Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seninki diyetisyen listelerine benziyor canim gayet guzel
ben de kalori sayma diyeti yapmama ragmen genelde hep ayni seyleri yiyorum
sabah erken kalkmissam kahvaltilik gevrek...
gec kalkmissam kahvalti+ogle birlestiriyorum 2 haslanmis yumurta, 30gr peynir, birkac yesil zeytin, salatalik, domates, esmer ekmek.. genelde boyle yiyorum spora basladigimdan beri bugun de ayni seyi yaptim hatta- bunlari yedikten 2-3 saat sonra spora gidiyorum hepsini fazlasiyla eritiyorum
ogleden sonra ya meyve ya meyveli yogurt oyle birsey..
aksam da ya sebze yemegi ya da su vejeteryan etlerinden birseyler yapiyorum bol soganli salata.. bu benim ideal aksam yemegim. AMA illa biseyler ekleyip duruyorum iste buna aahh ah..
bazen cikolata ekleniyor bazen baska bir tatli bazen pilav veya makarna oluyor.. onlar oldugunda baska birseyi yemeyerek dengeliyorum ama bazen de amaan deyip hepsini yiyorum o cuma zaten bildirimde cikiyor hepsi meydana

ah o makarnalar pilavlar yokmuuu yedikçe yiyesi geliyor insanın nasıl şeyse ama bir tabak salata yiyeim tıkanıyorum ne garip

benimde öyle cnm makarna pilav varsa akşama öğlemdeki ekmeği yemiyorum. Sebze olan herşeyi rahatlıkla yiyorum et de tavuk-yada kızarmış yağsız kırmızı et tercih ediyorum. çikolata içinde çözüm buldum eğer o hafta hedefime yaklaşmışsam 1 parça yerine 2 parça ödül veriyorum ki diğer hafta daha hızlı vermeye konsantre oluyor... Ama dediğim gibi herşeyi yiyorum miktarını ayarladığım sürece zaten vermediğimde olmadı biliyosun

sen baya oturtmuşsun beslenmeni maşallah
ben makarna yada pilav varsa hangi öğünde yiyeceksem ekmek yerine yiyorum 2 kaşık bir dilim ekmek yerine geçiyor ona göre ayarlıyorum
günde 5 dilime kadar ekmek yiyorum ben çok mu:44:

ah o makarnalar pilavlar yokmuuu yedikçe yiyesi geliyor insanın nasıl şeyse ama bir tabak salata yiyeim tıkanıyorum ne garip

ay evet yaa... guzel olan hersey zararli malesef ama nerede tatsiz tuzsuz birsey var cok faydali... haksizlik bu :84::84::84:

evet sen baya istikrarli gidiyorsun canim ya ben isye 2 parca cikolatayla durmuyorum yiyince koca tablet gidiyor yani hep olmuyor bu ama bazen oluyor yani dogruya dogru..

5 dilim ekmek fazla cnm :44: 4 dilim koy günlük 3 dilimini ye eğer makarna pilav varsa 1 dilimini kesmiş olursun dengelersin...
Ben artık yaşam biçimi olarak oturttum annem çok yardımcı oldu hergün sebze pişirdi yağ atmadı tuzdan vazgeçti evden tuzlukları kaldırdı şekeri sadece çayın yanında gördüm öyle öyle alıştım evdekilerde düzenledi benle bana yardımcı olmak için... Bazen normal ekmek almadılar kepek aldılar ben özenmiyim diye... Çokta iyi başardığıma inanıyorum haftayada verirsem 8 kiloya yakın gidecek 2 ayda... 2gün sonra tam 2 ayım bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…