- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.781
tünaydın cnm masAllah kolay gelisn yogunsunGünaydın herkeseumarm herkes iyidir. Dün topluca komşularm bebek görmeye geldi ondan önceki akşmda hazırlık yaptım. Komşular gdince kapı komşumla akşamladık eşide vardı akşam yemeği yedik. 12ydi kalktıkları bu günde misafirim var çok yoğunum çooook
aynen valaafıyet olsun canım
geçmiş olsun canım onemlı bı sey yoktur inş
gunaydın dıkkat et kendıne canım hastalıgı falan sokma kapıdan gırdımı gıtmek bılmıyo
gunaydın canım kolay gelsın ıkı gun ust uste mısafır zor bıde bebekle
vayy çok iyi haber hqdi hayrlisi kolqy gelsinHerkese günaydın tartiya son ikiyakınlardaki spor salonunun zumba derslerine bakacağım varsa uyan kayıt yaptıracağım akşam babası baksın kalan 8 kg da zumba ile giderse sonra sekillendirmeye geçeceğim
masAllahsigarasız 8. Günüme günaydınnnn
tebrik ederim cnm dahasi da olacak insAllah azmin elinden ne kurtulmusGünaydınnn :) an itibariyle alyansım da parmağıma oldu artık. Yarıda kalıyordu. Çok hafif oturdu sadece. Sonraa hamilelikten beri basen ve bacaklarımda kırmızı çatlaklar vardı. Krem sürüyordum yağ sürüyordum hep kırmızı çizgiler kaldı. Ağlamıştım hatta ne biçim oldum bari beyazlaşsa diyordum . Diyetten beri şu miktarım da arttı ve şuan ciddi derecede geçti kırmızı çatlaklar hem de beyaz olmadan :) çok mutluyum
Gunaydinnnnnn guzellerrrr
Cumanin ayak sesleri geliyor
Bu 2 gun menulere cooookkkk dikkjattttttttt
Günaydın kızlar
Sabah dayanamayip tartildim vee cumadan eksiyim
Tünaydın kızlarTünaydın kızlar yağmur ve ruzgarli bir yaz gününden herkese merhaba
Bu basıklıgin arkasi burdada heralde bi firtina gelirDun sıcaktı bugünde güya 25 derece ama sabah birden hava bozdu yağmur rüzgar basladiye haftaya 26 görünüyor yaz gelsin artık bir gün sıcak bir gün soğuk burasıda abla
Abla şimdi hava durumunabaktım haftaya pazartesi 28 salı 31 derece kadar yükseliyor yaz geliyor artikBu basıklıgin arkasi burdada heralde bi firtina gelir
Daha soguk olmaz artik heralde
Tamam canım bugün dikkat ederim menümeKacamaklari birakinca zaten baslangicta verilir cnm
Bastan cok azaltmaki sonra zorlanmayasin
Gunaydin ablammGunaydinnnnnn guzellerrrr
Cumanin ayak sesleri geliyor
Bu 2 gun menulere cooookkkk dikkjattttttttt
Haydi bakalim dilekk cumaya guzel eksi gelecek o zamanGünaydın kızlar
Sabah dayanamayip tartildim vee cumadan eksiyim
Abla amma cok birakiyolar sana cocuklari yahu :) kolay gelsin simdiden hem cocuk hem ev temizligiBugun benimde cok işim var
Alisveris, hazirlik, temizlik
Aksam kocacim geliyor da
Bugun torun kizin yuvada tanismasi varmış
Gelin oglani buraya birakicak belki
Annesi bakamiyomus, istemiyormuş
İşin varsa oglanida gotureyim dedi
Madem getir dedim
Tunaydin tatlimTünaydın kızlar yağmur ve ruzgarli bir yaz gününden herkese merhaba
İki günde iyi dikkat edersem 1 üstü gelir sankiGunaydin ablamm
Haydi bakalim dilekk cumaya guzel eksi gelecek o zaman
Abla amma cok birakiyolar sana cocuklari yahu :) kolay gelsin simdiden hem cocuk hem ev temizligi
Tunaydin tatlim
Gayet güzel kuzum masallahİki günde iyi dikkat edersem 1 üstü gelir sanki
Hep beraber hep beraber inşallahOooo hadi gözün aydin bol eksiler canim
Sıcak ve basık bır hava var abla burdada bulanık yıne2 gunde ne eksiler gelir cnm
Sizin orasida sicakmi burda 2-3gundur basık sicak var
Ne yapsinlar mecbur cnmAbla amma cok birakiyolar sana cocuklari yahu :) kolay gelsin simdiden hem cocuk hem ev temizligi
Tibrikler ☺Ve an ıtıbarıyle 300 hoplsmayı yapmiş bulunmaktAyım duyrulur
Kızlar komsularla oturmam var akşama aranızda olurum
İnsAllah fayda eder cnmmerhabalar kızlar
ancak musait olabildim...
ödemim var yüzüm yanaklarım toparladı , parmaklarım şiş...
şu salatalıklı maydanozlu limonlu sudan yaptım içiyorum. inşallah etki eder...
Azicik kuruyemis filan alsan yanina en azindan onu yersin canimYengemle parka çıkalım dedik bugün çay demliyip termosa koyacağım millet yerken ben çay içerim habire artık:)
En azindan temizlik yapmazsin abla minnaklarla vakit gecirirsin :)Ne yapsinlar mecbur cnm
Neyseki eşimin iş yerinden aramislar 2 gun daha uzatabiliyor, cuma gelicek
Benim icin daha iyi :))
Aferin kizzz iyi eglencelerVe an ıtıbarıyle 300 hoplsmayı yapmiş bulunmaktAyım duyrulur
Kızlar komsularla oturmam var akşama aranızda olurum
Ne zamana toparlarsin kuzum daha oncedende olmusmuydumerhabalar kızlar
ancak musait olabildim...
ödemim var yüzüm yanaklarım toparladı , parmaklarım şiş...
şu salatalıklı maydanozlu limonlu sudan yaptım içiyorum. inşallah etki eder...
yok ya kuzum böyle ödem pek hatırlamıyorum. neyle alakalı onu da bilmiyorum. yorgun ve uykusuz günler geçirdim ondan mı,Azicik kuruyemis filan alsan yanina en azindan onu yersin canim
En azindan temizlik yapmazsin abla minnaklarla vakit gecirirsin :)
Aferin kizzz iyi eglenceler
Ne zamana toparlarsin kuzum daha oncedende olmusmuydu
Bi gorunsen doktora belki baska biseydir canimyok ya kuzum böyle ödem pek hatırlamıyorum. neyle alakalı onu da bilmiyorum. yorgun ve uykusuz günler geçirdim ondan mı,
yoğun stres altında çalışıyorum ondan mı bilemedim.
yeşil çay ve bol su olayına girdim bakalım hayırlısı....
Vavvv tebrikler rakibem muhtesemsinKızlar selam dünkü biraz yoğunum iki gündür ondan gelemedim dün pek
Dünkü spor bildirimim
1 saat tempolu yüzme = 240 puan
30 dk koşu=90 puan
Toplam: 330 puan
Bugünkü spor bildirimim
30 dk tempolu yüzme = 120 puan
30 dk koşu= 90 puan
90 dk tempolu yürüyüş= 270 puan
Toplam: 480 puanPnrrr-12
Sürekli duvar kağıdıdır temizliktir uğraşıyorum şu ara tatlı telaşlarım var. Sabahları seminer spor karışık öğlenleri alışveriş spor karışık bi salak oldum ben sormayın gitsin
valla sorma canım ya koştur koştur işleri güne sığdıramıyorumVavvv tebrikler rakibem muhtesemsin
2 gündür benimde pertim cıktı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?