- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.261
iyi geceler canım geçmiş olsun dikkat et kendine iyi dinlenmelerIyi geceler kızlar başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim birazdan uyurum muhtemel sohbete katilamiycam mutlu pazarlar şimdiden
Bu seferde az olmus canim afiyet olsunSABAH YOK
SAAT 17.15
1 tane haşlanmış baget
SAAT 18:00 GİBİ
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.00
1 kase şehriye çorbası
15 dk önce falan da 1 kupa çay içtim
Su 3.5 litre
Denicem bakalimyeter ki sen yakala cancağzım
Iyi geceler tatlimIyi geceler kızlar başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim birazdan uyurum muhtemel sohbete katilamiycam mutlu pazarlar şimdiden
Saol cnm Allah razı olsuniyi geceler canım geçmiş olsun dikkat et kendine iyi dinlenmeler
Bu seferde az olmus canim afiyet olsun
Denicem bakalim
Iyi geceler tatlim
Sağ ol canımafiyet olsun canım
saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm teşekkürler
waaooww masAllah kiz spor skorlarinda beni köşelere atacaksınız sanırım
afiyet olsun canım
iyi akşamlar canım
afiyet olsun canım
Saol cnm
Geçmiş olsun canımIyi geceler kızlar başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim birazdan uyurum muhtemel sohbete katilamiycam mutlu pazarlar şimdiden
Saol cnmSağ ol canım
Geçmiş olsun canım
Aynn kuzum suç bizimAh zaten bu evlendıkten sonra salmalar yokmu bende evlendıgımde 54 kıloydum şimdi sonuç bu 79 kıloyum bı ara 86 tıları gormustum
Canım geçmişe yarın bakacaktım başım döndüğü için fakat senin mesajını görünce yazayım dedim. Sadece sen özür dileme bence hepimiz fenayız. Bayramdan sonra kendimize gelemedik. Zuhal abla ve Hilal’in sert çıkışları olmasa da daha beter oluruz muhtemelen. Sen freecandın sanırım daha katılalı çok olmadı. Yarın yeni bir başlangıçla haftaya bomba gibi olursun. Bu kalp de sanaMotivasyonunuzu bozuyorsam özür dilerim kızlar.
Teşekkürler canım.Canım geçmişe yarın bakacaktım başım döndüğü için fakat senin mesajını görünce yazayım dedim. Sadece sen özür dileme bence hepimiz fenayız. Bayramdan sonra kendimize gelemedik. Zuhal abla ve Hilal’in sert çıkışları olmasa da daha beter oluruz muhtemelen. Sen freecandın sanırım daha katılalı çok olmadı. Yarın yeni bir başlangıçla haftaya bomba gibi olursun. Bu kalp de sana
Bence ayni puan olabillr veyatta daldiginda daha yavas yuzuyorsan 1 puan eksik olarak hesaplanabillirSpor bildirimim
1saat + 30 dk aralıksız yüzme (360 puan)
30 dakika dalış yaptım ama bunu bi yere dahil edebilir miyiz bilmiyorum
45 dk normal yürüyüş (45 puan)
Dalışı saymazsak 405 puan toplam sayarsak nasıl saymalıyız bana yazarsınız kızlar birinizPnrrr-12
Canım istemedi niyeyse bir şey. Tok hissediyorum şuan kendimiAfiyet olsun canım ama çok az olmuş sanki
Bugün çok tok hissettim kendimi niyeyse. Çorbayı da zor içtimÇok az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?