Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kavuştursun canım iyi dinlenmeler

Afiyet olsun canım o

Benim regle son 6 gün kaldı kendimi çok siş hissediyorum kasıklarim falan dolu dolu sanki bi an once adet olurum zamanında insAllah
Geçen ay aynı gün mü olmuştuk canım, ben tarih atmamışım.... kaç gündür düşün düşün hatırlayamadım hangi gün olduğumu.

Ben internetten cok okudum kilamayiorm yazanlari o yuzden hep bi beklenti icindeydm hatta son zamanlar ole olursa oturarak kilarm diye ama sukur ole sorun olmadi simdilik

Amin cnm insallah ya bende cok heycanliyim bazen inanamiyorum gercek gibi gelmiyor
Ay sanki indi gbi de inmedi gibide bilemedim smdi :) bakalm 4 gune kontrole gidicem doktor daha detayli bilgi verir
Bende aslinda 38-39 arasi olsa keske diyorm ama nasip tabi :)

Gunaydınlar bız

Hısbuldum canım yorgunlugun hamılelıgının sonlarına yaklaşmış olmandan sıcaklarda etkılıyodur tabı

Aynen cnm olabillir bide ablam vardi cok yogun gecirdim gunlerimi yoksa normalde kolay kolay yorulmuyorum :)

Aynen abla cok sukurki onceden kiloyu vermisim ya 90kilo ile hamile kalsam napardm bilmiyorm
Bakalim kacla bitircem suanda 12.7kg oldu :)

Hadi hayirlisi

Vay be masallah ama cok asiri zayiflamis sanki :)

Valla bilemiyorum canim bizim cevremizdede hep kizlar 40 haftayi dolup geciyor erkek 39 u bulmuyor 1 2 haftadan bisey olmaz yeterki saglikli olsunlarda ben hazir degilim onun telasi var dogumdan cok

Ay haklisin cnm ya hayirlisiyla gelsinler. Bende tm hazir sayilmam tek tuk bisiler kaldi hatta hastane cantam hazir degil hala en onemlisi :) senin neler eksik cnm hastane cantan hazirmi

Ayy burdada aynilar valla canim baya suriyeli filan var
Afiyet olsun hafizecim
Hadi ins buralardasın yani canimm
Spor listesi Sonuclar

1. Fit mutlu anne (1.257 puan)
2. GunesinKizi35 (817,5 puan)
3. CurukElma (402 puan)

Tebrikler kizlar 
Bu hafta biraz gecikmeli oldu

saol cnm

Emeğine sağlık canım GunesinKizi35 CurukElma tebrikler kızlar
Sagolun kizlarrrr

Bizde evlenince kocalar garanti oluyor, ben
Valla ben guzel gıyınmeyı makyajı once kendım için yapıyorum ben kendımden memnun olunca eşimde mutlu oluyo zaten evın içinde sureklı dandellı gecelıklede dolaşamam sahsen coluk çocuk var ben o kafayı hiç anlayamayacagım galıba gıden gıdecektır zaten naparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…