Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

54.7im tam çıktım tartıya çektim foto bi wcye koştum hastalanmışım
Reglm kızlar buarada diyete başlayalı düzene girdi hiç böyle tam gününde olmuyordum 3 aydır öyle oluyor yemek bütün gidişatı etkiliyor vay beeee:26:

Bende Kahkül cok seviyorum Ama kestiremiyorum Dügün nedeniyle :44:
Dügünden sonra Renginde ve modelinde Bayabi degisiklik yapmayı Düsünüyorum Herkes sasırsın

arkadaşlar isveç diyeti demişsiniz ben de bakayım dedim bune böyle her sabah kahvemi içicez hastalanmayalım sonra...uygulayan varmı aramızda sonuç nedir merak ettim.

arkadaşlar isveç diyeti demişsiniz ben de bakayım dedim bune böyle her sabah kahvemi içicez hastalanmayalım sonra...uygulayan varmı aramızda sonuç nedir merak ettim.

o diyet benimde hoşuma gitmedi uygulamadım ama resmen aç geziyorsun gerek yok okdr vücudun dengesini bozmaya :44:

ben bugün başladımm
haftasonu inşallah eşim evde olcak bozdurmaz banaa
ama bence aç bırakacak bir diyet değil
şöylekii bugün mesela
uyanır uyanmaz bir kahvee şekersiz sütsüz

öğle 2 katı haşlanmış yumurta yanında ıspanak (yoksa karnıbaharda olabilir) ve 1 domates
(ben sadece yumurta yiycem ıspsnak yok evde bugün alacam )

akşam et yanında marul salataa istedigin kadar

olay anladıgım kadarıyla ekmek yok diyette
sabah içtiğin kahve uyarıcı etkisi ile vücudu harekete geçiriyo..

Kızlar bi problemimiz var !...

Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt/Hyr

Fadime02: Evt/Hyr

Hoppidicik: Evt/Hyr

Mursh: Evt

TrulyScrumptious: Evt/Hyr

Siyamum: Evt/Hyr

Nagieymen: Evt/Hyr

Hicranöztürk: Evt/Hyr

BeyazBulut: Evt/Hyr

Okyanusada: Evt/Hyr

Son düzenleme:

Pardon görmemişim... Paylaşımı az diye atmamız saçma kalsın zaten 3 kilo verecekti katı kurallarımız yok ki bizim

Son düzenleme:
kaptancım ben şu şekilde söyliyim eger öyle bir olay varsa ozaman deneme süresini istersen 1 hafta uzat ve paylaşımına dikkat edelim.. yada arkadaşa eger önceki gibi az paylaşımda bulunmayacaksa alalım ama buna dikkat etmesi gerek bunun farkındamı..
son günler bir kaç kere rastladım topikde paylaşımları iyi gibiydi..
ama söz vermesi ve dikkat edilmesi lazım..
çünkü diger üyelerimizin topluca paylaşımlarımıdan ben çok memnunum..

Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt

Siyamum: Evt

Nagieymen: Evt

Hicranöztürk: Evt

Son düzenleme:

Bencede kalabilir bu hafta baya paylaşım yaptı:44:

Son düzenleme:

Cnmm haklısın kendısıyle bunu konusurduk ama bana ozelden yazmıs bugun sabahtan sporda olacagı ıcın gıremeyecegını ve madur olmamamız ıcın kılo bıldırımını ozelden yapacagını yazmıs ve kılosunu bıldırmıs...

bence ıyı nıyetlı bı arkadasımız tabıkı gelınce kendısıde bıze mazeretını bıldırır ama sen genede kendınce olumlu yada olumsuz fıkrını bıldır cnm ..Oylamanın seyrı acısından

bende evetttt diyorum o zaman

Arkadaşlar birde ELA41 isimli üyemiz...Bence paylaşımı çok az.Elbette kendı açısından mantıklı açıklamaları vardır ama.Ben pek rastlayamıyorum burlarda.Konu hakkında bana bilgi vermek isteyen veya benım kacırdıgım bıseylerı hatırlatmak ısteyen varsa bilgi bekliyorum ...

Değilse listeye eklemeyeceğim ve bi süre daha deneme sürecine sokucaz arkadaşımız ! Üzülerekten söylemek zorundayım ki takım için bunu yapmak zorundayız

tmm canım ben yukardada yazdım evet dir benim oyum..
arkadaşımızdan paylaşımına dikkat etmesini isterim okdarr
tabni sadece onun için değil hepimiz için geçerli

kızlarr ben çok pis diyet psikolojisine girdimmm
bu az rastlanır bi durumdurrr :)))
o yüzden çok mutluyumm

bu arada kızlarrr bi ara ölçülerimizi vermiştikya bir ara
ben ozaman belim 89 çıkmıştı hatırlıyorum biraz önce ölçtüm 83 çıktı
hemde mezure 83 ile baya dolanıyo belimde
o ölçüleri kaydeden olmuşmuyduu

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt

Siyamum: Evt

Nagieymen: Evt

Hicranöztürk: Evt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…