Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın tartiya son iki yakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Zumba sizlere çok zarar veriyor, geçen yıl zumbaya giden arkadaşım dizden ameliyat oldu, doktor "hep zumbacilar geliyor" demiş

Ay ne kotuymus gelin icin iskence resmen :)

Günaydınlarrrr

Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür

Dikkat edin kendinize

Allah iyilik versin cnm

Günaydınnn :) an itibariyle alyansım da parmağıma oldu artık. Yarıda kalıyordu. Çok hafif oturdu sadece. Sonraa hamilelikten beri basen ve bacaklarımda kırmızı çatlaklar vardı. Krem sürüyordum yağ sürüyordum hep kırmızı çizgiler kaldı. Ağlamıştım hatta ne biçim oldum bari beyazlaşsa diyordum . Diyetten beri şu miktarım da arttı ve şuan ciddi derecede geçti kırmızı çatlaklar hem de beyaz olmadan :) çok mutluyum

Günaydın canim dedigin cizgiler catlaklarmi

Zumba sizlere çok zarar veriyor, geçen yıl zumbaya giden arkadaşım dizden ameliyat oldu, doktor "hep zumbacilar geliyor" demiş
Dizler hemen iki yılda sıkıntıya uğramaz ki canım geçmişte yapılan yanlış ve ağır sporlar kontrolsüz yük kaldırma pozisyonları vs şehir efsanelerine inanmıyorum ben , koşmak içinde aynısı söz konusuydu bir dönem ama benim görümcem koşu ve zumba ile dizindeki problemleri çözdü

Sağol canım bayramda düzenim kaçtı bir kaç kilo aldım onları verene kadar ekstra az yemek istiyorum.

Gunaydinnnnnn guzellerrrr

Cumanin ayak sesleri geliyor
Bu 2 gun menulere cooookkkk dikkjattttttttt
Gunaydin abla son iki gün dikkat etmem lazım eksideyim yeniden 6 ları görmek istiyorum

Allah mutlu etsin tebrik ederim. Bizim burda da vardır bu adet. Bizde ismi ‘tebrik’ almaktır. Nedeni hem çeyizleri ve gelinin evini görmek hem de düğüne gelemeyip takı yapamayanlar varsa onlara imkan sağlamak. Hatay da böyledir çok önemlidir muhakkak tebrik alınır canım.

Dizleri. Beli aslinda bütün kemikleri kilo mahvediyor
1 kilo fazlalik 10 kilo yük getiriyor
Vahhhh zavalli kemiklerimiz

Zumbayi seversen eglenceli olur heralde

2 gunde ne eksiler gelir cnm

Sizin orasida sicakmi burda 2-3gundur basık sicak var
Dun sıcaktı bugünde güya 25 derece ama sabah birden hava bozdu yağmur rüzgar basladiye haftaya 26 görünüyor yaz gelsin artık bir gün sıcak bir gün soğuk burasıda abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…