Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahah edda çok haklısın bir an yutkunamadım açıkçası düşününce. valla millet de konuşur yani bilirsiniz insanlar bayılır olumsuz eleştirmeye
ay derde bak ya ne bitmez şişmanlıkmış. sağol edacım hiç kırılırmıyım sizlerle mücadele veriyoruz biliyorum destek için söylediğini.

valla çok sevinirim mursh takıma gelebilme şansım varsa. katılmak isterim yeniden özlemişim okudukça heveslendim şimdi. o değilde yemeksepeti.com var ya ordan hediye kuponu kazandım. b-fit spor merkezinden 50 tl indirim kazandım. eğer onaylanırsa 125tl yerine 75 tl vericem. bir ay gitme hakkım var ama olsun ne kadar kilo verebilirsem işte. şuraya bak spor hediyemi bile yemek siparişinden kazanıyorum

Son düzenleme:

Saat 4 e kadar o kadar çok yemiş oluyorum ki acikmiyorum acikinca da meyve yiyorum sadece.

ben bu listeyi anlayamıyorum bu sonundaki yüzdeler neyi temsil ediyor
mesela ben bu hafta 400 gr aldım ya ne oldu şimdi :44::44:bu isimlerin sıralamasının bir önemi varmı çok mu soru sordum :26::26::26:

Hiçte çok sormadın cnm

Kolaydan başlıyım İsim sıralamalarının bı anlamı yok yenı gelen en sona eklenıyor.Çıkanlarda aradan sılınıyor...yanı bı nevı aslında lıste sırası RÜTBE sırasına donusuyor

Hesaplamaya gelınce ;

Örnek senden gidelim mesela ;

Sen geçen hafta 66,3 kıloymussun
bu hafta 66,7 olmuşsun ( Geçen haftaki kilondan bu haftakini çıkarıp farkı buluyoruz)

66,3-66,7= -0,4

Çıkan farkı Geçen haftaki kilona bölüyoruz.... -0,4/66,3= -0,006 (tabı tabloda bu rakam yuvarlanıp - 0,01 oluyor )
Gene çıkan sonuçu 100 ile çarpıyoruz 0,006*100 = -0,60

Bu çıkan sonuç senin kilo % den oluyor...

BeyazBulut 66,3 66,7 -0,4 -0,01 -0,60

Sen kendı ıstegınle ayrılmıstın gerı donmende sorun olacagını sanmıyorum cnm .... Takımda yer var gelmek ıstersen beklerız...B-fıte bende yazılıcam bu ay masımı almayı beklıyorum.Çok faydalı seyler duydum hakkında cok guzel ınceltıyormus :)

Saat 4 e kadar o kadar çok yemiş oluyorum ki acikmiyorum acikinca da meyve yiyorum sadece.

Garıp valla denıycem du bakalım sonuc ne olacak :)

Canım Sen kaç kilosun:44:

murshum bende okudum çok ilgileniyorlarmış orda iyi bir spor salonuymuş. kadınlara özel olması da iyi yani diyetinle ve spor yapma şeklinle falan yakından ilgileniyorlarmış. ben gelmek isterim takıma valla =)

9. Takım Bireysel Dereceler

1 TrulyScrumptious 1,44 :128:
2 Siyamum 0,55
3 Edda1985: 0,43 :128:
4 Hicranöztürk 0,36 :128:
5 Fadime02: 0,00 :113::120::88:
6 Okyanusada -0,58 :113::120::88:
7 BeyazBulut -0,60 :113::120::88:
8 Mursh: -0,61 :113::120::88:
9 Hoppidicik -1,29 :113::120::88:
10 Nagieymen -2,33 :113::120::88:​

Kilo veren bütün arkadaşlara : :128::118::119::124::111::109::103::97:

Kilo veremeyen bütün arkadaşlar : :2::84::84::83::83:

Ama neticede genede :

Son düzenleme:
murshum bende okudum çok ilgileniyorlarmış orda iyi bir spor salonuymuş. kadınlara özel olması da iyi yani diyetinle ve spor yapma şeklinle falan yakından ilgileniyorlarmış. ben gelmek isterim takıma valla =)

Önümüzdeki cuma senı lısteye eklerım cnm...ZAten eskı uyesın kuralları bılıyorsun Bol paylaşım sevgı ve saygı oncelıkle bızım topık :128: Bakarsın beraber baslarız b-fite

Mrb ben b-fite gittim İlgililer ama cok bi kilo veremiyorsun Oraya Gidince duvarda kilo verenlerin verdigi kilolar yazıyor 2-3 Kilo ortalama ben 3 aylık yazıldım Bir birbucuk ay gittim annem sırtın genişliyor dedi buraktm
Ama ben İşten Direk gidiyordum evede yürüyordum eve varınca cok ac oluyordun Belki onunda etkisi vardır :13:

cnm zaten cok aman aman bı kılo verdırmıyormus ama sıkılısıyormussun buda otomatıkman senı zayıf gosterıyor tabıkı...Bence sıkı bı dıyetle desteklenırse ıse yarıyacagını dusunuyorum...En azından 1 ay denemekte fayda var dıyorum

90+ topiginde bir arkadas gidiyor bfite Mursh, ben hatirliyorum 1-2 kilo verebilmisti daha ama belden 6cm incelmisti biz sok olmustuk

90+ topiginde bir arkadas gidiyor bfite Mursh, ben hatirliyorum 1-2 kilo verebilmisti daha ama belden 6cm incelmisti biz sok olmustuk

Evt cnm kılo verme az oluyormus ama cıddı sıkılastırıyor ve ınceltıyormus...belkı zayıflarda pek ıse yaramaz ama kılolu kısılerde yarayabılır dıe umıt edıyorum.1 aydır benımde bı arkadasım gıdıyor ama o zaten cok zayıf form tutmak ve bacaklarını ınceltmek ıcın yazıldı olcumlerı olunca yazarım sıze.Bakalım sonuc nasıl olacak....

bencede EVEETT..

Canım Sen kaç kilosun:44:

benim 1.75 boy 83 kg.

Önümüzdeki cuma senı lısteye eklerım cnm...ZAten eskı uyesın kuralları bılıyorsun Bol paylaşım sevgı ve saygı oncelıkle bızım topık :128: Bakarsın beraber baslarız b-fite

teşekkür ederim =) hadi bakalım herkese yeniden merhabalar. efsane geri döndü

merhaba hicran =) valla bende işten çıkınca gidicem spora ve eve yürümek zorunda kalıcam. açlık başıma vurmazsa başarılı olabilirim. daha önce semtte bir spor salonuna gittim memnun kalmıştım ama bakalım.

Kızlar bi problemimiz var !...

Yenı uyemız doksanaltmışdoksan arkadasımız daha once baska bı takımda yarısıyormus...Fakat paylasımı az oldugu ıcın DİSKALİFİYE edilmiş.Şimdi bizim yapmamız gerek oy bırlıgıyle kendının takımımızda yarışıp yarışmayacağını oylamak...Biz kararımızı olumlu yönde veririsek diğer takımlarında onayını alıp önümüzdeki hafta listeye ekliycez kendısını...Prosedür bu şekilde işliyormuş.

Evet oylamaya geçelim ;

Edda1985: Evt

Fadime02: Evt/Hyr

Hoppidicik: Evt

Mursh: Evt

TrulyScrumptious: Evt/Hyr

Siyamum: Evt

Nagieymen: Evt

Hicranöztürk: Evt

BeyazBulut: Evt

Okyanusada: Evt/Hyr

Kızlar bu durumda oy çokluğuyla yeni üyemiz yarışmaya bizim takımda devam edebilir.Şimdi durumu püsküüte bildiricem bakalım nasıl bi yönlendirme yapacak bize :128: İlginize ve anlayışınıza teşekkürler

Son düzenleme:

hosgeldin canim :)) evet geri gel takima beraber verelim kilolari bak dugun de varmis sana bol motivasyon lazim biz seni buradan gaza getiririz

anamm çok utandım çok listeyi nasılda eksilere düşürmüşüm özür dilerim arkadaşlar 600gr aldıysam 1 kgda regle borçluyum tabi bu savunma olamaz telefi edicem söz

regl haftasi oyle oluyor canim takma kafana, haftaya fazlasiyla vermis olursun

ben de evet diyorum canim

selam canim ne guzel vermissin diyet yapmadan bravo, ben malesef bunu yapamiyorum iste gec saatte acikiyorum acliktan uyuyamiyorum sonra dayanamayip tikiniyorum sonuc yine husran.. su an 6bucuk gibi aksam yemegmi yemeye calisiyorum sonra birsey yemiyorum eh o da ise yariyor gibi :))

Ayrıca topluca aldığımız karar uyup resımlı bıldırım yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler

Mursh canim ya dun gece gec yattim dedigim gibi tarti da ust katta yatak odasinda, pijamalari giyerken tartildim sonra yataga gittim telden bildirimi yaptim sabah gec kalkacagimi bildigim icin :26: yani tembellikten yeniden asagi inip pcyi acamadim resim icin kusura bakma ama haftaya ben de tartinin resmini koycam buraya soz

Ben kilo vermedigim İçin degilde annem sırtın kalınlastı gibi dedigi için buraktım Bir arkadasımız daha yazılacaktı 90 takımdan Kimdi hatırlayamadım O arkadas sana daha cok yardımcı olabilir :44:

hosgeldin canim :)) evet geri gel takima beraber verelim kilolari bak dugun de varmis sana bol motivasyon lazim biz seni buradan gaza getiririz
:

Teşekkür ederim hoşbulduk TrulyScrumptious =) eheh düğün olsa da olmasa da karar verdim işte devam edicem diyete. desteğin için teşekkür ederim. umarım senin için de yolunda gidiyordur herşey.

Bu arada takımımızın bu günki sonucunda başarılı olanları tebrik ediyorum. kilo veremeyenleri de desteklemek istiyorum. haftaya lütfen herkes tartıda eksilebilsin bana da moral olsun.:112:

Grupta 2. olmuşum...

Sabah: 2dilim kepek ekmek
1 haşlama yumurta beyazı
az peynir
1 fincan yeşilçay
3-4 ince dilim sucuk(reglm var bide uzun zamandır yemedim ödüllendirme sistemine göre verdim)

ara: 1 salatalık 2 kaşık yoğurt.

Öğle yok

ara 1 bisküvi 1 fincan yeşilçay...

Akşam: taze fasülye
salata
1 kaşık yoğurt...

ara:belki 1 tane portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…