- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.761
Zumba sizlere çok zarar veriyor, geçen yıl zumbaya giden arkadaşım dizden ameliyat oldu, doktor "hep zumbacilar geliyor" demişHerkese günaydın tartiya son ikiyakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
Sabah anneanneme öğlen kuzenime akşam yemeğinde kayınvalideme gittim bugünbizim burda gelin görme yapılır sizlerde var mı?? 2-4 gün arası sürer. Gelin gelinliğini giyip oturur isteyen eş dost gelir gelini görür evini gezer (neden??? Ben de bilmiyorum) pasta börek yer ve gider. İşte yarın kardeşimin eşinin gelin görmesi var ve ben kv den geldikten sonra yaş pasta yaptım az önce bitti ve bel ağrısıyla yatağa geçtim görümce olmak bunu gerektirir
Günaydınlarrrr
Bizim yine maaile sağlık zincirimiz var ve o nedenle giremiyorum.... hepimiz iyiyiz çok şükür
Dikkat edin kendinize
Günaydın canim dedigin cizgiler catlaklarmiGünaydınnn :) an itibariyle alyansım da parmağıma oldu artık. Yarıda kalıyordu. Çok hafif oturdu sadece. Sonraa hamilelikten beri basen ve bacaklarımda kırmızı çatlaklar vardı. Krem sürüyordum yağ sürüyordum hep kırmızı çizgiler kaldı. Ağlamıştım hatta ne biçim oldum bari beyazlaşsa diyordum . Diyetten beri şu miktarım da arttı ve şuan ciddi derecede geçti kırmızı çatlaklar hem de beyaz olmadan :) çok mutluyum
Dizler hemen iki yılda sıkıntıya uğramaz ki canım geçmişte yapılan yanlış ve ağır sporlar kontrolsüz yük kaldırma pozisyonları vs şehir efsanelerine inanmıyorum ben , koşmak içinde aynısı söz konusuydu bir dönem ama benim görümcem koşu ve zumba ile dizindeki problemleri çözdüZumba sizlere çok zarar veriyor, geçen yıl zumbaya giden arkadaşım dizden ameliyat oldu, doktor "hep zumbacilar geliyor" demiş
Sağol canımafiyet olsun canım
senin hamilelikten daha zor cnm aynen bitmiyor cidden
evet guzel eğlenceli hem
pisi hic olmamış cnm afiyet olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canımİyiki doğmuşsun abla nice yıllara sevdiklerinle ❤❤❣
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama pişi olmamış
Afiyet olsun canım bana az geldi sabah daha kaliteli olsaymış kahvaltın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gunaydin abla son iki gün dikkat etmem lazım eksideyim yeniden 6 ları görmek istiyorumGunaydinnnnnn guzellerrrr
Cumanin ayak sesleri geliyor
Bu 2 gun menulere cooookkkk dikkjattttttttt
Bayramda hepimiz coştuk ama şükür toparladik sende bı haftaya verirsin aldiklariniSağol canımbayramda düzenim kaçtı bir kaç kilo aldım onları verene kadar ekstra az yemek istiyorum.
Allah mutlu etsin tebrik ederim. Bizim burda da vardır bu adet. Bizde ismi ‘tebrik’ almaktır. Nedeni hem çeyizleri ve gelinin evini görmek hem de düğüne gelemeyip takı yapamayanlar varsa onlara imkan sağlamak. Hatay da böyledir çok önemlidir muhakkak tebrik alınır canım.Sabah anneanneme öğlen kuzenime akşam yemeğinde kayınvalideme gittim bugünbizim burda gelin görme yapılır sizlerde var mı?? 2-4 gün arası sürer. Gelin gelinliğini giyip oturur isteyen eş dost gelir gelini görür evini gezer (neden??? Ben de bilmiyorum) pasta börek yer ve gider. İşte yarın kardeşimin eşinin gelin görmesi var ve ben kv den geldikten sonra yaş pasta yaptım az önce bitti ve bel ağrısıyla yatağa geçtim görümce olmak bunu gerektirir
Cumaya daha da guzel olur insallahGünaydın kızlar
Sabah dayanamayip tartildim vee cumadan eksiyim
2 gunde ne eksiler gelir cnmGunaydin abla son iki gün dikkat etmem lazım eksideyim yeniden 6 ları görmek istiyorum
Dizleri. Beli aslinda bütün kemikleri kilo mahvediyorDizler hemen iki yılda sıkıntıya uğramaz ki canım geçmişte yapılan yanlış ve ağır sporlar kontrolsüz yük kaldırma pozisyonları vs şehir efsanelerine inanmıyorum ben , koşmak içinde aynısı söz konusuydu bir dönem ama benim görümcem koşu ve zumba ile dizindeki problemleri çözdü
Dun sıcaktı bugünde güya 25 derece ama sabah birden hava bozdu yağmur rüzgar basladiye haftaya 26 görünüyor yaz gelsin artık bir gün sıcak bir gün soğuk burasıda abla2 gunde ne eksiler gelir cnm
Sizin orasida sicakmi burda 2-3gundur basık sicak var
Oooo hadi gözün aydin bol eksiler canimGünaydın kızlar
Sabah dayanamayip tartildim vee cumadan eksiyim
Kacamaklari birakinca zaten baslangicta verilir cnmSağol canımbayramda düzenim kaçtı bir kaç kilo aldım onları verene kadar ekstra az yemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?