahtan kalkıp avm gidicez eşim yigenine karne hediyesi tel almak istiyor yarın halletmemiz lazım ordanda oğlan la kiz karne alacak okula gecicez karneyi alınca arkadaşlarla çocuklarla yemeğe gidecezz tabi benim ev içinde sabahtan yemek yapmam lazım ,aksamada kaynimlar gelir oyuzden gelemezsem haber veriyim dedim
afiyet olsun cnmEmz anne menüm
Sabah
2 d ekmek
1 yumurta
2 d zeytin yağlı peynir
Domates salatalık
Öğle
Soğanlı mantar
Ayran
2 d ekmek
Ara
2 kayısı 5 kiraZ
Akşam
6 yk pilav
6 yk tavuk
Salata
Ayran
Ara
1 sb süt
Su 2.5
Spor 1.5 saat çocuk arabasyla yürüyüş
akşam karbon ağırlıkli olmuş canım afiyet olsunDünkü menüm.ilk gün menüsü olsun kusura bakmayın
Sabah 2 kaşık lor peybiri 2 dlm ekmek 2 tk reçel 1 tk labne dpmates biber
Öğle 1 haşlanmış mısır 2 minik haşlanmış patates
Ara 1 küçük komposto kasesi kiraz
Akşam 2 kepçe şehriye çorvası 4 haşlanmış minik patates cacık
Dolma yemeyecwktim ama yedim sözümü tutamadım 2 tane kıymalı biber dolması.
Su 2 lt
Spor yok
tebrikler canım günaydınGeçen hafta:51.2
Bu hafta: 50.7
Fark:0.5 kilo
Yüzde: %0.97 Günaydınlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?