- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.641
Afiyet olsun canım vala biliorum sen genel olarak ara öğün yapmıyorsun az yiyorsun baya ama bence cok yetersiz besleniyorsun bilmiorum boşuna vücuda eziyet gibi hissediyorum ben böyle beslenmeyi08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık, biber
14:00=== 6 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
afiyet olsun canım08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
Bitti mi yani gün08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
Bitti canım...birazdan bir demlik çay demler akşama kadar içerim.Bitti mi yani gün
Yemicen mi daha
Yedikelerimin neresi az kız..sade yazım şeklinden sana öyle gelmiş olmasın...biraz fazla yesem artı olurum zaten, böyle iyi canım... açlık hissetmiyorum zaten.Afiyet olsun canım vala biliorum sen genel olarak ara öğün yapmıyorsun az yiyorsun baya ama bence cok yetersiz besleniyorsun bilmiorum boşuna vücuda eziyet gibi hissediyorum ben böyle beslenmeyi
Aklına kötüyü getirme, iyi olacak inşallah...
Geçen yıl normal doğum yapmak için 3.5 hafta fazla bekleyen ben şimdi iyiki sezeryan olmuşum diyorum...
"Zaten 2 tane sezeryan olmuşum, karından kesilmişim, en azından alt tarafı dağıtmadım" diyip kendimi olumlu motive ediyorum canım.
Hakkımda hayırlısı olsun diye dua et canım.
Günaydın kızlar ben cok şiş uyanıyorum ya elim yüzüm falan çok uyumuyorum aslında gece 12-1 en geç sabah 7.30 da kalkıyorum ama çok feciyim
Su an ellerimde uyuşma var bi de dün bahceyle uğraşınca mi oldu ki
Bu sarki bana gelsin
aleyküm Selam cnm kolay gelsin
Mrb cnm hg
annenin doğumgünü kutlu olsun kuzumm nice sağlıklı mutlu yaşları olsunAa cok sasirdm suan abla cunku bugun Anneminde dogum gunu :) o 49 yasina girdi sen kac oldun
Dogum gunun kutlu olsunAilenle mutlu huzurlu nice senelerin olsun insallah
yok vala bi daha okudum özellikle yine de az salata falan bari yeseydin ne bilim bünye meselesi sanırım tartıya etkisi nasil cumaya göre pekiYedikelerimin neresi az kız..sade yazım şeklinden sana öyle gelmiş olmasın...biraz fazla yesem artı olurum zaten, böyle iyi canım... açlık hissetmiyorum zaten.
evet ya sıcaklardan mi ki benim normalde yüzüm gözüm falan şişmez iiki gündür şişiyorAynen aslinda sonradan dusundugun cok mantikliymis cnm :) herseyde bi hayir var derler ya bebegin de 43.5 haftalik olup hala gelmemesi demekki senin icin hayirlisi sezeryan olacagindnmis.
Evet cnm hep ole diyorm insllah hayirlisi nasilsa oyle olsun
Gunaydn cnm sicaklarda etkiler cnm ama bide is yapmissin onunda etkisi vardir
iyiyim şükür canım kız uyuyor bende uzandim öyle bugün miskinlik var üzerimde sabah yürüyüşümu yaptim ama başka hiç bisey yapasim gelmediHosbulduk cnm napiyorsn iyimisn :)
bi ara yapmıştım canım bakayım yaptıklarımı bulursam atayımkızlar bana zumba egzersiz videosu atabilecek var mı
nette güzel bi video bulamadım
sevinirim canımyok vala bi daha okudum özellikle yine de az salata falan bari yeseydin ne bilim bünye meselesi sanırım tartıya etkisi nasil cumaya göre peki
evet ya sıcaklardan mi ki benim normalde yüzüm gözüm falan şişmez iiki gündür şişiyor
iyiyim şükür canım kız uyuyor bende uzandim öyle bugün miskinlik var üzerimde sabah yürüyüşümu yaptim ama başka hiç bisey yapasim gelmedi
bi ara yapmıştım canım bakayım yaptıklarımı bulursam atayım
Ben art arda 3 video yapiorum sadece cnm pek bilgim yok ne kadar yapılmalısevinirim canım
bi de kaç dk yapmak gerekiyor
nette hep 3-5 dklık videolar var
o kadar az değildir diye düşünüyorum
sağol kuzumm
Sağol canımm ellerine sağlık
Rica ederim canımSağol canımm ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?