Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afıyet olsun guzel menu canım

Canım benim yok şükür ama biraz modumda düşük sanki dışarıdan bakınca keyifli görünüyorum ama icimde bir hüzün var
Balık kadınıyım ben hep ondan aslında
Yaaa dileğim sen en güzel cevabı vereceksin herkese merak etme. Bırak konuşsunlar bir kere yaptın tekrar yapacaksın nasıl olsa zayiflamis halinle herkese cevabını verirsin

Yaaa dileğim sen en güzel cevabı vereceksin herkese merak etme. Bırak konuşsunlar bir kere yaptın tekrar yapacaksın nasıl olsa zayiflamis halinle herkese cevabını verirsin
Eskiden 78 79 olur diyete baslardim şimdi o kiloları arar oldum, kendim zaten bı iç hesaplaşma yaşarken dışarıdan gelen olumsuz cümleler beni dahada etkiliyor
Okadar emeklerle 65 63 bile düştüm o günleri unutup 100 lere çıkmak aptallık bunu nasil yapar nasıl unutur insan o kiloya gelmek için çektiği çileyi
Yorgunluktan ayaklarım ağrır gene sporu yapardım Perşembe günleri açlıktan uyuyamadigim olurdu hedefe ulaştığım için ağladım ya daha ötesi varmı
Ve ben hepsini unutup pis boğazım yüzünden bu kilolara geldim
Diycem oki ben kimseye kızmıyorum kendime kızıyorum sadece
Sakın benim yaptığım hatayı yapma kuzum istediğin bedene kavuşup tekrar kilo almak çok daha yıpratıcı ilk defa başlamakta..

Evet hatalar yapıyoruz dilek ama bunlardan ders almamız gerek. Tekrar tekrar denicez yapacak birşeyimiz yok maalesef. En azindan tecrubelisin daha önceden istedigin hedefe ulaştın tekrar yapacaksın sadece pes etme kuzum moralimizde bozulacak belki vazgecmeyi dusunucez ama bu yolda beraberiz

Benimde acligimi oteleyen çay kahve gün içinde sallama çay yapıp yapıp içiyorum.
Yeşil çayda diyetlerde vazgeçilmezimdi emzikliyim diye içmiyorum ama arastirmadimda zararı varmıdır ki 2 fincan kadarin günlük içmenin acaba

Kesinlikle vazgeçemem bu beden bana ait değil çünkü
Cevremdekiler köstek olucak ama sizin desteğiniz daha ağır basacak ve ben adım adım ilerliyip aynalarla barişicam iyki varsıniz

Ben gunde 1 fıncan içiyorum canım sutumde bı emsılme yok bebegıme bı zararınıda gormuyorum ınt baktım gunde 1 yada 2 fımcanın sakıncası yok dıye okudum

Kesinlikle vazgeçemem bu beden bana ait değil çünkü
Cevremdekiler köstek olucak ama sizin desteğiniz daha ağır basacak ve ben adım adım ilerliyip aynalarla barişicam iyki varsıniz ♥♥♥♥
Oyy kuzum sende iyiki varsın elimizden geldigince destek olucaz birbirimize❤

Ben gunde 1 fıncan içiyorum canım sutumde bı emsılme yok bebegıme bı zararınıda gormuyorum ınt baktım gunde 1 yada 2 fımcanın sakıncası yok dıye okudum
Aliyim ozaman istahimi dizginlemekte çok faydasını gördüm

Yıllarca yeşil çay içtim, hiç tartıda eksilmedim....bence yeşil çay hikaye...

Mefkuremin yazdığı ödem çayının bi benzeri düzenli olarak hergün içtim birkaç yıl önce, göbek yağlarım gevsedi ve kilo verdim...

Emzikli olmayı kafaya takmıyorum ben.... senin için önemliyse Rezene çayı hem çok iyi kilo verdiriyor, hem de sütünü artırıyor, deneyebilirsin.(aynı gün aynı kilo ile sezeryana girdiğim arkadaşım Rezene ile 2 ayda 85 ten 70' e düştü)

Araştırırsan daha fazla çaya ulaşabilirsi, yeşil çay ile vakit kaybetme bence

Oh maşallah arkadasına ne guzel dogumdan sonra sıkı tutmuş bende dogumdan sonra 75 kıloyken üç ayda 83 e cıktım başimi nerelere vursam acaba

Rezeneyi günlük kullanıyorum daha çok kızın gaz problemi olmasın diye
Yeşil çayın zayiflattigina değil iştahı dizginledigini düşünüyorum yani bana iyi gelirdi

Rezeneyi günlük kullanıyorum daha çok kızın gaz problemi olmasın diye
Yeşil çayın zayiflattigina değil iştahı dizginledigini düşünüyorum yani bana iyi gelirdi
İştahıni sade Türk kahvesi ile de dizginleyebilirsin, tartıda eksi de getiriyor.

Rezeneyi yemeklerden 1 saat önce aç karnına iç... günde 2 defa

Oh maşallah arkadasına ne guzel dogumdan sonra sıkı tutmuş bende dogumdan sonra 75 kıloyken üç ayda 83 e cıktım başimi nerelere vursam acaba
Hamileyken daha istahliyim şuan okadar zorlanmiyor sende nasıl durumlar

Hamileyken daha istahliyim şuan okadar zorlanmiyor sende nasıl durumlar
Bende hamıleyken hıç iştah yoktu canım hiç bişey istemıyordu soylekı 86 kılo ıle başladıgım hamılelıgımı 80 kılo ıle dogum yaptım lohusalık sendromuyla sanırım bıraz abarttım yemeyı ama sımdı iyiyim kendımı dızgınlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…