- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.161
bir dilim ayva daha yedim şimdi bu saatlerde feci açlık hissi geliyor bana birde kahve içsemmi ya
isveçmi yapıyorsun canım? ben çok acıktığımda havuçları çubuk şeklinde doğruyorum 2 kaşık yoğurdu sosluyorum ama normal değil tabiki baharatla nane pulbiber ve azda karabiber... bu karşıma havuçları batırıyorum hem açlığım gidiyor hemde atıştırmalık oluyor tv karşısında...
bencede EVEETT..
Bugün 30 dakika tempolu yürüyüş, 30 dakika bisiklette son kademede çalıştım
Bugünkü menüm:
Sabah: Cappucino
Öğle: Tulum Peynirli Salata
Yarım bardak coca cola zero
Cappucino
Akşam: 1 kase meyve salatası (elma, ananas, üzüm)
1 bardak portakal suyu
edda nerelerde bu arada kizlar goren oldu mu ? o da bugun isvece baslayacakti merak ettim napiyor
sabah girdi sanırım sonra hastaneye gidicem dedi yanlış hatırlamıyorsam :44::44:
ne yaptı acaba bende merak ettim ilk gün zor geçmiştir birde dışarda :18:
yazik yabozmamistir umarim disaridaysa tum gun zor isvec yapmak.. insan tasiyamaz heralde o haslanmis yumurtalari ya kokar
gerçekten yapana helal olsun isveç zor gerçi bana bütün diyet listeleri canavamış gibi görünüyor psikolojim bozuluyor bir tuhaf oluyorumm
beni o kadar etkilemiyor aslinda ama yine de yasaklarin olmadigi bir listeyi tercih ederim :)
esim ama aynen senin gibidir.. bir ara benden ozenip diyet yapmaya kalkti. kilolu degil ama biraz gobegi var. normalde o kadar da cok yemez... ama diyete baslar baslamaz istahi acildi ya saka gibi. gormen lazim ilk haftanin sonunda buzdolabinin karsisina gecip ne yesem diye bakarken bile agzina eline geleni tikistirken yakaladim onucilgin gibi yedi o gun.. sonra diyeti birakti.
diyeti biraktigindan beri de biraz kilo verdi
gerçekten yapana helal olsun isveç zor gerçi bana bütün diyet listeleri canavamış gibi görünüyor psikolojim bozuluyor bir tuhaf oluyorumm
yok canım isveç filan yapmıyorum normal dengeli beslenme şaşmam artık bu yoldan bir diyet yapayım dedim bir haftama mal oldu
senin yöntemde iyiymiş aslında
ay işte benimmmmyok böyle birşey aynı ben
inan eşimle iddaya girdim bir ay sürede 5 kilo vermek için iddaya girdim bir ay diyet yalan oldu :26::26::26::26: anladımki benim psikoloji sıkıya gelemiyor relax takılcaz sevgili psikolojimle
30 dk son kademede nasil bisiklet yaptin ya ben dayanamam ona 30 dk
bence sen bu hafta bomba gibi bir rakamla geliceksin eger boyle devam edersen
İseveç bencede zor ben kendime sevdiğim şeylerden bi liste yapmıştım onada uydum gayette güzel verdim 1-2 beden küçüldüm paylaşayım incele istersen aralarını kendim belirliyorum cnm ne istiyorsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?