- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.801
Öyle canım öyle biliyorum işte bildiğim halde öfkeme engel olamıyorum o yüzden neden diye sorguluyorum kendi kendime
Acaba bu yeni ev mi iyi gelmedi bize
Az önce eşim de geldi kızı emzirirken uyuyamıyorum kaç gündür çıldıracağım artık bu ev hiç iyi gelmedi bana diye
Öğütülmüş olan nasıl oluyor ki tatlım kuruyemişciden kurutulmuş diye aldım ama bilemedim
Yarın unutmazsam fotosunu atarım
Evet sevilaycımSende mi kilo aldın canım kilolarınızdan yeni ama iyi gitmiş tebrikler
Geri verecez inşallah canımEvet sevilaycım
Ramaxanın son 10 günü evde değildim bauram da da saldım işte hemen hooop geri geldi.hazırda bekliyormuş
Allah kavuştursun canımGunaydin kizlar bugun erkenden uyandm bidhada dalaamdim ya
Bugun ablamla son gunumuz yarin oglen ucagi var gidiyor. Sahile dogru gidicez arkasindan Cuma pazari var oraya ugrucaz bi kac alcaklari var Almanya goturmek icin.. Oyle bakalm az sonra tartilcam ama erken uyanmanin ve odemlerinde etkisiyle pek iyi bi sonuc beklemiyorum haftaya cok daha dikkatli olucam
Vaavvvvvv super hemde :)Günaydın kızlar tartinin yüzünüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Bayram önceki cuma 96.9
Bu cuma 95.8
Yüzde 1.13
Gayet iyi sanki
valla süper benceGünaydın kızlar tartinin yüzünüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Bayram önceki cuma 96.9
Bu cuma 95.8
Yüzde 1.13
Gayet iyi sanki
inşallah balımCanim bence yeni eve bi alışma surecide oluyor bizde gecen sene tasindigimizda esim alisana kadar 2-3 ay gecmisti ben daha cabuk adapte olabilliyorm ama suanda esimde iyiki o eski evden tasinmisiz diyor mesela :) umaim sizinde oyle olur
tebrikler kuzumİki harda önce ki Cuma 97.4
Bu Cuma 96
Fark -1.4
Yüzde %1.44
Kızlar yola çıkmadan 95.8 idim bu gün böyle çıktı izne çıkmadan daha iyi olur diye düşündüm ama hemen dönmeye çalışacağım inşallah Temmuz da belki bir yurt dışı planım olabilir kilo almamaya azami dikkat göstereceğim inşallah iyi ki varışınız kızlar daha çok girmeye çalışacağım inşalalh
çok güzel tatlım tebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 71.7
1.3
Çocuklardan bir türlü kilo bildirimi yapamadım birazdan diğer bildirimlere bakacam inşallah herkes güzel kilo vermiştir benim tekrar 6 lara merhaba dememe az kalmış :) inşallah haftayada böyle güzel gider
Sağol canimçok güzel tatlım tebrikler
hadi tekrar hoşgeldin bildirimle başlayalım :)Kızlar mrb nıhayet yeni telefonuma kavuştum... Artık burdayım
bu ikiler porsiyon mu canım akşam ki kebaplarKızlar menümü yazayım geçmişe yarin bakayım inşallah. Bugün eşimin yeğeninin ilkokul mezuniyetine gittik yeni geldik
Sabah 1 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
2 omaç
Öğle 6 yk türlü
1 bardak ayran
Akşam 2 tike kuşbaşı kebabı
2 tike tavuk kebabı
1 bardak ayran
40 dakika tempolu yürüyüş 80 puanPnrrr-12
Canım Çarşamba da 40 dakika normal yürüyüş vardı 40 puan etiketlemeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi
zamanla doğrusunu öğrenirsin canımHadi ya :/ hafif diye yedim güya ben de
Allah kabul etsin Şevval imi tutuyorsunMenüm
Sahur
1 dlm peynir
2 kaşık menemen
10 badem
5 zeytin
1 incir
İftar
1 tabak etli sebze yemeği
1 dlm karpuz
1 dlm peynir
2 kayısı
7 kiraz
Ara
2 ceviz
güzel olmuşEmz anne menüm
Sabah
2 d ekmek
1 yumurta
2 d zeytin yağlı peynir
Domates salatalık
Öğle
Soğanlı mantar
Ayran
2 d ekmek
Ara
2 kayısı 5 kiraZ
Akşam
6 yk pilav
6 yk tavuk
Salata
Ayran
Ara
1 sb süt
Su 2.5
Spor 1.5 saat çocuk arabasyla yürüyüş
eve alışma süreci de var tabiÖyle canım öyle biliyorum işte bildiğim halde öfkeme engel olamıyorum o yüzden neden diye sorguluyorum kendi kendime
Acaba bu yeni ev mi iyi gelmedi bize
Az önce eşim de geldi kızı emzirirken uyuyamıyorum kaç gündür çıldıracağım artık bu ev hiç iyi gelmedi bana diye
Öğütülmüş olan nasıl oluyor ki tatlım kuruyemişciden kurutulmuş diye aldım ama bilemedim
Yarın unutmazsam fotosunu atarım
kesinlikle benim ki kışın kendi odasında uyuyup gece 4 gibi yanımıza geliyordu tatilde benimle uyudu şimdi eve gelince istedi bende artık olmayacağını anlattım kendi odasındaHaklıson canım aslında.çocuk pdasında 2 büyük minder kaldı orda uyıtsam olur aslında ama küçük daha çok küçğk ağlayarak uyanıyor.onu yanıma alsam ötwki gücenecek gibi geliyor.nasıl yapsam bilemedim.aslında büyük daha geç uyanıyor.küçüğü gece alıp sabaha geri mi koysam ki...
sen zaten biliyorsun hataları canımDünkü menüm.ilk gün menüsü olsun kusura bakmayın
Sabah 2 kaşık lor peybiri 2 dlm ekmek 2 tk reçel 1 tk labne dpmates biber
Öğle 1 haşlanmış mısır 2 minik haşlanmış patates
Ara 1 küçük komposto kasesi kiraz
Akşam 2 kepçe şehriye çorvası 4 haşlanmış minik patates cacık
Dolma yemeyecwktim ama yedim sözümü tutamadım 2 tane kıymalı biber dolması.
Su 2 lt
Spor yok
eksi candırGeçen hafta:51.2
Bu hafta: 50.7
Fark:0.5 kilo
Yüzde: %0.97 Günaydınlarrrrrr
süper canımGünaydınnn❤
Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 59,6
Fark: 1,2
Yüzde: 1,97
Sonunda 59u gördüm @CurukElma
İşe başlamanın artısı da bu oldu az da olsa bi hareket girdi hayatıma
çok iyiBildirimim
Son bildirim:98
Bu hafta:97
Fark:-1
Bu hafta full ödemle uğraştım yaumarım bir daha yaşamam
olsun olsun eksi iyidirGünaydınlar
Geçen hafta 73.0
Bugün 71.7
Fark 1.3 kg
Bayram ödemi de vardır tabi ama azalttım da :))
çok iyiGünaydın kızlar tartinin yüzünüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Bayram önceki cuma 96.9
Bu cuma 95.8
Yüzde 1.13
Gayet iyi sanki
iyi tatiller canım çabuk dönİki harda önce ki Cuma 97.4
Bu Cuma 96
Fark -1.4
Yüzde %1.44
Kızlar yola çıkmadan 95.8 idim bu gün böyle çıktı izne çıkmadan daha iyi olur diye düşündüm ama hemen dönmeye çalışacağım inşallah Temmuz da belki bir yurt dışı planım olabilir kilo almamaya azami dikkat göstereceğim inşallah iyi ki varışınız kızlar daha çok girmeye çalışacağım inşalalh
kız ne zaman 73 oldun sen neyse gitmiş gelenlerGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 71.7
1.3
Çocuklardan bir türlü kilo bildirimi yapamadım birazdan diğer bildirimlere bakacam inşallah herkes güzel kilo vermiştir benim tekrar 6 lara merhaba dememe az kalmış :) inşallah haftayada böyle güzel gider
Aklindaki rakam nedir pınar ablanda gitti artık dikkat et sağlıklı beslen dışarda yemeKilo durumum:
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 78.2
Fark +700gr
Bu hafta buna sukur diyorm cok disarda yedim hep ayaktaym ve sicaklar cok bastirdi
Tebrikler canım çok iyiBildirimim
Son bildirim:98
Bu hafta:97
Fark:-1
Bu hafta full ödemle uğraştım yaumarım bir daha yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?