Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım vala biliorum sen genel olarak ara öğün yapmıyorsun az yiyorsun baya ama bence cok yetersiz besleniyorsun bilmiorum boşuna vücuda eziyet gibi hissediyorum ben böyle beslenmeyi

Bitti mi yani gün
Yemicen mi daha

Afiyet olsun canım vala biliorum sen genel olarak ara öğün yapmıyorsun az yiyorsun baya ama bence cok yetersiz besleniyorsun bilmiorum boşuna vücuda eziyet gibi hissediyorum ben böyle beslenmeyi
Yedikelerimin neresi az kız..sade yazım şeklinden sana öyle gelmiş olmasın...biraz fazla yesem artı olurum zaten, böyle iyi canım... açlık hissetmiyorum zaten.

Aynen aslinda sonradan dusundugun cok mantikliymis cnm :) herseyde bi hayir var derler ya bebegin de 43.5 haftalik olup hala gelmemesi demekki senin icin hayirlisi sezeryan olacagindnmis.
Evet cnm hep ole diyorm insllah hayirlisi nasilsa oyle olsun

Gunaydn cnm sicaklarda etkiler cnm ama bide is yapmissin onunda etkisi vardir

Aa cok sasirdm suan abla cunku bugun Anneminde dogum gunu :) o 49 yasina girdi sen kac oldun
Dogum gunun kutlu olsun Ailenle mutlu huzurlu nice senelerin olsun insallah
annenin doğumgünü kutlu olsun kuzumm nice sağlıklı mutlu yaşları olsun
iyiki doğmuş da seni de doğurmuş

Yedikelerimin neresi az kız..sade yazım şeklinden sana öyle gelmiş olmasın...biraz fazla yesem artı olurum zaten, böyle iyi canım... açlık hissetmiyorum zaten.
yok vala bi daha okudum özellikle yine de az salata falan bari yeseydin ne bilim bünye meselesi sanırım tartıya etkisi nasil cumaya göre peki
evet ya sıcaklardan mi ki benim normalde yüzüm gözüm falan şişmez iiki gündür şişiyor
Hosbulduk cnm napiyorsn iyimisn :)
iyiyim şükür canım kız uyuyor bende uzandim öyle bugün miskinlik var üzerimde sabah yürüyüşümu yaptim ama başka hiç bisey yapasim gelmedi
kızlar bana zumba egzersiz videosu atabilecek var mı
nette güzel bi video bulamadım
bi ara yapmıştım canım bakayım yaptıklarımı bulursam atayım

sevinirim canım
bi de kaç dk yapmak gerekiyor
nette hep 3-5 dklık videolar var
o kadar az değildir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…