Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin canım bizde düğünün ertesi günü olur sadece yüz görümü deriz ki artık çokta yapan yok sizin uzun sürüyormus
Menüm
14.00
2 dlm tbe sucuklu tost

17.00
1 şiş ızgara et
Köz biber
Salata
2 dlm tbe
1 avuç kabak çekirdeği

19.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı

Su:2 lt

Spor:35 dk yürüyüş =105 puan Pnrrr-12
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Günaydınlarrrr

Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür

Dikkat edin kendinize
Günaydın canım geçmiş olsun toparlayamadnz bi sene dikkat et

yaş ilerledikce dogum gunu pek sevilmiyor :)) gerci ben 35 den fazla hissetmiyorum

Hepinize cok tesekkur ederim canlar

Baharrrr sarki süpermiş cnm

Pinar 48 oldum heralde

Dilek hepimiz icin aminnnn cnm
Daha gencecik kadınsın ayol hep sev doğumgünlerini, sen doğmuşsun ötesi var mı

Valla bizde oyle bisi yok canim. Ay cok sacma geliyor bana hem ya
Menüm
14.00
2 dlm tbe sucuklu tost

17.00
1 şiş ızgara et
Köz biber
Salata
2 dlm tbe
1 avuç kabak çekirdeği

19.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı

Su:2 lt

Spor:35 dk yürüyüş =105 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun canim
En azindan abartmamissin dicem ama recel filan var aksam
Günaydınlarrrr

Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür

Dikkat edin kendinize
Gunaydin tugce kötü bi durum yok dimi allah sifa versin
Günaydın ☺
kızlar dün bi tuhaftim halsizlik uyku derken akşam da menü bildiresim gelmedi dünün spor bildirimimi yapayım artık sadece sabah 42 dk tempolu yürüyüş 126 puan Pnrrr-12
Günaydın kizlarr

afıyet olsun canım
Günaydınlarrrr

Dikkat edin kendinize
geçmiş olsun canım onemlı bı sey yoktur inş
Günaydın ☺
kızlar dün bi tuhaftim halsizlik uyku derken akşam da menü bildiresim gelmedi dünün spor bildirimimi yapayım artık sadece sabah 42 dk tempolu yürüyüş 126 puan Pnrrr-12
gunaydın dıkkat et kendıne canım hastalıgı falan sokma kapıdan gırdımı gıtmek bılmıyo
gunaydın canım kolay gelsın ıkı gun ust uste mısafır zor bıde bebekle

Herkese günaydın tartiya son iki yakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Oooo süper canım inşallah uyan saatler bulursun

G
Herkese günaydın tartiya son iki yakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Gunaydın tatlım oh hedefe 8 kılo cok guzel onuda eglenerek verecegım dıyorsun harıka

Sağol kuzum

Gunaydin baharım
Yaa zumbayi ben niye sevemedim yahu
sigarasız 8. Günüme günaydınnnn
Gunaydin kubracim masallah cok guzel gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…