Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü planiniz ne kizlar

Aksam menuleri belirlendimi
etli nohut yapiorum abla susuz nohut yerim bi iki kaşık etindende alırım yaninda salata yogurt dunden patlıcan güveçim ve soğan corbam var sen ne yapiorsn
Bu sarki bana gelsin

Ooo hayırlı olsun yeni yaşın sevdiklerin hep yaninda olsun insAllah abla Rabbim sağlıkla evlatlarınla torunlarinla bi ömür nasip etsin

:)))

Doymuyorum maalesef ya..
daha doğrusu her yemekle doymuyorum.
hindi balık köfte fln yiyince doyuyorum da sebze yemeği yiyince doymuyorum maalesef..
bir de bu ara biraz iştahım fzla nedendir bilemedim...
herşeyi yiyesim var .... bari yulaf kepeği yiyeyim diyorum.
sonra meyvelere fln saldırıyorum yazık oluyor bana :)

Ablacım arzuyu bahane etti kızla konuşucam dedi mecbur açtım telefonu. Ama ardı arkası kesilmedi. Numaramı da değiştirdim aa hatta yeni wp dan sana mesaj atayım dur.. Unuttum bak.. Yok kaçırmadın abla ben dün tartı günü olduğunu tamamen unutmuşum... Ama bugün tartılmıştım. Sabitim.. Regl dönemindeyim eksiye düşmediğini düşünüyorum çünkü diyeti bozmuyorum. Rgl m bittikten sonra bakıcam kiloma =)

Olabilir canım yorgunluktan ödem olur.... uyuşma magnezyum eksikliğinden de olur.

Kuzucum bazen duydugumuz negatif seyler bizi daha hirslandirir sende de oyle olsun ins.
Gercekler yuzumuze tokat gibi vuruyor

Ama aglicak kadar seni kiriyorsa bunu esine soyliyebilirsin
kendi ile barışık bir insanim ya güya diyemem o yüzden saçma sapan gurur yapıyorum bu konuda
Yapabileceğim tek şey bir an önce zayıflayıp kendimi iyi hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…