- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.081
Az once zuhal ablanin yaptığı yoruma katılıyorum bende maalesef
Full kaçamaklı olmus bu menü
Saatleri nedir yediklerinin ?
Fazla yapmadim eliptikte yapacaktim ama evde degilim abla kaldi o en azindan spor yapmam gerekli korumak icin
Evet listedekilerin daha dikkat etmesi gerekiyor abla ama genede menüler herkesi etkiliyor bence
Nerde hata yaptim topigine nedenini yazacaksin cnmNasıl yani canım
yat dinlen kuzumKizlar Spor puanlarni yarin paylasicam bugun cok yogun gecti benim suanda cok uykm geldi sabahta erken kalktigimdan :)
kimine çiğ sogan dokunuyor cnmtane çilek büyüklüğünde kuru soğan, niye mide ağrıtsın ki..
derisini yemiyorsun dimi cnmSarımsak, az yağ,salça, 1 kaşık yoğurt ve tuzu karıştırıp tavukları bulayıp fırında pişirdim
Aaaaa simdi terligi alicam elime :))Çok haklısın canım menülere yorum yaptım bayram çikolatası gördüm nasıl zor tutuyorum kendimi yememek için. Ki hiç aklımda yoktu.
Tamam sokma aklina en iyisi aklina kacamak geldiginde spor yapmak bütün istegi kaciyor insaninÇok haklısın canım menülere yorum yaptım bayram çikolatası gördüm nasıl zor tutuyorum kendimi yememek için. Ki hiç aklımda yoktu.
Gelmeye yüzüm yok. Anlamsız beslenmeler içinde perişanımEdibe12 kankim tam sana yazacaktim geldigini gördüm
Kalbimin sesinimi duydun kizzz :)))
Annende gitti niye kayiplardasin
kızartma yemeseydin daha iyiydi cnm afiyet olsunSABAH (11:30)
1 tane börek
1 kupa çay
ÖĞLEN YOK
ARA (16:00 gibi)
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM (18:30)
4-5 tane patates ve patlıcan kızartması
Su 2 litre
afiyet olsun cnmMenüm
Sabah
500 ml su
1 yumurta
Domates
Salatalık
Çok az peynir
1 dilim tb ekmeği
Arada
500 ml su
Sade Türk kahvesi
İki tane ceviz
6 tane badem
Ögle
500 ml su
3 yemek kaşığı yoğury
2 tane kepekli galete
Akşam
500 ml su
Kepekli tost ekmeğiyle kaşarlı tost
Bi bardak vişne suyu
saol cnmTeşekkürler canım
Sağ ol canım
Afiyet olsun kızlar
ablaevet cnm en erken 3.cuma eksi olursa girilebiliyor
Tabi ayri kaldigin etap sayisina yuzde bölünüyor
O yuzden dereceye göre alabiliyoruz
Bence sen bosuna izine ciktin
Tek yapman gereken perşembe daha dikkatli olmakti
Bunu istemedikçe başaramayacaksn canım ne zmn tam anlamıyla kilomdan kurtulcam dersen o zmn yolunda taş koyan hiç bi şeyi yemiceksinKızlar her hafta artı bildirim yapıyorum o yüzden bu hafta bildirim yapmak anlamsız gözüktü. Yazılabilir menülere haftalar geçse de ulaşamadım. Üzgünüm.
Yamacima gel tatlimKızlar her hafta artı bildirim yapıyorum o yüzden bu hafta bildirim yapmak anlamsız gözüktü. Yazılabilir menülere haftalar geçse de ulaşamadım. Üzgünüm.
Burda olduguna göre sorun yok tatlimTamam abla anladm hayrlisi olsun bklm
Persembeleri geneldd niyetim hafif takilmak ama hep bi sekilde o günü kacamakli geciriyorum bu seti bi yikamadm o yuzdem listedeki arkadallsalrin emeklerini bosa goturmemek adina izin mantikli geldi ben elbette salmicam diyetime devam edicem tekrar gelicem kabul edersenz burdan mezun olmadan pes etmicem
İnsAllah ablacım burdayım her daimBurda olduguna göre sorun yok tatlim
Verebildigin kadar vermeye calis
Gecmi kalkmistin yada kahve falanmi ictiydin cnmBugün beni bi türlü uyku tutamadı nedense
CEza mu devreye soksak ne dersinizValla herkes kendini toparlayacak sorumlulugumuzu alicaz canim
Niye olmasin kiz
Tamam nerdeyse 3 kilo
Tamam tatlim yat dinlen sen iyi geceler
Yok abla sabah 7 de kalkmıştm kahve de aksam uzeri içmiştim regl öncesi ateş basıyor kaşık ağrısı oluyor ondan da olabilir belkiGecmi kalkmistin yada kahve falanmi ictiydin cnm
Spor cezasimi cnmCEza mu devreye soksak ne dersinizNorth River Mefkurem mesela Cuma harici kaçamak yapanlara kaçamağına göre ceza verelim nasıl spora puanlama yapıyoruz benzer bi şekilde
Spor cezası olabilir, spor yapanların puanlarından kırma olabilir, ertesi günkü menüsüyle ilgili bi ceza olabilir bugün çikolata mı yedin mesela yarın hiç meyve yok gibi gibiSpor cezasimi cnm
Eskiden 500 hoplama verirdik
Spor cezasimi cnm
Eskiden 500 hoplama verirdik
Mantıklı olabilir bence deSpor cezası olabilir, spor yapanların puanlarından kırma olabilir, ertesi günkü menüsüyle ilgili bi ceza olabilir bugün çikolata mı yedin mesela yarın hiç meyve yok gibi gibi
Belki hırsa geliriz ne dersiniz bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?