- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.181
Evrım geçırmış resmen başka bı kadın cıkmıs ıcınden maşallah
Kuzum ismim melekilgincmis
Yesilliksiz pazar
guzelim sen bi süredir olmadigin icin bilgilerini unuttumkendini kisaca tanitirmisin tekrar
Arkadaslarda hatirlamis olur
Mangala mı kilitlndin canm kahvLtı bile yapmamışsınArkadaşlar piknikteyim yediklerimi belli bir saati yok..
2 tam buğday lavaş
3 tane kasap köfte
3 tane pirzola
Salata
2 bardak lıght Cola
Bu saate kadar..
Anladım canım bunye meselesı demekkı benım mıdemde zamanla kuçulur inşBende emziriyorum, 3 gün evvel 1 yaşını doldurdu bebeğim
Okuyamadım kuzum. Geçen seferki gibi ağlama krizine girerim diye korkuyorumKitabı okudun mu canım
Ah zaten bu evlendıkten sonra salmalar yokmu bende evlendıgımde 54 kıloydum şimdi sonuç bu 79 kıloyum bı ara 86 tıları gormustumKuzum ismim melek
29.yaşında 2 yıllık evliyim
İstanbulda yaşıyorum
Evlendiğimde 58 kiloydum 2 yılda 73 kiloya çıktım.. Şimdi 68.5 kiloyum başka neler yazılıyordu bilemedim şimdi
Yazar diyor ki "kendinize anne sevgisini verecek birisini bulun"... eş, arkadaş, kızkardeş...Okuyamadım kuzum. Geçen seferki gibi ağlama krizine girerim diye korkuyorum
Benim için de kızlarım var canım ben de onlara sarılıyorum. Bazen beni bir bebek gibi seviyorlarYazar diyor ki "kendinize anne sevgisini verecek birisini bulun"... eş, arkadaş, kızkardeş...
Ben kendimi kızlarıma verdim, artık onlara çok daha sık sarılıyorum, belkide ondan biraz rahatladım.
Bu yöntemi deneyebilirsin..
Zaten 11de kalktım 12de geldik canımMangala mı kilitlndin canm kahvLtı bile yapmamışsın
Evet bildiğiniz 2 adet lavaş. Aynı anda yemedim birini öğlen geldiğimde yedim birini de 5 gibi yedim2 tam buğday lavaş derken 2 adet bütün lavaş mı?
Ah zaten bu evlendıkten sonra salmalar yokmu bende evlendıgımde 54 kıloydum şimdi sonuç bu 79 kıloyum bı ara 86 tıları gormustum
Evet kuzum maalesef kabızlık yine gündemimde.Burda bir tek ben mi iki tane kuru sogana takıldım bildiğimiz iki baş soğan dimi buhay maşallah midene ben bir dilim yesem kivraniuorum
Handandandan birde sağlıklı tarif paylasacaksin unutma mecburi yoksa cezası var
afiyet olsun canım ama kabızlığa dikkat iki gündür kuru oluyor
olur mu canım öyle ömür boyu göreceğiz biz bunları , onları görmek saldiracagiz olumune yiyeceğiz demek değil ki ,ben memlekette neler gördüm neler ama bıktım artık bu kilolardan herkeste ne güzel olmuş dedikçe gaza geldim sanırım . Oğlum günde üç kez dondurma yiyor babasıyla ben yemiyorum diye onlara da yasak kıyamam ki
sağol canım
kuzu verilen kilonun yüzdesi önemli o etkiliyor senin 3 ile 60 kg birinin 3 kg i eşit değil
daha önce de yazıldı canım başta geçmişe göre verirsin ama bu şekilde gidersen tekrar alırsın , o kırılacak ,bu kusecek diye birşey yok kimse yediğini saymaz bu senin kendin için yarattığın bir bahane kusura bakma
sağlıksız bir gün olmuş sabah börek akşam kızartma miktar az olsada salata et yada sebze hiç yok
cnm ben diyete ara vermeidm ki ayni sekil devam edicem her türlü yine dikkat etmeye cabaliycam zatençilek büyüklüğünde demedin ki ben bildiğin büyük soğan diye düşündüm :)
kilarsin canım engel değil ki ben doğuma kadar kıldım çok şükür ama benimde karnım top gibiydi büyük değildi
afiyet olsun Poni
yapma kuzucugum hazır listede değilsin biraz detoxa filan bulaşma dinlensin vücudun
saol cnmbence yinede yemeden sicak suda beklet cnm
Normalden az tuzlu olsa bozulur heralde
bazen insan asiri yorgunken de uyuyamaz ya cnm belki ondandir
masallah cok konrollu gitttin cnm
Bi almanyada biraz fazla aldin yoksa cok iyisin
Bide oncesinde kiloyu vermende iyi oldu
aksama biraz faydali seyler eklesen iyi olurmuş cnm
Siz misafire normal salata yapmazmisiniz
hayyy masallah bu enerji
kendinde yapsan meyve suyu iyi degil cnm meyvenin posasini atmis oluyorsun ki bizim yememeiz gereken yer orasi
Normalde su yemekten 15 dk once icilmesi oneriliyor, yemekten hemen sonra icilmesi mide enzimleri acisindan dogru bulunmuyor
Normal ictigimiz suyu gun icine yayarak yudum yudum icmeliyiz
bu guruldulamalar guzel eksilerin habercisi
vayyyy bi caliskanda burdaymis :)))
kiskandin heralde
Hadi sanada alkis gelsin
bikac gun kaybolsan acaba dogurdumu diye biz bile heyecanliydik
herkes kendinden sorumlu bebegim
Ben listedekileri döverim sen yeme
her gun ayni oranda eksi olmaz cnm
Ama su tabiki onemli
Vucudu asitlerden temizliyor
Kan dolasimini artiyor
umarim diye bisey yok
Tabiki yemiceksin :))
suyu birden degilde yudum yudum gun icine yayarak icmek lazim cnm
afiyet olsun cnm sen genel olarak az yiyorusn zaten07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
14:30=== 1 kk beyaz peynir
1 yk lor peyniri
Domates, biber, kuru soğan
20 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış mısır
Kızlar bugün sınavda görevliydim, sabah 7 'de çıktım, kahvaltı yapmaya vaktim yoktu, 14 'de eve geldim. Artık bu saatten sonra 2. öğünü yapamayacağım.
Su 3 lt yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun canımArkadaşlar piknikteyim yediklerimi belli bir saati yok..
2 tam buğday lavaş
3 tane kasap köfte
3 tane pirzola
Salata
2 bardak lıght Cola
Bu saate kadar..
Ben o kafayı da normal bulmuyorum acikcasi ya ne bilim sirf kocayi elde tutmak icin olmaz kendin icin yaomalisin herseydrn önceBizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben kilo almaların sebebini buna buluyorum..
Biz artık burada Suriyelilerle birlikte yaşıyoruz ya, neler gördük onlardan....onlarda erkekler birkaç kadın ile birlikte evli olabiliyor, kadınlar kocamız bir daha evlenir korkusuna kendilerine çok dikkat ediyorlar, kendilerini asla salmıyorlar...her yıl çocuk doğuruyorlar, ama evde dantelli geceliklerle, tam teşekküllü makyajla oturuyorlar....
Bizi de çok bakımsız ve çirkin buluyorlar...
Afiyet olsun canımEvet bildiğiniz 2 adet lavaş. Aynı anda yemedim birini öğlen geldiğimde yedim birini de 5 gibi yedim
Seninle aynı fikirdeyim, herşeyi kendim için yaparım...Ben o kafayı da normal bulmuyorum acikcasi ya ne bilim sirf kocayi elde tutmak icin olmaz kendin icin yaomalisin herseydrn önce
Canım cacık çok etkili... öğünlerine 2 kase cacık ekle... kabız olmamayı garanti ediyorum sana..Evet kuzum maalesef kabızlık yine gündemimde.
Bugün salata yedim bolca .
Yeşillik alacağım akşam biraz salatayı arttırayım.
Zira kayısı artık hiç etki etmiyor.
Sadece gaz yapıyor o kadar
07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
14:30=== 1 kk beyaz peynir
1 yk lor peyniri
Domates, biber, kuru soğan
20 adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış mısır
Kızlar bugün sınavda görevliydim, sabah 7 'de çıktım, kahvaltı yapmaya vaktim yoktu, 14 'de eve geldim. Artık bu saatten sonra 2. öğünü yapamayacağım.
Su 3 lt yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun canım18:00 itibari ile 2 kase cacık ile günü kapatmış bulunmaktayım, ısrarlara dayanamadım.
Orası öyle herkes kendi penceresinden bakıyor hayataSeninle aynı fikirdeyim, herşeyi kendim için yaparım...
Ama bizde de erkekler resmi olarak birkaç evlilik yapabilseydi, bizde onlar gibi düşünürdük bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?