- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.701
Afıyet olsun guzel menu canımMikemmel menum
Kahvaltı 12.00
1dilim ekmek
Yeşillik
Domates
1dilim peynir
4 zeytin
Lor peynirli 1 yumurta
Öğle 5.00
Küçük kase sütlü yulaf ezmesi
1 avuç kiraz
Akşam 8.00
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
3 lt su
45 dk eliptik yapmayı planlıyorum yapınca yazarım
Yaaa dileğim sen en güzel cevabı vereceksin herkese merak etme. Bırak konuşsunlar bir kere yaptın tekrar yapacaksın nasıl olsa zayiflamis halinle herkese cevabını verirsinCanım benim yok şükür ama biraz modumda düşük sanki dışarıdan bakınca keyifli görünüyorum ama icimde bir hüzün var
Balık kadınıyım ben hep ondan aslında
Eskiden 78 79 olur diyete baslardim şimdi o kiloları arar oldum, kendim zaten bı iç hesaplaşma yaşarken dışarıdan gelen olumsuz cümleler beni dahada etkiliyorYaaa dileğim sen en güzel cevabı vereceksin herkese merak etme. Bırak konuşsunlar bir kere yaptın tekrar yapacaksın nasıl olsa zayiflamis halinle herkese cevabını verirsin
Evet hatalar yapıyoruz dilek ama bunlardan ders almamız gerek. Tekrar tekrar denicez yapacak birşeyimiz yok maalesef. En azindan tecrubelisin daha önceden istedigin hedefe ulaştın tekrar yapacaksın sadece pes etme kuzum moralimizde bozulacak belki vazgecmeyi dusunucez ama bu yolda beraberizEskiden 78 79 olur diyete baslardim şimdi o kiloları arar oldum, kendim zaten bı iç hesaplaşma yaşarken dışarıdan gelen olumsuz cümleler beni dahada etkiliyor
Okadar emeklerle 65 63 bile düştüm o günleri unutup 100 lere çıkmak aptallık bunu nasil yapar nasıl unutur insan o kiloya gelmek için çektiği çileyi
Yorgunluktan ayaklarım ağrır gene sporu yapardım Perşembe günleri açlıktan uyuyamadigim olurdu hedefe ulaştığım için ağladım ya daha ötesi varmı
Ve ben hepsini unutup pis boğazım yüzünden bu kilolara geldim
Diycem oki ben kimseye kızmıyorum kendime kızıyorum sadece
Benimde acligimi oteleyen çay kahve gün içinde sallama çay yapıp yapıp içiyorum.Aslında tam olarak bunu uyguluyorum, bu hafta (gelecek haftada öyle olacak) sabah erken okulda olmamız gerektiği için kahvaltı yapıp çıkıyorum, dönüşte çok açılmış oluyorum, saat olarak biraz beklesem yediklerimin miktarı artacak, o nedenle gelir gelmez yemeğimi yiyorum, evde acıkmıyorum sürekli su çay içmekten.
Ben akşam 7 değilde 5 'ten sonraya öğün bırakmamaya gayret ediyorum (çok erken yattığım için).
Saol cnm tşk ederimafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Yapınca dayanamadım malesef hoplamayı en kıs zamanda yapıcam
Kesinlikle vazgeçemem bu beden bana ait değil çünküEvet hatalar yapıyoruz dilek ama bunlardan ders almamız gerek. Tekrar tekrar denicez yapacak birşeyimiz yok maalesef. En azindan tecrubelisin daha önceden istedigin hedefe ulaştın tekrar yapacaksın sadece pes etme kuzum moralimizde bozulacak belki vazgecmeyi dusunucez ama bu yolda beraberiz
Ben gunde 1 fıncan içiyorum canım sutumde bı emsılme yok bebegıme bı zararınıda gormuyorum ınt baktım gunde 1 yada 2 fımcanın sakıncası yok dıye okudumBenimde acligimi oteleyen çay kahve gün içinde sallama çay yapıp yapıp içiyorum.
Yeşil çayda diyetlerde vazgeçilmezimdi emzikliyim diye içmiyorum ama arastirmadimda zararı varmıdır ki 2 fincan kadarin günlük içmenin acaba
Oyy kuzum sende iyiki varsın elimizden geldigince destek olucaz birbirimize❤Kesinlikle vazgeçemem bu beden bana ait değil çünkü
Cevremdekiler köstek olucak ama sizin desteğiniz daha ağır basacak ve ben adım adım ilerliyip aynalarla barişicam iyki varsıniz ♥♥♥♥
Aliyim ozaman istahimi dizginlemekte çok faydasını gördümBen gunde 1 fıncan içiyorum canım sutumde bı emsılme yok bebegıme bı zararınıda gormuyorum ınt baktım gunde 1 yada 2 fımcanın sakıncası yok dıye okudum
Yıllarca yeşil çay içtim, hiç tartıda eksilmedim....bence yeşil çay hikaye...Benimde acligimi oteleyen çay kahve gün içinde sallama çay yapıp yapıp içiyorum.
Yeşil çayda diyetlerde vazgeçilmezimdi emzikliyim diye içmiyorum ama arastirmadimda zararı varmıdır ki 2 fincan kadarin günlük içmenin acaba
Oyy kuzum sende iyiki varsın elimizden geldigince destek olucaz birbirimize❤
Oh maşallah arkadasına ne guzel dogumdan sonra sıkı tutmuş bende dogumdan sonra 75 kıloyken üç ayda 83 e cıktım başimi nerelere vursam acabaYıllarca yeşil çay içtim, hiç tartıda eksilmedim....bence yeşil çay hikaye...
Mefkuremin yazdığı ödem çayını düzenli olarak hergün içtim birkaç yıl önce, göbek yağlarım gevsedi ve kilo verdim...
Emzikli olmayı kafaya takmıyorum ben.... senin için önemliyse Rezene çayı hem çok iyi kilo verdiriyor, hem de sütünü artırıyor, deneyebilirsin.(aynı gün aynı kilo ile sezeryana girdiğim arkadaşım Rezene ile 2 ayda 85 ten 70' e düştü)
Araştırırsan daha fazla çaya ulaşabilirsi, yeşil çay ile vakit kaybetme bence
Rezeneyi günlük kullanıyorum daha çok kızın gaz problemi olmasın diyeYıllarca yeşil çay içtim, hiç tartıda eksilmedim....bence yeşil çay hikaye...
Mefkuremin yazdığı ödem çayını düzenli olarak hergün içtim birkaç yıl önce, göbek yağlarım gevsedi ve kilo verdim...
Emzikli olmayı kafaya takmıyorum ben.... senin için önemliyse Rezene çayı hem çok iyi kilo verdiriyor, hem de sütünü artırıyor, deneyebilirsin.(aynı gün aynı kilo ile sezeryana girdiğim arkadaşım Rezene ile 2 ayda 85 ten 70' e düştü)
Araştırırsan daha fazla çaya ulaşabilirsi, yeşil çay ile vakit kaybetme bence
İştahıni sade Türk kahvesi ile de dizginleyebilirsin, tartıda eksi de getiriyor.Rezeneyi günlük kullanıyorum daha çok kızın gaz problemi olmasın diye
Yeşil çayın zayiflattigina değil iştahı dizginledigini düşünüyorum yani bana iyi gelirdi
Hamileyken daha istahliyim şuan okadar zorlanmiyor sende nasıl durumlarOh maşallah arkadasına ne guzel dogumdan sonra sıkı tutmuş bende dogumdan sonra 75 kıloyken üç ayda 83 e cıktım başimi nerelere vursam acaba
İştahıni sade Türk kahvesi ile de dizginleyebilirsin, tartıda eksi de getiriyor.
Rezeneyi bu şekilde kesinlikle uygulayicamİştahıni sade Türk kahvesi ile de dizginleyebilirsin, tartıda eksi de getiriyor.
Rezeneyi yemeklerden 1 saat önce aç karnına iç... günde 2 defa
Bende hamıleyken hıç iştah yoktu canım hiç bişey istemıyordu soylekı 86 kılo ıle başladıgım hamılelıgımı 80 kılo ıle dogum yaptım lohusalık sendromuyla sanırım bıraz abarttım yemeyı ama sımdı iyiyim kendımı dızgınlıyorum artıkHamileyken daha istahliyim şuan okadar zorlanmiyor sende nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?