Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım kızlar söylemiş zaten gerekeni sen artık kendine yeni düzen kurmaya adapte et kendini hakkında hayırlısı olsun insAllah
aleyküm Selam canm aman dikkat et güneş sıkıntı
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
İyi akşamlar arkadaşlar

Menüm

9.00
1 sahanda yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi

13.00
2 kayısı

18.00
Maydanozlu salata
6 yk kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Yulaf krebi

Su en az 2 lt
afiyet olsun canım
hay maşAllah cnm
iyiyim canım şükür sen bu psikolojiden çıkmak istemedikçe çıkamazsn bi düzen oturtmalisn
Menümmmm
Sabah 11.00 domates
Salatalık
1 kk peynir
1 tb dilim ekmek
Ara 1 Türk kahvesi

Akşam 17.00 3 köfte
1 kase salata
Su 2,5 olmuştur
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Bugun olmadi ama sporumu bildireyim
40 dk tempolu yürüyüş 40×3=120 puan
45 dk normal yürüyüş 45 puan

Toplam 165 puan
Pnrrr-12

Aksam eliptik yapacaktim ama simdi geldim eve yalan oldu
güzel canım yine de tebrikler
afiyet olsun canım pastadan bi çatalms neyse ki
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
6 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Öğle
1 kase salata
1 dilim tbe
1 küçük kase yoğurt

Akşam 19:00
2 kepçe sogan çorbası
6 kaşık susuz güveç patlıcan yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 kase salata

Su 2 lt anca
Spor
63 dk tempolu yürüyüş
189 puan Pnrrr-12

Sağ ol canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş

bahar iyce mide küçülmüş senin okadar saat ara ogunsuz iyi acikmamişsin
İyi akşamlar arkadaşlar

Menüm

9.00
1 sahanda yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi

13.00
2 kayısı

18.00
Maydanozlu salata
Yoğurt
Yulaf krebi

Su en az 2 lt
afiyet olsun canım
Ben şimdi şıport bildirimi yapam canım beni bekle

Abla arkadaş benimle yarışıyor da yenemeyecek bilmiyor
vavvv bu kadar sporu nasıl yapıyorsun o yuzmeden sonra bile yerinden kibirdayamaman lazım ,diyecek kelime bulamıyorum helal olsun 41 kere maşallah
kac kilosun hani aşırı bir kilon yok baliketli isen dahada fazla almadan bu kiloda kalabilirsin ,aynadaki görüntüden rahatsız değilmisin kendini sorguluyup ona göre yol Alman lazım Canim bence
Menümmmm
Sabah 11.00 domates
Salatalık
1 kk peynir
1 tb dilim ekmek
Ara 1 Türk kahvesi

Akşam 17.00 3 köfte
1 kase salata
Su 2,5 olmuştur
afiyet olsun canım
anam bu uzmanlarda her gün yeni bir şey çıkarıyorlar:)
Aynen. Sanki hedef kiloma gelmis gibi mutlu oldum. Gittim sort vardi evde giymelik onu çıkardım. Zor sığdım ama olsun sığdım yine de
ne güzel motive olmuştur sana
afiyet olsun canım
afiyet olsun sporda gayet güzel
Allah kabul etsin orucunu canim

Afiyet olsun

hay maşAllah cnm
vavvv bu kadar sporu nasıl yapıyorsun o yuzmeden sonra bile yerinden kibirdayamaman lazım ,diyecek kelime bulamıyorum helal olsun 41 kere maşallah

Genel bir cevap vereyim istedim kızlar öncelikle teşekkürler ama ben zaten uzun yıllar yüzme ile uğraştığım için oradaki yüzme saatleri bana uzun gelmiyor bide biraz fazla disiplinli bi hocam vardı özellikle kol ve baca kaslarım yani yüzme için uygun olan kaslarım çok gelişmiş bi durumda olduğu için sorun yaşamıyorum he tabi şu var özellikle bu kadar yüzmeye ilgilimin artmasının sebebi bikaç sene önce bir kaza geçirdim ve ortalama 1 yıl hiç yüzemedim ondan biraz ilgim fazla onun dışında yürüyüş zaten yaptığım bişeydi sadece diyetten dolayı biraz tempo kazandırdım ve arada bir Jillian ekliyorum o kadar yani aslında yüzme benim için bir spor bile değil hayat tarzı gibi düşünebiliriz :) bu arada Handandandan sporla ilgili dediklerini araştıracağım göz ardı ettim sanma

:) bu arada Handandandan Handandandan sporla ilgili dediklerini araştıracağım göz ardı ettim sanma
Araştır canım muhakkak

Kadının hayatımızda hamilelik, lohusalık ve emzirme dönemlerinde gibi sıkıntılı dönemler oluyor, bırak spor yapmayı sürekli yatmak istiyor insan....

bu durumda metabolizman yavaşlayacak sporu bıraktığın için, herkesten fazla kilo alacaksın maalesef.

İyi akşamlar arkadaşlar

Menüm

9.00
1 sahanda yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi

13.00
2 kayısı

18.00
Maydanozlu salata
Yoğurt
Yulaf krebi

Su en az 2 lt
kilon baya azaldı aslında akşamları yulaf krebine ara verebilirsin doymadigin için mi yiyorsun dogmayacagini düşündüğün için min
Ben görüşmüyorum canım, geliş gidiş yok..sadece eşim gidiyor, gitmesine birşey demiyorum anne babası diye...o kadar eziyete bu kadar fedakarlık yetmez mi sence...
yeter yeter kendinden vermeye hiç gerek yok bence de
diyeti gözünde büyüterek başlama canım birkaç gün free gibi takıl sağlıklı beslen ama canının istediğini de ye diyete girdim diye sabah yasak koyup öğleden sonra canın istemese bile saçma sapan yeme
Bende başlasam mı sence... 1-2 güne yaylaya çıkacağız, yürüyüş yapamayacağım artık..jillian mı yapsam(77 kilodayım)
jillianla bir türlü anlasamadim ben
Menümmmm
Sabah 11.00 domates
Salatalık
1 kk peynir
1 tb dilim ekmek
Ara 1 Türk kahvesi

Akşam 17.00 3 köfte
1 kase salata
Su 2,5 olmuştur
az geldi bana sanki
afiyet olsun canım güzel
mecbur olmasam çıkmazdım canım gerçekten
afiyet olsun dilek rüyamda sen neler neler yemişsin Zuhal abla sana kızıyor filan sende ama ben her şekilde bir kg veriyorum diyorsun
güzel menü canım
güzel olmuş karpuzu akşama bırakma ama gi yüksek malum
Allah kabul etsin
afiyet olsun canım
Ramazandan sorna cidden sürekli açıkma ara yapma olayı kalmadı sanki hala oruç gibiyim herşeye elim gitmiyor

Evet canım ellerini çok kullandığın için soguga yakın suya losyon ekleyip beklet iyi gelir , alışık olmayınca azıcık iş etki ediyor

saol cnm
Evet canım ellerini çok kullandığın için soguga yakın suya losyon ekleyip beklet iyi gelir , alışık olmayınca azıcık iş etki ediyor
Tmm cnm saolasin evet bileklermde sinir sıkışması var zaten uyuduklugu anladım da şişlik de fena oluyor niyeyse

Afıyet olsun canım
Afıyet olsun kuzum
Allah allah şişlik de yorgunluktan olabılır belkı canım bılemedımkı şimdi

Ay bende senı gorunce heveslendım gardolapta zayıflarsam gıyerımlık bı suru kıyafet benı beklıyo
Aynennn :) pantolonlarım tulumum birçok şey olmuyor daha. Önceden bol gelen pantolonlarım şimdi tam oluyor onlarlayım :/

Aynen. Darısı diğer kıyafetlere :)

Günaydın kızlar
Bol eksili birgğn olsun
Dün akşam misafirlikteydim ikramlardan yemedim.zaten yakın arkadaşımdı yine de ısrar etti ama işe yaramadı
Zaten içimden gelmedi eskiden diyeti bozacak bahane arardım..artık içimden gelmiyor.oldum bem oldum karpuzu kesmiş getirmiş mecbur biraz yedim artık.meyve diyedüşündüm biraz da.

Mutlu ve huzurluyum.
Hedefime doğru ilerliyorum. :)))

Bugünkü menü planım

Sabah hafif kahvaltı
Öğlen sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kabak sote cacık belki soymazsam 1 d tbe eklerim
Ara 2 si 1 arada yarım fincan leblebi kuru üzüm
Akşam taze fasulye cacık 1 d tbe
Su 2 lt
Spor 2 mil leslie

İyi akşamlar arkadaşlar

Menüm

9.00
1 sahanda yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Yulaf krebi

13.00
2 kayısı

18.00
Maydanozlu salata
Yoğurt
Yulaf krebi

Su en az 2 lt
afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…