Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok haklısın canım menülere yorum yaptım bayram çikolatası gördüm nasıl zor tutuyorum kendimi yememek için. Ki hiç aklımda yoktu.

Kizlar Spor puanlarni yarin paylasicam bugun cok yogun gecti benim suanda cok uykm geldi sabahta erken kalktigimdan :)
yat dinlen kuzum
Göbüş iyice ciktimi pinar
tane çilek büyüklüğünde kuru soğan, niye mide ağrıtsın ki..
kimine çiğ sogan dokunuyor cnm
Sarımsak, az yağ,salça, 1 kaşık yoğurt ve tuzu karıştırıp tavukları bulayıp fırında pişirdim
derisini yemiyorsun dimi cnm
Çok haklısın canım menülere yorum yaptım bayram çikolatası gördüm nasıl zor tutuyorum kendimi yememek için. Ki hiç aklımda yoktu.
Aaaaa simdi terligi alicam elime :))
Bu kadar hassas olmayin cnm yaa
Hicmi evinizde ciss olmuyor yada gittiginiz yerde
Her görülen yeniyormu

SABAH (11:30)
1 tane börek
1 kupa çay

ÖĞLEN YOK

ARA (16:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi

AKŞAM (18:30)
4-5 tane patates ve patlıcan kızartması

Su 2 litre
kızartma yemeseydin daha iyiydi cnm afiyet olsun
afiyet olsun cnm
Teşekkürler canım

Sağ ol canım

Afiyet olsun kızlar
saol cnm
evet cnm en erken 3.cuma eksi olursa girilebiliyor
Tabi ayri kaldigin etap sayisina yuzde bölünüyor
O yuzden dereceye göre alabiliyoruz

Bence sen bosuna izine ciktin
Tek yapman gereken perşembe daha dikkatli olmakti
abla
Tamam abla anladm hayrlisi olsun bklm
Persembeleri geneldd niyetim hafif takilmak ama hep bi sekilde o günü kacamakli geciriyorum bu seti bi yikamadm o yuzdem listedeki arkadallsalrin emeklerini bosa goturmemek adina izin mantikli geldi ben elbette salmicam diyetime devam edicem tekrar gelicem kabul edersenz burdan mezun olmadan pes etmicem Allah in izniyle

Kızlar her hafta artı bildirim yapıyorum o yüzden bu hafta bildirim yapmak anlamsız gözüktü. Yazılabilir menülere haftalar geçse de ulaşamadım. Üzgünüm.
Bunu istemedikçe başaramayacaksn canım ne zmn tam anlamıyla kilomdan kurtulcam dersen o zmn yolunda taş koyan hiç bi şeyi yemiceksin ve sen bunu başarabilirsin sağlıgin için kendin için

Burda olduguna göre sorun yok tatlim
Verebildigin kadar vermeye calis

Valla herkes kendini toparlayacak sorumlulugumuzu alicaz canim

Niye olmasin kiz

Tamam nerdeyse 3 kilo

Tamam tatlim yat dinlen sen iyi geceler
CEza mu devreye soksak ne dersiniz North River Mefkurem mesela Cuma harici kaçamak yapanlara kaçamağına göre ceza verelim nasıl spora puanlama yapıyoruz benzer bi şekilde

Spor cezasimi cnm

Eskiden 500 hoplama verirdik
Spor cezası olabilir, spor yapanların puanlarından kırma olabilir, ertesi günkü menüsüyle ilgili bi ceza olabilir bugün çikolata mı yedin mesela yarın hiç meyve yok gibi gibi
Belki hırsa geliriz ne dersiniz bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…