- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.161
Ay bende kotu oldum yaşadıklarımızı dışardan boyle gorebılsek keşke
Nirancim tok tutacakmi bunlar boyle tek ogun cok az07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
14:30=== 1 kk beyaz peynir
1 yk lor peyniri
Domates, biber, kuru soğan
20 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış mısır
Kızlar bugün sınavda görevliydim, sabah 7 'de çıktım, kahvaltı yapmaya vaktim yoktu, 14 'de eve geldim. Artık bu saatten sonra 2. öğünü yapamayacağım.
Su 3 lt yapmayı düşünüyorum.
Canım 2. öğün olsa olsa 7:30-08:00 de olur.. o saatte benim için geç..Nirancim tok tutacakmi bunlar boyle tek ogun cok az
Az olmuş sanki canım bı ogun daha ekleyebılırsın bugune bence afıyet olsun07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
14:30=== 1 kk beyaz peynir
1 yk lor peyniri
Domates, biber, kuru soğan
20 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış mısır
Kızlar bugün sınavda görevliydim, sabah 7 'de çıktım, kahvaltı yapmaya vaktim yoktu, 14 'de eve geldim. Artık bu saatten sonra 2. öğünü yapamayacağım.
Su 3 lt yapmayı düşünüyorum.
bence yinede yemeden sicak suda beklet cnm
Normalden az tuzlu olsa bozulur heralde
Yasemincim dediğim kitabı okuma imkanın oldu mu bilmiyorum ama bende çok etkili oldu.Kötü oldum be abla
Az gibi gözüküyor aslında ama kendimi çok tok hissediyorum canım.Az olmuş sanki canım bı ogun daha ekleyebılırsın bugune bence afıyet olsun
Yaninda bisiler gotursen olmazmi kuruyemis meyve filanCanım 2. öğün olsa olsa 7:30-08:00 de olur.. o saatte benim için geç..
Yarın da böyle olacak maalesef.
Ben izleyecek cesarete sahip değilim maalesef
Binaya kimlik hariç birşeyler sokmak yasak canım...8 de giriş yapıyorum...Yaninda bisiler gotursen olmazmi kuruyemis meyve filan
Kitabı okudun mu canımBen izleyecek cesarete sahip değilim maalesef
Olabılır canım ben emzırdıgım için bana az geldı belkıdeAz gibi gözüküyor aslında ama kendimi çok tok hissediyorum canım.
Bende emziriyorum, 3 gün evvel 1 yaşını doldurdu bebeğimOlabılır canım ben emzırdıgım için bana az geldı belkıde
2 tam buğday lavaş derken 2 adet bütün lavaş mı?Arkadaşlar piknikteyim yediklerimi belli bir saati yok..
2 tam buğday lavaş
3 tane kasap köfte
3 tane pirzola
Salata
2 bardak lıght Cola
Bu saate kadar..
Gitmeden yesen cokmu erken oluyor sandvic yapsan aksamdan giderken yesenBinaya kimlik hariç birşeyler sokmak yasak canım...8 de giriş yapıyorum...
Lavas fazla ama kahvalti yok bi yandan afiyet olsun canımArkadaşlar piknikteyim yediklerimi belli bir saati yok..
2 tam buğday lavaş
3 tane kasap köfte
3 tane pirzola
Salata
2 bardak lıght Cola
Bu saate kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?