- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.141
Nükhet Duru, yeni albümü öncesi 7 kilo verdi.Ünlü sanatçı, fazla kilolarından rahatsız olmaya başlayınca soluğu hemen diyetisyeni Yelda Kahvecioğlunda aldı. Bugün gazetesinin haberine göre hem asistanını hem de kendisini sıkı bir diyete sokan sanatçı, bir ay içerisinde toplam 7 kilo verdi. Diyetisyenin söylediklerini harfiyen uygulayan 57 yaşındaki sanatçının yaşam tarzını ve beslenmesini tamamen değiştirdiği bildirildi. Nükhet Durunun zoru başardığı diyet programını diyetisyeni şunları söyledi; Organik yumurtaları daha çok tercih ettik. Menemen ya da omletin içine bol kırmızı biber ekleyerek zayıflatıcı etkisinden faydalanmış olduk. Biberin içerisinde yüksek protein olduğu için kişilerde daha az yeme isteği oluşturuyor. Nükhet Hanıma aynen bunu uyguladık dedi.
Cnm ben şu sanatçıların şok diyet listelerine inanmıyorum gidip yağ aldırıyorlar uzun süre ameliyattan ortaya çıkmıyorlar sonra bi çıkıyorlar şunu şunu yaptım azsonraaaa diyip magazin dünyasına ayak uyduruyorlar... Yalan dolan geneli özellikle sibelcana hiç inanamadım her yıl 10 kilo verip 30 kilo alıyor her yıl 10 kilo versem 3 seneye benden bişey kalmaz her tarafım çatlar ya...
teşekkürederim canım açıkladığın için baya karışık işmiş kolay iş yapmıyorsunHiçte çok sormadın cnm
Kolaydan başlıyımİsim sıralamalarının bı anlamı yok yenı gelen en sona eklenıyor.Çıkanlarda aradan sılınıyor...yanı bı nevı aslında lıste sırası RÜTBE sırasına donusuyor
Hesaplamaya gelınce ;
Örnek senden gidelim mesela ;
Sen geçen hafta 66,3 kıloymussun
bu hafta 66,7 olmuşsun ( Geçen haftaki kilondan bu haftakini çıkarıp farkı buluyoruz)
66,3-66,7= -0,4
Çıkan farkı Geçen haftaki kilona bölüyoruz.... -0,4/66,3= -0,006 (tabı tabloda bu rakam yuvarlanıp - 0,01 oluyor )
Gene çıkan sonuçu 100 ile çarpıyoruz 0,006*100 = -0,60
Bu çıkan sonuç senin kilo % den oluyor...
BeyazBulut 66,3 66,7 -0,4 -0,01 -0,60
9. Takım Bireysel Dereceler
1 TrulyScrumptious 1,44 :128:
2 Siyamum 0,55
3 Edda1985: 0,43:128:
4 Hicranöztürk 0,36:128:
5 Fadime02: 0,00 :113::120::88:
6 Okyanusada -0,58 :113::120::88:
7 BeyazBulut -0,60 :113::120::88:
8 Mursh: -0,61 :113::120::88:
9 Hoppidicik -1,29 :113::120::88:
10 Nagieymen -2,33 :113::120::88:
Kilo veren bütün arkadaşlara ::128::118::119::124::111::109::103::97:
Kilo veremeyen bütün arkadaşlar : :2::84::84::83::83:
Ama neticede genede :
Cnm ben şu sanatçıların şok diyet listelerine inanmıyorum gidip yağ aldırıyorlar uzun süre ameliyattan ortaya çıkmıyorlar sonra bi çıkıyorlar şunu şunu yaptım azsonraaaa diyip magazin dünyasına ayak uyduruyorlar... Yalan dolan geneli özellikle sibelcana hiç inanamadım her yıl 10 kilo verip 30 kilo alıyor her yıl 10 kilo versem 3 seneye benden bişey kalmaz her tarafım çatlar ya...
kizlar sor salonuna gitcem 15 dk sonra cikiyorumesim yok malesef yine otobuse talim.. hava da buz gibi soguk
bugunki benum:
sabah: 2 ince dilim cavdar ekmegi, 30 gram light otlu peynir, 1 bardak taze portakal suyu
ara: 1 kivi
simdilik bu kadar :) spordan gelince soyle guzel bir yemek yapicam kendime az yagli bol proteinli.. yanina da salata.. aksam acikip da kacamak yapmazsam tamamdirspor gunleri cok acikiyorum ya
Nükhet Duru, yeni albümü öncesi 7 kilo verdi.Ünlü sanatçı, fazla kilolarından rahatsız olmaya başlayınca soluğu hemen diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu’nda aldı. Bugün gazetesinin haberine göre hem asistanını hem de kendisini sıkı bir diyete sokan sanatçı, bir ay içerisinde toplam 7 kilo verdi. Diyetisyenin söylediklerini harfiyen uygulayan 57 yaşındaki sanatçının yaşam tarzını ve beslenmesini tamamen değiştirdiği bildirildi. Nükhet Duru’nun zoru başardığı diyet programını diyetisyeni şunları söyledi; “Organik yumurtaları daha çok tercih ettik. Menemen ya da omletin içine bol kırmızı biber ekleyerek zayıflatıcı etkisinden faydalanmış olduk. Biberin içerisinde yüksek protein olduğu için kişilerde daha az yeme isteği oluşturuyor. Nükhet Hanım’a aynen bunu uyguladık” dedi.
murshcum hatırlıyorsan daha önce de konuşmuştuk bu biberin hakikaten etkisi varmış. inanırım yani.
merhaba siyamum. güldürdün beni valla çok yaşa
doğru söylüyorsun sibel canın kiloları saç postişi gibi istediği zaman takıyor istediği zaman çıkarıyor ahaha
Olabılır cnm gazetede rastladım paylasmak ıstedım...Mıllette para var care var .Bizde anca dıyet yapalım :128:
ne kadar yağlarını aldırsalarda beslenmelerine dikkat etmeleri lazım bence yoksa yine şişerler sibel canda olduğu gibi
TrulyScrumptious sana bol enerji diliyorum =) yanlız orasıda burası gibi çok soğuksa, umarım spordan çıkınca iyice kalın giyinirsin hasta olmaman için. bu günkü gıda tüketimin bence gayet güzel hatta süper. akşamı da aynı şekilde ölçülü bitirebilirsen ne mutlu sana. bende pazartesi başlıyorum spora bu arada inşallah
murshcum hatırlıyorsan daha önce de konuşmuştuk bu biberin hakikaten etkisi varmış. inanırım yani.
merhaba siyamum. güldürdün beni valla çok yaşa
doğru söylüyorsun sibel canın kiloları saç postişi gibi istediği zaman takıyor istediği zaman çıkarıyor ahaha
Elma 80
Kayısı 20
Avokado 255
Muz 100
Kiraz 5
Hindiztancevizi(100 gramda) 270
Greyfurt 20
Limon 25
Mandalina 35
Lime 10
Mango 100
Portakal 80
Şeftali 40
Ananas 55
Erik 35
Çilek 10
Böğürtlen(100 gr) 25
Karpuz 70
Elma 80
Kayısı 20
Avokado 255
Muz 100
Kiraz 5
Hindiztancevizi(100 gramda) 270
Greyfurt 20
Limon 25
Mandalina 35
Lime 10
Mango 100
Portakal 80
Şeftali 40
Ananas 55
Erik 35
Çilek 10
Böğürtlen(100 gr) 25
Karpuz 70
haftaya bende en ön sıralarda olcem alkış alcemmm:119:
TrulyScrumptious sana bol enerji diliyorum =) yanlız orasıda burası gibi çok soğuksa, umarım spordan çıkınca iyice kalın giyinirsin hasta olmaman için. bu günkü gıda tüketimin bence gayet güzel hatta süper. akşamı da aynı şekilde ölçülü bitirebilirsen ne mutlu sana. bende pazartesi başlıyorum spora bu arada inşallah
ay ama ya meyvanın kalorisi olmasın
püüfff yarım muz yarım ayva yidim ben bugün :26:
süpersin 999 kalori harika hergün bukadar yaksan yakın zamanda sen o yarışmacıları da geçersinselam kizlar ben geldim
spor bugun harika gecti.. su yeni aldigim HRM vardi ya kalori sayan kalp ritmini olcen alet.. onu da goturdum taktim orda 110 dakika spor yaptim durmadan ter icinde kaldimsonuc 999kalori yakmisim diyorum bilseydim 1 dk daha tepinirdim 1000e tamamlardim neyse artik
ne zaman yoruldugumu hissetsem eve gitsem mi artik diye dusunmeye baslasam hemen aklima Biggest Loser yarismasindakileri getirdim, dedim onlar aglasalar da zirlasalar da durmuyorlardi ben de durmicam dedim. hatta oyle dusununce daha da bi costum hemen zorluk derecesini bir tik arttirdim.. sonuc, cok guzel gecti zevk aldim endorfinlerimi saldim geldimtartiya guzel yansir umarim.. yarin kalabalik olur ama yine de gidiyorum salona, esim de gelecek ya keske daha once yazilsaydim cok gec kalmisim, bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum ki.. tavsiye ediyorum arkadaslar.. ozellikle de salona yazilip da gitmeyen bazi arkadaslara ozellikle duyurulur
eveeeettt en cok ben alkislicam super bi rakam bekliyorum senden
evet canim 4-5 gundur sogudu buralar onceden ilikti ne guzel.. bugun kalin giydim gecen donmustum spor cikisinda tir tir titremistim. aksam yemegimi de su an hafif gecistiriyorum ve saat daha 6:15yatana kadar birsey yememeye kararliyim
evet bak bunu düşünmemiştim bencede meyva iyidir iyievet ya meyveden de baya kalori geliyor haklisin.. ama dogal en azindan, islenmis degil. tonla lif var.. cogunu sindirirken yakiyoruz zaten. o yuzden yine de meyve iyidir iyi
Kızlar regl'da sporun iyi yada kötü etkileri var mı? bugün yapmayı planlıyorum aksaltmadan da... Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Kızlar regl'da sporun iyi yada kötü etkileri var mı? bugün yapmayı planlıyorum aksaltmadan da... Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
süpersin 999 kalori harika hergün bukadar yaksan yakın zamanda sen o yarışmacıları da geçersin
bir dilim ayva daha yedim şimdi bu saatlerde feci açlık hissi geliyor bana birde kahve içsemmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?