Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evrım geçırmış resmen başka bı kadın cıkmıs ıcınden maşallah
ilgincmis
Yesilliksiz pazar
guzelim sen bi süredir olmadigin icin bilgilerini unuttum kendini kisaca tanitirmisin tekrar
Arkadaslarda hatirlamis olur
Kuzum ismim melek
29.yaşında 2 yıllık evliyim
İstanbulda yaşıyorum
Evlendiğimde 58 kiloydum 2 yılda 73 kiloya çıktım.. Şimdi 68.5 kiloyum başka neler yazılıyordu bilemedim şimdi

Kuzum ismim melek
29.yaşında 2 yıllık evliyim
İstanbulda yaşıyorum
Evlendiğimde 58 kiloydum 2 yılda 73 kiloya çıktım.. Şimdi 68.5 kiloyum başka neler yazılıyordu bilemedim şimdi
Ah zaten bu evlendıkten sonra salmalar yokmu bende evlendıgımde 54 kıloydum şimdi sonuç bu 79 kıloyum bı ara 86 tıları gormustum

Okuyamadım kuzum. Geçen seferki gibi ağlama krizine girerim diye korkuyorum
Yazar diyor ki "kendinize anne sevgisini verecek birisini bulun"... eş, arkadaş, kızkardeş...

Ben kendimi kızlarıma verdim, artık onlara çok daha sık sarılıyorum, belkide ondan biraz rahatladım.

Bu yöntemi deneyebilirsin..

Benim için de kızlarım var canım ben de onlara sarılıyorum. Bazen beni bir bebek gibi seviyorlar

Ah zaten bu evlendıkten sonra salmalar yokmu bende evlendıgımde 54 kıloydum şimdi sonuç bu 79 kıloyum bı ara 86 tıları gormustum

Bizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben kilo almaların sebebini buna buluyorum..

Biz artık burada Suriyelilerle birlikte yaşıyoruz ya, neler gördük onlardan....onlarda erkekler birkaç kadın ile birlikte evli olabiliyor, kadınlar kocamız bir daha evlenir korkusuna kendilerine çok dikkat ediyorlar, kendilerini asla salmıyorlar...her yıl çocuk doğuruyorlar, ama evde dantelli geceliklerle, tam teşekküllü makyajla oturuyorlar....

Bizi de çok bakımsız ve çirkin buluyorlar...

Evet kuzum maalesef kabızlık yine gündemimde.
Bugün salata yedim bolca .
Yeşillik alacağım akşam biraz salatayı arttırayım.
Zira kayısı artık hiç etki etmiyor.
Sadece gaz yapıyor o kadar

cnm ben diyete ara vermeidm ki ayni sekil devam edicem her türlü yine dikkat etmeye cabaliycam zaten
saol cnm
afiyet olsun cnm sen genel olarak az yiyorusn zaten
Arkadaşlar piknikteyim yediklerimi belli bir saati yok..

2 tam buğday lavaş
3 tane kasap köfte
3 tane pirzola
Salata
2 bardak lıght Cola

Bu saate kadar..
Afiyet olsun canım

Ben o kafayı da normal bulmuyorum acikcasi ya ne bilim sirf kocayi elde tutmak icin olmaz kendin icin yaomalisin herseydrn önce

Ben o kafayı da normal bulmuyorum acikcasi ya ne bilim sirf kocayi elde tutmak icin olmaz kendin icin yaomalisin herseydrn önce
Seninle aynı fikirdeyim, herşeyi kendim için yaparım...

Ama bizde de erkekler resmi olarak birkaç evlilik yapabilseydi, bizde onlar gibi düşünürdük bence..

Evet kuzum maalesef kabızlık yine gündemimde.
Bugün salata yedim bolca .
Yeşillik alacağım akşam biraz salatayı arttırayım.
Zira kayısı artık hiç etki etmiyor.
Sadece gaz yapıyor o kadar
Canım cacık çok etkili... öğünlerine 2 kase cacık ekle... kabız olmamayı garanti ediyorum sana..

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 kk beyqz peynir
2 kaşık yoğurt
6 zeytin
Domates
Salataljk
Bi dilim firinda kizarmis gevrek ekmek (beyaz ekmekti)
Cay

Öğle 15:30
2 kaşık kısır
Bol marul domates salatalık
1 kase salata
2 ince dilim karpuz

Akşam 18.30
5 çilek
10 kiraz
2 dilim karpuz
3 kayısı
Yemek yemeyi cnmz istemedi

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor
Sabah 74 dk tempolu yürüyüş
Akşam uzeri 58 dk tempolu yürüyüş
396 puan Pnrrr-12

18:00 itibari ile 2 kase cacık ile günü kapatmış bulunmaktayım, ısrarlara dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…