Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah bağışlasın canım
Ben kızımın doğumunun olduğu gün feci bi patlama yaşadım o gün hiç ama hiç durmadım Evde iş yaptım misafirim geldi sonra ben bi arkadaşıma yürüyerek gittim içime doğmuş gibi kuaföre gittim kaşımı aldırayım diye gece 12yr kadar bi arkadaşımdaydık falan eve girdim nişanım geldi
Doktorumu aradık hemen gittik hastaneye Kadın şok oldu 7 cm açılmış hiç mi sancın olmadı dedi ben de yooo gezmekten farketmedim demek ki demiştim
Bu arada hoşgeldin aramıza tatlım

Ayyyyy di mi ablam yaaa ne günlerdi

Herkes onay verirse ceza belirleyelim o zaman ama hangi kaçamağa ne kadar olduğunu da belirleyelim daha kontrollü gideriz böylece belki

Hoşbuldum canım guzel duygular heyecanlar rabbım cumlemızın evladının ayagına taş degdırmesın

Herkes onay verirse ceza belirleyelim o zaman ama hangi kaçamağa ne kadar olduğunu da belirleyelim daha kontrollü gideriz böylece belki
Yani su kacamak su ceza diyemeyizki bence secenek cok ama duruma göre konusarak o an belirleyebiliriz

Sivasta salata pek sevilmiyo abla iki gün ömce pazara gittim yeşillik tezgahını kaldırmış sürekli oldığmiz pazarcı, tercih edişmiyormuş düşün ne kadar seviliyor

kendinde yapsan meyve suyu iyi degil cnm meyvenin posasini atmis oluyorsun ki bizim yememeiz gereken yer orasi

Normalde su yemekten 15 dk once icilmesi oneriliyor, yemekten hemen sonra icilmesi mide enzimleri acisindan dogru bulunmuyor
Anladım canım çok tşk ederim.. Daha çok dikkat etmem gerekiyor

Sivasta salata pek sevilmiyo abla iki gün ömce pazara gittim yeşillik tezgahını kaldırmış sürekli oldığmiz pazarcı, tercih edişmiyormuş düşün ne kadar seviliyor
Dogrudur canım bızdede salatasız sofra yoktur konyalılar sever yeşilliği salatayı

Valla bilemiyorum canim bizim cevremizdede hep kizlar 40 haftayi dolup geciyor erkek 39 u bulmuyor 1 2 haftadan bisey olmaz yeterki saglikli olsunlarda ben hazir degilim onun telasi var dogumdan cok

ilgincmis
Yesilliksiz pazar
Anladım canım çok tşk ederim.. Daha çok dikkat etmem gerekiyor
guzelim sen bi süredir olmadigin icin bilgilerini unuttum kendini kisaca tanitirmisin tekrar
Arkadaslarda hatirlamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…