Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

katılıyorum sana kaptancım bende çok nadir rastladım deneme süresinde bunu yapan normalde katılmaz diye düşünüyorum..
kalsın kalmasın olayına oyum hayırdır çünkü deneme süresinin adı üstünde deneme süresi.
deneme süresinde paylaşım yapmayan cuma günü burada olmayan denemeyi geçememiştir..

ayrıntılı bişey diyemicem ama bende az rastlıyorum hatta geçen gün bu kim ki diye düşünürken kızların hoşgeldin msjlarını görünce jetonum düştü

Ben malesef kaydetmedim onları çünkü herkes yapmamıştı o uygulamayı ama önümüzdeki cuma bildirimleri bu şekilde istiycem eddacım...Ozaman kaydedıp mayıstakı resımlerın altına eklıycem

Kızlar bi problemimiz var !...

Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt

Fadime02: Evt/Hyr

Hoppidicik: Evt/Hyr

Mursh: Evt

TrulyScrumptious: Evt/Hyr

Siyamum: Evt

Nagieymen: Evt

Hicranöztürk: Evt

BeyazBulut: Evt/Hyr

Okyanusada: Evt/Hyr

kızlarrr saat 2 de hastanede gideceğim işim var eşim ultrason çekilcek
oyüzden bugün mutlaka olamam ama eve gelince tekrar geleceğim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar =)))

merhaba hepinize! nasılsınız konuşmayalı? valla ben 3 kilo almış durumdayım ama o kadar zamanda diyeti bırakıp 3 kilo almak yine iyi diye düşünüyorum. nişanlım bile diyor ki ne güzel kadınalr kulübünde kızlarla paylaşımlarda bulunup daha çok heveslenmiştin şimdi mücadelen kalmadı diyor. eheh ne yalan söyliyim çok faydası olmuştu buranın bana. o değilde az önce
( http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...colatenin-basari-oykusu-52-kilo-verdi-14.html ) bu linkten başarı öyküsünü okudumç arkadaş 52 kg vermiş

helal olsun dedim. ben şurda hedefim 75 olduğu halde 10 kg veremiyorum 3 -4 ay oldu.!!! okudum da bir çok insan 3 ayda yaklaşık 15 kg vermiş. utandım kendimden. size de bir uğrayayım dedim durumu paylaşmak istedim. sizi çok özledim ya inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır inşallah.

iyiyiz canım
sen düğününü düşünmelisin gelinliğin içinde bi şişko hayal et kendini bide böyle çıtır sevimli...
hangisini istersin.. onu düşünmelisin...
ona göre dikkat et.. düğün walla çok önemlii ilerde resimlerine bakarken şişko gelin oldum dememek için yadaaa fotograflarını eve gelen misafirlerden saklamamak için zayıflamalısınnn
(seni kırmak değil seniii motive etmek amacımm )
biraz dişini sık başarırsınn öpüyorum senii

ayrıntılı bişey diyemicem ama bende az rastlıyorum hatta geçen gün bu kim ki diye düşünürken kızların hoşgeldin msjlarını görünce jetonum düştü

Kızlar ılgınız ıcın tesekkurler :) Bu hafta lısteye eklemedım ELA41 i paylasımını arttırınca eklıycem .... Bılgı ıcın tesekkurler

Lionesse cnmmmm nasılsın ? Kilo almışsın bak eddanın dedıgı cok dogru mutlaka zayıf bı gelın olmalısın Şimdi bende okuycam basarı oykusunu Bu arada takımda yer var katılmak ıstersen baska takımlara gıtme bıze gel Özlemişim valla

Buda benım kılo bıldırımım.İşler youn oldugu ıcın anca telden alabıldım resmı .... Durum ıcler acısı Ayrıca topluca aldığımız karar uyup resımlı bıldırım yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler Dünkü menum ;

Sabah :

Kar yagdı oyundan yemek yıyemedım

Öğle;

Tavuk mısket kofte
yourt
1 dılım ekmek,
peynır zeytın

Akşam;

1 porsıyon kepeklı makarna (yagsız tuzsuz)

Son düzenleme:
benim oyumda evet

ben henüz çok yeniyim bir hafta oldu listeye gireli ama ela41 bende fazla görmedim :44::44:

ben hiçççç saymıyorum yediklerimi dikkat ettiyseniz 10 gündür durum içler acısı
eda 3 gün yap bakalım bana rapor ver uygun görürsem pazartesi bende başlıcam bugün biraz dukanı okudum çokkkk uzun süreçli bişey ya hele sabitlemesi falan çok uzun yapamam galiba onu gerçi benim derdim kalıplara girememek liste bana göre değil ya

*** 9. Takım 242. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (69,3/69/ 0,3/%0,43)
Fadime02: (99,5/99,5/0,0/%0,00)
Hoppidicik (85,2/86,3/-1,1/%-1,29)
Mursh: (81,6/82,1/-0,5/%-0,61)
TrulyScrumptious (90,5/89,2/1,3/%1,44)
Siyamum (55/54,7/0,3/%0,55)
Nagieymen (68,6/70,2/-1,6/%-2,33)
Hicranöztürk (55,1/54,9/0,2/%0,36)
BeyazBulut (66,3/66,7/-0,4/%-0,60)
Okyanusada (68,6/69/ -0,4/%-0,58)

9.Takım Toplam % -0,26

Slm kızlar bugün cuma olduğu aklıma geldi neler yapmışsınız bakayım dedim ama daha liste hazırlanmamış. Ben de 70.2 oldum. Artık eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Sonunda keşfettim kilo vermenin nasıl olacağını. Hiç diyet yapmıyorum saat 4 e kadar herseyi yiyorum ama aksam yemeği yemiyorum kilo aldım mı diye tartıya çıkıyorum aksine vermisim. Böyle devam Edicem bakalım. Sizde deneyin bende ise yaradı.

Kızlar bi problemimiz var !...

Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt

Fadime02: Evt/Hyr

Hoppidicik: Evt/Hyr

Mursh: Evt

TrulyScrumptious: Evt/Hyr

Siyamum: Evt

Nagieymen: Evt

Hicranöztürk: Evt

BeyazBulut: Evt

Okyanusada: Evt/Hyr

ben bu listeyi anlayamıyorum bu sonundaki yüzdeler neyi temsil ediyor
mesela ben bu hafta 400 gr aldım ya ne oldu şimdi :44::44:bu isimlerin sıralamasının bir önemi varmı çok mu soru sordum :26::26::26:

ben onuda denemdim ama saat 9-10 olduğu zaman deli gibi bir açlık hissi olşuyor ve dayanamıyorum

anamm çok utandım çok listeyi nasılda eksilere düşürmüşüm özür dilerim arkadaşlar 600gr aldıysam 1 kgda regle borçluyum tabi bu savunma olamaz telefi edicem söz

Arkadaşlar Dökülüyoruz Bu hafta

arsedacım hosgeldın bı kayboldun o kaybolus valla şöle arada bi olsun ugra yazı karakterını nıckını gorelım su topıkte Klavyene sağlık cnm düşünüp uğramann çok hoş...Tebrik ediyorum seni taktıgın guzelmıs ama açıkmıyormusun 4 ten sonra hıc ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…