- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.621
Ayyyy doğumgünün mü ablacımmmBu sarki bana gelsin
Ivetttt malesef :))Ayyyy doğumgünün mü ablacımmm
nice güzel senelerin olsun, doğum günün kutlu olsun, iyiki varsın
niye maalesefmiş acabaIvetttt malesef :))
Teşekkür ederim kuzum
etli nohut yapiorum abla susuz nohut yerim bi iki kaşık etindende alırım yaninda salata yogurt dunden patlıcan güveçim ve soğan corbam var sen ne yapiorsnBugünkü planiniz ne kizlar
Aksam menuleri belirlendimi
Ooo hayırlı olsun yeni yaşın sevdiklerin hep yaninda olsun insAllah ablaBu sarki bana gelsin
cok guzel eksi cnm
Sen listeye girmeden hedefe ulasacan zaten :))
sana yuzde 2 dediydim
31 oldu cnm :))
Bende cok severim cicekleri
vayyyy canana bak hele neler demis
harika degisimler yaaaa
sorunlari biraz duzeltmisiniz cnm sevindim
Izinde olsanda gelsene
tebrikler cnm cuma 1 i gecermi acaba
kondisyon meselesi cnm
Ben 75 kilodayken yapmistim 2.levelde biraktim
Hoplamali sporlari sevmiyorum
duzenli burda olup kurallara uyarim diyorsan tekrae basliyabilirsin cnm
bahcede calismadandir cnm ellerini surekli kullandiysan
kendine ne iyi geldigini en iyi sen bilirsin cnm
Muz süt iyi gelmiyodu diye hatirliyorum
Geriye ananas lapa kaliyor :))
Doymuyorum maalesef ya..kilon baya azaldı aslında akşamları yulaf krebine ara verebilirsin doymadigin için mi yiyorsun dogmayacagini düşündüğün için min
yeter yeter kendinden vermeye hiç gerek yok bence de
diyeti gözünde büyüterek başlama canım birkaç gün free gibi takıl sağlıklı beslen ama canının istediğini de ye diyete girdim diye sabah yasak koyup öğleden sonra canın istemese bile saçma sapan yeme
jillianla bir türlü anlasamadim ben
az geldi bana sanki
afiyet olsun canım güzel
mecbur olmasam çıkmazdım canım gerçekten
afiyet olsun dilek rüyamda sen neler neler yemişsin Zuhal abla sana kızıyor filan sende ama ben her şekilde bir kg veriyorum diyorsun
güzel menü canım
güzel olmuş karpuzu akşama bırakma ama gi yüksek malum
Allah kabul etsin
afiyet olsun canım
Ramazandan sorna cidden sürekli açıkma ara yapma olayı kalmadı sanki hala oruç gibiyim herşeye elim gitmiyor
Nıce mutlu senelere abla saglıkla huzurlaBu sarki bana gelsin
Doğum günün mü canım, nice yılların olsun inşaallah sevdiklerinle ve seni sevenlerle...Bu sarki bana gelsin
Oh hepsı cok guzel valla afıyet olsunetli nohut yapiorum abla susuz nohut yerim bi iki kaşık etindende alırım yaninda salata yogurt dunden patlıcan güveçim ve soğan corbam var sen ne yapiorsn
Saol cnm sen ne yapacanOh hepsı cok guzel valla afıyet olsun
Unutarak iki farklı pazardan 3'er kilo kabak alınca bu haftaki menüm tümden kabaktan oluşuyor.Bugünkü planiniz ne kizlar
Aksam menuleri belirlendimi
sana yuzde 2 dediydim
Ablacım arzuyu bahane etti kızla konuşucam dedi mecbur açtım telefonu. Ama ardı arkası kesilmedi. Numaramı da değiştirdim aa hatta yeni wp dan sana mesaj atayım dur.. Unuttum bak.. Yok kaçırmadın abla ben dün tartı günü olduğunu tamamen unutmuşum... Ama bugün tartılmıştım. Sabitim.. Regl dönemindeyim eksiye düşmediğini düşünüyorum çünkü diyeti bozmuyorum. Rgl m bittikten sonra bakıcam kiloma =)@Bayankokosh Kübra dünkü bildirimin nerde cnm
Ve gelmeme durumun devam edecekmi
Pumpkin00 tugce seninde bildirimini goremedim yoksa benmi kacirdim
Mahkeme konusunda kendinin ne istedigine tam karar ver cnm
Eger ayrilmak istiyorsan niye adamla konusup moralini bozmasina izin veriyosun
Olabilir canım yorgunluktan ödem olur.... uyuşma magnezyum eksikliğinden de olur.Günaydın kızlar ben cok şiş uyanıyorum ya elim yüzüm falan çok uyumuyorum aslında gece 12-1 en geç sabah 7.30 da kalkıyorum ama çok feciyim
Su an ellerimde uyuşma var bi de dün bahceyle uğraşınca mi oldu ki
Doğum günün kutlu olsun abla nice güzel yaşların olsunBu sarki bana gelsin
Ne zmn temizlik vs yapıp yorulsam oluyor gerçi normalde çok yok sabah daha çok oluyor bklmOlabilir canım yorgunluktan ödem olur.... uyuşma magnezyum eksikliğinden de olur.
kendi ile barışık bir insanim ya güya diyemem o yüzden saçma sapan gurur yapıyorum bu konudaKuzucum bazen duydugumuz negatif seyler bizi daha hirslandirir sende de oyle olsun ins.
Gercekler yuzumuze tokat gibi vuruyor
Ama aglicak kadar seni kiriyorsa bunu esine soyliyebilirsin
aleyküm Selam cnm kolay gelsinSelam kızlar yoğun bir gün dahaeşimin göz muayenesi vardı hastaneye gittik oradan kasap market eczane şimdi geçicem eve evde kalk gidelim diyor resmen çok iş var coookkk
Mrb cnm hgMerhaba kizlar bi hayli sayfa birikmis gecmis yapaym yavastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?