- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.121
Kuzu sabah kahvaltı 10 daAz once zuhal ablanin yaptığı yoruma katılıyorum bende maalesef
Full kaçamaklı olmus bu menü
Saatleri nedir yediklerinin ?
Fazla yapmadim eliptikte yapacaktim ama evde degilim abla kaldi o en azindan spor yapmam gerekli korumak icin
Evet listedekilerin daha dikkat etmesi gerekiyor abla ama genede menüler herkesi etkiliyor bence
Günaydın canım detoks mu yapiorsn pazartesi bendr yapicam detoksGünaydınnnnnnn
Akşam erken uyuyunca erkenden hortladım ya. Cumartesi günü bu saatte uyanılır mı?
Alıntılarımı yok ediyorum hep ben ya, nasıl başarıyorum meraktayım
Çok açım çoook, dün öğlen ve akşam kabak ve yoğurt yedim sadece. O da malumunuz tutmuyor. Karnımdan gurul gurul sesler geliyor
Bence deHerkes fikrini soylesin cnm
Spor olabilir ama tek sorun
Sporu ceza olarak gormemek lazim
çilek büyüklüğünde demedin ki ben bildiğin büyük soğan diye düşündüm :)2 tane çilek büyüklüğünde kuru soğan, niye mide ağrıtsın ki..
Herkes farklı canım ya...ben böyleyim, annem senin gibi
kilarsin canım engel değil ki ben doğuma kadar kıldım çok şükür ama benimde karnım top gibiydi büyük değildiAmin insallah sagolasin
Tanismadik sanirim senle bu ara yogundum cok ama hafizenin ablasi oldugnu okudum hosgeldin aramiza
Hemde nasil abla baya cikti gerci kime 12kg aldim desem inanmiyor gostermiyor sanirim bi de cok sukur hareket konusunda iyiyim ya okadar engel olmuyor. Namaz bile kilabiliyorm hala :)
afiyet olsun PoniKk açık uyuyakalmışım dün gece. Yorucu bi gündü.
Emziren anne menüm
Sabah
2 d çavdar ekmeği
2 d peynir
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
Öğle
2 kepçe tavuk çorbası
2 d ekmek
Ayran
Akşam
2 mercimek köftesi
1 minik hira ttatlısı
Ara komşumda
2 üçgen kavun
3 kiraz
Su 2
Spor -
yapma kuzucugum hazır listede değilsin biraz detoxa filan bulaşma dinlensin vücudunGünaydın canım detoks mu yapiorsn pazartesi bendr yapicam detoks
Hamileliğin son zamanlarında normal kuzum ben de çok direnirdim uyumak için zaten doğunca uyuyamayacağım diye ama uyuyamazdımGunaydin kizlarr bu ara okadar yorgun oldugum halde uyuyamiyorm ya.. Biside yok aslinda neden bole oluyor anlamiyorm sersem gibiym suan 2 saatir ole yatiyorm bide acikmaya basladim
Karnın indi mi kuzum eğer indiyse Doğum yaklaştı demektirHayirlisiyla ustesinden geliriz insallah cnm bende korkuyorum cok ama yapck bisi yok mecburen yasiycaz o duyguyuda :)) Allah yardimcimiz olsun insallah.
Benim doktorum tam tersini soyledi ilk dogumda genelde gununu bekler bir de erkek cocuk oldugundan 40 haftayi doldururuz muhtemelen dedi :) genelde erkek cocugu olanlar etrafimda hep gununu bile gecirmis sen simdi ole diyince sasirdm tabi her bebek de farklidir hayirlisi bakalm nezaman gelck bende 39 da falan gelse keske diyorm ama 40i gecer diyede korkmuyor degilim masallah yerinden memnun gbi rahatsizlik vermiyor pek :)
Günaydınn
Günayyyydınnnn Kizlarrrrr
aaaaaa aynı ben
Midem şişti abla dün akşam ondan yemedim sonra acıktım ama onu da suyla idare ettim
Kızlar kızlar günaydın gün içerisinde yokum şimdi önce bi yürüyüşe çıkıcam sonra da saat 10 gibi denize gidicem görüşürüz öpüyorummm
Günaydın kızlarHerkese günaydın birazdan yürüyüşe çıkacağımherkeste bu sabah yürüyüşe çıkmış
Aslında masada şekerler duruyor bayramdan beri ama yemicem diye karar vermişim ya yemiyorum. Ama diyet yapan birinin yediğini bilmekyat dinlen kuzum
Göbüş iyice ciktimi pinar
kimine çiğ sogan dokunuyor cnm
derisini yemiyorsun dimi cnm
Aaaaa simdi terligi alicam elime :))
Bu kadar hassas olmayin cnm yaa
Hicmi evinizde ciss olmuyor yada gittiginiz yerde
Her görülen yeniyormu
Haklısın canımTamam sokma aklina en iyisi aklina kacamak geldiginde spor yapmak bütün istegi kaciyor insanin
Hısbuldum canım yorgunlugun hamılelıgının sonlarına yaklaşmış olmandan sıcaklarda etkılıyodur tabıAmin insallah sagolasin
Tanismadik sanirim senle bu ara yogundum cok ama hafizenin ablasi oldugnu okudum hosgeldin aramiza
Bende 400ml lik bardakla içerim 400 ml zararlımıkicanan hamurisiye doymadinmi cnm
soslu baget derken nasil yaptin cnm
evet cnm en erken 3.cuma eksi olursa girilebiliyor
Tabi ayri kaldigin etap sayisina yuzde bölünüyor
O yuzden dereceye göre alabiliyoruz
ben kacamaklari can cekmesi olarak degilde takim disiplini acisindan degerlendiriyorum cnm
Bide listedeki - free deki kizlari ayri yorumluyoruz
Listedekilere tabiki taviz yok
guzel olmus cnm pudung bugunluk icin tadimlik
saatleride yaziyoruz cnm bide yazarken öğün aralarinda bosluk birakirsan okumasi kolay olur
Baslangic icin gayet guzel
vayyyy bide bisey yapmadim demişin
cok guzel cnm
Bence sen bosuna izine ciktin
Tek yapman gereken perşembe daha dikkatli olmakti
bugun icin guzel cnm
Sadece aksam geçe kalmis
harikasinnnnn
menüde cok guzel maşallah
Ama fasulyeyi daha fazla yiyebilirdin :)
kilo vermedigine göre yuzde 1.5 bekliyorum bahar hanimcim
bugun icin guzel cnm
Spora baslamiyonmu sen
senin bu zeytinler tuzsuzmu cnm
Bundanmi odem oluyon acaba
sondaki öğün fazla olmus cnm
Bide sen stardt 20-30 dk yürüyüş yapiyosun
İşe gidip gelme mi
oncedende dedigim gibi gördüm cnm istedi durumuna ben katilmiyorum cnm
Ama takim disiplini acisindan listedekilerin kacamak yapmasina cuma haric karsiyim ve taviz gosteremem
Birileri kendini tutup caba gösteriyorsa digerleride arkadasinin emegini heba etmemek icin dikkat etmek zorunda
Free dekilerin zarari kendine
Denemede olanlarda kacamakli menulerle zaten listeye giremez
2.5 vermisler cnm ama kilolari senden az oldugu icin yuzdeleri yuksek
Olsun buda cok guzel tebrikler cnm
guzelim istersen sen tam kararli oldugunda gel
Yoksa bahanelerin sonu gelmicek
Bizde boşa kurek cekmiyelim :))
yetersiz ve icerikde sagliksiz olmus cnm
Yanilmiyorsam senin deneme suren doldu ama bu menulerle listeye giremezsin
tatlim 500 ml suyu birdenmi iciyosun anlamadim
Saatleri yazmamisin
Aksam tost yerine sebze yemegi salara vs. Olsaydi daha iyiydi
Bide meyve suyunu tercih etmiyoruz sirf seker icmis oluyosun
Evet haklısın doguma son ıkı hafta kala bendede bı enerjı patlaması olmustu heran dogum olabılır dıye evı temızle ortalıgı toparrla uc gune haftada ıkı kere hastaneye gıt gel ıkı tane cadının okul işlerıyle ugraş derken butyn gun dolanıyordum şimdi 7 buçuk aylık olduk bıleHamileliğin son zamanlarında normal kuzum ben de çok direnirdim uyumak için zaten doğunca uyuyamayacağım diye ama uyuyamazdım
Bi de Doğumun yaklaştığının bi belirtisi de annedeki Enerji artışıymış bende gerçekten olmuştu sürekli hareket halindeydim ve yorgunluğum olmazdı
bence yinede yemeden sicak suda beklet cnmKendi üretimim her ikiside... Yeşil tuzsuz, siyah az tuzlu.
bazen insan asiri yorgunken de uyuyamaz ya cnm belki ondandirGunaydin kizlarr bu ara okadar yorgun oldugum halde uyuyamiyorm ya.. Biside yok aslinda neden bole oluyor anlamiyorm sersem gibiym suan 2 saatir ole yatiyorm bide acikmaya basladim
masallah cok konrollu gitttin cnmAmin insallah sagolasin
Hemde nasil abla baya cikti gerci kime 12kg aldim desem inanmiyor gostermiyor sanirim bi de cok sukur hareket konusunda iyiyim ya okadar engel olmuyor. Namaz bile kilabiliyorm hala :)
aksama biraz faydali seyler eklesen iyi olurmuş cnmKk açık uyuyakalmışım dün gece. Yorucu bi gündü.
Emziren anne menüm
Sabah
2 d çavdar ekmeği
2 d peynir
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
Öğle
2 kepçe tavuk çorbası
2 d ekmek
Ayran
Akşam
2 mercimek köftesi
1 minik hira ttatlısı
Ara komşumda
2 üçgen kavun
3 kiraz
Su 2
Spor -
hayyy masallah bu enerjiaaaaaa aynı ben
Midem şişti abla dün akşam ondan yemedim sonra acıktım ama onu da suyla idare ettim
Kızlar kızlar günaydın gün içerisinde yokum şimdi önce bi yürüyüşe çıkıcam sonra da saat 10 gibi denize gidicem görüşürüz öpüyorummm
kendinde yapsan meyve suyu iyi degil cnm meyvenin posasini atmis oluyorsun ki bizim yememeiz gereken yer orasiEvet cnm her ögünden önce iki bardak su içmemi söylemişti diyetisyen bende direk 500 ml su şişem var oyle içiyorum yemeklerden sonra şu içmememi söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum.... Kuzu vişneyi kendim yaptım o yüzden içmiştim öyleyse bir daha içmem... Sebze olarakta sadece kabak vardı baktım ne yapılabilir hep kızartma tarzı birsey ler vardı o yüzden tercih etmedim... Bugün türlü yiyesim var çok cnm istiyor... Bıgun pazarım var bol sebze ağırlıklı Bı alışveriş yapcam...
bu guruldulamalar guzel eksilerin habercisiGünaydınnnnnnn
Akşam erken uyuyunca erkenden hortladım ya. Cumartesi günü bu saatte uyanılır mı?
Çok açım çoook, dün öğlen ve akşam kabak ve yoğurt yedim sadece. O da malumunuz tutmuyor. Karnımdan gurul gurul sesler geliyor
vayyyy bi caliskanda burdaymis :)))Yürüyüşümü yaptım geldim sira kahvaltıda
Gun içinde burada olurum kızlar
kiskandin heraldeHerkese günaydın birazdan yürüyüşe çıkacağımherkeste bu sabah yürüyüşe çıkmış
bikac gun kaybolsan acaba dogurdumu diye biz bile heyecanliydikKarnın indi mi kuzum eğer indiyse Doğum yaklaştı demektir
Bi de ilk kızım 38+3te, ikinci kızım 39+6da doğdu yani istisnalar olabiliyor ❤
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına çok heyecanlı ya, kendi heyecanım geldi aklıma ☺
herkes kendinden sorumlu bebegimAslında masada şekerler duruyor bayramdan beri ama yemicem diye karar vermişim ya yemiyorum. Ama diyet yapan birinin yediğini bilmek
Haklısın canım
her gun ayni oranda eksi olmaz cnmGerçekten suyun zayıflama da çok etkisi var ben normalde günlük 300 400 lira eksi görüyorum.. Dün hiç su tğketmedim ve bugün sadece 100 gram vermişim bunu daha öncede fark etmiştim yine böyle olmuştu.. Boşuna aç kaldım diye üzüldüm şimdi.Valla şaka bi yana en az 2 lt su için
umarim diye bisey yokHerkese günaydınbiz maaaaileee pikniğe gidicem bugün umarım çok yemem, =)
suyu birden degilde yudum yudum gun icine yayarak icmek lazim cnmBende 400ml lik bardakla içerim 400 ml zararlımıki
Evet spor bencede mantikli mesela leslie de olabilir ceza olarakCEza mu devreye soksak ne dersinizNorth River Mefkurem mesela Cuma harici kaçamak yapanlara kaçamağına göre ceza verelim nasıl spora puanlama yapıyoruz benzer bi şekilde
Yaklasiyor kuzum onun icindirGunaydin kizlarr bu ara okadar yorgun oldugum halde uyuyamiyorm ya.. Biside yok aslinda neden bole oluyor anlamiyorm sersem gibiym suan 2 saatir ole yatiyorm bide acikmaya basladim
Gunaydin ponimGünaydınn
Afiyet olsun canimKk açık uyuyakalmışım dün gece. Yorucu bi gündü.
Emziren anne menüm
Sabah
2 d çavdar ekmeği
2 d peynir
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
Öğle
2 kepçe tavuk çorbası
2 d ekmek
Ayran
Akşam
2 mercimek köftesi
1 minik hira ttatlısı
Ara komşumda
2 üçgen kavun
3 kiraz
Su 2
Spor -
Gunaydin canimmmGünayyyydınnnn Kizlarrrrr
Ahhh ahh yüz sennn bende calisayimmaaaaaa aynı ben
Tamam canimKuzu sabah kahvaltı 10 da
12. 13 arası da kahve
15.30 öğle
19.00 akşam yemeği eşimi beklemek zorunda kalıyorum..
Gunaydin canimmGünaydınnnnnnn
Ohh masallahYürüyüşümü yaptım geldim sira kahvaltıda
Gun içinde burada olurum kızlar
Herkese günaydın birazdan yürüyüşe çıkacağımherkeste bu sabah yürüyüşe çıkmış
Günaydın kuzular❣❤❤
Herkese günaydınbiz maaaaileee pikniğe gidicem bugün umarım çok yemem, =)
Anamm hepinize gunaydin baktim kalan mesajlarin hepsi gunaydin olacak toptan yazim dedimGunaydinnnnn
Mutlu haftasonlari efenimmmm
Caliskan takimim sabah sabah sporlara baslamis bile
Spor dönüşü kahveleriniz bendenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?