Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir dilim ayva daha yedim şimdi bu saatlerde feci açlık hissi geliyor bana birde kahve içsemmi ya

isveçmi yapıyorsun canım? ben çok acıktığımda havuçları çubuk şeklinde doğruyorum 2 kaşık yoğurdu sosluyorum ama normal değil tabiki baharatla nane pulbiber ve azda karabiber... bu karşıma havuçları batırıyorum hem açlığım gidiyor hemde atıştırmalık oluyor tv karşısında...

yok canım isveç filan yapmıyorum normal dengeli beslenme şaşmam artık bu yoldan bir diyet yapayım dedim bir haftama mal oldu
senin yöntemde iyiymiş aslında

Bugün 30 dakika tempolu yürüyüş, 30 dakika bisiklette son kademede çalıştım

Bugünkü menüm:

Sabah: Cappucino

Öğle: Tulum Peynirli Salata
Yarım bardak coca cola zero
Cappucino

Akşam: 1 kase meyve salatası (elma, ananas, üzüm)
1 bardak portakal suyu
1 bardak yeşil çay

Son düzenleme:

30 dk son kademede nasil bisiklet yaptin ya ben dayanamam ona 30 dk
bence sen bu hafta bomba gibi bir rakamla geliceksin eger boyle devam edersen

gerçekten yapana helal olsun isveç zor gerçi bana bütün diyet listeleri canavamış gibi görünüyor psikolojim bozuluyor bir tuhaf oluyorumm

beni o kadar etkilemiyor aslinda ama yine de yasaklarin olmadigi bir listeyi tercih ederim :)
esim ama aynen senin gibidir.. bir ara benden ozenip diyet yapmaya kalkti. kilolu degil ama biraz gobegi var. normalde o kadar da cok yemez... ama diyete baslar baslamaz istahi acildi ya saka gibi. gormen lazim ilk haftanin sonunda buzdolabinin karsisina gecip ne yesem diye bakarken bile agzina eline geleni tikistirken yakaladim onu cilgin gibi yedi o gun.. sonra diyeti birakti.
diyeti biraktigindan beri de biraz kilo verdi

ay işte benimmmm yok böyle birşey aynı ben
inan eşimle iddaya girdim bir ay sürede 5 kilo vermek için iddaya girdim bir ay diyet yalan oldu :26::26::26::26: anladımki benim psikoloji sıkıya gelemiyor relax takılcaz sevgili psikolojimle

gerçekten yapana helal olsun isveç zor gerçi bana bütün diyet listeleri canavamış gibi görünüyor psikolojim bozuluyor bir tuhaf oluyorumm

yok canım isveç filan yapmıyorum normal dengeli beslenme şaşmam artık bu yoldan bir diyet yapayım dedim bir haftama mal oldu
senin yöntemde iyiymiş aslında

İseveç bencede zor ben kendime sevdiğim şeylerden bi liste yapmıştım onada uydum gayette güzel verdim 1-2 beden küçüldüm paylaşayım incele istersen aralarını kendim belirliyorum cnm ne istiyorsa...

oyle yap canim insan kendini iyi biliyor her diyet herkese uymuyor.. deneyerek buluyoruz bize uyan sekli ben de kalori sayarak vericem tum kilolarimi baska diyette gozum yok.. herseyi yiyerek kilo verebilmek guzel, isvec gerci onceden yaptigimda guzel sonuc almistim o hep aklimin bir kosesindedir :) 70 falan olsam kilo vermem dursa isvec yaparim diye dusunuyorum. ama daha erken simdi sporla dengeli beslenerek gidebildigim yere kadar gitmeyi planliyorum..

Su+limon(ılık)
1 dilim kepek ekmek
2-3 zeytin
Sınırsız domates salatalık biber
Ufak peynir
1 tatlı kaşığı marmelat(arada bi ödülüm)
Yeşil çay…
Su

1 porsiyon meyve
Su

Öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Salata+1parça ızgara et
Su

1 adet kuru meyve
1 bardak yeşil çay

Su
Akşam 18:00
Günün sebze yemeği
Salata

Su

30 dk son kademede nasil bisiklet yaptin ya ben dayanamam ona 30 dk
bence sen bu hafta bomba gibi bir rakamla geliceksin eger boyle devam edersen

Valla bilmiyorumki 1 saatte yapıyorum ben normalde,ama bu sefer yürüyüşte yaptığm için yorulmuştum, o yüzden 30 dk oldu İnşallah canım hepimiz istediğimiz rakama hemen ulaşalım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…