- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.741
afiyet olsun canımMikemmel menum
Kahvaltı 12.00
1dilim ekmek
Yeşillik
Domates
1dilim peynir
4 zeytin
Lor peynirli 1 yumurta
Öğle 5.00
Küçük kase sütlü yulaf ezmesi
1 avuç kiraz
Akşam 8.00
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
3 lt su
45 dk eliptik yapmayı planlıyorum yapınca yazarım
Allah kolaylık versin canım bizde düğünün ertesi günü olur sadece yüz görümü deriz ki artık çokta yapan yok sizin uzun sürüyormusSabah anneanneme öğlen kuzenime akşam yemeğinde kayınvalideme gittim bugünbizim burda gelin görme yapılır sizlerde var mı?? 2-4 gün arası sürer. Gelin gelinliğini giyip oturur isteyen eş dost gelir gelini görür evini gezer (neden??? Ben de bilmiyorum) pasta börek yer ve gider. İşte yarın kardeşimin eşinin gelin görmesi var ve ben kv den geldikten sonra yaş pasta yaptım az önce bitti ve bel ağrısıyla yatağa geçtim görümce olmak bunu gerektirir
afiyet olsun canımMenüm
14.00
2 dlm tbe sucuklu tost
17.00
1 şiş ızgara et
Köz biber
Salata
2 dlm tbe
1 avuç kabak çekirdeği
19.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı
Su:2 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puanPnrrr-12
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.003 kaşık lor 1 haşlanmış yumurta domates biber 1 d tbe
Öğle 15.15 (saati geç olunca alşam hibi düşünerek yedim)sarımsaklı cacık kabak sote 4 kaşık taze fasulye 2 d tbe
2 saat sp ra eb halkı acıktı lahvaltı hazırladım öyle istesiler.bebeler küçük ya sofrada pturmak durumumdaydım
Onlara yedirirken ben se yedim malesef
2 çk tahin pekmez 2 çk reçel 2 çk labne yarım dlm tbe
Keşke ağzıma bir karanfil ya da sakız atsaydım
Ya da su içseydim
Spor 2 mil leslie 90 puanPnrrr-12
Su 1.5 lt
Günaydın canım geçmiş olsun toparlayamadnz bi sene dikkat etGünaydınlarrrr
Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür
Dikkat edin kendinize
Daha gencecik kadınsın ayol hep sev doğumgünlerini, sen doğmuşsun ötesi var mıyaş ilerledikce dogum gunu pek sevilmiyor :)) gerci ben 35 den fazla hissetmiyorum
Hepinize cok tesekkur ederim canlar
Baharrrr sarki süpermiş cnm
Pinar 48 oldum heralde
Dilek hepimiz icin aminnnn cnm
Valla bizde oyle bisi yok canim. Ay cok sacma geliyor bana hem yaSabah anneanneme öğlen kuzenime akşam yemeğinde kayınvalideme gittim bugünbizim burda gelin görme yapılır sizlerde var mı?? 2-4 gün arası sürer. Gelin gelinliğini giyip oturur isteyen eş dost gelir gelini görür evini gezer (neden??? Ben de bilmiyorum) pasta börek yer ve gider. İşte yarın kardeşimin eşinin gelin görmesi var ve ben kv den geldikten sonra yaş pasta yaptım az önce bitti ve bel ağrısıyla yatağa geçtim görümce olmak bunu gerektirir
Afiyet olsun canimMenüm
14.00
2 dlm tbe sucuklu tost
17.00
1 şiş ızgara et
Köz biber
Salata
2 dlm tbe
1 avuç kabak çekirdeği
19.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı
Su:2 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puanPnrrr-12
En azindan abartmamissin dicem ama recel filan var aksamMenüm
Öğle 15.15 (saati geç olunca alşam hibi düşünerek yedim)sarımsaklı cacık kabak sote 4 kaşık taze fasulye 2 d tbe
2 saat sp ra eb halkı acıktı lahvaltı hazırladım öyle istesiler.bebeler küçük ya sofrada pturmak durumumdaydım
Ya da su içseydim
Su 1.5 lt
Gunaydin tugce kötü bi durum yok dimi allah sifa versinGünaydınlarrrr
Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür
Dikkat edin kendinize
Günaydın ☺
kızlar dün bi tuhaftim halsizlik uyku derken akşam da menü bildiresim gelmedi dünün spor bildirimimi yapayım artık sadece sabah 42 dk tempolu yürüyüş 126 puanPnrrr-12 ☺
Günaydın kizlarrGünaydın herkeseumarm herkes iyidir. Dün topluca komşularm bebek görmeye geldi ondan önceki akşmda hazırlık yaptım. Komşular gdince kapı komşumla akşamladık eşide vardı akşam yemeği yedik. 12ydi kalktıkları bu günde misafirim var çok yoğunum çooook
afıyet olsun canımMenüm
Ya da su içseydim
Su 1.5 lt
geçmiş olsun canım onemlı bı sey yoktur inşGünaydınlarrrr
Dikkat edin kendinize
gunaydın dıkkat et kendıne canım hastalıgı falan sokma kapıdan gırdımı gıtmek bılmıyoGünaydın ☺
kızlar dün bi tuhaftim halsizlik uyku derken akşam da menü bildiresim gelmedi dünün spor bildirimimi yapayım artık sadece sabah 42 dk tempolu yürüyüş 126 puanPnrrr-12 ☺
gunaydın canım kolay gelsın ıkı gun ust uste mısafır zor bıde bebekleGünaydın herkeseumarm herkes iyidir. Dün topluca komşularm bebek görmeye geldi ondan önceki akşmda hazırlık yaptım. Komşular gdince kapı komşumla akşamladık eşide vardı akşam yemeği yedik. 12ydi kalktıkları bu günde misafirim var çok yoğunum çooook
Oooo süper canım inşallah uyan saatler bulursunHerkese günaydın tartiya son ikiyakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Gunaydın tatlım oh hedefe 8 kılo cok guzel onuda eglenerek verecegım dıyorsun harıkaHerkese günaydın tartiya son ikiyakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Gunaydın canım maşallahsigarasız 8. Günüme günaydınnnn
Günaydınnn canımGunaydın canım maşallah
Sağol kuzumafiyet olsun canım
Allah kolaylık versin canım bizde düğünün ertesi günü olur sadece yüz görümü deriz ki artık çokta yapan yok sizin uzun sürüyormus
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Günaydın canım geçmiş olsun toparlayamadnz bi sene dikkat et
Gunaydin baharımHerkese günaydın tartiya son ikiyakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Gunaydin kubracim masallah cok guzel gidiyosunsigarasız 8. Günüme günaydınnnn
Gaziantep canımNeresi canım sizin orası, bizde öyle bir adet yok..
Nasıl sevmezsinnn ben de çok sevmiştim bir ara ben de gidiyordumGunaydin baharım
Yaa zumbayi ben niye sevemedim yahu
Gunaydin kubracim masallah cok guzel gidiyosun
Valla bilmiyorum ki ama dans etmeyi pek sevmem ondan olabilir yaNasıl sevmezsinnn ben de çok sevmiştim bir ara ben de gidiyordum
Gunaydin pınarcımGunaydinnnn
Urfa'da o adet ilk 40 gün, her pazartesi ve perşembe olmak üzere uygulanıyor...Gaziantep canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?