- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.081
canım ben 3.resimdeki gibi kestirmiştim 2 ay kadar kullandım sonra önü kahküllü olanı dün kestirdim herkes çok begendi çok sık saç rengi ve şekli degiştiririm ben hoşuma gidiyor ..bu yaz sanırım kahkül kullanıcam sanada hepsi yakışır bence güzel arkadaşım benim kestir degişiklik iyidir...
Bende Kahkül cok seviyorum Ama kestiremiyorum Dügün nedeniyle :44:
Dügünden sonra Renginde ve modelinde Bayabi degisiklik yapmayı Düsünüyorum Herkes sasırsın
Eki Görüntüle 339143
günaydın kızlar bu hafta regl yüzünden kilo verememişim
KİLOM 99.5 FOTOSUNU KOYAMIYORUM TELEFONUM ARA KABLOSU KAYIP
arkadaşlar isveç diyeti demişsiniz ben de bakayım dedim bune böyle her sabah kahvemi içicez hastalanmayalım sonra...uygulayan varmı aramızda sonuç nedir merak ettim.
arkadaşlar isveç diyeti demişsiniz ben de bakayım dedim bune böyle her sabah kahvemi içicez hastalanmayalım sonra...uygulayan varmı aramızda sonuç nedir merak ettim.
Kızlar bi problemimiz var !...
Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.
Evet oylamaya geçelim ;
Edda1985: Evt/Hyr
Fadime02: Evt/Hyr
Hoppidicik: Evt/Hyr
Mursh: Evt/Hyr
TrulyScrumptious: Evt/Hyr
Siyamum: Evt/Hyr
Nagieymen: Evt/Hyr
Hicranöztürk: Evt/Hyr
BeyazBulut: Evt/Hyr
Okyanusada: Evt/Hyr
Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.
Evet oylamaya geçelim ;
Mursh: Evt
Siyamum: Evt
Evet oylamaya geçelim ;
Mursh: Evt
Siyamum: Evt/Hyr
kaptancım ben şu şekilde söyliyim eger öyle bir olay varsa ozaman deneme süresini istersen 1 hafta uzat ve paylaşımına dikkat edelim.. yada arkadaşa eger önceki gibi az paylaşımda bulunmayacaksa alalım ama buna dikkat etmesi gerek bunun farkındamı..
son günler bir kaç kere rastladım topikde paylaşımları iyi gibiydi..
ama söz vermesi ve dikkat edilmesi lazım..
çünkü diger üyelerimizin topluca paylaşımlarımıdan ben çok memnunum..
[/QU
bende evet diyorummm
kaptancım ben şu şekilde söyliyim eger öyle bir olay varsa ozaman deneme süresini istersen 1 hafta uzat ve paylaşımına dikkat edelim.. yada arkadaşa eger önceki gibi az paylaşımda bulunmayacaksa alalım ama buna dikkat etmesi gerek bunun farkındamı..
son günler bir kaç kere rastladım topikde paylaşımları iyi gibiydi..
ama söz vermesi ve dikkat edilmesi lazım..
çünkü diger üyelerimizin topluca paylaşımlarımıdan ben çok memnunum..
Cnmm haklısın kendısıyle bunu konusurduk ama bana ozelden yazmıs bugun sabahtan sporda olacagı ıcın gıremeyecegını ve madur olmamamız ıcın kılo bıldırımını ozelden yapacagını yazmıs ve kılosunu bıldırmıs...
bence ıyı nıyetlı bı arkadasımız tabıkı gelınce kendısıde bıze mazeretını bıldırır ama sen genede kendınce olumlu yada olumsuz fıkrını bıldır cnm ..Oylamanın seyrı acısından
Cnmm haklısın kendısıyle bunu konusurduk ama bana ozelden yazmıs bugun sabahtan sporda olacagı ıcın gıremeyecegını ve madur olmamamız ıcın kılo bıldırımını ozelden yapacagını yazmıs ve kılosunu bıldırmıs...
bence ıyı nıyetlı bı arkadasımız tabıkı gelınce kendısıde bıze mazeretını bıldırır ama sen genede kendınce olumlu yada olumsuz fıkrını bıldır cnm ..Oylamanın seyrı acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?