Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amiin insallah pinarimm sagol guzel duan icin.aynen bendede var o korku heyecan inan dusununce dizlerimin bagi cozuluyor o gun dayanamayip bayilirmiyim acaba nasil olacak ne olacak inan her gece dusunuyorum ruyalarima giriyo heo hastanede odada falan goruyorum kendimi bide sonrasini dusunuyorum nasil bas ederim nasil bakabilirim diye endiselerim var allah yardimcimiz olsun bebegin gelisimine gore 32+3 suan tam 40 haftayi son gunune hesaplarsan 14 agustosa falan denk geliyor ama ailem etraftakiler 38 oldumu dogar diyorlar erkek cocugu gununu doldurmuyo diye bakalim nasil olursa artik ben kurban bayramindan once olur diye hesapladim ama rabbim bilir biz bilemeyiz allah hayirli dogumlar nasip eylesin hepimizin icin hangi turlusu saglikli hayirliysa oyle olsun insallah

Herkes fikrini soylesin cnm

Spor olabilir ama tek sorun
Sporu ceza olarak gormemek lazim

Haklısın abla.vijfan azabı çekiyorum.

Cuma diye y3dim :))

Cuma günleri yiyorum bu şekil az miktarda

Az kalmiş doguma saglıcakla bebegın kucagına alırsın inş

Amin insallah sagolasin
Tanismadik sanirim senle bu ara yogundum cok ama hafizenin ablasi oldugnu okudum hosgeldin aramiza

Hemde nasil abla baya cikti gerci kime 12kg aldim desem inanmiyor gostermiyor sanirim bi de cok sukur hareket konusunda iyiyim ya okadar engel olmuyor. Namaz bile kilabiliyorm hala :)

Hayirlisiyla ustesinden geliriz insallah cnm bende korkuyorum cok ama yapck bisi yok mecburen yasiycaz o duyguyuda :)) Allah yardimcimiz olsun insallah.

Benim doktorum tam tersini soyledi ilk dogumda genelde gununu bekler bir de erkek cocuk oldugundan 40 haftayi doldururuz muhtemelen dedi :) genelde erkek cocugu olanlar etrafimda hep gununu bile gecirmis sen simdi ole diyince sasirdm tabi her bebek de farklidir hayirlisi bakalm nezaman gelck bende 39 da falan gelse keske diyorm ama 40i gecer diyede korkmuyor degilim masallah yerinden memnun gbi rahatsizlik vermiyor pek :)

Kk açık uyuyakalmışım dün gece. Yorucu bi gündü.

Emziren anne menüm

Sabah
2 d çavdar ekmeği
2 d peynir
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta

Öğle
2 kepçe tavuk çorbası
2 d ekmek
Ayran

Akşam
2 mercimek köftesi
1 minik hira ttatlısı

Ara komşumda
2 üçgen kavun
3 kiraz

Su 2
Spor -

aaaaaa aynı ben
menüde cok guzel maşallah
Ama fasulyeyi daha fazla yiyebilirdin :)

Midem şişti abla dün akşam ondan yemedim sonra acıktım ama onu da suyla idare ettim

Kızlar kızlar günaydın gün içerisinde yokum şimdi önce bi yürüyüşe çıkıcam sonra da saat 10 gibi denize gidicem görüşürüz öpüyorummm

Gunaydin kizlarr bu ara okadar yorgun oldugum halde uyuyamiyorm ya.. Biside yok aslinda neden bole oluyor anlamiyorm sersem gibiym suan 2 saatir ole yatiyorm bide acikmaya basladim
eee cnm normal yorgun hissetmen bence
günaydın
afiyet olsun cnm
Iyi yürüyüşler yuzmeler cnm bende çıkıcam birqzdan yürüyüşe

Evet cnm her ögünden önce iki bardak su içmemi söylemişti diyetisyen bende direk 500 ml su şişem var oyle içiyorum yemeklerden sonra şu içmememi söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum.... Kuzu vişneyi kendim yaptım o yüzden içmiştim öyleyse bir daha içmem... Sebze olarakta sadece kabak vardı baktım ne yapılabilir hep kızartma tarzı birsey ler vardı o yüzden tercih etmedim... Bugün türlü yiyesim var çok cnm istiyor... Bıgun pazarım var bol sebze ağırlıklı Bı alışveriş yapcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…