Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah(10:30)
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık

Ara(12:30)
2 top sade dondurma

Öğle(14:30)
1 kase domates çorbası

Akşam(19:00)
1 dilim ekmek
1 YK muhlama
Salata

Su:3 lt
afiyet olsun cnm
Yuruyuşu gunde iki keremı yapmaya başladın maşallah
Evet sabah ve akşam uzeri yapayım artık yürüyüşü dedim yürüyüş arkadaşı buldukça kaçırmam

2 kilo kacamagi gelmiss afiyet olsun canım
Vayyyyy diyosun yaniiiii tamam yarın görüşürüz tatlimm bugün yogundum fazla yapamadim ama yarin aksam evdeyim affetmemm

Afiyet olsun canim
Menü
Sabah(10:30)
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
1 ceviz
Domates salatalık

Ara(12:30)
2 top sade dondurma

Öğle(14:30)
1 kase domates çorbası

Akşam(19:00)
1 dilim ekmek
1 YK muhlama
Salata

Su:3 lt
Afiyet olsun baharimm

Afıyet olsun canım

Bu konuda sonuna kadar haklısın canım, çok sevdiğim besinleri görmesem aklıma bile gelmez, görsem yemesem olmaz.... menülerde de görünce ister istemez canımız istiyor... menülerde takım adına kaçamaklara dikkat etmek lazım aslında...diyete başladım başlayalı evde eşime ve kızlarıma yalvarıyorum dondurma ve tatlıyı eve getirmeyin, benim yanımda istemeyin diye...

Aslında artımın sırrı burda.... tüm kardeşler annelerdeydik.. börekler, tatlılar derken bu sonuç kaçınılmaz oldu... görünce kendime hakim olamıyorum maalesef..

Afiyet olsun canım

Afıyet olsun canım

saol canım

canım özel olmazsa bişey dillatimi çekti akşamı da sanki kahvaktı olarak yapıyorsun iki gündür özel bir sebebi mi var ki

Afiyet olsun ececim
Evet Nirancim gercekten dikkat ettim tam irademe sahip olamadığım dönemlerde kacamaklara karşı koyamiyorum. Bu bi cogumuzda böyle. Gercekten birbirimizden etkileniyoruz. Birde şöyle bi mantık var. Eger birisi yerse digerleride aman bisi olmaz diyerek yiyor.

saol canım

canım özel olmazsa bişey dillatimi çekti akşamı da sanki kahvaktı olarak yapıyorsun iki gündür özel bir sebebi mi var ki
Yok kuzum özel bir sebebi...
Dün akşam nöbetçiydim yemek bana uygun değildi yumurta ve kahvaltılık götürmüştüm.
Bu akşam da yorgunluktan kendime yemek yapamadım çoluk çocuk da dışarıdan yedi ben de kahvaltı yaptım en masumundan....
Ama kahvaltıyı da pek severim hani sıkılmam her gün yesem....

Yatiyim ben erken kalkicam, zaten bölük bölük uykular prensesimden dolayı oyuzden o uyurken uyuyum iyi geceler
Geçen hafta:51.2
Bu hafta: 50.7
Fark:0.5 kilo
Yüzde: %0.97 Günaydınlarrrrrr
Günaydınnn

Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 59,6
Fark: 1,2
Yüzde: 1,97

Sonunda 59u gördüm CurukElma
İşe başlamanın artısı da bu oldu az da olsa bi hareket girdi hayatıma
Bildirimim
Son bildirim:98
Bu hafta:97
Fark:-1
Bu hafta full ödemle uğraştım yaumarım bir daha yaşamam
Günaydın kızlar tartinin yüzünüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Bayram önceki cuma 96.9
Bu cuma 95.8
Yüzde 1.13
Gayet iyi sanki
Dün eksi bugün artı bekledim ama değişmedi
Cuma son bildirim :66,8
Güncel: 66,9
Fark:+0,1
Yüzde :-0,07
Günaydın herkese

Bildirimim
Son bildirim 90.1
Bugün 89.7
Fark 400 gr
Kilo durumum;
Pazartesi:60,0
Bugün:58,7
Diyeti bozmama rağmen almamışım Allahtan :)
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
cuma 59.8
Gncl 59.4
Fark -400
Yüzde 0.67
Hepinizi ayrı ayrı çook çok tebrik ederimmm North River bravoooo 66ları görmüşsün resmennn
Poni Bon canım Rabbim kuzunu sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eder inş

Ne yapacağız bu yeme işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…