- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.661
Aslında birkaç yıldır hep az yediğim için bana az gelmiyor, kabak yemeklerinin tartıya etkisi güzel bence, hatta mükemmel...yok vala bi daha okudum özellikle yine de az salata falan bari yeseydin ne bilim bünye meselesi sanırım tartıya etkisi nasil cumaya göre
Reglidendir o zaman kuzumbilmem vala
masAllah cnm daim olsun
guzel plan cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
bende hergün tqrtilanlardqnim malesef ya ama regl oncesi cok oynuyor bnm deli olcam
Yok cnm bnm hala inmedi ya yüzüğüm baya bol geliyordu su an oturdu birqz regl zamanı geldi artık ondan snrm ben olana kadar inmiyor sisim odemde var snrm
Hosgeldin ablammTunaydinnnnnn guzel takimim
Tebrik mesajlariniz icin teşekkür ederim tek tek alinti yapmadim
Menuler düzene girmiş dun hic kacamak görmedim
Bu 3 gun lutfen cok dikkat edelim ozellikle aksamlari
Yaaaa dogum günün kutlu olsun ablamBu sarki bana gelsin
Ayyyy takipteymisss hic kacirmazz
Bi sıkıntı yok dimi dileğimSelam kızlar yoğun bir gün dahaeşimin göz muayenesi vardı hastaneye gittik oradan kasap market eczane şimdi geçicem eve evde kalk gidelim diyor resmen çok iş var coookkk
Bende fazla giremedim valla :)Merhaba kizlar bi hayli sayfa birikmis gecmis yapaym yavastan
Afiyet olsun nirancim08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık, biber
14:00=== 6 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
Ben zumba yapmadim hickızlar bana zumba egzersiz videosu atabilecek var mı
nette güzel bi video bulamadım
Sende benim gibisin canım, bende de ödem çok fazla hem adet döneminde hem sabah kalktığımda...bende hergün tqrtilanlardqnim malesef ya ama regl oncesi cok oynuyor bnm deli olcam
doğrudur canım kabak detoksu denicem bende ama reglden sonra artık şimdi hiç bisey ifade etmiyor gibiAslında birkaç yıldır hep az yediğim için bana az gelmiyor, kabak yemeklerinin tartıya etkisi güzel bence, hatta mükemmel...
Aynen oyle vala canımSende benim gibisin canım, bende de ödem çok fazla hem adet döneminde hem sabah kalktığımda...
tirstim şimdi ama böyle deyince su orucu filan demeyeceksin demi lapaya okeyim bu durumdaLeslie bir mille baslayip yukselterek gitmen en iyisi canim
En azindan bir catalda birakmissin kuzum afiyet olsun
Ins aksam daha fazla olacak canim
Afiyet olsun kızlar
Sagol canim
Afiyet olsun canim
Sagol tatlim
Afiyet olsun canim
Gunaydin kizlarr
Sabahlari sislik bendede bazen oluyor canim yüzüklerin sıkıyor ordan anliyorum ama bi saate iniyor
Dikkat et baharcim ama
Aferin kizz iste boyle olursan cok rahat ilerlersin onemli olan o hayırı diyebilmek
Bence iyi canim
Gunaydin kuzum afiyet olsun
Bi fikrim var baharrr
sen deyince bende neden bu kadar gaz var dedimbilmem vala
masAllah cnm daim olsun
guzel plan cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
bende hergün tqrtilanlardqnim malesef ya ama regl oncesi cok oynuyor bnm deli olcam
Yok cnm bnm hala inmedi ya yüzüğüm baya bol geliyordu su an oturdu birqz regl zamanı geldi artık ondan snrm ben olana kadar inmiyor sisim odemde var snrm
ben baya azalttım canım yemeyi belki etmezBen perşembeleri kıymalı yımurta ve salata yanında 2 br tuzsuz ayranla iyi bir eksi görüyordum bir zamanlar .hem de iyi doyarak.
yok yok muz süt iki kere denedim ikisinde de fiyasko 100g ancak oynuyor :) ananas dolapta var ondan ödem çayı yapıp lapa mi yapsam patates mi patateste iyi ise yarıyorducok guzel eksi cnm
Sen listeye girmeden hedefe ulasacan zaten :))
sana yuzde 2 dediydim
31 oldu cnm :))
Bende cok severim cicekleri
vayyyy canana bak hele neler demis
harika degisimler yaaaa
sorunlari biraz duzeltmisiniz cnm sevindim
Izinde olsanda gelsene
tebrikler cnm cuma 1 i gecermi acaba
kondisyon meselesi cnm
Ben 75 kilodayken yapmistim 2.levelde biraktim
Hoplamali sporlari sevmiyorum
duzenli burda olup kurallara uyarim diyorsan tekrae basliyabilirsin cnm
bahcede calismadandir cnm ellerini surekli kullandiysan
kendine ne iyi geldigini en iyi sen bilirsin cnm
Muz süt iyi gelmiyodu diye hatirliyorum
Geriye ananas lapa kaliyor :))
sebze ile bende ekmek arıyorum malesef doyurmuyorDoymuyorum maalesef ya..
daha doğrusu her yemekle doymuyorum.
hindi balık köfte fln yiyince doyuyorum da sebze yemeği yiyince doymuyorum maalesef..
bir de bu ara biraz iştahım fzla nedendir bilemedim...
herşeyi yiyesim var .... bari yulaf kepeği yiyeyim diyorum.
sonra meyvelere fln saldırıyorum yazık oluyor bana :)
dilek diğer msjlari okudum kuzu sen bile isteye aldın hamilelikte istediğim gibi yeyipsonra vereceğim dedin , şimdi o baba ogula bir daha böyle birşey derlerse dekiSelam kızlar yoğun bir gün dahaeşimin göz muayenesi vardı hastaneye gittik oradan kasap market eczane şimdi geçicem eve evde kalk gidelim diyor resmen çok iş var coookkk
kabak bol eksi getirsin08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
tirstim şimdi ama böyle deyince su orucu filan demeyeceksin demi lapaya okeyim bu durumda
sen deyince bende neden bu kadar gaz var dedim Eki Görüntüle 2279935 regl kapidaymis
ben baya azalttım canım yemeyi belki etmez
yok yok muz süt iki kere denedim ikisinde de fiyasko 100g ancak oynuyor :) ananas dolapta var ondan ödem çayı yapıp lapa mi yapsam patates mi patateste iyi ise yarıyordu
sebze ile bende ekmek arıyorum malesef doyurmuyor
dilek diğer msjlari okudum kuzu sen bile isteye aldın hamilelikte istediğim gibi yeyipsonra vereceğim dedin , şimdi o baba ogula bir daha böyle birşey derlerse deki
Kilo vermek benim işim , her işi dilek yapıyor zaten onu da yaparım merak etmeyin de kapat çenelerini
kabak bol eksi getirsin
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(8:30)
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
Ara(13:00)
2 top sade dondurma
Akşam(17:00)
2 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Su: 2 lt
Takımları gezerken denk geldim yazayım dedimAyyyy takipteymisss hic kacirmazz
Tabikidr lapa dicem bahartirstim şimdi ama böyle deyince su orucu filan demeyeceksin demi lapaya okeyim bu durumda
sen deyince bende neden bu kadar gaz var dedim Eki Görüntüle 2279935 regl kapidaymis
ben baya azalttım canım yemeyi belki etmez
yok yok muz süt iki kere denedim ikisinde de fiyasko 100g ancak oynuyor :) ananas dolapta var ondan ödem çayı yapıp lapa mi yapsam patates mi patateste iyi ise yarıyordu
sebze ile bende ekmek arıyorum malesef doyurmuyor
dilek diğer msjlari okudum kuzu sen bile isteye aldın hamilelikte istediğim gibi yeyipsonra vereceğim dedin , şimdi o baba ogula bir daha böyle birşey derlerse deki
Kilo vermek benim işim , her işi dilek yapıyor zaten onu da yaparım merak etmeyin de kapat çenelerini
kabak bol eksi getirsin
DondurmaMenü
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
2 top sade dondurma
2 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
afiyet olsun canimSaat 12. Tb lavaş domates salatalık peynir ile dürüm
Saat 3. Muz
1 tane hurma
Saat 6:30. 4 yk sebzeli pilav🌶
Mantarlı tavuklu salata
2 bardak detoks suyu.
2.5 lt su
Hic kacirmazsin zaten kaptanimTakımları gezerken denk geldim yazayım dedim
annenin doğumgünü kutlu olsun kuzumm nice sağlıklı mutlu yaşları olsun
iyiki doğmuş da seni de doğurmuş
yok vala bi daha okudum özellikle yine de az salata falan bari yeseydin ne bilim bünye meselesi sanırım tartıya etkisi nasil cumaya göre peki
evet ya sıcaklardan mi ki benim normalde yüzüm gözüm falan şişmez iiki gündür şişiyor
iyiyim şükür canım kız uyuyor bende uzandim öyle bugün miskinlik var üzerimde sabah yürüyüşümu yaptim ama başka hiç bisey yapasim gelmedi
bi ara yapmıştım canım bakayım yaptıklarımı bulursam atayım
Valla hıç sorma ev halkı pişi de pişi dıyor hemde patateslıSaol cnm sen ne yapacan
Afıyet olsun canım sen acıkmıyor doyuyorsan sıkıntı yok bugun bı dıyetısyen televızyonda soyle dedı ne zaman acıkırsanız o zaman yıyın ara su saatte dıye kendınız kodlamayın dıyor akşamı sadece 7 den once yıyın dedı banada mantıklı gelmeye başladı dıyet saatını degıl vucudunuzun saatını dınleyın acıkırsan ye acıkmazsan ıkı ogunle yada bır ogunle bıtır gunu dıyor08:00=== 2 yağda yumurta
1 kk peynir
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
1/4 kepekli yufka ekmeği
Su 2 lt
bunun muzıgı cok guzelmış
Afıyet olsun canımMenü
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
2 top sade dondurma
2 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
afıyet olsun detoks suyunda neler var kıSaat 12. Tb lavaş domates salatalık peynir ile dürüm
Saat 3. Muz
1 tane hurma
Mantarlı tavuklu salata
2 bardak detoks suyu.
2.5 lt su
güzel olmuş canımSaat 12. Tb lavaş domates salatalık peynir ile dürüm
Saat 3. Muz
1 tane hurma
Mantarlı tavuklu salata
2 bardak detoks suyu.
2.5 lt su
Teşekkür ederim =)güzel olmuş canım
}kiraz sapı biberiye 2 dilim limon karanfilValla hıç sorma ev halkı pişi de pişi dıyor hemde patateslı
Afıyet olsun canım sen acıkmıyor doyuyorsan sıkıntı yok bugun bı dıyetısyen televızyonda soyle dedı ne zaman acıkırsanız o zaman yıyın ara su saatte dıye kendınız kodlamayın dıyor akşamı sadece 7 den once yıyın dedı banada mantıklı gelmeye başladı dıyet saatını degıl vucudunuzun saatını dınleyın acıkırsan ye acıkmazsan ıkı ogunle yada bır ogunle bıtır gunu dıyor
bunun muzıgı cok guzelmış
Afıyet olsun canım
afıyet olsun detoks suyunda neler var kı
Afıyet olsun canım}kiraz sapı biberiye 2 dilim limon karanfil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?