- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.181
beyazbulut canim face var mi sende, ekleselim
oooh dayanamadım 2 tabak lahana dolması yedim, yağsız pişmişti ama olsunKaçamak, ama bence etkilemeyecek kilomu :)
oooh dayanamadım 2 tabak lahana dolması yedim, yağsız pişmişti ama olsunKaçamak, ama bence etkilemeyecek kilomu :)
Su+limon(ılık)
1 dilim kepek ekmek
2-3 zeytin
Sınırsız domates salatalık biber
Ufak peynir
1 tatlı kaşığı marmelat(arada bi ödülüm)
Yeşil çay�
Su
1 porsiyon meyve
Su
Öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Salata+1parça ızgara et
Su
1 adet kuru meyve
1 bardak yeşil çay
Su
Akşam 18:00
Günün sebze yemeği
Salata
Su
seninki diyetisyen listelerine benziyor canim gayet guzel
ben de kalori sayma diyeti yapmama ragmen genelde hep ayni seyleri yiyorum
sabah erken kalkmissam kahvaltilik gevrek...
gec kalkmissam kahvalti+ogle birlestiriyorum 2 haslanmis yumurta, 30gr peynir, birkac yesil zeytin, salatalik, domates, esmer ekmek.. genelde boyle yiyorum spora basladigimdan beri bugun de ayni seyi yaptim hatta- bunlari yedikten 2-3 saat sonra spora gidiyorum hepsini fazlasiyla eritiyorum
ogleden sonra ya meyve ya meyveli yogurt oyle birsey..
aksam da ya sebze yemegi ya da su vejeteryan etlerinden birseyler yapiyorum bol soganli salata.. bu benim ideal aksam yemegim. AMA illa biseyler ekleyip duruyorum iste buna aahh ah..
bazen cikolata ekleniyor bazen baska bir tatlibazen pilav veya makarna oluyor.. onlar oldugunda baska birseyi yemeyerek dengeliyorum ama bazen de amaan deyip hepsini yiyorum o cuma zaten bildirimde cikiyor hepsi meydana
seninki diyetisyen listelerine benziyor canim gayet guzel
ben de kalori sayma diyeti yapmama ragmen genelde hep ayni seyleri yiyorum
sabah erken kalkmissam kahvaltilik gevrek...
gec kalkmissam kahvalti+ogle birlestiriyorum 2 haslanmis yumurta, 30gr peynir, birkac yesil zeytin, salatalik, domates, esmer ekmek.. genelde boyle yiyorum spora basladigimdan beri bugun de ayni seyi yaptim hatta- bunlari yedikten 2-3 saat sonra spora gidiyorum hepsini fazlasiyla eritiyorum
ogleden sonra ya meyve ya meyveli yogurt oyle birsey..
aksam da ya sebze yemegi ya da su vejeteryan etlerinden birseyler yapiyorum bol soganli salata.. bu benim ideal aksam yemegim. AMA illa biseyler ekleyip duruyorum iste buna aahh ah..
bazen cikolata ekleniyor bazen baska bir tatlibazen pilav veya makarna oluyor.. onlar oldugunda baska birseyi yemeyerek dengeliyorum ama bazen de amaan deyip hepsini yiyorum o cuma zaten bildirimde cikiyor hepsi meydana
benimde öyle cnm makarna pilav varsa akşama öğlemdeki ekmeği yemiyorum. Sebze olan herşeyi rahatlıkla yiyorum et de tavuk-yada kızarmış yağsız kırmızı et tercih ediyorum. çikolata içinde çözüm buldum eğer o hafta hedefime yaklaşmışsam 1 parça yerine 2 parça ödül veriyorum ki diğer hafta daha hızlı vermeye konsantre oluyor... Ama dediğim gibi herşeyi yiyorum miktarını ayarladığım sürece zaten vermediğimde olmadı biliyosun
ah o makarnalar pilavlar yokmuuu yedikçe yiyesi geliyor insanın nasıl şeyse ama bir tabak salata yiyeim tıkanıyorum ne garip
benimde öyle cnm makarna pilav varsa akşama öğlemdeki ekmeği yemiyorum. Sebze olan herşeyi rahatlıkla yiyorum et de tavuk-yada kızarmış yağsız kırmızı et tercih ediyorum. çikolata içinde çözüm buldum eğer o hafta hedefime yaklaşmışsam 1 parça yerine 2 parça ödül veriyorum ki diğer hafta daha hızlı vermeye konsantre oluyor... Ama dediğim gibi herşeyi yiyorum miktarını ayarladığım sürece zaten vermediğimde olmadı biliyosun
2tabak
o kaçamak değil direk bozmak olmuş cnm yaaaa
ama kalorisiz
fulya çok güzel bir gelin olmuşsunne kadarlık evlisin sen
tesekkur ederim canim 6 hafta sonra 1 yil olacak
çok yeni ne güzel
benimde bir ay sonra 8 yıl
sen baya oturtmuşsun beslenmeni maşallah
ben makarna yada pilav varsa hangi öğünde yiyeceksem ekmek yerine yiyorum 2 kaşık bir dilim ekmek yerine geçiyor ona göre ayarlıyorum
günde 5 dilime kadar ekmek yiyorum ben çok mu:44:
ama kalorisiz
ne kalorisiz lahana sarmamıgetirin tencereyi ozaman
canım içinde pirinç var asıl kalori bombası :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?