- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.121
iyiyiz canım
sen düğününü düşünmelisin gelinliğin içinde bi şişko hayal et kendini bide böyle çıtır sevimli...
hangisini istersin.. onu düşünmelisin...
ona göre dikkat et.. düğün walla çok önemlii ilerde resimlerine bakarken şişko gelin oldum dememek için yadaaa fotograflarını eve gelen misafirlerden saklamamak için zayıflamalısınnn
(seni kırmak değil seniii motive etmek amacımm)
biraz dişini sık başarırsınn öpüyorum senii
Lionesse cnmmmm nasılsın ? Kilo almışsın bak eddanın dedıgı cok dogru mutlaka zayıf bı gelın olmalısın Şimdi bende okuycam basarı oykusunuBu arada takımda yer var katılmak ıstersen baska takımlara gıtme bıze gel Özlemişim valla
arsedacım hosgeldın bı kayboldun o kaybolus valla şöle arada bi olsun ugra yazı karakterını nıckını gorelım su topıkteKlavyene sağlık cnm düşünüp uğramann çok hoş...Tebrik ediyorum seni taktıgın guzelmıs ama açıkmıyormusun 4 ten sonra hıc ? :44:
ben bu listeyi anlayamıyorum bu sonundaki yüzdeler neyi temsil ediyor
mesela ben bu hafta 400 gr aldım ya ne oldu şimdi :44::44:bu isimlerin sıralamasının bir önemi varmı çok mu soru sordum :26::26::26:
ahah edda çok haklısın bir an yutkunamadım açıkçası düşününce. valla millet de konuşur yani bilirsiniz insanlar bayılır olumsuz eleştirmeye
ay derde bak ya ne bitmez şişmanlıkmış. sağol edacım hiç kırılırmıyım sizlerle mücadele veriyoruz biliyorum destek için söylediğini.
valla çok sevinirim mursh takıma gelebilme şansım varsa. katılmak isterim yeniden özlemişim okudukça heveslendim şimdi. o değilde yemeksepeti.com var ya ordan hediye kuponu kazandım. b-fit spor merkezinden 50 tl indirim kazandım. eğer onaylanırsa 125tl yerine 75 tl vericem. bir ay gitme hakkım var ama olsun ne kadar kilo verebilirsem işte. şuraya bak spor hediyemi bile yemek siparişinden kazanıyorum
Saat 4 e kadar o kadar çok yemiş oluyorum ki acikmiyorum acikinca da meyve yiyorum sadece.
ahah edda çok haklısın bir an yutkunamadım açıkçası düşününce. valla millet de konuşur yani bilirsiniz insanlar bayılır olumsuz eleştirmeye
ay derde bak ya ne bitmez şişmanlıkmış. sağol edacım hiç kırılırmıyım sizlerle mücadele veriyoruz biliyorum destek için söylediğini.
valla çok sevinirim mursh takıma gelebilme şansım varsa. katılmak isterim yeniden özlemişim okudukça heveslendim şimdi. o değilde yemeksepeti.com var ya ordan hediye kuponu kazandım. b-fit spor merkezinden 50 tl indirim kazandım. eğer onaylanırsa 125tl yerine 75 tl vericem. bir ay gitme hakkım var ama olsun ne kadar kilo verebilirsem işte. şuraya bak spor hediyemi bile yemek siparişinden kazanıyorum
Sen kendı ıstegınle ayrılmıstın gerı donmende sorun olacagını sanmıyorum cnm .... Takımda yer var gelmek ıstersen beklerız...B-fıte bende yazılıcam bu ay masımı almayı beklıyorum.Çok faydalı seyler duydum hakkında cok guzel ınceltıyormus :)
murshum bende okudum çok ilgileniyorlarmış orda iyi bir spor salonuymuş. kadınlara özel olması da iyi yani diyetinle ve spor yapma şeklinle falan yakından ilgileniyorlarmış. ben gelmek isterim takıma valla =)
murshum bende okudum çok ilgileniyorlarmış orda iyi bir spor salonuymuş. kadınlara özel olması da iyi yani diyetinle ve spor yapma şeklinle falan yakından ilgileniyorlarmış. ben gelmek isterim takıma valla =)
Mrb ben b-fite gittim İlgililer ama cok bi kilo veremiyorsun Oraya Gidince duvarda kilo verenlerin verdigi kilolar yazıyor 2-3 Kilo ortalama ben 3 aylık yazıldım Bir birbucuk ay gittim annem sırtın genişliyor dedi buraktm
Ama ben İşten Direk gidiyordum evede yürüyordum eve varınca cok ac oluyordunBelki onunda etkisi vardır :13:
cnm zaten cok aman aman bı kılo verdırmıyormus ama sıkılısıyormussun buda otomatıkman senı zayıf gosterıyor tabıkı...Bence sıkı bı dıyetle desteklenırse ıse yarıyacagını dusunuyorum...En azından 1 ay denemekte fayda var dıyorum
90+ topiginde bir arkadas gidiyor bfite Mursh, ben hatirliyorum 1-2 kilo verebilmisti daha ama belden 6cm incelmisti biz sok olmustuk
Kızlar bi problemimiz var !...
Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.
Evet oylamaya geçelim ;
Edda1985: Evt
Fadime02: Evt/Hyr
Hoppidicik: Evt/Hyr
Mursh: Evt
TrulyScrumptious: Evt/Hyr
Siyamum: Evt
Nagieymen: Evt
Hicranöztürk: Evt
BeyazBulut: Evt
Okyanusada: Evt/Hyr
Canım Sen kaç kilosun:44:
Önümüzdeki cuma senı lısteye eklerım cnm...ZAten eskı uyesın kuralları bılıyorsunBol paylaşım sevgı ve saygı oncelıkle bızım topık :128: Bakarsın beraber baslarız b-fite
Mrb ben b-fite gittim İlgililer ama cok bi kilo veremiyorsun Oraya Gidince duvarda kilo verenlerin verdigi kilolar yazıyor 2-3 Kilo ortalama ben 3 aylık yazıldım Bir birbucuk ay gittim annem sırtın genişliyor dedi buraktm
Ama ben İşten Direk gidiyordum evede yürüyordum eve varınca cok ac oluyordunBelki onunda etkisi vardır :13:
anamm çok utandım çoklisteyi nasılda eksilere düşürmüşüm özür dilerim arkadaşlar 600gr aldıysam 1 kgda regle borçluyum tabi bu savunma olamaz telefi edicem söz
Kızlar bi problemimiz var !...
Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.
Evet oylamaya geçelim ;
Edda1985: Evt
Fadime02: Evt/Hyr
Hoppidicik: Evt/Hyr
Mursh: Evt
TrulyScrumptious: Evt/Hyr
Siyamum: Evt
Nagieymen: Evt
Hicranöztürk: Evt
BeyazBulut: Evt
Okyanusada: Evt/Hyr
Slm kızlar bugün cuma olduğu aklıma geldi neler yapmışsınız bakayım dedim ama daha liste hazırlanmamış. Ben de 70.2 oldum. Artık eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Sonunda keşfettim kilo vermenin nasıl olacağını. Hiç diyet yapmıyorum saat 4 e kadar herseyi yiyorum ama aksam yemeği yemiyorum kilo aldım mı diye tartıya çıkıyorum aksine vermisim. Böyle devam Edicem bakalım. Sizde deneyin bende ise yaradı.
Ayrıca topluca aldığımız karar uyup resımlı bıldırım yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler
benim 1.75 boy 83 kg.
teşekkür ederim =) hadi bakalım herkese yeniden merhabalar. efsane geri döndü
merhaba hicran =) valla bende işten çıkınca gidicem spora ve eve yürümek zorunda kalıcam. açlık başıma vurmazsa başarılı olabilirim. daha önce semtte bir spor salonuna gittim memnun kalmıştım ama bakalım.
hosgeldin canim :)) evet geri gel takima beraber verelim kilolari bak dugun de varmis sana bol motivasyon lazim biz seni buradan gaza getiririz
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?