- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.201
Allah kavuştursun canım iyi dinlenmelerKızlar ablami ugurladim gitti artik Annemi bekliyorm oda doguma yakin gelicek 3 hafta kalicak insallah.
Bu arada eve geldm evi supurdm camasirlari attim yemek yaptm yedik smdi oturuyorm yorgunlugumu ve odemimi az d olsun atarm insallah ilerleyen gunlerde
Afiyet olsun canım oIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 kk beyqz peynir
2 kaşık yoğurt
6 zeytin
Domates
Salataljk
Bi dilim firinda kizarmis gevrek ekmek (beyaz ekmekti)
Cay
Öğle 15:30
2 kaşık kısır
Bol marul domates salatalık
1 kase salata
2 ince dilim karpuz
Akşam 18.30
5 çilek
10 kiraz
2 dilim karpuz
3 kayısı
Yemek yemeyi cnmz istemedi
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor
Sabah 74 dk tempolu yürüyüş
Akşam uzeri 58 dk tempolu yürüyüş
396 puanPnrrr-12
saol cnmAfiyet olsun canım o
Emeğine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. Fit mutlu anne (1.257 puan)
2. GunesinKizi35 (817,5 puan)
3. CurukElma (402 puan)
Tebrikler kizlar 
Bu hafta biraz gecikmeli oldu
Geçen ay aynı gün mü olmuştuk canım, ben tarih atmamışım.... kaç gündür düşün düşün hatırlayamadım hangi gün olduğumu.Benim regle son 6 gün kaldı kendimi çok siş hissediyorum kasıklarim falan dolu dolu sanki bi an once adet olurum zamanında insAllah
Benden bi gün önce olmuştun diye hatırlıyorum canımGeçen ay aynı gün mü olmuştuk canım, ben tarih atmamışım.... kaç gündür düşün düşün hatırlayamadım hangi gün olduğumu.
Sen hangi gün oldun canım, ayın kaçıBenden bi gün önce olmuştun diye hatırlıyorum canım
çilek büyüklüğünde demedin ki ben bildiğin büyük soğan diye düşündüm :)
kilarsin canım engel değil ki ben doğuma kadar kıldım çok şükür ama benimde karnım top gibiydi büyük değildi
afiyet olsun Poni
yapma kuzucugum hazır listede değilsin biraz detoxa filan bulaşma dinlensin vücudun
Hamileliğin son zamanlarında normal kuzum ben de çok direnirdim uyumak için zaten doğunca uyuyamayacağım diye ama uyuyamazdım
Bi de Doğumun yaklaştığının bi belirtisi de annedeki Enerji artışıymış bende gerçekten olmuştu sürekli hareket halindeydim ve yorgunluğum olmazdı
Amin cnm insallah ya bende cok heycanliyim bazen inanamiyorum gercek gibi gelmiyorKarnın indi mi kuzum eğer indiyse Doğum yaklaştı demektir
Bi de ilk kızım 38+3te, ikinci kızım 39+6da doğdu yani istisnalar olabiliyor ❤
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına çok heyecanlı ya, kendi heyecanım geldi aklıma ☺
Gunaydınlar bız
Hısbuldum canım yorgunlugun hamılelıgının sonlarına yaklaşmış olmandan sıcaklarda etkılıyodur tabı
bence yinede yemeden sicak suda beklet cnm
Normalden az tuzlu olsa bozulur heralde
bazen insan asiri yorgunken de uyuyamaz ya cnm belki ondandir
masallah cok konrollu gitttin cnm
Bi almanyada biraz fazla aldin yoksa cok iyisin
Bide oncesinde kiloyu vermende iyi oldu
aksama biraz faydali seyler eklesen iyi olurmuş cnm
Siz misafire normal salata yapmazmisiniz
hayyy masallah bu enerji
kendinde yapsan meyve suyu iyi degil cnm meyvenin posasini atmis oluyorsun ki bizim yememeiz gereken yer orasi
Normalde su yemekten 15 dk once icilmesi oneriliyor, yemekten hemen sonra icilmesi mide enzimleri acisindan dogru bulunmuyor
Normal ictigimiz suyu gun icine yayarak yudum yudum icmeliyiz
bu guruldulamalar guzel eksilerin habercisi
vayyyy bi caliskanda burdaymis :)))
kiskandin heralde
Hadi sanada alkis gelsin
bikac gun kaybolsan acaba dogurdumu diye biz bile heyecanliydik
herkes kendinden sorumlu bebegim
Ben listedekileri döverim sen yeme
her gun ayni oranda eksi olmaz cnm
Ama su tabiki onemli
Vucudu asitlerden temizliyor
Kan dolasimini artiyor
umarim diye bisey yok
Tabiki yemiceksin :))
suyu birden degilde yudum yudum gun icine yayarak icmek lazim cnm
Evet spor bencede mantikli mesela leslie de olabilir ceza olarak
Yaklasiyor kuzum onun icindir
Gunaydin ponim
Afiyet olsun canim
Gunaydin canimmm
Ahhh ahh yüz sennn bende calisayimm
Tamam canim
Gunaydin canimm
Ohh masallah
Anamm hepinize gunaydin baktim kalan mesajlarin hepsi gunaydin olacak toptan yazim dedim
23 mayıs canımSen hangi gün oldun canım, ayın kaçı
Şimdi geri yaptım, bende 23 Mayıs 'ta olmuşum, sağol canım ya..23 mayıs canım
Rica ederim cnmŞimdi geri yaptım, bende 23 Mayıs 'ta olmuşum, sağol canım ya..
Vay be masallah ama cok asiri zayiflamis sanki :)
Valla bilemiyorum canim bizim cevremizdede hep kizlar 40 haftayi dolup geciyor erkek 39 u bulmuyor 1 2 haftadan bisey olmaz yeterki saglikli olsunlarda ben hazir degilim onun telasi var dogumdan cok
Ayy burdada aynilar valla canimBizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben kilo almaların sebebini buna buluyorum..
Biz artık burada Suriyelilerle birlikte yaşıyoruz ya, neler gördük onlardan....onlarda erkekler birkaç kadın ile birlikte evli olabiliyor, kadınlar kocamız bir daha evlenir korkusuna kendilerine çok dikkat ediyorlar, kendilerini asla salmıyorlar...her yıl çocuk doğuruyorlar, ama evde dantelli geceliklerle, tam teşekküllü makyajla oturuyorlar....
Bizi de çok bakımsız ve çirkin buluyorlar...
Afiyet olsun hafizecimIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
1 kk beyqz peynir
2 kaşık yoğurt
6 zeytin
Domates
Salataljk
Bi dilim firinda kizarmis gevrek ekmek (beyaz ekmekti)
Cay
Öğle 15:30
2 kaşık kısır
Bol marul domates salatalık
1 kase salata
2 ince dilim karpuz
Akşam 18.30
5 çilek
10 kiraz
2 dilim karpuz
3 kayısı
Yemek yemeyi cnmz istemedi
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor
Sabah 74 dk tempolu yürüyüş
Akşam uzeri 58 dk tempolu yürüyüş
396 puanPnrrr-12
Hadi ins buralardasın yani canimmKızlar ablami ugurladim gitti artik Annemi bekliyorm oda doguma yakin gelicek 3 hafta kalicak insallah.
Bu arada eve geldm evi supurdm camasirlari attim yemek yaptm yedik smdi oturuyorm yorgunlugumu ve odemimi az d olsun atarm insallah ilerleyen gunlerde
Spor listesi Sonuclar
1. Fit mutlu anne (1.257 puan)
2. GunesinKizi35 (817,5 puan)
3. CurukElma (402 puan)
Tebrikler kizlar 
Bu hafta biraz gecikmeli oldu
Sagolun kizlarrrr
Allah kavuştursun canım iyi dinlenmeler
Ayy burdada aynilar valla canimbaya suriyeli filan var
Afiyet olsun hafizecim
Hadi ins buralardasın yani canimm
Sagolun kizlarrrr
Saol cnm da kiz sen bana bozukmusun ikidir hafizecim falan diosunAyy burdada aynilar valla canimbaya suriyeli filan var
Afiyet olsun hafizecim
Hadi ins buralardasın yani canimm
Sagolun kizlarrrr
Yok canım bozuk degilim ismini tam ogrendim ondan hanifemi hafizemi karistiriyodumSaol cnm da kiz sen bana bozukmusun ikidir hafizecim falan diosunoyle sezdim sanki
Bizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben
Valla ben guzel gıyınmeyı makyajı once kendım için yapıyorum ben kendımden memnun olunca eşimde mutlu oluyo zaten evın içinde sureklı dandellı gecelıklede dolaşamam sahsen coluk çocuk var ben o kafayı hiç anlayamayacagım galıba gıden gıdecektır zaten naparsan yapBizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben kilo almaların sebebini buna buluyorum..
Biz artık burada Suriyelilerle birlikte yaşıyoruz ya, neler gördük onlardan....onlarda erkekler birkaç kadın ile birlikte evli olabiliyor, kadınlar kocamız bir daha evlenir korkusuna kendilerine çok dikkat ediyorlar, kendilerini asla salmıyorlar...her yıl çocuk doğuruyorlar, ama evde dantelli geceliklerle, tam teşekküllü makyajla oturuyorlar....
Bizi de çok bakımsız ve çirkin buluyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?